تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث حول مذاکرات و انرژی هسته‌ای
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
توی جلسه غیر علنی، که یا نماینده ها و یا وزرا توش مشارکت داشتن، اون آدمی که فیلم گرفته بیشعوری خودش رو ثابت کرده و لاغیر.
اینهمه گفته میشه که گوشی های هوشمند وسیله جاسوسین.
این آدم علاوه بر این که گوشیش رو با خودش برده، برای راحت شدن کار تمام دستگاه های جاسوسی فیلم هم گرفته...
من نمیتونم قضاوت کنم...
اما توی یه صحنه کوتاه که آقای ظریف دیده میشه، به راحتی به دوربین چشم غره میره.
یعنی من فکر میکنم ایشون - اگه نگیم خودش دوربین رو وارد کرده - حداقل میدونسته داره فیلمبرداری میشه ولی باز ادامه داده...
این از این...
ضمن این که رهبر به اون بزرگی رو کسی حرفش رو نمیخونه.
آقای کوچک زاده خیلی خنده داره که بگه من نماینده رهبرم. باید مذاکرات رو متوقف کنین.
نکته سوم:
آدم یاد حدیث امام علی (علیه السلام) میفته که میگه اونقدر که سپاه معاویه در باطل خودشون مصر و متحدن شماها توی حق متحد و مصر نیستین. (قریب به مضمون)
اوباما هی به مجلسشون گفت بذارین تحریما رو برداریم (مثلاً)
کنگره شون قانون تصویب کرد که مذاکرات بااااید به تایید ما هم برسه.
اوباما هم مثل یه بره رفت و امضا کرد.
دولت ما چقدر خیره سر و سرتقه که حرف ولی فقیه رو که گوش نمیده هیچ،... حرف مجلس رو هم گوش نمیده.
شاااید دارن اونقدر کشش میدن که نماینده های مجلس بعدی از خودشون بشن و اینقدر بهشون گیر ندن.
آقای تراست!
اینقدر به حرف های عراقچی و ظریف استناد نکنین.
به عملشون استناد کنین.
آیا پروتکل الحاقی رو امضا کردن یا نه؟!
اگه دولت قبلی هم کرده که اونا هم شکر خوردن.
هر کس پرید تو چاه ما هم باید دنبالش بدوئیم؟
این که دولت قبلی کرده، دلیلیه که این ها هم بکنن.
دولت قبلی هر جا میرفت فحش به اسرائیل و آمریکا میداد.
دولت قبلی میرفت سازمان ملل حرفی میزد که اونا حساب کار دستشون بیاد.
دولت قبل اشتونو مانتویی کرد.
Big Grin
این دولت حساااابی وا داده.
هم تو امضا ها و هم تو اعمالشون.
این توافق نامه ها و لغو تحریم ها فقط ما رو وارد بحران های بدتری میکنه.
به مردم راست و حسینی بگن پول نداریم، قراره همه با هم نون خشک سق بزنیم.
از سگ کمترم اگه بالای 90 درصد مردم نگن باااشه.
نون بازومون رو بخوریم و منت از حاتم طاعی نکشیم.
برید بخونین ببینین از زمانی که واردات ماشین های بالای 2500 سی سی ممنوع شده، چند تا پورشه وارد ایران شده؟
عوض این که دلارها رو صرف واردات سگ و پورشه و بار مشروب کنن، صرف راه اندازی کارخونه ها کنن، مردم گلیم خودشون رو از آب میکشن بیرون و محتاج تعامل یا بهتره بگیم زور گویی نمیشن.
بسم الله

