(۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۱)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]دوستان اگر مايل باشند كدهايي كه براي حل برخي از اين معماها مي نويسم مي تونم براتون بفرستم. من كدهام رو تو MATLAB مي نويسم.
مثل معماي سودوكو يا همين شانزده عدد.
یکی از جذاب ترین کار ها اینه که معما ها رو به زبان ریاضی دربیاری بدی متلب حلش کنه!
این معمای دروغ رو هم با شبیه سازی مونت کارلو تو MATLAB می شه حل کرد! من نتونستم درست مدلسازیش کنم ایراد می گرفت!! شما می تونید؟!
(۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۲۷)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]یکی از جذاب ترین کار ها اینه که معما ها رو به زبان ریاضی دربیاری بدی متلب حلش کنه!
این معمای دروغ رو هم با شبیه سازی مونت کارلو تو MATLAB می شه حل کرد! من نتونستم درست مدلسازیش کنم ایراد می گرفت!! شما می تونید؟!
برادر من با شبیه سازی مونت کارلو آشنایی ندارم. بیشتر کارهای من دهاتی واره. ممنون میشم اگر این روش رو شرح بدید ممکنه بتونم براش کد بزنم.
آقایونی که از MATLAB استفاده میکنن!!!
واقعاً از هوشتون استفاده کردین؟
اولاً این که همه بلد نیستن که با این نرم افزار کار کنن و یا الگوریتم نویسی کنن...
ثانیاً این که معما ها واسه اینه که یکم این مغزها حرکت کنه، نه این که بدیم نرم افزار برامون حل کنه...
ثالثاً این که اینجا همه جور بچه ای با هر رشته تحصیلی و سنی میاد. انصاف نیست که معماها از فیزیک و ریاضی و جبر باشه که با فرمولهای دانشگاهی و حتی دبیرستانی تخصصی قابل حله...
معماها بر چند دسته اند. من توصیه ام اینه که بی زحمت از معماهای لاجیک یا منطقی استفاده کنیم...
رابعاً این که هدف نوشتن راه حل نیست. هدف فکر کردن است...
تصور کنین توی اوضاع حسین قلی خانی گیر کردین و برق هم نیست که از کامپیوتر و اینترنت استفاده کنین...
خامساً این که همه تون موفق باشین ان شاء الله...

ای بابا فانوس جان تو یه چیزی به این اقا یون بگو؟؟؟؟؟؟؟؟
انجا رو تبدیل کردن به اموزشگاه برنامه نویسی
سوالاتی مطرح کنید که ما هم بتونیم جواب بدیم.
واما جناب محمد صدرا فک کنم شما هر سوالی در هر زمینه ای بپرسن شما ربطش می دید به نرم افزار متلب>
معلومه که شما هم خیلی توی کارتون استاد هستین>///
زنده باد متلب
جناب دل خسته که فک کنم رشته شون برقه واقعا روش تون برای جواب جالب بود.

فانوس تو بگو من چکارکنم که خودم رو کشتم ولی رابطه ای بین رشته ام و حواب این سوال پیدا نکردم

(۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۰۱)moze84 نوشته است: [ -> ]آقایونی که از MATLAB استفاده میکنن!!!
واقعاً از هوشتون استفاده کردین؟
اولاً این که همه بلد نیستن که با این نرم افزار کار کنن و یا الگوریتم نویسی کنن...
ثانیاً این که معما ها واسه اینه که یکم این مغزها حرکت کنه، نه این که بدیم نرم افزار برامون حل کنه...
ثالثاً این که اینجا همه جور بچه ای با هر رشته تحصیلی و سنی میاد. انصاف نیست که معماها از فیزیک و ریاضی و جبر باشه که با فرمولهای دانشگاهی و حتی دبیرستانی تخصصی قابل حله...
معماها بر چند دسته اند. من توصیه ام اینه که بی زحمت از معماهای لاجیک یا منطقی استفاده کنیم...
رابعاً این که هدف نوشتن راه حل نیست. هدف فکر کردن است...
تصور کنین توی اوضاع حسین قلی خانی گیر کردین و برق هم نیست که از کامپیوتر و اینترنت استفاده کنین...
خامساً این که همه تون موفق باشین ان شاء الله...
کوچیک خواهر گلم. ما همه معما ها رو دستی حل می کنیم. اگر کسی دستی معمایی رو حل نکنه نمی تونه براش الگوریتم طراحی کنه.
معماهایی هم من آوردم همگی با اطلاعات دبیرستانی قابل حل بودند.
بدون استفاده از هوش این نرم افزارها موجودات خنگی بیشتر نیستند. طراحی و پیاده سازی الگوریتم یه لایه بالاتر از حل مسئله به شکل دستیه.
همین سودوکو رو میشه دستی حل کرد. براش کد زدن ده ها برابر سختتره. MATLAB چیزی رو برای ما حل نمی کنه. اون به جای ما فکر نمی کنه.
پ.ن.
این مسائل همگی با اطلاعات دبیرستانی قابل حل هستند.
ببخشید دوستان من شب ها و روزهای تعطیل میتونم بیام تالار بقیه تایم ها رو اصلا نیستم
عجب بازارگرمی کردم برای خودم.........
راستش من م قبلا به آقای محمد صدرا گفتم که به نظرم استفاده از نرم افزار دور زدن هست من خودم اون سدکو رو تا نصفه دستی حل کردم
اما چون از نرم افزار متلب اطلاعی ندارم نمی تونم بگم واقعا چه کار می کنه!!!
از طرفی با خانوم موزه هم موافقم دوستان بیان معماها را توی اینترنت میزنن بعد به من میگم چرا تو نت هس ؟
این خودش لو دادن خود آدم هس دیگه !!!!
چشم از این به بعد فقط هفته ای یک معمای ریاضی
و یک معمای مرتبز یعنی غیر مسقیم ریاضی میذاریم
در تایید حرف محمدصدرای گرامی!
ببینید کار اصلی حل مساله تو متلب اینه که ما صورت مساله رو تشخیص بدیم و مدلسازی کنیم و در آخر هم فقط به ما جواب آخر رو می ده (البته من تمام خم و چمش رو بلد نیستم شاید بشه راه حل رو هم فهمید)!
مثلا به شما یکجا می گه "سه شنبه" جواب درست است.
(۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۵۲)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]برادر من با شبیه سازی مونت کارلو آشنایی ندارم. بیشتر کارهای من دهاتی واره. ممنون میشم اگر این روش رو شرح بدید ممکنه بتونم براش کد بزنم.
منم خیلی آشنایی ندارم اگه دقیق می دونستم که نمی پرسیدم.

فقط می دونم اعداد تصادفی رو n بار آزمایش می کنه تا به جمع بندی برسه! تا یکجایی هم البته کار کردم مثلا تو تخمین عدد پی!
من می خواستم این کار روبکنم: 7 تا متغیر بدیم از X0 تا X6 (نماینده شنبه تا جمعه) و این متغیر ها هم عدد 0 و 1 اختیار کنن (0 به عنوان دروغ و 1 به عنوان راستگویی)!
اون وقت با شرط اینکه جمع x0 تا x6 برابر با 1 باشه تمام حالات (روزهای اول دوم و سوم) رو امتحان کنه تا به نتیجه برسه! که نتونستم!
در ضمن اگر کد حل سودکو رو هم تو پ خ بدین ممنون می شم!
یاعلی!!
سلام
مهم در حل مسائل ، الگوریتم حل مسئله هست ، البته خودحل مسئله هم مهمه ، اما الگوریتم مهم تر هست
وقتی الگوریتم باشه ، هر مسئله ای قابل حله ، منتها با استفاده از نرم افزارها و ابزارها ، سرعت استفاده از الگوریتم و حل مسئله زیادتر میشه.
در کارهای صنعتی و مهندسی ، زمان مهم هست ، پس الگوریتم +رایانه بهترین راه حل هست.
در کارهای به کارگیری و فعالسازی مغز ، خود حل مسئله به صورت دستی هم خوبه ، البته این کار رو من خودم شخصا برای سائل بلند و طولانی نمی پسندم ، چون بیشتر از کار افتادگی و اغتشاش مغزی ایجاد می کنه.