۱۹/تیر/۹۴, ۹:۵۷
با تمام احترامی که برای شما و آقای محمدصدرا قائلم باهاتون در این زمینه مخالفم.
من میتونم از منابع خبری داخل ایران براتون ثابت کنم که رهبر تحت فشاره.
اما این مستلزم اینه که من بحث سیاسی درباره آقایون هاشمی رفسنجانی و روحانی بکنم و بگم که به چه شیوه ای آقای خامنه ای رو تحت فشار قرار دادن.
آقای خامنه ای بسیاااااااار مظلومن که خونه پرش طرفداراش من و شماییم که حرکات ایشون رو ندید میگیریم و فقط به حرفاشون بسنده میکنیم.
میدونین که امام حسین (علیه السلام) به طرماح گفت برو. ولی خود طرماح میگه نفهمیدم که منظورش این بود که نرو.
درسته که مردم باید واسه ولی فقیه مثل مالک باشن واسه ولی معصوم و هر چی گفت گوش بدن...
اما قاعده درستش اینه که اگه مردم 100% گوش به فرمان رهبرشون بودن، تمام ائمه قیام میکردن.
یکی به امام صادق (علیه السلام) بعد از کلاس درس میگه با این همه خاطرخواهی که داری چرا قیام نمیکنی؟
میگه به هنگام قیام یارانم به اندازه انگشتان دست نمیشه.
حقیقت اینه که اگه ما مطیع محض رهبری بودیم، ایشون مطلقاً با این قضیه موافقت نمیکرد.
چند ساله داره میگه اقتصاد مقاومتی؟
کدوم نهاد کشور حرف ایشون رو گوش داد؟
از فدراسیون فوتبال و دانشگاه آزاد بگیرین تا دفتر خود ریاست جمهوری اصلاً به این ها اهمیت ندادن.
آیا ایشون گفتن مشکلات اقتصادی تو لوزان و ژنو حل نمیشه و از داخل حل میشه یا نه؟!
من و شما چه اهمیتی دادیم به این حرف؟
رئیس جمهور چه اهمیتی داد؟
اگه این حرف رو گوش میدادیم، لازم نبود ایشون جمله بعدی رو بگه که ما بگیم "خودشون گفتن این تیم مورد اعتماد منه"
حرف اول رو گوش ندادیم که ایشون مجبور شد حرفش رو با میل مردم تغییر بده.
بسیار متاسفم که بگم ایدئولوژی آقای رفسنجانی این قدرت رو داره که کشور و رهبر رو تحت فشار بذاره.
و ما اجازه این کار رو میدیم و بعد میگیم خوب رهبر گفته فلان و بهمان.
در صورتی که اگه از ابتدا به حرف رهبر گوش میدادیم، هرگز ایشون مجبور نمیشد حرف دیگری بزنه که مورد علاقه 4 تا نخاله مثل من باشه.
رهبر رو تنها گذاشتیم.
ایشون رو فقط وقتی دوست داریم که حرف ما رو گوش بده.
فقط زمانی رهبر خوبیه که نفت بشه بشکه ای 100 دلار و مرغ هم باشه کیلویی 2 هزار تومن و دلار بشه 1000 تومن.
یعنی ما نظام اسلامی و رهبرش رو واسه آرامش شکم و خونه و زندگیمون میخوایم.
به خاطر همین چیزا داریم مذاکره میکنیم دیگه...
من میتونم از منابع خبری داخل ایران براتون ثابت کنم که رهبر تحت فشاره.
اما این مستلزم اینه که من بحث سیاسی درباره آقایون هاشمی رفسنجانی و روحانی بکنم و بگم که به چه شیوه ای آقای خامنه ای رو تحت فشار قرار دادن.
آقای خامنه ای بسیاااااااار مظلومن که خونه پرش طرفداراش من و شماییم که حرکات ایشون رو ندید میگیریم و فقط به حرفاشون بسنده میکنیم.
میدونین که امام حسین (علیه السلام) به طرماح گفت برو. ولی خود طرماح میگه نفهمیدم که منظورش این بود که نرو.
درسته که مردم باید واسه ولی فقیه مثل مالک باشن واسه ولی معصوم و هر چی گفت گوش بدن...
اما قاعده درستش اینه که اگه مردم 100% گوش به فرمان رهبرشون بودن، تمام ائمه قیام میکردن.
یکی به امام صادق (علیه السلام) بعد از کلاس درس میگه با این همه خاطرخواهی که داری چرا قیام نمیکنی؟
میگه به هنگام قیام یارانم به اندازه انگشتان دست نمیشه.
حقیقت اینه که اگه ما مطیع محض رهبری بودیم، ایشون مطلقاً با این قضیه موافقت نمیکرد.
چند ساله داره میگه اقتصاد مقاومتی؟
کدوم نهاد کشور حرف ایشون رو گوش داد؟
از فدراسیون فوتبال و دانشگاه آزاد بگیرین تا دفتر خود ریاست جمهوری اصلاً به این ها اهمیت ندادن.
آیا ایشون گفتن مشکلات اقتصادی تو لوزان و ژنو حل نمیشه و از داخل حل میشه یا نه؟!
من و شما چه اهمیتی دادیم به این حرف؟
رئیس جمهور چه اهمیتی داد؟
اگه این حرف رو گوش میدادیم، لازم نبود ایشون جمله بعدی رو بگه که ما بگیم "خودشون گفتن این تیم مورد اعتماد منه"
حرف اول رو گوش ندادیم که ایشون مجبور شد حرفش رو با میل مردم تغییر بده.
بسیار متاسفم که بگم ایدئولوژی آقای رفسنجانی این قدرت رو داره که کشور و رهبر رو تحت فشار بذاره.
و ما اجازه این کار رو میدیم و بعد میگیم خوب رهبر گفته فلان و بهمان.
در صورتی که اگه از ابتدا به حرف رهبر گوش میدادیم، هرگز ایشون مجبور نمیشد حرف دیگری بزنه که مورد علاقه 4 تا نخاله مثل من باشه.
رهبر رو تنها گذاشتیم.
ایشون رو فقط وقتی دوست داریم که حرف ما رو گوش بده.
فقط زمانی رهبر خوبیه که نفت بشه بشکه ای 100 دلار و مرغ هم باشه کیلویی 2 هزار تومن و دلار بشه 1000 تومن.
یعنی ما نظام اسلامی و رهبرش رو واسه آرامش شکم و خونه و زندگیمون میخوایم.
به خاطر همین چیزا داریم مذاکره میکنیم دیگه...
![[تصویر: Dr_Paul_Craig_Roberts.png]](http://s3.picofile.com/file/8192534576/Dr_Paul_Craig_Roberts.png)
![[تصویر: Dr_Paul_Craig_Roberts.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8199033518/Dr_Paul_Craig_Roberts.jpg)
![[تصویر: Dr_Paul_Craig_Roberts_II.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8199033476/Dr_Paul_Craig_Roberts_II.jpg)
![[تصویر: Sheklak_4_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770550/Sheklak_4_.png)