تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: 120- ( معما)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۱)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]دوستان اگر مايل باشند كدهايي كه براي حل برخي از اين معماها مي نويسم مي تونم براتون بفرستم. من كدهام رو تو MATLAB مي نويسم.

مثل معماي سودوكو يا همين شانزده عدد.
یکی از جذاب ترین کار ها اینه که معما ها رو به زبان ریاضی دربیاری بدی متلب حلش کنه!
این معمای دروغ رو هم با شبیه سازی مونت کارلو تو MATLAB می شه حل کرد! من نتونستم درست مدلسازیش کنم ایراد می گرفت!! شما می تونید؟!
(۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۲۷)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]یکی از جذاب ترین کار ها اینه که معما ها رو به زبان ریاضی دربیاری بدی متلب حلش کنه!
این معمای دروغ رو هم با شبیه سازی مونت کارلو تو MATLAB می شه حل کرد! من نتونستم درست مدلسازیش کنم ایراد می گرفت!! شما می تونید؟!

برادر من با شبیه سازی مونت کارلو آشنایی ندارم. بیشتر کارهای من دهاتی واره. ممنون میشم اگر این روش رو شرح بدید ممکنه بتونم براش کد بزنم.
آقایونی که از MATLAB استفاده میکنن!!!
واقعاً از هوشتون استفاده کردین؟
اولاً این که همه بلد نیستن که با این نرم افزار کار کنن و یا الگوریتم نویسی کنن...
ثانیاً این که معما ها واسه اینه که یکم این مغزها حرکت کنه، نه این که بدیم نرم افزار برامون حل کنه...
ثالثاً این که اینجا همه جور بچه ای با هر رشته تحصیلی و سنی میاد. انصاف نیست که معماها از فیزیک و ریاضی و جبر باشه که با فرمولهای دانشگاهی و حتی دبیرستانی تخصصی قابل حله...
معماها بر چند دسته اند. من توصیه ام اینه که بی زحمت از معماهای لاجیک یا منطقی استفاده کنیم...
رابعاً این که هدف نوشتن راه حل نیست. هدف فکر کردن است...
تصور کنین توی اوضاع حسین قلی خانی گیر کردین و برق هم نیست که از کامپیوتر و اینترنت استفاده کنین...
خامساً این که همه تون موفق باشین ان شاء الله...Smile
ای بابا فانوس جان تو یه چیزی به این اقا یون بگو؟؟؟؟؟؟؟؟
انجا رو تبدیل کردن به اموزشگاه برنامه نویسی

سوالاتی مطرح کنید که ما هم بتونیم جواب بدیم.

واما جناب محمد صدرا فک کنم شما هر سوالی در هر زمینه ای بپرسن شما ربطش می دید به نرم افزار متلب>
معلومه که شما هم خیلی توی کارتون استاد هستین>///

زنده باد متلبBig Grin

جناب دل خسته که فک کنم رشته شون برقه واقعا روش تون برای جواب جالب بود.Smile
فانوس تو بگو من چکارکنم که خودم رو کشتم ولی رابطه ای بین رشته ام و حواب این سوال پیدا نکردمSad
(۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۰۱)moze84 نوشته است: [ -> ]آقایونی که از MATLAB استفاده میکنن!!!
واقعاً از هوشتون استفاده کردین؟
اولاً این که همه بلد نیستن که با این نرم افزار کار کنن و یا الگوریتم نویسی کنن...
ثانیاً این که معما ها واسه اینه که یکم این مغزها حرکت کنه، نه این که بدیم نرم افزار برامون حل کنه...
ثالثاً این که اینجا همه جور بچه ای با هر رشته تحصیلی و سنی میاد. انصاف نیست که معماها از فیزیک و ریاضی و جبر باشه که با فرمولهای دانشگاهی و حتی دبیرستانی تخصصی قابل حله...
معماها بر چند دسته اند. من توصیه ام اینه که بی زحمت از معماهای لاجیک یا منطقی استفاده کنیم...
رابعاً این که هدف نوشتن راه حل نیست. هدف فکر کردن است...
تصور کنین توی اوضاع حسین قلی خانی گیر کردین و برق هم نیست که از کامپیوتر و اینترنت استفاده کنین...
خامساً این که همه تون موفق باشین ان شاء الله...Smile

کوچیک خواهر گلم. ما همه معما ها رو دستی حل می کنیم. اگر کسی دستی معمایی رو حل نکنه نمی تونه براش الگوریتم طراحی کنه.