سلام

آقای روحانی در یکی از سخنرانیهاش گفت : دیپلمات های ما همانند سرداران زمان جنگ هستند . من در جواب ایشون میگم آقای روحانی سرداران زمان جنگ رهبر و امامشون رو شاد و خوشحال کردند و یک ملت رو سرافراز و سربلند و دیپلمات های شما فقط رهبر رو نگران و عزت و شرف چندین و چند ساله ملت رو با این روند خودسرانه ای که پیش گرفتند تارومار !
پیرو صحبت آقای عراقچی که می گن " چشم بازرسان را می بندیم " آقایان تدبیر و علم و دانش و همه چیز بلد(که هیچ انتقادی هم به کاراشون وارد نیست) بهتر نیست به جای بستن چشم بازرسان چشمان خودتون رو باز کنید؟؟؟؟
رهبرمون الان چند ساله در مورد اقتصاد مقاومتی و اتکا و اعتماد به سرمایه داخلی و تولید ملی تاکید می کنند آقای روحانی اگر هم مذاکره ای انجام بگیره و تحریم ها برداشته بشه چه برنامه ای برای این وضع دارین یا اینکه قصد دارین با واردات بی رویه کمر تولید ملی رو بشکنین ؟

چطور آقای ظریف در مجلس به خودشون جرات میدن که رهبر عزیزمون رو "او" خطاب کنه و بی ادبانه در مقابل سوال که گفتن" رهبری به شما میگوید من با مذاکره زیر سایه تهدید موافق نیستم "و آقای ظریف بی ادبانه پاسخ بدن " او یک کلمه بگوید نرو !!! " و اینکه در باطن این آقایان چه می گذرد الله اعلم.
در این وضع نامناسب اقتصادی چه توجیهی داشت که بهای سوخت 40 درصد افزایش پیدا کنه ؟؟ و اگر هم قرار بود گران شود چرا 40 درصد !! وقتی خود آقای نوبخت سال قبل گفتن که سال 94 بنزین و سایر فراورده های نفتی گران نمی شود این مسئله کمی مشکوک نیست؟

[تصویر: 518c7e063cd613ece969c200f65b3d9d-425]
(۵/خرداد/۹۴ ۱۲:۰۹)Islam نوشته است: [ -> ][تصویر: 41687580155950259295_thumb.jpg] [تصویر: 35190448128962890552_thumb.jpg]

رحماء بینهم و اشداء علی الکفار.؟!!! دولت که ایراد نداره وحی منزله!! ببینم این ایه ایراد داره ؟!!
این هم لینک یکی از سایت های خبری منتقد دولت که حرکت آقای کوچک زاده رو تقبیح کرده

واقعا متاسفم برا اين نوع برخوردها!!
كشور درگير يه مسئله ي مهم شده. دوستان بجاي نقد مذاكرات و روند پيش رو به بگم بگم افتادن
اين وريا مي گردن از اونوريا آتو مي گيرن كه شما خودتون چيكا كرديد اونا چي كا كردنHuh
الان بحث كوچك زاده و ... است يا بحث مفاد مذاكرات؟؟
(۵/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۷)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]این هم لینک یکی از سایت های خبری منتقد دولت که حرکت آقای کوچک زاده رو تقبیح کرده

اصل حرکت اقای کوچک زاده اشتباه بود. بنده حتی خیلی از کارها ی اقای رسایی رو هم نمیپسندم. رو این بحثی نداریم.

-------------------------------------------------------------------------------------

نقل قول:[تصویر: 518c7e063cd613ece969c200f65b3d9d-425]

انصافا این حرف پر بیراه هم نیست. قبلا هم یک چیزایی در اینباره شنیده بودم.

[تصویر: w520]

برداشت از افسران
من یه سوال از دوستان موافق دولت دارم؟

چطور وقتی اوباما و دولتمردان آمریکا ایرانو تهدید میکنن اقای روحانی هیچ واکنشی نشون نمیده و چشم و گوششو میبنده ولی وقتی داخل کشور دو نفر ازش انتقاد کنن میگه یه عده بزدل و تندرو و دلواپس دارن تخریب میکنن مگه غیر از اینه که 50 درصد مردم بهش رای دادن یعنی 50 درصد اون موقع مخالفش بودن الان بیشتر هم شدن

سیاست دولت:
با دوستان اهانت با دشمنان مدارا ...
حتما یک نگاهی به گزارش های اخیر سایت رجا نیوز بیاندازیدگزارش هایی که مربوط به بازخوانی بخش هایی از کتاب خاطرات دکتر روحانی در موضوع مذاکرات سابق هسته ای است

در قسمتی از این کتاب ایشان میفرمایند : ما برای اعتماد سازی اجازه دسترسی به برخی از مراکز را که اتفاقا نظامی هم بود دادیم

