تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث حول مذاکرات و انرژی هسته‌ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
(۱۹/خرداد/۹۴ ۵:۴۰)ـــ نوشته است: [ -> ]در مورد ذلت توضیحی که دیگران دادن کاملاً روشن هست.

اما من یک مشکل دارم و اون اینه که اون توضیحات بیش از حد روشن هست!
شما باید براساس همون وعده‌ی 100 روزه، همون موقع تا ته ته ماجرا می‌رفتید!
شما که به خیانت اعتقادی ندارید آیا هنوز هم فکر می‌کنید وعده‌ی 100 روزه از روی صداقت داده شده بوده؟؟؟!!!

"رئیس جمهورتون" یعنی مال شما.
شما دارید ازش حمایت ِ بی‌چون و چرا می‌کنید، پس مسئولیت تمام کارهاش به عهده‌ی شماست.
چه ربطی به نفی مردم سالاری داره؟

آی خداااااا !
شما "با قلم شهید شدن" رو در تقابل با "با خون شهید شدن" گفته بودید.
اما حالا در توضیح معنای "با قلم شهید شدن" همون "با خون شهید شدن" رو شرح میدین.

دولتی که اینقدر از سیاست نمیدونه که نباید خودش رو محتاج مذاکرات نشون بده، و در داخل تمام وعده‌هاش رو براساس موفقیت مذاکرات میده(اصطلاحاً تمام تخم‌مرغ‌هاش رو در سبد مذاکرات می‌چینه)، و نمیفهمه که با محتاج نشون دادن خودش به موفقیت مذاکرات به موضع غربی‌ها قوت میده و دیگه بدون گرفتن امتیاز بزرگ حاضر به وجهه دادن به حیثیتی که براساس مذاکرات بنا نهاده شده نخواهند بود، هیچ بویی از علم نبرده.

اما هنوز هم باور نمی‌کنم یک عده سیاستمدار بتونن اینقدر کودن باشن. آخه نیستن. سیاستمدارها خیلی باهوشن. به نظر من از اول کار هدفشون پریدن توی دامن آمریکا بوده. از اقدامات مشایی‌وارش در عرصه‌ی فرهنگ، از عوامل فتنه 88 که توشون می‌پلکند، از حرف زدن از دسترسی به مراکز نظامی، حتی حرف زدن، فقط حرف زدن، یعنی کوبیدن عزّت ملی، امیدوار کردن دشمن به زیاده‌خواهی، خیانتکاریشون مسلّم میشه.

یادتونه می‌خواستن توی فتنه 88 اشتباه فتنه 78 رو جبران کنن - به قول خود ِ ملعونشون: این بار باید به جای یک پایه، هر چهارتا پایه رو با هم بگیریم از زیر آقا بکشیم بیرون - حالا فکر نمی‌کنم از 88 تا حالا خیلی متحول شده باشن...

... و این وظیفه شامل فروش کشور و امیدوار کردن دشمنان نمیشه.

آی خدااااا !
ارزش شهید معلومه که چقدر هست.
آیا این رئیس‌جمهور شما نبود که ارزش مشخص کرد؟

آخه واقعاً نیاز به توضیح خاصی نداشت. معلوم بود آقای ولایتی بیخودی میگه.
توضیح بیشتر:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid192843
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid192934

بحث با شما فایده ای نداره

نه اکانت قبلیتون قابل تحمل بود ، نه اکانت فعلی. و نه اکانت اینده
بسم تعالی

دوستان یک موضوع مهم.

اگر یادتون باشه یکی از محورهای بحث این تاپیک این بود که دشمن با کسب اطلاعات نظامی ما میخواد یک جنگ احتمالی رو به ما تحمیل کنه.

امروز حجت السلام والمسلمین سعیدی نماینده ی ولی فقیه در سپاه موضوع مهمی رو گفت:

نقل قول:شنیدم که معاون وزیر خارجه آلمان به من گفت: "مادامی که یقین پیدا نکردیم عراق هیچ چیزی ندارد به آن حمله نکردیم. تمام تلاشمان این بود که به عمق توان عراق دست پیدا کنیم".

خب این هدف دشمن رو از بازدید مراکز نظامی ما نشون نمیده؟ نظر دوستان چیه؟
(۱۹/خرداد/۹۴ ۱۵:۳۳)Islam نوشته است: [ -> ]بسم تعالی

دوستان یک موضوع مهم.

اگر یادتون باشه یکی از محورهای بحث این تاپیک این بود که دشمن با کسب اطلاعات نظامی ما میخواد یک جنگ احتمالی رو به ما تحمیل کنه.

