تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: 120- ( معما)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
من جواب رو پیغام خصوصی کردم
نقل قول:
4 نفر در یک طرف پل هستند آنها فقط یک چراغ قوه دارند و شب است و پل تنها وزن دو نفر را دارد و در هر بار عبور حتما باید چراغ قوه را با خود ببرند نمی تان آن را تا نیمه برد یا پرتاب کرد هر نفر نیز در زمان مشخصی عبور می کند :

نفر اول : 1 دقیقه

دم : 2

سوم :5

چهارم : 10

همه ی آن ها باید در عرض 17 دقیه رد شوند

نفر اول و دوم با هم رد میشن -- > 2 دقیقه
نفر اول بر میگرده میاد این سمت پل --> 1 دقیقه
چراغ قوه رو میده دست اون دو تا یی ک 5 و 10 دقیقه طول میکشه راه رفتنشون -- > 10 دقیقه
چراغ قوه رو میدن دست اون دو دقیقه ایه، بیاد این سمت پل --> 2 دقیقه
بعد اون یک دقیقه ایه و دو دقیقه ایه ، با هم رد بشن، برن اون سمت پل -- > 2 دقیقه

2+1+10+2+2 == 17

Cool

چهارتا انتگرال بدین حل کنیم ... تو زندگیمون ک این فرمول ها هیچ کاربردی نداشتن، حداقل دلمون خوش باشه!
(۲۸/فروردین/۹۳ ۲۳:۴۴)آرامش نوشته است: [ -> ]جنابفانوس *7* میشه یه کم بیشتر توضیح بدید.

برای عبور کامل ازپل چقدر زمان می بره؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم چه توضیحی مد نظرتونون هس ولی گفتم که باید 17 دقیقه ای رد یشن

(۲۹/فروردین/۹۳ ۰:۱۲)دل خسته نوشته است: [ -> ]من جواب رو پیغام خصوصی کردم

چرا خصوصی خب این جا بذاریدش خوب بود جوابتون

جواب معمای 17 :
(۲۹/فروردین/۹۳ ۰:۱۹)السا نوشته است: [ -> ]

نفر اول و دوم با هم رد میشن -- > 2 دقیقه
نفر اول بر میگرده میاد این سمت پل --> 1 دقیقه
چراغ قوه رو میده دست اون دو تا یی ک 5 و 10 دقیقه طول میکشه راه رفتنشون -- > 10 دقیقه
چراغ قوه رو میدن دست اون دو دقیقه ایه، بیاد این سمت پل --> 2 دقیقه
بعد اون یک دقیقه ایه و دو دقیقه ایه ، با هم رد بشن، برن اون سمت پل -- > 2 دقیقه

2+1+10+2+2 == 17

Cool

چهارتا انتگرال بدین حل کنیم ... تو زندگیمون ک این فرمول ها هیچ کاربردی نداشتن، حداقل دلمون خوش باشه!

امتیاز = 5

کاربر السا انتگرالی میفرمایید
می دنید نظر من اینه که معما خیلی به اطلاعات عمومی و درسی محتاج نباشه
ولی اگه یه خوبشو پیدا کردم میذارم حالا برای بچه های ریاضی
چشم

معمای 18 :
سوال فیزیک :
دو اتوموبیل در فاصله ی 100 کیلمتری از هم قرار گرفته اند اتومبیل سمت چپ با سرعت 40 اتوموبیل سمت راست با سرعت 60 KM/H در حرکت است پرنده ای از ماشین شمت راستی با سرعت 80 حرکت می کند وقتی به ماشین چپی میرسد جهتش را عض می کند و دوباره ی سمت راستی می رود این پرنده تا رسیدن دو ماشین به هم این حرکت را انجام می دهد مسافت طی شده توسط این پرنده چه قدر است ؟
(۲۹/فروردین/۹۳ ۰:۵۸)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]نمیدونم چه توضیحی مد نظرتونون هس ولی گفتم که باید 17 دقیقه ای رد یشن

چرا خصوصی خب این جا بذاریدش خوب بود جوابتون

جواب معمای 17 :

امتیاز = 5
[/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color]

کاربر السا انتگرالی میفرمایید
می دنید نظر من اینه که معما خیلی به اطلاعات عمومی و درسی محتاج نباشه
ولی اگه یه خوبشو پیدا کردم میذارم حالا برای بچه های ریاضی
چشم

معمای 18 :
سوال فیزیک :
دو اتوموبیل در فاصله ی 100 کیلمتری از هم قرار گرفته اند اتومبیل سمت چپ با سرعت 40 اتوموبیل سمت راست با سرعت 60 KM/H در حرکت است پرنده ای از ماشین شمت راستی با سرعت 80 حرکت می کند وقتی به ماشین چپی میرسد جهتش را عض می کند و دوباره ی سمت راستی می رود این پرنده تا رسیدن دو ماشین به هم این حرکت را انجام می دهد مسافت طی شده توسط این پرنده چه قدر است ؟

من چون این معما رو شنیدم جواب نمی دم.
ولی در مورد هوش و ذکاوت جان فون نویمان (دانشمند مجاری/آمریکایی) معروفه که می گن که وقتی این مسئله رو با دوچرخه و پرنده براش مطرح کردن بلافاصله جواب داده و وقتی ازش پرسیدن که چه جوری به جواب رسیده گفته که مسیرهای طی شده توسط پرنده رو تو ذهنش با هم جمع زده! راحت!
ببینید چه آدمای نابغه ای تو دنیا پیدا می شن واقعا! حالا ببینیم چند تا نابغه داریم تو انجمن؟!
(۲۹/فروردین/۹۳ ۰:۵۸)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]چرا خصوصی خب این جا بذاریدش خوب بود جوابتون

سلام
چون من دیشب چند دقیقه بعد این که سوال رو ارسال کردید جواب رو فرستادم برای شما ،اگر این جا اعلام می کردم دیگران وقت نمی کردند جواب بدند و ناعدالتی می شد.فکر می کنم پ خ کردن بهتر باشه تا دیگران هم فرصت فکر کردن داشته باشند.