یک خبر هم تازه گذاشته که گویا بی ربط نیست; میبخشید که من این روزا اصلا فرصت مطالعه اخبار رو ندارم . خودتان مطالعه کنید : "
افشای «دروغ بزرگ جواد ظریف»/ مجوز بازجویی از دانشمندان در دوران مدیریت روحانی صادر شد/ علاوه بر دانشمندان هسته اي پرسنل نظامي نيز در ليست مصاحبه شوندگان +اسناد
"

یک همایش هایی هم با عنوان اعتدال در بوته نقد در فکر میکنم در سال 92 برگزار شد که من مدتی پیش دیدم , میشه گفت واقعا دارن به همون تفکرات عمل میکنند (یک بخشش هم در مستضعفین بود )

این کلیپ رو حتما ببینید : استراتژی قدیمی غربی ها در تعلیق های چند ساله (10 ساله) (توضیح : مدت ها بود که من به خاطر محرومیت شهرمون از سفر ریلی بسیار ناراحت بودم , حالا جوابش رو پیدا کردم )

این روزها mostazafin.tv هم کلیپ های بسیار خوبی در ارتباط با سیاست هسته ای قرار میده , پیگیر باشید بسیار عالیه

ببخشید که همینطور پریدم و یک متن بدون سند گذاشتم ولی گفتم شاید برای پیگیری شان علاقه داشته باشید
(۵/خرداد/۹۴ ۱۵:۰۱)Islam نوشته است: [ -> ]من از برادرم محمد تراست معذرت میخوام.
شما بزرگواری. موردی نداره.

(۵/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۷)ام ابیها نوشته است: [ -> ]اوباما هی به مجلسشون گفت بذارین تحریما رو برداریم (مثلاً)
کنگره شون قانون تصویب کرد که مذاکرات بااااید به تایید ما هم برسه.
دولت ما چقدر خیره سر و سرتقه که حرف ولی فقیه رو که گوش نمیده هیچ،... حرف مجلس رو هم گوش نمیده.
شاااید دارن اونقدر کشش میدن که نماینده های مجلس بعدی از خودشون بشن و اینقدر بهشون گیر ندن.
اتفاقا دیشب عراقچی گفت که این توافق نامه ای که فعلا فقط دارن مینویسنش ، باید به تایید مجلس و رهبری هم برسه ! تا ببینیم نمایندگان و رهبری چه نظری دارند و اگه رهبری مخالف بند هایی از این موضوع باشند ، سمعا و طاعطا از اون اطاعت میکنیم.
شما نسبت به دولت بی اعتمادید ، چون به مدت طولانی تنها یه حذب سکان دارن کشور بوده و اگه این رو قبول کنید که این ها هم ایرانی هستن و گوش به فرمایشات رهبری ، نباید نگران باشید. ولله قسم یه موضوعات پیچیده ای هست که ما ازش خبر نداریم و تنها میتونیم به شخص اول مملکت یعنی اقای خامنه ای اعتماد کنیم.

(۵/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۷)ام ابیها نوشته است: [ -> ]آیا پروتکل الحاقی رو امضا کردن یا نه؟!
اگه دولت قبلی هم کرده که اونا هم شکر خوردن.
هر کس پرید تو چاه ما هم باید دنبالش بدوئیم؟
این که دولت قبلی کرده، دلیلیه که این ها هم بکنن.
اصلا هنوز چیزی امضا نشده ، فقط دارن نگارش میکنن. پروتکل الحاقی هم دیشب که اقای عراقچی توضیح دادن ، شرایطش هم گفتند ، قرار نیست بیان و بازرسی کنن ، ما بهشون اجازه دسترسی میدیم مثل 150 کشور دیگه جهان ، گفتند که حتی میشه چشماشون رو هم بست و فقط بیان اون نمونه ازمایشگاه رو بگیرن و برن ! چیز خیلی عجیبی نیست ، مطمئن باشید خطرناک باشه ، اول سپاه جلوش واکنش نشون میده و بعدش ارتش و این دو قدرتهای کمی نیستن و هیچ دولتی نمیتونه بهشون امری رو دیکته کنه.