معماهایی هم من آوردم همگی با اطلاعات دبیرستانی قابل حل بودند.

بدون استفاده از هوش این نرم افزارها موجودات خنگی بیشتر نیستند. طراحی و پیاده سازی الگوریتم یه لایه بالاتر از حل مسئله به شکل دستیه.

همین سودوکو رو میشه دستی حل کرد. براش کد زدن ده ها برابر سختتره. MATLAB چیزی رو برای ما حل نمی کنه. اون به جای ما فکر نمی کنه.

پ.ن.
این مسائل همگی با اطلاعات دبیرستانی قابل حل هستند.
ببخشید دوستان من شب ها و روزهای تعطیل میتونم بیام تالار بقیه تایم ها رو اصلا نیستم
عجب بازارگرمی کردم برای خودم.........
راستش من م قبلا به آقای محمد صدرا گفتم که به نظرم استفاده از نرم افزار دور زدن هست من خودم اون سدکو رو تا نصفه دستی حل کردم
اما چون از نرم افزار متلب اطلاعی ندارم نمی تونم بگم واقعا چه کار می کنه!!!
از طرفی با خانوم موزه هم موافقم دوستان بیان معماها را توی اینترنت میزنن بعد به من میگم چرا تو نت هس ؟
این خودش لو دادن خود آدم هس دیگه !!!!
چشم از این به بعد فقط هفته ای یک معمای ریاضی
و یک معمای مرتبز یعنی غیر مسقیم ریاضی میذاریم
در تایید حرف محمدصدرای گرامی!

ببینید کار اصلی حل مساله تو متلب اینه که ما صورت مساله رو تشخیص بدیم و مدلسازی کنیم و در آخر هم فقط به ما جواب آخر رو می ده (البته من تمام خم و چمش رو بلد نیستم شاید بشه راه حل رو هم فهمید)!
مثلا به شما یکجا می گه "سه شنبه" جواب درست است.

(۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۵۲)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]برادر من با شبیه سازی مونت کارلو آشنایی ندارم. بیشتر کارهای من دهاتی واره. ممنون میشم اگر این روش رو شرح بدید ممکنه بتونم براش کد بزنم.
منم خیلی آشنایی ندارم اگه دقیق می دونستم که نمی پرسیدم.Big Grin
فقط می دونم اعداد تصادفی رو n بار آزمایش می کنه تا به جمع بندی برسه! تا یکجایی هم البته کار کردم مثلا تو تخمین عدد پی!

من می خواستم این کار روبکنم: 7 تا متغیر بدیم از X0 تا X6 (نماینده شنبه تا جمعه) و این متغیر ها هم عدد 0 و 1 اختیار کنن (0 به عنوان دروغ و 1 به عنوان راستگویی)!
اون وقت با شرط اینکه جمع x0 تا x6 برابر با 1 باشه تمام حالات (روزهای اول دوم و سوم) رو امتحان کنه تا به نتیجه برسه! که نتونستم!
در ضمن اگر کد حل سودکو رو هم تو پ خ بدین ممنون می شم!

یاعلی!!
(۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۹)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]در تایید حرف محمدصدرای گرامی!

ببینید کار اصلی حل مساله تو متلب اینه که ما صورت مساله رو تشخیص بدیم و مدلسازی کنیم و در آخر هم فقط به ما جواب آخر رو می ده (البته من تمام خم و چمش رو بلد نیستم شاید بشه راه حل رو هم فهمید)!
مثلا به شما یکجا می گه "سه شنبه" جواب درست است.

من می خواستم این کار روبکنم: 7 تا متغیر بدیم از X0 تا X6 (نماینده شنبه تا جمعه) و این متغیر ها هم عدد 0 و 1 اختیار کنن (0 به عنوان دروغ و 1 به عنوان راستگویی)!
اون وقت با شرط اینکه جمع x0 تا x6 برابر با 1 باشه تمام حالات (روزهای اول دوم و سوم) رو امتحان کنه تا به نتیجه برسه! که نتونستم!
در ضمن اگر کد حل سودکو رو هم تو پ خ بدین ممنون می شم!

یاعلی!!

برادر من تصادفی جستجو کردن رو بلد نیستم. البته الگوریتم دکسترا هست که برای این کارها مثل زدن گنجیشک با آر پی جی می مونه.

