تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: 120- ( معما)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]ببینید در مورد معمای 29 در واقع بار جریان نیرو وارد می کنه برهم کنش این ها موجب جذب و دفع میشه
اون طوری که من بلدم ناظر تاثیر نداره یعنی حرکت درونی اجسام جدا از سیستم بیرونی هست و نسبیت حرکتی نیس
اما خب دوستمون نظر دیگه ای دارن و چن علمی گفتن و سواد من اون قدر نیس در زمینه ی فیزیک می پذیریم

خب... دقیق ترش اینه که بگیم طبق نسبیت خاص توی دو تا آزمایشگاه با سرعت های مختلف (چارچوب مرجع لخت) تمام آزمایش های الکترومغناطیس انجام شده داخل آزمایشگاه نتایج یکسان دارن. از این رو برای دو تا ناظر یه آزمایش واحد که نسبت به هم متحرکن این تبدیلات لورنتس لازمه...

نقل قول:یـــــافتم، یـــــافتم.... اگه تو زمین باشه کفه آهن نیروی بیشتری وارد می کنه. اگه تو ماه باشه دو کفه ترازن.
من هی می گم منظور نیروی وزن نیست، بعد شما میاین تغییرات گرانشو تاثیر می دید؟؟؟!!!
تغییرات گرانش؟ کی گفت تغییرات گرانش؟! :|

جواب من خودش یه معماست! Smile
دقیقا خواستم همینو بگم:
جواب شما خودش یه معماس ولی جواب سوال من نیست
خب اون چیه که باعث می شه یک امر تو دو جای مختلف‏(زمین و ماه‏)‏ دو نوع عملکرد داشته باشه؟؟‏!‏‏!‏
(۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۱:۱۶)مصباح نوشته است: [ -> ]دقیقا خواستم همینو بگم:
جواب شما خودش یه معماس ولی جواب سوال من نیست
خب اون چیه که باعث می شه یک امر تو دو جای مختلف‏(زمین و ماه‏)‏ دو نوع عملکرد داشته باشه؟؟‏!‏‏!‏

وقتی می گم
نقل قول:یافتم یافتم
ینی
نقل قول:نیروی ارشمیدس
دیگه. اونقدرا معما گونه نبود به نظرم!
تمام سیالات این نیرو رو دارند ولی برای گازها اونقدر مقدارش کمه که در هر حالتی صرف نظر میشه. این نیرو برای گازها اصلاً به کار نمیاد. (مگر بالن ها و ...) برای مثال ما که خیلی ناچیزه.
مصباح جان کجایی ؟
بیا جواب رو بگو دیگه
اگه درسته که اعلام کن
اگه جواب بچه ها غلطه راهنمایی کن
بالاخره یه حرکتی بزن
به نام خدا

هرکی یه اشاره ی کوچیک کرده و یه خورده از دلیلاشون درسته ولی در نهایت نتیجه گیری ها غلطه

اون نیروی ارشمیدسی که گفته شد تقریبا درست بود ولی نتیجه گیریش غلط
آقای دل خسته جواب درست رو دادن
چی کار کنم؟؟ جوابو کامل بدم؟؟
نه تا فردا شب صبر می کنیم
به نام خدا

نزدیک ترین جواب رو آقای دل خسته دادن :

منظور از نیرو همون نیروی شناوری بوده که متناسب با جرم و حجم جسمه. هر دو جسم جرم یکسانی داشتن، تفاوت در حجم اشغالی شون بوده که این حجم برای پنبه بیشتر از آهنه در نتیجه نیروی حاصله ی وارد بر هوا ناشی از پنبه بیشتر از آهنه

برای فهمیدن بهتر نیروی شناوری : جسمی رو در نظر بگیرید که توی آب غوطه ور می شه. به میزانی که جسم داخل سیال فرو رفته، به سیال نیرو وارد و از طرف سیال هم به خودش نیرویی متناسب وارد می شه

پ.ن: اجازه ی گذاشتن جواب از جناب فانوس گرفته شده
آدرس های مرجع