(۵/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۷)ام ابیها نوشته است: [ -> ]دولت قبلی هر جا میرفت فحش به اسرائیل و آمریکا میداد.
دولت قبلی میرفت سازمان ملل حرفی میزد که اونا حساب کار دستشون بیاد.
آیا امریکا وقتی میخواد به جایی حمله کنه و تعداد زیادی زن و بچه بیگناه رو بکشه ، میگه اقایون داداشم ، من میخوام فلان منطقه رو بزنم ؟ تازه زمانی که زد ، میگه تروریس بودن و اونجا قایم شده بودند و ما از قبل گفته بودیم که منطقه رو خالی کنید !
من مخالف مرگ بر امریکا گفتن نیستم ، ولی "هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد" ایران هم باید شیوه ای رو پیش بگیره که هیچ تهمتی بهش نزنن.

(۵/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۷)ام ابیها نوشته است: [ -> ]این دولت حساااابی وا داده.
هم تو امضا ها و هم تو اعمالشون.
این توافق نامه ها و لغو تحریم ها فقط ما رو وارد بحران های بدتری میکنه.
به مردم راست و حسینی بگن پول نداریم، قراره همه با هم نون خشک سق بزنیم.
از سگ کمترم اگه بالای 90 درصد مردم نگن باااشه.
نون بازومون رو بخوریم و منت از حاتم طاعی نکشیم.
شما فقط بدبین هستید ، به همون دلیل بالا ، مشکلی هم نداره چون واقعا بعضی ها نگران کشورند. به قولی دلواپس ، ما هم دلواپسیم ولی صبر میکنیم تا ببینیم رهبری چی میگه. رهبری بعد از بیانیه گفتن که هنوز چیزی نشده که من بخوام حرفی بزنم ، این یعنی زمانی که متن اصلی اماده بشه ، من نظراتم رو میدم و مطمئن باشید هیچی امضا نمیشه مگر به اجازه رهبر.
برای تکرار عرض کنم که :
[تصویر: farhangnews_89616-264198-1409572369.JPG]

(۵/خرداد/۹۴ ۱۵:۲۷)ام ابیها نوشته است: [ -> ]برید بخونین ببینین از زمانی که واردات ماشین های بالای 2500 سی سی ممنوع شده، چند تا پورشه وارد ایران شده؟
عوض این که دلارها رو صرف واردات سگ و پورشه و بار مشروب کنن، صرف راه اندازی کارخونه ها کنن، مردم گلیم خودشون رو از آب میکشن بیرون و محتاج تعامل یا بهتره بگیم زور گویی نمیشن.

سال
تعداد پورشه های وارداتی
۸۸
۲۳۲
۸۹
۲۹۹
۹۰
۵۶۹
۹۱
۵۰۲
۹۲
۱۴۲
۹۳
۱۸
مجموع ۱۷۶۲
منم موافق اشرافی گری نیستم ، منتهی طرف پول داره و میخواد اینطوری خرجشون کنه ، ما نمیتونیم به یکی بگیم چطوری پولت رو خرج کن ، کاش یکم معرفت داشتن و کمک جوون ها یا بی خانمان ها میکردن. اینکه تقاضای پورشه رو به کم شدنه به این معنی نیست که مردم دیگه نمیخوان ، مردم (ثروتمندان) فهمیدن که ماشین های دیگه ای به جز پورشه هم وجود داره.

(۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۵۱)Ramin_Ghn نوشته است: [ -> ]آقای روحانی در یکی از سخنرانیهاش گفت : دیپلمات های ما همانند سرداران زمان جنگ هستند . من در جواب ایشون میگم آقای روحانی سرداران زمان جنگ رهبر و امامشون رو شاد و خوشحال کردند و یک ملت رو سرافراز و سربلند و دیپلمات های شما فقط رهبر رو نگران و عزت و شرف چندین و چند ساله ملت رو با این روند خودسرانه ای که پیش گرفتند تارومار !
برادر من این چه حرفیه ، دارن تلاش میکنن واسه همین خاک و بوم ، هر کسی یه وظیفه ای داره. این حرف شم یعنی نادیده گرفتن این همه زحمتی که طی چندین ساله گذشته برای کشورمون کشیده شده. رهبری هم مثل شیر حواسش هست ، اینقدر بدبین نباشید

(۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۵۱)Ramin_Ghn نوشته است: [ -> ]پیرو صحبت آقای عراقچی که می گن " چشم بازرسان را می بندیم " آقایان تدبیر و علم و دانش و همه چیز بلد(که هیچ انتقادی هم به کاراشون وارد نیست) بهتر نیست به جای بستن چشم بازرسان چشمان خودتون رو باز کنید؟؟؟؟
اتفاقا دیشب اقای عراقچی گفتند که ما کاملا هوشیاریم تا اشتباهاتی که قبلا از سر بی تجربگی انجام دادیم رو تکرار نکنیم. همون اشتباهاتی که باعث شهادت دانشمندان ما شد. علاوه بر اینکه میتونن چشم بازرسان رو ببندند ، چشم خودشون هم بازه و با دقت بررسی میکنن.

(۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۵۱)Ramin_Ghn نوشته است: [ -> ]رهبرمون الان چند ساله در مورد اقتصاد مقاومتی و اتکا و اعتماد به سرمایه داخلی و تولید ملی تاکید می کنند آقای روحانی اگر هم مذاکره ای انجام بگیره و تحریم ها برداشته بشه چه برنامه ای برای این وضع دارین یا اینکه قصد دارین با واردات بی رویه کمر تولید ملی رو بشکنین ؟
قرار نیست که مشکلی پیش بیاد ، این دو موضوع به صورت موازی و در کنار هم پیش میره. حتی باعث تلاش بیشتر تولیدی های داخل کشور هم میشه. ترس از رقابت درست نیست.

(۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۵۱)Ramin_Ghn نوشته است: [ -> ]چطور آقای ظریف در مجلس به خودشون جرات میدن که رهبر عزیزمون رو "او" خطاب کنه و بی ادبانه در مقابل سوال که گفتن" رهبری به شما میگوید من با مذاکره زیر سایه تهدید موافق نیستم "و آقای ظریف بی ادبانه پاسخ بدن " او یک کلمه بگوید نرو !!! " و اینکه در باطن این آقایان چه می گذرد الله اعلم.
پیامبر هم زمانی که بود ، اطراافیاش بهش میگفتند محمد ، پیامبر هم یک انسان بود ، حضرت محمد ، پیامبر اکرم ، محمد ص ، نبی اکرم و ... همه به یه چیز دلالت میکنه. الان من به رهبری میگگم ، اقای خامنه ای ، با دوستان که بحث میکنم مثلا میگن اقای خامنه ای اینطوری گفته ، منم بهشون میگم او یا همون ایشون خودمون ، اینطوری نمیگن ! کجاش توهین حساب میشه برادر من ، اقای خامنه ای از یک پدر و رفیق صمیمی من که نزدیک تر میبینم.

(۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۵۱)Ramin_Ghn نوشته است: [ -> ]در این وضع نامناسب اقتصادی چه توجیهی داشت که بهای سوخت 40 درصد افزایش پیدا کنه ؟؟ و اگر هم قرار بود گران شود چرا 40 درصد !! وقتی خود آقای نوبخت سال قبل گفتن که سال 94 بنزین و سایر فراورده های نفتی گران نمی شود این مسئله کمی مشکوک نیست؟
[تصویر: 518c7e063cd613ece969c200f65b3d9d-425]
زمانی که بنزین از 80 تومن هم شد 400 تومن کسی زیاد حرفی نزد ، با این تفاوت که اون زمان حدود 400% افزایش داشت و الان فقط 50% افزایش داشته . حرفی که میشه سخن شمارو باهاش توجیح کرد ، اینه. منتهی به نظرتون من خیلی جیبم پره ؟ خیلی اوضاع اقتصادیم خوبه ، منم یه بیکارم مثل بقیه که فقط پشت سیستم میشینه تایپ میکنه. منتهی این بحث ها کلیشه ایه. و ناید واردش شد. خیلی موضوعای مشابه وجود داره.

