۲۴/تیر/۹۴, ۱۸:۱۴
متاسفم که دولت قبل رو هم جزو اقلیت حساب میکنین.
یا من رو طرفدار اونا میدونین.
بنده 100% پشتیبان ولی فقیه هستم تا جایی که جون داشته باشم.
من گفتم که اگه شما فکر میکنین بعد از توافق صلح پایدار واسه ایران به وجود میاد، اشتباه میکنین.
طبق تجربه ای که از رفتارهای مشابه با لیبی و عراق دیدیم باید بدونیم که جنگ الآن بسیاااار محتمل تره.
اگرم جنگ بشه، آمریکا نیروهای خودی رو نمیاره.
داعش رو وارد ایران میکنه.
داعش هم وارد بشه، همون بلایی سر زن و بچه های ما میاد که سر زنان الانبار اومد.
اتفاقاً موقع جنگ پدر بنده هم تو جبهه بودن و ما تو تهران از این پناهگاه به اون پناهگاه میدویدیم.
ضمناً...
من تو چه گروه هایی تو وایبر و تلگرام عضوم که عکس زنان با بیکینی رو میفرسته و زیرش مینوییسه "دریای خزر، همین الآن" و عکس اخبارگو ها بی حجاب میشه و دخترای نیمه برهنه تو خیابون ها راه میرن و زیرش مینویسن "ولی عصر همین الآن" و میگن "امروز رفتم استخر زنونه، زدن تو گوشم. مگه توافق نکردیم؟"؟؟؟
شما ها که اکثریت رو تشکیل میدین عکس اون دختری که دیروز روسریش تو دستش بود تو ماشینش رو ندیدین؟
شما ها که اکثریتید کلیپ رقصیدن اون دختر خانم رو وسط خیابون رو به مناسبت جشن هسته ای ندیدین؟
اگه اینقدر بهتون برخورد که دخترای اکثریت اینجورین، بهتره تو عقایدتون تجدید نظر کنین.
من فکر نمیکنم هیشکی از ما دلواپسان طرفدار دولت قبلی و اختلاس باشه.
بنده نه الآن و نه تو دولت قبل و نه وقتی جنگ بود، سودی از بدبختی مردم نبردم.
منم جزو همین بدبخت ها بودم گاهی.
بنده الآن 4 ساله که توی یه خونه سرایداری نشستم.
پس بنده نه دکل رو خوردم و نه اختلاس ها مال من بوده.
چرا سفسطه میکنین؟
من دارم میگم قدم بعدی بی حجابی دختراست.
به شکل بسیار افتضاحی دخترامون رو لخت میکنن و این میشه نتیجه توافق با آمریکا.
من فقط گفتم اون موقع وجدان داشته باشین که بگین این خواست خودتون بوده.
چون ساده انگارانه است که فکر کنیم فقط از آمریکا دلارامون رو گرفتیم و هیچی هم بهش ندادیم.
قصد توهین هم به شخص خاصی نداشتم.
فقط وضعیت فردای مملکت رو براتون ساختم که از قرار معلوم بهتون بر خورد.
شما چطور میگین ما با نتانیاهو همراهیم.
ما به شما نگیم با دخترای بد همراهید؟
بگذریم...
اگه مجلس این توافقنامه رو امضا کرد و این اتفاقا نیفتاد و زنان ما مثل زنان الانبار نشدن، هر چی خواستین به من بگین.
یا من رو طرفدار اونا میدونین.
بنده 100% پشتیبان ولی فقیه هستم تا جایی که جون داشته باشم.
من گفتم که اگه شما فکر میکنین بعد از توافق صلح پایدار واسه ایران به وجود میاد، اشتباه میکنین.
طبق تجربه ای که از رفتارهای مشابه با لیبی و عراق دیدیم باید بدونیم که جنگ الآن بسیاااار محتمل تره.
اگرم جنگ بشه، آمریکا نیروهای خودی رو نمیاره.
داعش رو وارد ایران میکنه.
داعش هم وارد بشه، همون بلایی سر زن و بچه های ما میاد که سر زنان الانبار اومد.
اتفاقاً موقع جنگ پدر بنده هم تو جبهه بودن و ما تو تهران از این پناهگاه به اون پناهگاه میدویدیم.
ضمناً...
من تو چه گروه هایی تو وایبر و تلگرام عضوم که عکس زنان با بیکینی رو میفرسته و زیرش مینوییسه "دریای خزر، همین الآن" و عکس اخبارگو ها بی حجاب میشه و دخترای نیمه برهنه تو خیابون ها راه میرن و زیرش مینویسن "ولی عصر همین الآن" و میگن "امروز رفتم استخر زنونه، زدن تو گوشم. مگه توافق نکردیم؟"؟؟؟
شما ها که اکثریت رو تشکیل میدین عکس اون دختری که دیروز روسریش تو دستش بود تو ماشینش رو ندیدین؟
شما ها که اکثریتید کلیپ رقصیدن اون دختر خانم رو وسط خیابون رو به مناسبت جشن هسته ای ندیدین؟
اگه اینقدر بهتون برخورد که دخترای اکثریت اینجورین، بهتره تو عقایدتون تجدید نظر کنین.
من فکر نمیکنم هیشکی از ما دلواپسان طرفدار دولت قبلی و اختلاس باشه.
بنده نه الآن و نه تو دولت قبل و نه وقتی جنگ بود، سودی از بدبختی مردم نبردم.
منم جزو همین بدبخت ها بودم گاهی.
بنده الآن 4 ساله که توی یه خونه سرایداری نشستم.
پس بنده نه دکل رو خوردم و نه اختلاس ها مال من بوده.
چرا سفسطه میکنین؟
من دارم میگم قدم بعدی بی حجابی دختراست.
به شکل بسیار افتضاحی دخترامون رو لخت میکنن و این میشه نتیجه توافق با آمریکا.
من فقط گفتم اون موقع وجدان داشته باشین که بگین این خواست خودتون بوده.
چون ساده انگارانه است که فکر کنیم فقط از آمریکا دلارامون رو گرفتیم و هیچی هم بهش ندادیم.
قصد توهین هم به شخص خاصی نداشتم.
فقط وضعیت فردای مملکت رو براتون ساختم که از قرار معلوم بهتون بر خورد.
شما چطور میگین ما با نتانیاهو همراهیم.
ما به شما نگیم با دخترای بد همراهید؟
بگذریم...
اگه مجلس این توافقنامه رو امضا کرد و این اتفاقا نیفتاد و زنان ما مثل زنان الانبار نشدن، هر چی خواستین به من بگین.
![[تصویر: TEHRAN_articleLarge.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8200249692/TEHRAN_articleLarge.jpg)
![[تصویر: Goodbye_Falafel.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8200249984/Goodbye_Falafel.jpg)
![[تصویر: Sheklak_4_.png]](http://s5.picofile.com/file/8171770550/Sheklak_4_.png)
)
،انگاری اصلا داستان،از روی داستان زندگی مردم ایران نوشته شده