تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث حول مذاکرات و انرژی هسته‌ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
بسم تعالی

متاسفانه بازهم شاهد تحدید امریکایی ها بودیم؛

کاخ سفید: مذاکرات شکست بخورد، همه گزینه‌ها روی میز است

ازاونجایی که رهبر انقلاب فرمودند که بنده مخالف مذاکره زیر شبه تحدید هستم، بنده انتظار دارم حداقل تیم مذاکره کننده ی کشورمون برای مدتی هم که شده مذاکرات رو تعطیل کنند.

فکر میکنم برای هممون اثبات شده که حرفهای رهبری بی دلیل نیست و اگر عینا رعایت بشه نتایج بسیار بهتری رو به دنبال خواهد داشت.

از این رو معتقدم وقتی رهبری همین چند هفته پیش این حرف رو زدند، خیلی بهتر بود که تیم مذاکره کننده برای مدتی هم که شده میز مذاکرات رو ترک کنند. اینجوری امتیازهای بیشتری هم می شد گرفت.

الان هم که کاخ سفید حرفش رو تکرار کرده و از دوباره ایران رو تحدید کرده!

ای کاش به این توصیه رهبری گوش میشد.

به قول عزیزی ایکاش رهبر رو همه جانبه ببینیم.
یک عده تو همین تالار فقط روی حرف های رهبر درمورد اطمینان داشتن به تیم مذاکره کننده زوم کردند و عده ی دیگری هم تنها خطوط قرمز رو دیدند! ایکاش به همه ی حرف های رهبر کنار همدیگر نگاه کنیم. هم از تیم مذاکره کننده به عنوان نماینده ی کشورمون حمایت کنیم و هم ازشون بخواهیم که طبق خطوط قرمز پیش بروند.

موفق باشید
اي بابا دلتون خوشه ها

روحاني ميخواد به هر قيمتي توافق كنه
آقای اسلام!
اولاً این که "شبح تهدید"
تحدید به معنی محدود کردنه و شبه هم معنی نداره.
ثانیا این که من یه پیش بینی کردم که به واقعیت تبدیل شد.

