تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: 120- ( معما)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
یک راهش که من باهاش درگیرم :
نقل قول:هجری و قمری گرفتن تولده ، یکی هجری گرفته یکی قمری ، سالی 10-11 روز کم میشه ممکن میشه.

یک راهش هم اینه که
نقل قول:داداشش سوار یک سفینه سریع السیر شده باشه ، بنا بر قضیه نسبیت عمو اینستاین زمان براش متفاوت گذشته.
یک راه هم به ذهنم می رسه نمی دونم میشه یا نه
نقل قول:دکتر یکی رو سزارین کرده باشه ، اما دکتر مرده باشه دو سه روز بعد یک دکتر دیگه به دنیا آورده باشه.
حدس اولتون اشتباهه چون دو رو روز تفاوت تولدشون
دومی هم دور از ذهنه
سومی هم غیر واقعی چون مرگ بچه رو باعث میشه
(۱۴/مهر/۹۳ ۱:۳۸)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]حدس اولتون اشتباهه چون دو رو روز تفاوت تولدشون
دومی هم دور از ذهنه
سومی هم غیر واقعی چون مرگ بچه رو باعث میشه
سلام
نقل قول:هر سال قمری حدود 10.875 روز کمتر از سال شمسی هست ، یعنی طی 34 سال 369.75 روز کمتر میشه ، طی 67 سال میشه 728.625 روز که هر سال شمسی 365.75 روز هست تقریبا
پس طی 67 سال 2.875 روز اختلاف میشه که با احتساب کبیسه بودن سال شمسی و یا تغییرات استحلال ماه میشه 2 یا 3 روز باشه.
پس ممکنه لذا دوبار
این درسته؟
رامین دو تا برادر دیگه داره که با هم دوقلو هستن
این دو تا برادر با رامین چند روز و چند سال اختلاف سنی دارن
حالا من نمی دونم که چرا یکی از اون برادر ها تولد گرفته
(۱۴/مهر/۹۳ ۱:۰۱)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]معمای ۹۳""
یک روز رامین، جشن روز تولدش را می گیرد. دو روز بعد برادر دوقولوی بزرگترش، رامتین، تولدش را جشن می گیرد. به نظر شما چطور چنین چیزی ممکن است؟

امتیاز = 6

1/ اگر یکی در ساعت 11:59 بیست و نه اسفند و یکی ساعت 1 اول فروردین به دنیا امده باشند در سال کبیسه بین تولد برادر بزرگتر با کوچکتر دو روز فاصله می افتد

2/ صفت بزرگتر به اندازه اشاره دارد نه سن Big Grin

راستش جواب هاتون رو نمیشه خیلی پذیرفت
می گم از سال قمری و شمسی خارج بشید جهانی فکر کنید

راستی دو تا برادر هر سال 2 روز تولدهاشون با هم اختلاف داره هر سال
(۱۵/مهر/۹۳ ۱:۲۴)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]راستش جواب هاتون رو نمیشه خیلی پذیرفت
می گم از سال قمری و شمسی خارج بشید جهانی فکر کنید

راستی دو تا برادر هر سال 2 روز تولدهاشون با هم اختلاف داره هر سال

اگر دو برادر در دو موقعیت جغرافیایی در کره زمین بدنیا امده باشند ( در فاصله ی بدنیا امدن برادر دوم موقعیت مادر عوض شود امکان داره از لحاظ تقویمی در دو روز متفاوت (با اختلاف 24 ساعت ) دو برادر بدنیا امده باشند ( مثل اتفاقی که در دور دنیا در 80 روز افتاد )Big Grin

نقل قول:یک روز رامین، جشن روز تولدش را می گیرد. دو روز بعد برادر دوقولوی بزرگترش، رامتین، تولدش را جشن می گیرد. به نظر شما چطور چنین چیزی ممکن است؟

نقل قول:
رامین و قل دومش یک برادر دیگر دارند
برادر (دوقولوی بزرگترش) یعنی به نظر من رامتین برادر بزرگتراین دوقلوها هست که جشن تولدش دو روز بعد از جشن تولد رامین و قل بزرگترش است

من که هر چی میگم می گین غیر از این درسته
نقل قول: صرفا هوشی نیست نیاز به نظریه پردازی و داستان سازی و حدس داره و ممکنه چند تا جواب براش پیدا کرد.

این مثال شمسی و قمری رو من خودم هر سال باهاش درگیرم ، چون روز تولید قمریم میشه نزدیک عید غدیر
ببینید اگر قمری و شمسب در نظر بگیریم با محاسبات خود شما بعد از ۶۷ سال میسه دور اختلاف تولد
اما اینا هرسال دو روز تولدهاشون تغاوت داره برادر دیگه ای هم در کار نیست
اما چون داره جواب دادن بهش طولانی میشه با کسر یک امتیاز راهنمایی می کنم که هر سال توبدهاشون اختلاف داره اما نه همه جا
آدرس های مرجع