تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث حول مذاکرات و انرژی هسته‌ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
با تمام احترامی که برای شما و آقای محمدصدرا قائلم باهاتون در این زمینه مخالفم.
من میتونم از منابع خبری داخل ایران براتون ثابت کنم که رهبر تحت فشاره.
اما این مستلزم اینه که من بحث سیاسی درباره آقایون هاشمی رفسنجانی و روحانی بکنم و بگم که به چه شیوه ای آقای خامنه ای رو تحت فشار قرار دادن.
آقای خامنه ای بسیاااااااار مظلومن که خونه پرش طرفداراش من و شماییم که حرکات ایشون رو ندید میگیریم و فقط به حرفاشون بسنده میکنیم.
میدونین که امام حسین (علیه السلام) به طرماح گفت برو. ولی خود طرماح میگه نفهمیدم که منظورش این بود که نرو.
درسته که مردم باید واسه ولی فقیه مثل مالک باشن واسه ولی معصوم و هر چی گفت گوش بدن...
اما قاعده درستش اینه که اگه مردم 100% گوش به فرمان رهبرشون بودن، تمام ائمه قیام میکردن.
یکی به امام صادق (علیه السلام) بعد از کلاس درس میگه با این همه خاطرخواهی که داری چرا قیام نمیکنی؟
میگه به هنگام قیام یارانم به اندازه انگشتان دست نمیشه.
حقیقت اینه که اگه ما مطیع محض رهبری بودیم، ایشون مطلقاً با این قضیه موافقت نمیکرد.
چند ساله داره میگه اقتصاد مقاومتی؟
کدوم نهاد کشور حرف ایشون رو گوش داد؟
از فدراسیون فوتبال و دانشگاه آزاد بگیرین تا دفتر خود ریاست جمهوری اصلاً به این ها اهمیت ندادن.
آیا ایشون گفتن مشکلات اقتصادی تو لوزان و ژنو حل نمیشه و از داخل حل میشه یا نه؟!
من و شما چه اهمیتی دادیم به این حرف؟
رئیس جمهور چه اهمیتی داد؟
اگه این حرف رو گوش میدادیم، لازم نبود ایشون جمله بعدی رو بگه که ما بگیم "خودشون گفتن این تیم مورد اعتماد منه"
حرف اول رو گوش ندادیم که ایشون مجبور شد حرفش رو با میل مردم تغییر بده.
بسیار متاسفم که بگم ایدئولوژی آقای رفسنجانی این قدرت رو داره که کشور و رهبر رو تحت فشار بذاره.
و ما اجازه این کار رو میدیم و بعد میگیم خوب رهبر گفته فلان و بهمان.
در صورتی که اگه از ابتدا به حرف رهبر گوش میدادیم، هرگز ایشون مجبور نمیشد حرف دیگری بزنه که مورد علاقه 4 تا نخاله مثل من باشه.
رهبر رو تنها گذاشتیم.
ایشون رو فقط وقتی دوست داریم که حرف ما رو گوش بده.
فقط زمانی رهبر خوبیه که نفت بشه بشکه ای 100 دلار و مرغ هم باشه کیلویی 2 هزار تومن و دلار بشه 1000 تومن.
یعنی ما نظام اسلامی و رهبرش رو واسه آرامش شکم و خونه و زندگیمون میخوایم.
به خاطر همین چیزا داریم مذاکره میکنیم دیگه...
نقل قول:اگه این حرف رو گوش میدادیم، لازم نبود ایشون جمله بعدی رو بگه که ما بگیم "خودشون گفتن این تیم مورد اعتماد منه". حرف اول رو گوش ندادیم که ایشون مجبور شد حرفش رو با میل مردم تغییر بده.

خواهرم شما ناخواسته تهمت دروغ گفتن به اقا میزنید. نهایتش اینه که اقا سکوت کنند نه اینکه دروغ بگن.

علاوه بر این شما قدرت رهبر رو محدود به بازی سیاسی افراد خاص میکنید! این بدتر پایین اوردن قدرت رهبره.

رهبری با مردم جلو میره. درسته مقبولیت لازمه ی ولایت نیست اما شرط تحققش هست.

یعنی اینکه اگر مردم بفهمند و رهبر رو یاری کنند ، رهبر با قدرت بیشتری پیش میره . اگر هم نه همین مردم میتونند ولایت رو تا خونه نشینی ببرند.