(۲۹/فروردین/۹۳ ۰:۵۸)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]معمای 18 :
سوال فیزیک :
خوب ، فاصله بین دو تا 100 کیلومتر هست ، و سرعت مجموع این ها 100 ، پس در یک ساعت به هم می رسند!
پرنده چقدر می ره؟ خوب معلومه ، پرنده تو این یک ساعت با سرعت 80 کلومتر بر ساعت جل جل می کرده ، پس 80 کیلومتر راه رافته!
اولش می خواستم طبق حرف دوستمون جمع بزنم ، یک رفتم ، دیدم سری میشه و حل سری می خواد و ... ، گفتم خوب پرنده مکس که نداره ، پس میام حساب می کنم زمانی که نیاز هست این دو تا برسند به هم جقدره ،و بعد ضربدر سرعت می کنم میشه مسافت.
یه پست بی ربط بدم؟
میشه لطفاً سوال های جدید رو توی همون پست اول اضافه کنین؟
یعنی مثلاً معمای 19 رو که میخواین مطرح کنین، توی پست اول بنویسین:
19. معمای شماره 19.
اگه لطف کنین و 18 تای قبلی رو هم بنویسین و لینک پاسخ صحیح رو هم کنارش بذارین فکر کنم تاپیک عالی بشه...
چون هی آدم نباید بزنه صفحه قبل و ببینه سوال چی بود...
البته نظر من بود.
بعد از خوندن این پست، بی زحمت پاکش کنین.
جواب معمای 18 :
دل خسته :
نقل قول:خوب ، فاصله بین دو تا 100 کیلومتر هست ، و سرعت مجموع این ها 100 ، پس در یک ساعت به هم می رسند!
پرنده چقدر می ره؟ خوب معلومه ، پرنده تو این یک ساعت با سرعت 80 کلومتر بر ساعت جل جل می کرده ، پس 80 کیلومتر راه رافته!
اولش می خواستم طبق حرف دوستمون جمع بزنم ، یک رفتم ، دیدم سری میشه و حل سری می خواد و ... ، گفتم خوب پرنده مکس که نداره ، پس میام حساب می کنم زمانی که نیاز هست این دو تا برسند به هم جقدره ،و بعد ضربدر سرعت می کنم میشه مسافت.

آفرین فوق العاده بود
روشی که باهاش به جواب رسیدید رش آسونی بد به عبارت دیگه واسه ی حل این مساله راه های زیادی جود دارن به نظر من کسی که راحترین راه رو انتخاب کنه آدم زرنگ تری هست
امتیاز = 10
اینکه جواب ها ر این جا بذارید باعث میشه حس رقابت برای سریع جواب دادن هم ایجاد بشه
چن فقط حل مساله مهم نیست سرعت هم مهمه

(۲۹/فروردین/۹۳ ۹:۰۲)moze84 نوشته است: [ -> ]یه پست بی ربط بدم؟
میشه لطفاً سوال های جدید رو توی همون پست اول اضافه کنین؟
یعنی مثلاً معمای 19 رو که میخواین مطرح کنین، توی پست اول بنویسین:
19. معمای شماره 19.
اگه لطف کنین و 18 تای قبلی رو هم بنویسین و لینک پاسخ صحیح رو هم کنارش بذارین فکر کنم تاپیک عالی بشه...
چون هی آدم نباید بزنه صفحه قبل و ببینه سوال چی بود...
البته نظر من بود.
بعد از خوندن این پست، بی زحمت پاکش کنین.

دارم با ناظران سر این مضوع چون میزنم
ممنون از پیشنهادتون
آخه مثلا دوستان ممکنه نباشند ، یا خود من ، بعد جواب می دیم ،ذهن بقیه بی هیجان می مونه.
می تونید به نفراتی که اول جواب دادن کمی بیشتر امتیاز بدید ، بعد هم امتیاز کل رو بر اونا تقسیم کنید
یعنی هر چه معما سخت تر باشه کمتر جواب می دن بهش ، پس امتیاز هم بیشتر می رسه به پاسخگو ، و اگر راحت تر باشه ، کمتر به هر کسی امتیاز می رسه (چون پاسخ ها بیشتر میشه)
جناب فانوس

منم با گفته دل خسته موافقم .اگه میشه جواب ها رو به صورت خصوصی بفرستیم.
برای هر سوال هم یه روز وقت بزارید.که ما برسیم بخونیمش.

اینجوری خیلی بهتره.Wink
خب میشه ب جای این کار، سر ی ساعت مشخصی سوالات رو بذاریم،

همه مون هم همینجا جواب بدیم ...

اینکه جواب ها پخ بشه، ی جورایی کار رو بی مزه می کنه ...

باز هم، صلاح ممکلت خویش خسروان دانندSmile
آدرس های مرجع