امروز حجت السلام والمسلمین سعیدی نماینده ی ولی فقیه در سپاه موضوع مهمی رو گفت:

به نام خدا

نظر کاملا روشن و واضح است. اگر یادتون باشه چند سال پیش نقشه ای منشتر شد که آنرا لو رفته از سازمان سیا میدانستند.

در آن نقشه به خوبی تقسیم کشورهای خاورمیانه به چندین کشور کوچکتر و نژادی،‌ مشخص بود.

حال بعد از گذشت سالها گویی داعش و انقلابهای رنگین و مشکوک که متاسفانه به اشتباه به آن بهار عربی گفته میشود، دست سازمان سیا و آمریکای خبیث، برای تبدیل کشورها به کشورهای کوچکتر میباشد. امری که بوی آن اکنون در عراق و لیبی و سوریه و چند کشور دیگر مانند یمن،‌ به مشام میرسد.

اما تمام این نقشه ها و تغییرات فقط بخاطر یک کشور است و آن جمهوری اسلامی ایران است چون کشورهایی مانند عراق و لیبی و سوریه، شاید یک سوم قدرت نظامی ایران را هم ندارند عملا خطری برای منافع غرب نداشتند، ولی با اینحال بخاطر اینکه حس میکردند که ممکن است مراوداتی بین ایران و این کشورها صورت بگیرد که ریسک خطر از ناحیه ایران را برای غرب بالا ببرد، تصمیم گرفتند که سیستم خاورمیانه را به کل عوض کنند.

خوشبختانه نقشه های آنها راجب به جمهوری اسلامی تاکنون به سنگ خورده است از عملیات دلتا و جنگ تحمیلی بگیرید تا فتنه 88 و تحریمهای شدید و آنها در حالیکه دیدند با زور نمیتوان کاری کرد تصمیم گرفتند به روش دیگری عمل کنند و آن دوز و فریب و کلک بود و اینطور بود که ایران را به پای میز مذاکره آوردند، مذاکره ای که اگر به نفع آنها تمام شود و بتوانند از مراکز نظامی ما بازدید کنند و بتوانند جلوی پیشرفت نظامی و هسته ای ما را بگیرند، بی شک از چاله به چاه خواهیم افتاد که به امید خدا اینطور نمیشود و اینبار هم تیر آنها به سنگ خواهد خورد البته در این میان مسئولان هم باید کاملا هوشیار باشند.

آنها دشمن نظام جمهوری اسلامی هستند، شاید اکنون با حضور اوباما کمی موضع آمریکا تعدیل شده ولی اوباما همیشه رئیس جمهور نیست و دیر یا زود همان مواضع جورج بوشی یعنی یا باما یا بر علیه ما در سیاستهای شیطان بزرگ، مشاهده خواهد شد.

البته ما ایمانمان محکم است چون خداوند وعده عذاب به ظالمین را داده است و قطعا غرب به سرکردگی آمریکای خبیث به سرنوشت اجدادش یعنی مصریان و رومیان دچار خواهد گشت و نابود خواهد شد.

تصویر نقشه سازمان سیا برای خاورمیانه

http://www.khadem-shohada.ir/sites/defau...0-2256.jpg

تصور نقشه داعش برای خاورمیانه
http://cdn.asriran.com/files/fa/news/139...17_209.jpg
(۱۹/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۰)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]بحث با شما فایده ای نداره

نه اکانت قبلیتون قابل تحمل بود ، نه اکانت فعلی. و نه اکانت اینده
در صفحات قبل اون همه افراد مختلف از جمله خانم "ام ابیها" چندین بار براتون دلایل روشن آوردن.
برفرض که من قابل تحمل نیستم. اما شما در بحث با کاربران محترم (روی محترمش تأکید دارم) هم به نتیجه نرسیده‌اید.
پس به نظر نمیاد اشکال از بحث کردن ِ بنده باشه.

(۱۹/خرداد/۹۴ ۱۵:۳۳)Islam نوشته است: [ -> ]امروز حجت السلام والمسلمین سعیدی نماینده ی ولی فقیه در سپاه موضوع مهمی رو گفت:
نقل قول:شنیدم که معاون وزیر خارجه آلمان به من گفت: "مادامی که یقین پیدا نکردیم عراق هیچ چیزی ندارد به آن حمله نکردیم. تمام تلاشمان این بود که به عمق توان عراق دست پیدا کنیم".
منظورشون از "هیچ چیزی" سلاح هسته‌ای هست؟
یه‌خورده طول کشید تا دوزاری‌ام افتاد و فهمیدم.
خب با عقل هم جور درمیاد از این نظر که اونها چون خودشون کافر هستن و اونقدر سنگدل و فاجر هستن که بمب اتم بسازن، توی مخیله‌شون نمی‌گنجه یک کسانی واقعاً مؤمن به خدا باشن و بخاطر پرهیزکاری و دل‌رحمی، از ساختن بمب اتم متنفر باشن.
حقا که کافر همه را به کیش خود پندارد.