یک مثال تاریخی بزنم. ببینید بعد از ماجرای سقیفه به دلیل عدم حمایت مردم حضرت علی علیه السلام خونه نشین شد. بعد از 25 سال با حمایت همین مردم حضرت علی خلافت رو به دست گرفت(حمایت نصفه و نیمه).

هم معاویه وجود داشت و هم عایشه و طلحه و زبیر و... . تا زمانی که حمایت مردم وجود داشت فشارهای این افراد حکومت حضرت علی رو از بین نبرد. اما رفته رفته که مردم شل شدند و خوارج وسط جنگ با معاویه شمشیر کشیدند روی حضرت علی، پایه های حکومت حضرت علی روبه فروپاشی رفت.

یعنی معاویه و اشعث و... همه زمان ها هستند. اگر مردم حمایت کنند خدعه های اینها نقش بر آب خواهد بود و اگر مردم حمایت نکنند ، این افراد قدرت خود نمایی پیدا خواهند کرد.

پ . ن : مثال های تاریخی همینجوری بود و با افراد معاصر متابقت ندید. ممنون

موفق باشید
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥

ایــــــران نباید فریب واشینگتن و

رسانه های جهت دار آن را بخـورد

(۱۹/تیر/۹۴ ۱۴:۴۶) کاربر محترم سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]هرچند بنده اصلا و اصلا بعضی از ارسال ها را از دوستان متوجه نمی شوم.
(۱۹/تیر/۹۴ ۱۴:۴۶)کاربر محترم Hadith نوشته است: [ -> ]من در عجبم از بعضی دوستان که تحلیل‌هاشون و توهین و تهمت‌هاشون رو با چنان اطمینانی بیان می‌کنن که انگار علم غیب دارند.
بـخـشـی از مـقـالــه ی دکــتـر پـل کـریـگ رابـرتس (Paul Craig Roberts) که در تاریخ

8 جولای 2015 (17 تیر 1394) بر روی سایت تحقیقات جهانی (Global Research) قرار

گرفته است؛ (من فقط ترجمه ی قسمت های مهم را میذارم)

.___..___[تصویر: Dr_Paul_Craig_Roberts.png]

اتهام ساخت سلاح های هسته ای به ایران، همواره پوششی بر نیت واقعی واشینگتن بــوده

است، که ایجاد تغییر رژیم چه از خارج و چه از داخل در ایران، و بازگشت ایران به وضعیت قبـلی

خود به عنوان دولت رعـیـت مسلک غـرب را خواستار می باشد.

واشینگتن مسئله ی "تهدید هسته ای" را به منظور آماده سازی آمریکایی ها و اروپایی ها برای

حمله ی نظامی به ایران پیش می برد. واشینگتن با سر پوش گذاشتن بر نیات واقعی خود با یک

موضوع ساختگی، این مجال را به روسیه داد تا این مسئله ی ساختگی را با دیپلماسی حل کند.

اینکه آیا اوباما صادق است، یا در دام دیپلماسی روسی گرفتار شده، و یا با تکیـه بر یـک عملیات

پرچم دروغین درصدد بی اعتبار ساختن ایران و در نتیجه مخالفت با این توافق است را نمی دانم.

[تصویر: Dr_Paul_Craig_Roberts.jpg]

چیزی که به یقین می دانم این است که از آنجایی که توافق هسته ای با ایران مسئله ی واقعی

نیست، پیروزی یا شکست در آن هیچ اثری نخواهد داشت، چرا که اعتراض واشینگتن به استقلال

ایران است. ایران بر سر راه واشنگتن قرار دارد.

نیرنگ تهدید هسته ای که واشینگتن ایجاد کرد تنها یک راه تبلیغاتی سیاسی بود تا آمریکایی ها

و اروپایی های بی پروا را بر سر جنگ با ایران بیاورد.

ایران صرف نظر از موفقیت یا شکست در توافق در معرض خطر باقی می ماند.