به نظر من این که تیم مذاکره کننده شبهای احیا کجا بودن و چی کار کردن که اتفاقاً رسانه ای هم شده بود، مساله شخصی دینی شون بوده و مهم نبوده.
مثل نماز خوندنشون یا روزه گرفتنشون.
اما به عنوان "نماینده نظام" و کسانی که ما بخوایم ازشون دفاع کنیم، این تیم باید باید باید باید یا تو وین میرفتن راهپیمایی روز قدس و اگر براشون خطر جانی داشت، حتماً باید به ایران میومدن و توی مراسم روز قدس شرکت میکردن.
آقای ظریف همون اول که وزیر شدن، هلوکاست رو تسلیت گفتن و عیدهای یهودی ها رو بهشون تبریک گفتن و بعدشم فرمودن که "مردی که هلوکاست رو انکار میکرد، رفت"
اتفاقاً به نظر من شخص آقای ظریف بااااید در چنین شرایطی 4 تا فحش آبدار به اسرائیل بده.
ایشون حتی خیلی لی لی به لالای عربستان هم میذاره.
چطور میتونیم باور کنیم که این آدم 100% هم راستا با نظام داره راه میره که 100% هم مورد اعتماد ما باشه.
این تیم مذاکره کننده قطعاً نمیخوان زیاد سر به سر آمریکا و اسرائیل بذارن و بدشون هم نمیاد که کمی امتیاز بدن که آمریکا یکم پاش به ایران باز شه.
همونطور که عرض کردم خدمتتون بعید هم نمیدونن که سفارت آمریکا هم در ایران دوباره بازگشایی بشه.
قطعاً در مذاکرات ما امتیازات بسیار زیادی دادیم.
طوری که اون ها راضی شن یه بخشی از اموال بلوکه شده ما رو یه شبه آزاد کنن تا آقای نوبخت بتونن باهاش یارانه ها رو پرداخت کنند که فشار روی قلب دولت نباشه.
(تمام این حرف ها حرفهای خود آقای نوبخته)
خداییش می ارزه به خاطر ماهی 45 هزار تومنی که چقدر منت سرمون میذارن که بهمون میدن، ما هم بشیم مثل لیبی؟؟!!
سود بانکی مثل اروپا بشه 1 درصد و قیمت ملک توی ایران تغییر نکنه، تمام کارخونه ها راه میفتن و تولید داخلی رونق میگیره.
از چین جنسای بونجول وارد نکنیم و اختلاس هم صورت نگیره، اقتصاد مملکت رشد میکنه.
لزومی نداره به خاطر پول ها بلوکه شده مون التماس آمریکا بکنیم.
ضمن این که بعد از این مذاکرات قیمت نفت اومده پایین.
در صورتی که اگه ایران به قول شما چند شب مذاکرات رو ترک میکرد، قطعاً قیمت نفت بالا میرفت.
تا صحبت از توافق شد، سکه و دلار که دست یه سری انسان از خدا بی خبر بلوکه شدن، ارزون شد.
وقتی من میگم یه سری مافیا اقتصاد کشور رو به دست گرفتن و تا توافقی با آمریکا صورت نگیره این چاله هایی که کندن رو پر نمیکنن، شماها باور نمیکنین.
حتی شاید تا سفارت خونه آمریکا تو تهران باز نشه!!!!!!
آمریکایی که جاسوسی از کشورها و رئیس جمهور ها داره آبروش رو میبره، داره با مذاکره با ما وجهه میخره.
عوض این که بیایم رسانه ای کنیم که ما اولین کشوری بودیم که متوجه جاسوسی آمریکا از مسئولین نظاممون شدیم و آلمان و فرانسه و برزیل و ... بعد از 36 سال به نکته ای که ما بهش رسیده بودیم رسیدن و دنیا رو متوجه کنیم که واقعه 13 آبان باید تو تمام کشورها اجرا بشه تا آمریکا از کشورها جاسوسی نکنه، اومدیم واقعاً به چشم کدخدا بهش نگاه میکنیم.
به نظر من زمانی زندگی مردم عالی میشه که اجازه واردات از چین داده نشه.
اون هم زمانی امکان پذیره که ما به چین نفت صادر نکنیم.
چون کشور چین به جای پول نفت به ما کالا میده.
همین طور هند.
نفتمون رو داریم میدیم جاش جی جی بی جی میخریم.
بعد مردم یه مدت 1 ساله نون و تره میخورن، اما بعدش نون و کره میخورن.
تولید که رونق بگیره زندگی مردم آسان تر میشه.
اما اگه با آمریکا توافق صورت بگیره که اسرائیل تو منطقه بیشتر بچه بکشه و عربستان هر غلطی دلش خواست بکنه، الهی که به حق علی و اولادش آمریکا میز مذاکره رو ترک کنه.
چون ما همچین اراده ای تو تیم ایرانی نمی بینیم.
کاش خدا این معامله رو از جانب اونا به هم بزنه.
چقدر دوستان دعای پیروزی برای تیم هسته ای دارن. ادم حض میکنه از این همه ولایتمدار بودن دوستان.

دوستان مچکریم . کاش همونطور که نیاز بود فعلا ذره ای حمایت میکردید که بعدا ازتون پرسیدند بگید بله اندکی هم حمایت داشتیم. البته معلومه که چرا مخالفید ، اشکالی نداره. بلاخره مذاکرات سخته و داستان همون شیرجه زدن هست که اقای خامنه ای فرمودند .

ولایتمداری دلبخواهی چیزی که علی رو غریب و غریب تر کرد ... چه تهمت های ترسو بودن به ایشان زدند و کسی دردش را متوجه نشد.

خدایا چه میبینیم در اثار مردی که مظلوم ماند :

چه می بینیم ؟این کیست؟این مسافر کیست؟این عرب نیست٬چهره اش به روشنایی سپیده است ٬پیشانیش باز٬ سیمایش غبار راه گرفته ٬ چشمانش رنگ برگشته ٬خسته ٬کوفته٬تشنه٬بی تاب پیداست که از سفری دور می آید ٬پیداست که سالها آواره بوده است ٬پیداست که از کویری سوخته می رسد.
اِ.....این سلمان است![/b]