(۱۹/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۳)عدالت نوشته است: [ -> ]خوشبختانه نقشه های آنها راجب به جمهوری اسلامی تاکنون به سنگ خورده است از عملیات دلتا و جنگ تحمیلی بگیرید تا فتنه 88 و تحریمهای شدید و آنها در حالیکه دیدند با زور نمیتوان کاری کرد تصمیم گرفتند به روش دیگری عمل کنند و آن دوز و فریب و کلک بود و اینطور بود که ایران را به پای میز مذاکره آوردند، مذاکره ای که اگر به نفع آنها تمام شود و بتوانند از مراکز نظامی ما بازدید کنند و بتوانند جلوی پیشرفت نظامی و هسته ای ما را بگیرند، بی شک از چاله به چاه خواهیم افتاد که به امید خدا اینطور نمیشود و اینبار هم تیر آنها به سنگ خواهد خورد البته در این میان مسئولان هم باید کاملا هوشیار باشند.
بله، اینها به سنگ خورده اما جنگ سخت تنها یک دسته از تیرهاشون بوده.
یک دسته دیگر از تیرهاشون به سنگ نخورده.
بلکه درست به قلب بعضی از مردم خورده.
تنها یکی از تجارب ابلیس، فتح آندلس ِ قوی از نظر نظامی، بعد از اشاعه‌ی فحشاء بوده.
چرا اینجا به دنبال کارهای پیچیده‌ی عملیاتی ِ اطلاعاتی و نظامی باشن؟
ناسلامتی شیطان هستن.
یه کاری میکنن از داخل بریزیم روی سر خودمون همدیگر رو تیکه‌پاره کنیم.
بعضی از مردم شیطان‌زده شدن و اگر احساس کنن دست زور بالای سرشون نیست که جرأت کنن، تمامی اونچه که ازش عقده دارن(تمامی نمودهای مذهب، حجاب، افراد محجبه، هرکسی رو که تیپ حزب‌اللهی داشته باشه و از قیافه‌اش خوششون نیاد و ...) رو مورد حمله قرار میدن.
در فتنه 88 هم نمونه‌اش رو طی چند ماه دیدیم. آخرش حتی وسط عاشورا ریختن توی دسته‌های عزاداری شروع کردن به کتک زدن مردم... یه مصاحبه بود یک خانم به کورهایی که منکر آشوبگری و جنایت می‌شدن کنایه می‌زدن "اون آقایی که خیلی به من لطف داشتن و چاقو رو از پشت گذاشتن توی کتف من ...".

وقتی این مرض بیشتر بشه دیگه به قوای انتظامی هم نمیشه امید داشت، چون این مرض داخلیه. یعنی در داخل ِ خود قوای انتظامی هم شیطان‌زده‌هایی خواهند بود که دست به آشوب بزنن.
بسم الله الرحمن الرحیم

سعید محمودی استاد حقوق بین الملل دانشگاه استکهلم در برنامه "نوبت شما" بی بی سی فارسی با ظالمانه خواندن خواسته امریکا از ایران مبنی بر اجازه دسترسی به تمام مراکز نظامی، افزود: «اگر ایران دسترسی بدون قید و شرط به تمام مراکز نظامی را بپذیرد به نظر من توافق ایران از توافق ترکمنچای هم بدتر خواهد بود

منبع
(۱۹/خرداد/۹۴ ۲۲:۳۳)Islam نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

سعید محمودی استاد حقوق بین الملل دانشگاه استکهلم در برنامه "نوبت شما" بی بی سی فارسی با ظالمانه خواندن خواسته امریکا از ایران مبنی بر اجازه دسترسی به تمام مراکز نظامی، افزود: «اگر ایران دسترسی بدون قید و شرط به تمام مراکز نظامی را بپذیرد به نظر من توافق ایران از توافق ترکمنچای هم بدتر خواهد بود

منبع

بی‌بی‌سی فارسی؟ دایه‌ی مهربون‌تر از مادر؟ Blush جالبه. جالبه. بی‌بی‌سی هم وقتی چیزی بگه که به مذاقتون خوش بیاد تحلیلاش عزیز می‌شه.
(۱۹/خرداد/۹۴ ۲۳:۰۱)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]بی‌بی‌سی فارسی؟ دایه‌ی مهربون‌تر از مادر؟ Blush جالبه. جالبه. بی‌بی‌سی هم وقتی چیزی بگه که به مذاقتون خوش بیاد تحلیلاش عزیز می‌شه.