[تصویر: Dr_Paul_Craig_Roberts_II.jpg]

موضوعی که مرا متحیر می سازد این است که دولت هایی که واشینگتن آنها را تهدید می کند

هیچگاه مسئله ی واقعی را درک نمی کنند، و در عوض تعریف واشینگتن از مشکل بوجود آمده را

می پذیرند. این موضوع هسته ای ساختگی، پوششی بر نیت واقعی واشینگتن در سرنگونی

استقلال ایران است؛ و در حالیکه دولت ایران و رسانه های ایران هنوز فریب واشنگتن و مطبوعات

و رسانه های جهت دار آن را در پذیرش این موضوع ساختگی به عنوان مسئله ی واقعی می خورند،

اگر ایران نجات پیدا کند، آن یک معجزه خواهد بود.

دکـتـر پـل کـریـگ رابـرتـس (Paul Craig Roberts) معـاون وزیر أمور خزانه داری اسبق آمریکا

و سردبیر مسئول وال استریت ژورنال (Wall Street Journal) است.

همچنین ایشان در نشریه های بیزینس ویک (Business week)،

اسکریپس هوارد نیوز سرویس (Scripps Howard News Service)

و دیگر مجلات مقالات تخصصی را ارائه کرده اند و تا به حال انتصابات دانشگاهی بسیاری داشته اند.

ایشان مدرک دکترای خود را از دانشگاه ویرجینیا (یکی از معتبرترین دانشگاه های آمریکا)

دریافت کرده اند و دارای چند نشان افتخار در امور سیاست و اقتصاد می باشند. وی

همچنین از سال 1990 تا کنون به عنوان کارشناس ارشد اندیشکده هایی چون

کیتو (Cato Institue) و هوور (Hoover Institution) بوده است.

ستون خبری اینترنتی وی مخاطبان زیادی در سراسر جهان را به خود جلب کرده است.

آخرین کتاب های آقای دکتر رابرتس شامل شکست در اقتصاد؛ اقتصاد آزاد سرمایه داری و انحلال

اقتصادی غرب (The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West)

و چگونه آمریکا شکست خورد (How America Was Lost) می باشد.
برای خواندن اصل مقاله در سایت Global Research اینجا کلیک کنید[تصویر: Sheklak_4_.png]

از اونـجـایـی کـه بنـده وقتـم را از سر راه نیاوردم که برای حضرات و اساتید مقـاله بـذارم

پیشنهاد می کنم برای آن دسته از یوزرهایی که علی رغم باور های ساده انگارنـه شان

برای دیگران نقش تینک تانک را بازی می کنند؛ فقط یک نگاهی به عناویـن چند مقاله ی

اخیر بیاندازند تا شاید از طرح های برنامه ریزی شده توسط طرف غربی، کمی آگاه شوند:

نوشته شده توسط پروفسور Michel Chossudovsky

نوشته شده توسط دکتر
Paul Craig Roberts

نوشته شده توسط دکتر
Christof Lehmann

نوشته شده توسط دکتر
Dr. Paul L. Williams

The CIA’s Creation of “Islamic Terrorism” on American Soil

اگر هـر یـک از دوستان (فارغ از سطح کاربری) نقد یا تحلیلی دارند؛

می توانند به این تاپیک مراجعه کرده و نظرات خودشون را بیان کنند
✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
(۱۹/تیر/۹۴ ۱۴:۴۶) آقـــ♥ـــای مجید املشی نوشته است: [ -> ]من از همینجا در تالار عنوان می کنم هرکدام از بزرگوران اگر این مذاکرات ایران و آمریکا رو بردی برای ما می دونن؛ بیان دلایل و مستنداتشون رو بیارن تا باهم به دور از جناح بندی های سیاسی گفتگو کنیم. بنده با توجه دلایلی که اقامه کردم از نظرات اساتید و همچنین بررسی تحلیلی و عقلانی این نظرات، معتقدم این روند مذاکرات نتیحه ی خوبی رو برای ملّت ایران نخواهد داشت.

هرکس اعلام آمادگی کرد در همین تاپیک مطالبش رو بیان کنه تا باهم گفتگو کنیم.

