تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث حول مذاکرات و انرژی هسته‌ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
بسم تعالی
[تصویر: %D8%B1%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%...k=9UOTunYx]

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی:

مواضع ما در مسائل هسته ای همان مطالبی است که علناً برای مردم بیان کرده ایم/ مذاکره‌کنندگان با پافشاری بر مواضع اساسی مصلحت کشور را تأمین کنند/ در اقتصاد مقاومتی همزبانی کافی نیست، همدلی کنید/ بعد از هسته ای سراغ حقوق بشر میروند

خبر کامل در منبع

-----------------------------------------------------------

وعده‎هاي فراتر از خطوط قرمز، غربي ها را به طمع انداخت/

فابيوس: دسترسي به همه نقاط ايران و تاسيسات نظامي داده نشود، توافق امضاء نمي‎شود/ آمانو: ايران بايد امکان دسترسي به تاسيسات نظامي را فراهم کند

خبر کامل در منبع
[تصویر: w535]
(۶/خرداد/۹۴ ۱۷:۴۴)ام ابیها نوشته است: [ -> ].
من ترجیح میدم جنگ بشه و خودم و شوهرم و برادرام و پدرم جلوی گلوله های دشمن خونمون بریزه، تا این که اون ها کشته بشن و من به عنوان برده فروخته بشم.
این یعنی شرف و عزت.

عزت و شرف یعنی سربلندی ملت در عرصه های اجتماعی و علمی و سیاسی.....
عزت و شرف یعنی رفاه و آسایش و سلامت مردم نه جنگ.
توی قرن 21 کسی عزت رو در جنگ نمیدونه.

(۶/خرداد/۹۴ ۱۷:۴۴)ام ابیها نوشته است: [ -> ].
آقای نبوی میدونه یعنی چی؟؟
اگه جنگ بشه، ایشون خانوم بچه ها رو میفرسته فرنگ و در بهترین حالت و صادقانه ترین حالت اینجا میمونه از خاکش دفاع میکنه.

فقط ایشون نیستن که بچه ها رو میفرستن اون ور آب ...
خیلی هایی که ازشون انتظار هم ندارید همین کارو میکنن.
(۶/خرداد/۹۴ ۲۰:۲۱)علائم ظهور نوشته است: [ -> ][تصویر: w535]

آخ جاااان ، بالاخره حاج سعید رو از نزدیک می بینم. آقا من که با کله رفتم.
ممنون از اطلاع رسانیت عزیزم ممنون .
(۷/خرداد/۹۴ ۰:۴۱)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]آخ جاااان ، بالاخره حاج سعید رو از نزدیک می بینم. آقا من که با کله رفتم.
ممنون از اطلاع رسانیت عزیزم ممنون .

خوش بحالتون...........CryingCrying
(۶/خرداد/۹۴ ۱۰:۰۷)پارمیس نوشته است: [ -> ]فقط یه توضیح کلی برای برطرف شدن ابهام از حرفام بدم:
مثلا چند روز پیش یه جایی بحث سر حجاب بود(توی یکی از سایت ها) یه عده موافق بودن و یه عده مخالف....یکی این وسط کامنت گذاشته بود که: "" حالا اینجوری باشید(منظورش بد حجابا بود) وقتی داعش اومد سرتون رو برید قدر این روزا دستتون میاد""
موردهایی مشابه این منظورم بود که گفتم نباید از اسم داعش برای بر طرف کردن این مسائل سوء استفاده کرد....
حالا مشابه این واسه مسائل دیگه هم اتفاق میفته و این جمله تکراری که داعش میاد سرتو میبره گفته میشه!!!
متاسفم که مجبور شدم از این واژه : " سر بریدن " استفاده کنم......
باید توضیح میدادم.

بله درست حرفهای بی منطق همیشه هست اما خدایی نکرده باعث نشه تفکرتون کلا نسبت به یک جبهه یکسان بشه.

و البته ، همین حرف در طولانی مدت درسته ، اگه مردم دچار فساد بشن شکستشون آسون میشه. اندیشه تفکیر جاهایی رشد کرده که تشیع ضعیف بوده. ما به عنوان یک کشور ضد تروریست باید به شدت مواظب باشیم ، به ترکیه و امثالهم نگاه نکنید چون اونا حامی دواعشن.

(۷/خرداد/۹۴ ۰:۴۵)Islam نوشته است: [ -> ]خوش بحالتون...........CryingCrying

قربونت برم

حاجی اصلا باورم نمیشه ، میخواستم برم تهران اینا رو ببینم.

هم حاج سعید هم رائفی پور ، به به چه شود.
(۶/خرداد/۹۴ ۲۳:۵۰)پارمیس نوشته است: [ -> ]توی قرن 21 کسی عزت رو در جنگ نمیدونه.

توی قرن 21 !!

مثلا کیا؟
(۷/خرداد/۹۴ ۲:۰۹)zahra21 نوشته است: [ -> ]توی قرن 21 !!

مثلا کیا؟

مثلا همه ی دنیا..
البته به غیر از داعش و طالبان و القاعده و کلا کسانی که سودشون رو در جنگ افروزی میدونن.
(۷/خرداد/۹۴ ۲:۱۲)پارمیس نوشته است: [ -> ]مثلا همه ی دنیا..
البته به غیر از داعش و طالبان و القاعده و کلا کسانی که سودشون رو در جنگ افروزی میدونن.

کسی که جنگ راه میندازه بدتره یا کسی که فقط شرکت می کنه؟ چرا همه دنیا در این راه اندازی جنگ ها شریک شدن؟

می دونی بعضی از سربازهای داعش از کشورهای اروپایی هستند؟

براستی چه کسی داعش وطالبان و... رو تشکیل داده است وسازماندهی کرده؟
خانم پارمیس!
این تئوری ها واسه کشورهاییه که تو صلح و صفا زندگی میکنن و اصلا خطر بروز جنگ درش وجود نداره.
چنانچه توی ایران جنگ بشه من ترجیح میدم خودم و همه آقایونی که میشناسم طوری بمیریم که زنان این سرزمین من جمله خود شما توی بازار برده فروشان داعش معامله نشن.
عزت و شرف یعنی گفتن هیهات من الذله تو این شرایط.
شما کورش کبیرین؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
آدرس های مرجع