و بعد سلمان ماند٬ در نخستین دیدار ایمان آورد ودیگر تا پایان عمر آرام گرفت و «سلمان منا» شد و صاحب سر«پیام آور» شد ومحمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با او ٬خود را در انبوه مهاجران وانصار ٬آن کوه سنگینی را که بر سینه اش آوار شده بود سبک تر احساس می کرد چه ٬سلمان بخشی از آن را خود بر دوش جانش گرفت٬هر گاه دردها بر جانش می ریخت سلمان را فرا می خواند ٬در چشم های آشنای او ناله می کرد٬در گفتگوی با او فریاد می زد وآسوده می شد.
اما[/b]

اما علی جز چاه های پیرامون مدینه ٬چاه های نخلستان صاحب سری نداشت٬اگر می داشت چرا سر در حلقوم چاه می برد؟ چرا از شهر و خانه و خانواده اش به نخلستان ها پناه می برد ؟چرا تنها بنالد؟چرا دردهای بی رحم و سنگینش را ناچار باید در چاه ریزد؟اینها جز به خاطر آن است که علی تنهاست؟ در میان شیعیانش نیز تنهاست؟ علی از محمد تنها تر است!
علی از خدا نیز تنها تر است.[/b]
چرا که خدا برای تنهاییش آدم را آفرید
محمد سلمان را یافت اما علی تا پایان حیاتش تنها ماند از میان خیل شیعیانش جز چاه های پیرامون مدینه کسی نداشت.

[تصویر: resized_476005_957.jpg]
خسته نباشی پهلوان
خدا قوت
موفق باشید

ما دلایلمون رو برای عدم اعتماد 100 درصدی بهشون عنوان کردیم.
میشه شما هم دلایلتون رو واسه این اعتماد محضتون بفرمایید؟
چون رهبر گفته اینا معصوم نیستن.
اما از قرار معلوم از دیدگاه شما معصومن.
حالا بفرمایید به خاطر کدوم سابقه درخشانشون؟
به خاطر کدوم آسایشی که برای مردم فراهم کردن؟
به خاطر کدوم خون و جونی که نجات دادن؟
خلاصه واسه خاطر چی پهلوونن؟
اوه اوه
الان دكتر ظريف رو دقيقا با كي مقايسه كرديد!!؟Confused

نميدونم كي مردم ايران ميخوان بفهمن كه آمريكا با خون توي قلباشون مشكل داره نه با اورانيوم توي سانتريفيوژ هاشون

پيش به سوي ٥٩٨!
مذاکرات تمام شده و امروز ساعت 10:30(به وقت وین که حدودا دو ساعت و نیم با ساعت ایران اختلاف داره. حدوداً ساعت یک بعد از ظهر به وقت تهران) یک کنفرانس خبری رسمی توی وین برگزاری میشه. Julian Borger خبرنگار گاردین نوشته:
"کاملاً محتمله که قبل از کنفرانس خبری، رئیس جمهورها اوباما و روحانی بیانیه‌های خودشون رو توی پایتخت‌ها صادر کنن."
http://www.theguardian.com/world/live/20...ve-updates

من که به زعم خودم امیدوارم توافق به نتیجه رسیده باشه و یه توافق خوب هم باشه و همه‌مون رو راضی کنه.

"یکی از مفاد قرارداد زمینه‌سازی برای بازرسی آژانس اتمی‌ست تا بتواند از مکان‌های مشکوک شامل مراکز نظامی بازرسی کند امّا برخلاف گزارش رویترز نه یک بازرسی بی قید و شرط بلکه یک بازرسی مدیریت‌شده.
بازرسی مدیریت‌شده در پروتکل الحاقی آژانس اتمی بیان شده. اگر بازرسان مدرکی مبنی بر فعالیت‌های مخفی هسته‌ای در یک منطقه داشته باشند، دلیل‌هایشان را برای بازرسی ارائه می‌دهند. کمیته‌ای متشکل از برخی نمایندگان آژانس اجازه‌ی بازرسی را صادر خواهد کرد. این بازرسی «هر زمان و در هر جایی» نخواهد بود."
(۲۳/تیر/۹۴ ۵:۳۹)ام ابیها نوشته است: [ -> ]ما دلایلمون رو برای عدم اعتماد 100 درصدی بهشون عنوان کردیم.
میشه شما هم دلایلتون رو واسه این اعتماد محضتون بفرمایید؟
چون رهبر گفته اینا معصوم نیستن.
اما از قرار معلوم از دیدگاه شما معصومن.
حالا بفرمایید به خاطر کدوم سابقه درخشانشون؟
به خاطر کدوم آسایشی که برای مردم فراهم کردن؟
به خاطر کدوم خون و جونی که نجات دادن؟
خلاصه واسه خاطر چی پهلوونن؟