.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
آقایونی که من رو به شدت متهم میکنین!
علی الخصوص آقای سید ابراهیم!
اگه من توی سایت شما اجازه دارم که بگم چرا رهبر مظلومه، بفرمایید تا بگم.
در غیر این صورت چرا من رو با صد تا علامت سوال و تعجب مورد خطاب قرار میدید در حالی که ادله من رو برای اثبات این موضوع نمیدونین.
بفرمایید به نظر من این چنین نیست و رهبر در اوج اقتداره و اگه بگه ای دولت! فلان کارو بکن، دولت میگه سمعا و طاعتا...
اگه بگه پروتکل الحاقی رو امضا نمیکنیم، رئیس جمهور هم میگه چشم! امضا نمیکنیم و نمیره بگه "امضا کردیم و تموم شده رفته پی کارش. 170 تا کشور امضا کردن، ما هم مثل بقیه..."
اگه بگه آقای فلانی نباید تو امور مملکتی باشه، سمتش رو تغییر نمیدن و رئیس دفتر و مشاور خصوصیش نمیکنن.
من هم بگم فکر کنم توی یه ایران زندگی نمیکنیم.

من فکر میکنم سن شما کمه و حافظه سیاسیتون پایینه و مطالعات تاریخی قبل و بعد از فوت امام خمینی تون هم کمه.
اگه اجازه دارم ادله ام رو بیارم، بفرمایید تا ثابت کنم.
ادله ام هم در مورد شخص آقای رفسنجانی و توانایی های ایشونه.
وگرنه من منتظر معذرت خواهی شما به خاطر لحن تندتون هستم.
نقل قول:آقایونی که من رو به شدت متهم میکنین!

خواهر گرامی کسی قرار نیست متهم بشه. اتفاقا سعی بر اینه که تفکرات نقد بشه و نه اشخاص. در قبال شما هم همینطوره. اصل تفکراتمون یکیه اما اختلاف نظر هایی هم هست که بحث میشه. هم من نظرم رو میگم و هم شما و هم دیگران.
به نام خدا

فقط میتونم بگم که متاسفم.

متاسف از اینکه چه شعارهایی میدادیم و در عمل حتی به یکی از آن شعارها هم پایبند نبودیم.

بالاخره جام زهر دوم هم توسط جمهوری اسلامی سر کشیده شد و آمریکاییها موفق شدند که ایران را در توسعه فناوری هسته ای محدود کنند، آنهم به ناحق و این یعنی باج دادن به ظالم.

مسئول محترم وقتی شما میدانی که بیش از تحریمها ، سو مدیریت شما به کشور آسیب میرساند پس چرا سو مدیریت خودت را هم ربط میدهی به تحریم هسته ای.

چرا برمیگردی میگی تحریمها اثر ندارد و باعث پیشرفت ایران میشود ولی در عمل میروی مینشینی پای مذاکره با شیطان بزرگ و مجبور میشوی ترمز دستی هسته ای را به شدت تمام بکشی ؟؟؟؟؟؟؟؟

نه به آن کندن و دور انداختن ترمز در چند سال پیش و نه به این ترمز دستی ناگهانی کشیدن در حال حاضر که حتی لاستیکهای ماشین هسته ای را هم ترکوند !!!!!!!!!!!!!!

خلاصه بگویم که در کل چرا شعاری میدهیم که پس فردا، ضد همان شعار عمل میکنیم ؟؟؟؟؟ میگوییم مرگ بر آمریکا ولی با آمریکا سر میز مذاکره مینشینیم. این شعار و این عمل، پارادوکس شدید دارد.

از کجا معلوم که شعارهای مرگ بر اسرائیل هم چند سال دیگر تبدیل به بازگشایی سفارت اسرائیل در جمهوری اسلامی نشود ؟؟؟؟؟

صدام و قذافی هم فریب صلح آمریکایی و باج دادن به امریکا را خوردند سرنوشت خودشان و کشورشان را هم دیدیم، پس چرا ما که آنها را دیدیم، داریم تسلیم میشیم ؟؟؟؟؟

باور کنید با قطعیت میگویم که هشتاد درصد نابسامانی اقتصادی ایران فقط و فقط، بخاطر فساد اقتصادی فراگیر و شدید و عدم نظارت دقیق و برخورد محکم و قاطعانه با مفسدان هست، چون اکثر مفسدان متاسفانه جزو به قولی یقه سفیدان یا آقازاده ها یا وابستگان آنها هستند. وقتی شما با این فساد برخورد نکنید، مطمئن باشید اگر تیلیارد هم ثروت داشته باشید، باز به ورطه ورشکستگی خواهید افتاد.

متاسفانه افرادی که به جای خدا به دنبال کدخدای شیطان صفت باشند نتیجه خوبی از رفتارشان نخواهند گرفت.