مورد داشتیم تو همین بی بی سی فارسی کارشناسشون گند زده به کل برنامشون و سیاستشونBig Grin

در ضمن بعضی مواقع دشمن هم حرف درست رو میزنه. مثلا روسیه یکجورایی دشمن ماست و غیر قابل اعتماد . میگه که ایران حواسش باشه اجازه ی بازرسی از مراکز نظامی رو نده. خب با اینکه روسیه غیر قابل اعتماده اما این حرفش درسته.

یا حتی شیطان هم بعضی مواقع شده که افرادی رو نصیحت کنه.

نقل قول:
حضرت موسى(علیه السلام) و شیطان
روزى شیطان نزد حضرت موسى(علیه السلام) آمد و گفت: تو پیامبر خدا هستى و من از مخلوقات گنهکار خدا مى‌باشم و مى‌خواهم توبه کنم. تو از خدا بخواه تا توبه‌ام را بپذیرد.
حضرت موسى(علیه السلام) پذیرفت و براى او دعا کرد. خداوند فرمود: اى موسى! شفاعت تو را در حق او مى‌پذیرم. به او بگو که بر قبر حضرت آدم سجده کند تا توبه‌اش را بپذیرم.
موسى(علیه السلام) با شیطان ملاقات کرد و گفت: با سجده بر قبر آدم توبه‌ات پذیرفته مى‌شود.
شیطان گفت: من بر آدم، در وقتى که زنده بود سجده نکردم، اینک چطور بر قبر او که مرده است سجده کنم؟!! هرگز چنین نخواهم کرد!
آنگاه گفت: اى موسى! تو بخاطر آنکه شفاعت مرا نزد خدا نمودى، حقى بر گردنم پیدا کرده‌اى. من به تو نصیحت مى‌کنم که در سه جا مواظب من باش تا هلاک نشوى؛
اول: به هنگام «غضب»، که روح من در آن هنگام در قلب تو، و چشم من در چشم تو مى‌باشد.
دوم: در «جنگها»، زیرا در آن هنگام من رزمندگان را به یاد زن و بچه و خویشان و اقوامش مى‌اندازم تا پشت به جبهه کرده و بگریزند.
سوم: هیچگاه با «زن نامحرم» در یک جا تنها مباش، که من بین تو و او وسوسه خواهم نمود.

برگرفته شده از http://ahlolbait.blog.ir

موفق باشید
از کجا کی‌دونید این هم یکی از اون مورداست؟
(۱۹/خرداد/۹۴ ۲۳:۲۶)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]از کجا کی‌دونید این هم یکی از اون مورداست؟

آفرین سوال خوبیه.Heart

باید اینجا تحلیل درست و ذهنیت درست داشت. مثلا من یک حقی رو تو ذهنم تعریف میکنم. نه بر اساس هر چیزی. بلکه بر اساس منابع دینی مثل حدیث و قران و همچنین معیارهای ولایت از جمله ولی فقیه. بعد بر اساس این ها حرف رو میسنجم.

مثلا هرکی که اسمش رو گذاشت اصولگرا که اصولگرا نمیشه. بعضی از اصولگراها معیارهای رهبری رو رعایت نمیکنن. پس اینجوری میشه درست تصمیم گرفت. اسم این بینش قوی رو باید بذاریم بصیرت که لازمه ی هر جوونی است و رهبری روش تاکید داره.

یک مثال دیگه همین موضوع است. بنده میدونم بازدید از مراکز نظامی اشتباهه. تو صفحات قبلی این تاپیک هم بارها توضیح دادم. حالا یکی میاد تو تلویزیون داخلیمون میگه ایرادی نداره و فرد دیگری تو بی بی سی میگه ایراد داره. این دلیل نمیشه که چون فرد اول تو صدا و سیمای خودمون گفته پس راست میگه و فرد دوم چون تو بی بی سی گفته اشتباه میگهSmile

البته موقعی هم است که اگر انسان تو فتنه گیر کرد و نتونست تصمیم درست رو بگیره، ببینه جمعیت غالب مومن نظرشون چیه تا تو مهلکه نیافته. که این جاش اینجا نیست.

موفق باشید
مسئله اینه که اجازه‎‌ی بازرسی از مراکز نظامی واقعاً داده نشده و چیزیه که اونا خواستن. حالا یه عدّه دارن جوسازی می‌کنن و بی‌بی‌سی فارسی هم که از آب گل‌آلود ماهی می‌گیره. ایران این اجازه رو نداده و نمیده.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
آدرس های مرجع