پ.ن : از اونجایی که دیگه وقت کافی ندارم ، از شرکت در ادامه بحث انصراف میدم ، شاید دوستان دیگه ای بخوان بحث کنن. شایدم میترسن به چیزی متهم بشن ولی به نظر من این شفاف سازی ها نیازه واسه جوون های ما . اگه از دوستان هم کسی از دستم ناراحت شده ، شرمنده. ما گوش به فرمان و حرف های رهبری هستیم و خط قرمز ما رهبریست. و رهبری هم از صفت کامل شجاعت برخوردارن و هیچ نگرانی ای نسبت به این موضوع نداریم چون اقا هست...

زمان دو مرتبه تکرار میشود؛ هشدار!
و باز دین حق انکار میشود؛ هشدار!
سپاه ابرهه بیدار میشود؛ هشدار!
نفاق وارد پیکار میشود؛ هشدار!
زمانه بر سر جنگ است…حرکتی باید
دوباره کاوه و چمران و همتی باید
بهوش باش که تزویر حیله ی جنگ است
زبان رسمی اهل یهود نیرنگ است
بدون فتنه گری کارو بارشان لنگ است
مسلم است که تسلیمشان شدن ننگ است
آهای مدعیان ! این کلام قرآن است
“یهود” دشمن سرسخت هر مسلمان است
پیام کرببلا واضح است : ذلت؟ نه!
هراس از صف دشمن بدون علت؟ نه!
قبول صلح فقط به دلیل قلت؟ نه!
امان گرفتن و نفی حقوق ملت؟ نه!
در این مبارزه راهی بجز مخاطره نیست
درون معرکه جای گپ و مذاکره نیست!؟
هم اعتقاد امام عزیز این بوده است
هم اینکه رهبرمان چند بار فرموده است:
(تشیعی که بیاید ز غرب مردود است
در این زمانه که حق به نفاق آلوده است)
من از عوام نه؛ از این خواص میترسم
از این مراجع حق ناشناس میترسم
کسی نگفته که سینه زنی ما بیجاست
اساس روضه و سینه زنی که پابرجاست
هدف اشاعه ی فرهنگ ناب عاشوراست
قیاس عابس سرمست با بقیه خطاست
از این مقایسه درمان نمیشود دردی
اگر برهنه شدی در میان خون مردی!
اسیر ناله و غم باش در عزای حسین(علیه السلام)
که خون بگرید امام زمان برای حسین(علیه السلام)
گزافه نیست بگویم اگر خدای حسین(علیه السلام)
نوشت: یک دهه مخصوص روضه های حسین(علیه السلام)
دگر به خلق دهه احتیاج نیست عزیز
هر آنچه سیره ی معصوم نیست دور بریز
اگر چه حضرت محسن(علیه السلام) عزیز حیدر(علیه السلام) بود
اگر چه غنچه ی نشکفته ی پیمبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود
اگر چه آیه ای از آیه های کوثر بود
وگر چه کشته ی جریان کوچه و در بود
ولی همان غم عظمای مادرش کافیست
گرفتن دهه ی محسنیه واجب نیست!
محرم و دهه ی فاطمیه را دریاب
بجای تفرقه حکم تقیه را دریاب
زخطبه های علی(علیه السلام)شقشقیه را دریاب
کسی که هست به دوشش چفیه را دریاب
وصیت شهدا راه را نشان داده
در این سیاهی شب ماه را نشان داده
به دفتر شهدا غیر از این وصیت نیست
که شاهراه سعادت بجز ولایت نیست
و هیئتی که سیاسی نبود هیئت نیست
آهای “بچه ولایی” اگر که زحمت نیست
جلوتر از ولی امر خویش راه نرو
و با طناب جهالت درون چاه نرو
اگر چه بر سر راه تو چاه بسیار است
ولی بصیر که باشی مسیر هموار است
زمان فتنه که تشخیص دوست دشوار است
ولی امر به دنبال چند عمار است
اگر که طالب فیضی مرید قنبر باش
همیشه گوش به فرمان امر رهبر باش
آقای تراست!
بی مهابا از دولت حمایت میکنین.
اجازه دارم بگم ساده انگارانه؟
ببخشید.
قصد توهین ندارم.
اما واااقعاً این طرز تفکر ساده انگارانه است.
ظریف اینو گفت...
عراقچی اونو گفت...
ببینین چی کار کردن؟؟
تمام مراکز هسته ای مون تعطیل شد.
شد یا نشد؟؟
دانشمندامون دارن خودشون رو گم و گور میکنن.
از ترسشونه دیگه...
قراره کشته بشن.
ببینید نتایج مذاکرات چی بوده؟؟
اگه کوچکترین سودی وارد زندگی هامون شده یا قراره بشه، بگین تا من همین جا از شما و پرزیدنت روحانی و جناب ظریف عذرخواهی کنم.
هم اقای محمد تراست ولایت مدار هستند هم دوستان. الان به نظر من تفاوت یکجاست. اون هم اینه که ایشون استنادشون ادعاهای تیم مذاکره کننده است و ما استنادمون خطوط قرمز رهبری. البته نه به این معنا که ایشون خطوط قرمز رو قبول ندارن، بلکه تعبیر خودشون رو دارن و معتقدند که این تیم مذاکره کننده به طور کامل پاسدار این خطوط است.