مسئله روزهای هفته رو همون دستی حل کنی راحتتره. من هم دستی حل کردم. ارزش الگوریتم دادن رو نداره میشه آفتابه خرج لحیم.

راستی اینجا تو پیغام خصوصی نمیشه فایل پیوست کرد ایمیل دیگه بدید کد رو خدمتتون ارسال می کنم.

(۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۵)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]راستش من م قبلا به آقای محمد صدرا گفتم که به نظرم استفاده از نرم افزار دور زدن هست من خودم اون سدکو رو تا نصفه دستی حل کردم

خواهر گلم کد نوشتن با نرم افزار برای حل مسئله چند لایه بالاتر از حل دستیه. شما باید استاد حل دستی باشید جوری که هیچ سودوکویی نباشه که نتونید دستی حل کنید اونوقت تازه می تونید برای حلش کد بنویسید.

(۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۰۵)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]اما چون از نرم افزار متلب اطلاعی ندارم نمی تونم بگم واقعا چه کار می کنه!!!

در مورد نرم افزار MATLAB باید بگم مثل باقی نرم افزارها کار میکنه. بذارید یه مثال ساده تر بزنم یکی از دوستانم تو دانشگاه گفت کارکرد همه نرم افزارها مثل دستگاه گوارشیه، ورودی میگیرن خروجی میدن. به همین دلیل کسایی که اعتقاد دارن نرم افزار قراره با فشار دادن یک دکمه براشون مسئله حل کنه نا گفته پیداست که در استفاده از نرم افزار چی نصیبشون میشه.

پ.ن.
متاسفانه این چیزی که گفتم خیلی ناراحت کننده بود ولی یکی از بزرگترین مشکلات مدیران بی سواد مشغول تو صنعته. میاد میگه تو که مسئله رو حل نکردی کامپیوتر حل کرده پس چرا اینقدر قیمت میدی؟
بعد شما باید خیلی روی اعصابتون تسلط داشته باشید که مانیتور رو روی سر یارو خرد نکنید.
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
جناب محمدصدرا معلومه درد کشیده است
اما راستش اکثر بچه های تجربی یکم میلنگند توی این زمینه ها اما خب شما ببخشید دیگه

جواب معمای 32 :
جواب درست بود روز سه شنبه روز راستگویی هست

- فرض می گیریم روز اول راست گفته باشه، در اون صورت اون روز 2 شنبه و سه شنبه نیست، بر اساس جمله روز دوم می شه گفت جمعه، شنبه و 4 شنبه هم نیست! می مونه 1شنبه و 5شنبه که بر اساس جمله روز سوم این هم نقض می شه!
پس روز اول قطعا دروغ گفته و روز راستگویی یکی از روز های 2شنبه و 3شنبه است![/u]

روز دوم هم راست نمی تونه گفته باشه چون اگر راست گفته باشه باید یا دوشنبه باشه یا سه شنبه که اینطور نیست پس قطعا دروغ گفته!

روز سوم هم قطعا راست گفته چون ما نتیجه گرفتیم غیر از روز های 2شنبه و3شنبه همه ی روز ها رو دروغ می گه!

از اونجایی که این روز رو راست گفته پس:
یا اون روز دو شنبه است که روز اول و دوم می شه شنبه و یکشنبه
و یا اون روز سه شنبه است که روز اول و دوم می شه یکشنبه و دوشنبه

از اومجایی که روز دوم دروغ گفته پس روز دوم نمی تونه یکشنبه باشه و روز سوم هم نمی تونه دوشنبه باشه!

[b]پس روز سوم، سه شنبه است و روز راستگویی!!

فافا =5
طراح معما : مجتبی 110 = 5
سلام
مهم در حل مسائل ، الگوریتم حل مسئله هست ، البته خودحل مسئله هم مهمه ، اما الگوریتم مهم تر هست
وقتی الگوریتم باشه ، هر مسئله ای قابل حله ، منتها با استفاده از نرم افزارها و ابزارها ، سرعت استفاده از الگوریتم و حل مسئله زیادتر میشه.
در کارهای صنعتی و مهندسی ، زمان مهم هست ، پس الگوریتم +رایانه بهترین راه حل هست.
در کارهای به کارگیری و فعالسازی مغز ، خود حل مسئله به صورت دستی هم خوبه ، البته این کار رو من خودم شخصا برای سائل بلند و طولانی نمی پسندم ، چون بیشتر از کار افتادگی و اغتشاش مغزی ایجاد می کنه.
آدرس های مرجع