ما هی میگیم ما هم اعتماد نداریم یه امریکا و همپیمان هاش ولی انگار شما نمیخونید. میگیم خوشبین نیستیم و شما نمیخونید و اشکالی هم نداره، به هر حال هرکاری در توان هر گروهی نیست که انجام بده و اشکالی هم وارد نیست

نکته‌ی اوّل اینکه آنچه بنده اینجا در این جلسه یا در جلسات عمومی میگویم، عیناً همان حرفهایی است که در جلسات خصوصی به مسئولین، به رئیس‌جمهور محترم و به دیگران میگویم. این خطّ تبلیغی‌ای که دیدیم و می‌بینیم دنبال میکنند که بعضی از خطّ قرمزهایی که رسماً اعلام میشود، در جلسات خصوصی از آنها صرف‌نظر میشود، حرف خلاف واقع و دروغی است. آنچه ما اینجا به شما میگوییم یا در جلسات عمومی میگوییم، عیناً همان حرفهایی است که به دوستان، به مسئولین، به هیئت مذاکره‌کننده، همانها را بیان میکنیم؛ حرفها یکی است. نکته‌ی دوّم، بنده هیئت مذاکره‌کننده را - همین دوستانی که این مدّت این زحمات را بر دوش گرفته‌اند - هم امین میدانم، هم غیور میدانم، هم شجاع میدانم، هم متدیّن میدانم؛ این را همه بدانند. اکثر حضّاری که اینجا تشریف دارید، از محتوای مذاکرات خبر ندارید؛ اگر شما هم از محتوای مذاکرات و جزئیّات مذاکرات و آنچه در مجالس میگذرد مطّلع بودید، به بخشی از آنچه بنده گفتم، حتماً اذعان میکردید. من البتّه علاوه‌ی بر اینها، بعضی از این دوستان را از نزدیک می‌شناسم، بعضی را از دور با سوابقشان می‌شناسم؛ اینها مردمانی هستند متدیّن و امین؛ اینها امینند؛ قصدشان این است که کار کشور را پیش ببرند، گره را باز کنند و دارند تلاش میکنند برای این کار. انصافاً غیرت ملّی هم دارند، شجاعت هم دارند، در مقابل یک تعداد کثیری از کسانی قرار میگیرند - که حالا نمیخواهم تعبیرِ متناسب واقعی را بکنم، چون گاهی تعبیرهایی هست که واقعاً شایسته‌ی آن تعبیرند امّا خب، مناسب نیست که ما به زبان بیاوریم - و انصافاً در مقابل آنها با شجاعت کامل، با دقّت کامل مواضع خودشان را بیان میکنند، دنبال میکنند و تعقیب میکنند.

نکته‌ی سوّم در مورد منتقدین محترم است. بنده با انتقاد مخالف نیستم، عیبی ندارد، انتقاد لازم است و کمک‌کننده است، منتها این را همه توجّه داشته باشند که انتقادکردن آسان‌تر از عمل‌کردن است. عیبهای طرف مقابل را در آن عرصه‌ای که قرار دارد، ما راحت می‌بینیم، درحالی‌که خطرات او، دشواری‌های او، نگرانی‌های او، مشکلات او را انسان نمی‌بیند. مثل این است که شما کنار یک استخری ایستاده‌اید، دارید تماشا میکنید؛ یک‌نفر هم رفته است روی ارتفاع، از ده‌متری میخواهد شیرجه بزند. خب، شیرجه میزند، شما که اینجا کنار استخر ایستاده‌اید، میگویید هان! این پایش خم شد، زانویش خم شد؛ این یک اشکال. بله، این اشکال است امّا شما زحمت بکشید از این دایو بروید بالا، سرِ آن ده‌متری به آب یک نگاهی بکنید، آن‌وقت قضاوت بکنید! انتقادکردن آسان است. [البتّه‌] این حرف من مانع از انتقاد نشود؛ انتقاد بکنید لکن توجّه داشته باشید که انتقادها با لحاظِ این معنا باشد که آن طرف مقابل بعضی از عیوبی را که ما در انتقادمان ذکر میکنیم ممکن است میدانند، [امّا] خب به این نتیجه رسیده‌اند یا ضرورتها آنها را به اینجا کشانده یا به هر دلیل دیگری. البتّه بنده نمیخواهم بگویم اینها معصومند؛ نه، معصوم نیستند؛ ممکن است انسان یک‌جاهایی در تشخیص، در عمل خطا هم بکند، امّا مهم این است که به امانت اینها و به دیانت اینها و به غیرت اینها و به شجاعت اینها ما اعتقاد داریم. این سه نکته‌ی لازمی که در مقدّمه‌ی عرایضم عرض کردم.