همه چیز تقصیر تحریم نیست. این فساد اقتصادی و اختلاف شدید طبقاتی و سوءمدیریت هست که کشور را به این روز انداخته ، نه تحریم.

متاسفانه برخی از مسئولان از شرایط موجود عبرت نگرفتند و با نشستن پای میز مذاکره با آمریکا، همین فنآوری هسته ای را هم از ما دریغ کردند.

عذاب خدا پیش چشم شماست مسئول محترم. چرا عبرت نمیگیرید ؟؟؟؟

چرا به خشکسالی شدید دقت نمیکنید ؟؟؟؟؟
چرا به آلودگی شدید هوا دقت نمیکنیند؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا به آمار بالای طلاق دقت نمیکنید؟؟؟؟؟؟
چرا به اختلاف وحشتناک فقیر و غنی، دقت نمکینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا به فساد گسترده اقتصادی دقت نمیکنید ؟؟؟؟؟؟
چرا ....................

اگر چشمتان را باز میکردید، متوجه میشدید که عذاب خداوند آرام، آرام قوم ناشکر و ناسپاس را فرا خواهد گرفت.

و چه قومی گناهکارتر از قومی که در ظاهر ادعای مبارزه با ظلم و فساد میکند ولی در باطن از هر قوم دیگری، بیشتر ظلم و فساد میکند.

یادمون باشه، منافقین و ریاکاران بدتر از کفار هستند.
(۲۱/تیر/۹۴ ۱۴:۱۵)عدالت نوشته است: [ -> ]
چرا برمیگردی میگی تحریمها اثر ندارد و باعث پیشرفت ایران میشود

خلاصه بگویم که در کل چرا شعاری میدهیم که پس فردا، ضد همان شعار عمل میکنیم ؟؟؟؟؟ میگوییم مرگ بر آمریکا ولی با آمریکا سر میز مذاکره مینشینیم. این شعار و این عمل، پارادوکس شدید دارد.

باور کنید با قطعیت میگویم که هشتاد درصد نابسامانی اقتصادی ایران فقط و فقط، بخاطر فساد اقتصادی فراگیر و شدید و عدم نظارت دقیق و برخورد محکم و قاطعانه با مفسدان هست، چون اکثر مفسدان متاسفانه جزو به قولی یقه سفیدان یا آقازاده ها یا وابستگان آنها هستند. وقتی شما با این فساد برخورد نکنید، مطمئن باشید اگر تیلیارد هم ثروت داشته باشید، باز به ورطه ورشکستگی خواهید افتاد.

همه چیز تقصیر تحریم نیست. این فساد اقتصادی و اختلاف شدید طبقاتی و سوءمدیریت هست که کشور را به این روز انداخته ، نه تحریم.

و چه قومی گناهکارتر از قومی که در ظاهر ادعای مبارزه با ظلم و فساد میکند ولی در باطن از هر قوم دیگری، بیشتر ظلم و فساد میکند.

یادمون باشه، منافقین و ریاکاران بدتر از کفار هستند.

با این بخش از حرفاتون که نقل قول کردم کاملا موافقم.....
مخصوصا اون دو خط قرمز!!!
يه نظرسنجي هم بزنيد با حال ميشه
(۲۱/تیر/۹۴ ۱۷:۴۱)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]يه نظرسنجي هم بزنيد با حال ميشه
مثلا این خوبه؟

نظر شما راجع به مذاکرات هسته ای چیست؟
1) اصلا چی هست؟ Big Grin
2) ظریف رو دوست دارم Heart
3) اگر بریم جام جهانی ، خوبه!Big Grin
4) به شرطی خوبه که هسته هاش کرم نداشته باشن!Big Grin

حالا جدا از شوخی به نظر من هم بد نباشه. مثلا سوال میپرسیم؛

نظر شما درباره ی مذاکرات هسته ای چیست؟

1) مذاکره و توافق به هر قیمتی
2) توافق به شرطی که عزت و خطوط قرمز نظام رعایت بشه.
3) الان زمان مناسبی برای مذاکره نیست. با منتظر گذاشتن غرب بعدا می توانیم امتیاز های بیشتری بگیریم.
4) مخالف هرگونه مذاکره و توافق هستم

نظر دوستان چیه؟Huh
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
آدرس های مرجع