اما چند جا مشکل وجود داره.

رهبری فرمودند که هرگونه بازرسی از مراکز نظامی ممنوع است. حتی بالاتر از این ! یعنی گفتند که هیچکس حق ندارد راجع به مسائل غیر هسته ای مذاکره کند.

اما همونطور که از صحبت های چه قبل و چه درون و چه بعد از مجلس اقای عراقچی بر میاد این ها راجع به این مسائل با طرف مقابل مذاکره کرده اند. اگر میخواستند راجع به پروتوکل الحاقی صحبت کنند باید بخش بازدید مراکز نظامی و مسئله ی مصاحبه با دانشمندان رو استثناء می کردند. اما نه تنها مذاکره بلکه توافق ضمنی هم کرده اند.

این هم مدرک که یکی از بندهای بیانیه لوزان است :

نقل قول:دوستان رشته ی بنده مترجمی زبان است. این فاجعه رو تازه دیدم:

A set of measures have been agreed to monitor the provisions of the JCPOA including implementation of the modified Code ۳.۱ and provisional application of the Additional Protocol

یکی از جملات بیانیه لوزان است. نوشته Have been agreed !! یعنی توافق شده است!! ننوشته Will be agreed . اگه دومی بود یعنی در اینده بحث شده و مورد توافق قرار خواهد گرفت. اما اولیه . یعنی توافق شده است. یعنی اقایون پروتوکل الحاقی که شامل بازدید از مراکز نظامی میشه رو تو همون بیانیه پذیرفتن.....

اگر این ها خط قرمز رهبره چرا تیم مذاکره کننده روش صحبت کرده که حالا بیاد بگه اگه رهبر قبول نکنه توافق نمیکنیم؟ این کاملا یک بازی سیاسی است برای اینکه باخت احتمالی رو گردن رهبر بندازن.

------------------------------------------

دوستان همین خاندان بودن که امام رو مجبور به نوشیدن جام زهر کردن. ماجرای بنزین و نان و... هم داره بوی یک جام زهر دیگه رو میده. رفقا بیدار باشیم...

تیتر معنا دار CNN :

[تصویر: w535]

ممنون از برادر ثار الله ( Sarallah )

قضیه جدیه ظاهرا... خبرگزاری SNN :

...
اما متاسفانه افزایش قیمت‌ها و مسائل اقتصادی تنها دل‌مشغولی این روزها نیست چرا که به نظر می‌رسد دولت با تجویز مساله گرانی درصدد است تا بتواند تمام دل مشغولی افکار عمومی را به این موضوع معطوف کرده و تحت لوای آن کوچک‌ترین صدایی را بر علیه مذاکرات نشنود و یا بدتر از آن با ایجاد فضای ناآرام در جامعه به واسطه افزایش قیمت‌ها و ایجاد نارضایتی‌های عمومی، افکار عمومی را برای پذیرش هرگونه سازشی در مذاکرات هسته‌ای آماده کرده و به نوعی به مرگ گرفت تا به تب راضی شوند...

نسخه کامل در منبع
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
آدرس های مرجع