پ.ن: اگر اولین اخطار یا خطاب اقای خامنه ای به تیم مذاکره کننده بشه و بگن که مذاکرات به ضرره ماست، بنده اولین نفری هستم که جلوی این تیم می ایستم!
متاسفانه انگار اگاهی و اطلاعات شما بیشتر اقای خامنه ایه که فقط اسم از بی اعتمادی میارید درصورتی که رهبری کاملا حمایت کرده. کتاب کویر دکتر شریعتی بخونید. کمکتون میکنه
به نام خدا

توافق هم انجام شد و اکثر مردم هم متاسفانه جوگیر از این توافق به خیابانها ریخته اند و شادی میکنند. اما به نظر شیطان بزرگ با نشان دادن سرابی زیبا، واقعیت تلخ آینده و زندگی در بیابانی برهوت را برای خیلیها پنهان کرده.

نمیدونم چرا مردم آمریکا از این توافق به خیابانها نمیریزند و شادی نمیکنند در حالیکه برنده اصلی بی شک، آنها هستند.

بعد ملت ما سر حقی مسلم که داده اند در حال پایکوبی هستند.

به نظر میرسد که وقایع سالهای 81 و 82 دوباره تکرار خواهد شد و کشور وارد یک سیکل معیوب شده. وقایع ماه ها و سالهای آینده حقیقت تلخ را روشن خواهد کرد.

و یک ناراحتی هم از اینکه، ما که میخواستیم در نهایت حرف زور آنها را بپذیریم چرا میلیاردها دلار به کشور خودمان خسارت زدیم و اینهمه تحریم را تحمل کردیم و چند نفر از دانشمندان هم شهید شدند که در نهایت به ایستگاه اول برگردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۲۳/تیر/۹۴ ۱۲:۴۲)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا

توافق هم انجام شد و اکثر مردم هم متاسفانه جوگیر از این توافق به خیابانها ریخته اند و شادی میکنند. اما به نظر شیطان بزرگ با نشان دادند سرابی زیبا، واقعیت تلخ آینده و زندگی در بیابانی برهوت را برای خیلیها پنهان کرده.

نمیدونم چرا مردم آمریکا از این توافق به خیابانها نمیریزند و شادی نمیکنند در حالیکه برنده اصلی بی شک، آنها هستند.

بعد ملت ما سر حقی مسلم که داده اند در حال پایکوبی هستند.

به نظر میرسد که دوباره وقایع سالهای 81 و 82 دوباره تکرار خواهد شد و ما دوباره وارد یک سیکل معیوب شدیم. وقایع ماه ها و سالهای آینده حقیقت تلخ را روشن خواهد کرد.

و یک ناراحتی هم از اینکه، ما که میخواستیم در نهایت حرف زور آنها را بپذیریم چرا میلیاردها دلار به کشور خودمان خسارت زدیم و اینهمه تحریم را تحمل کردیم و چند نفر از دانشمندان هم شهید شدند که در نهایت به ایستگاه اول برگردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Big Grin
چقدرررررر عجولید
د بذار ببینیم چی شده
مطمئنا تا چند وقت دیگه هم اقای خامنه ای نظرشون رو میگم
تا اون موقع دیگه جواب پستی رو نمیدم و پیشاپیش هر نظری که اقای خامنه ای عرض کنن، نورالعین ماست
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
آدرس های مرجع