تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: 120- ( معما)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
پاسخ معمای 72 :

1143

بله متن بهم ریخته بو اومدم دیشب درست کنم وقت نشد شرمنده

معمای 73 :

سه موجود داریم به ترتیب الف و ب و ج که به ترتیب الف راستگو، ب دروغگو و ج تصادفی است (یعنی ممکن است راست بگوید یا دروغ). ما هویت این خدایان را نمی‌دانیم!
باید با 3 سوال بله و خیر هویت هر سه خدا را تعیین کنید با این شرایط:
از هر موجود حق دارید فقط یک سوال بپرسید
این موجودات جواب شما را با دو کلمه دا و جا می‌دهند که یکی به معنی بله ودیگری به معنی خیر است اما شما نمی‌دانید کدام کلمه بله و کدام خیر است!

امتیاز = 7
سلام
اشتباها دوبار ب حساب من اعتبار ریخته شده ها
نقل قول:سلام
یک فرمول می گم تو سوالام استفاده می کنم
-1 به توان دو = 1
از هر کسی می پرسم اگر از شخص دوم بپرسم اونم از شخص سوم بپرسه اونم از تو بپرسه تو هم از سوم بپرسی اونم از دوم بپرسه (توی مسیر از هر کس دو بار اومده) چه جوابی می ده
خوب اول می پرسم شب روزه؟ جواب میشه نه و در سوالای بعدیم ازش بهره می برم
بعد از نفر دوم می پرسم اگر شما راست گو هستی و تصادفی نیستی بگو بله ، اگر گفت بله ، از نفر بعد می پرسم تصادفی هستی ، هر جوابی بده خودش و نفر بعد مشخصه
اگر نگفت راست گو هست ، از نفر بعد می پرسم تصادفی هستی؟ اگر گفت بله ، یعنی قبلی دروغ گو بوده و اولی راست گو ، اگر گفت نه یعنی قبلی تصادفی بوده و این یکی میشه (یکمجهول اضافه داره سوال تا اینجا رفتم بیشتر از این حل نشد)
برای حل :
سوال اولی که پرسیده می شه باید تعیین کننده ی بله و خیر باشه که بلاخره کدوم کدومه
اما اینکه ما بپرسیم شب است یا روز اون دا یا جا جواب میده طبق جوای که میده نمیتونیم بفهمیم که کدوم بله است کدوم خیر چون یه مجهول دیگه ای هم هست که میگه معلوم نیست اون راست بگه یا دروغ
ممکنه دروغ بگه پس نمشه کلمه بی بله رو از روی این موجود به بقیه تعمیم داد
پس باید یه وال برسیم که حتما بگه بله چه راستگو باشه چه دروغگو
می پرسیم :
آیا تو راستگو هستی ؟
اگه راستگو باشه می گه بله
دروغگو باشه میگه بله چون دروغ می گه
اگر تصادفی دروغگو باشه یا تصادفی راستگو بازم میگه بله
سلام
شما متن من رو نخوندید
من جوری سوال می پرسم که مجبور بشن راست بگن.
جناب دل خسته و سایر دوستان یکم بیشتر تلاش کنید
معما ها داره خیلی طولانی میشه ها
ما توقع داریم
سلام
اثرات ماه مبارکه ، وقت کم ، قند کم و ....
باشه بازم فکر می کنم
(۲۱/تیر/۹۳ ۰:۲۰)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]
امتیاز = 7

هفت امتیاز واسه معمای به این سختی؟ یخورده کم نیست؟Blush

من هم یک راهنمایی به دوستان می کنم ، باید از جملات شرطی خ استفاده کنید ، یعنی تو هر سوال ، چند سوال رو هم زمان بپرسید. یعنی مثلا یکی از خودش ، یکی درمورد اون یکی شخص و ...

ولی اولین گام اینه که بفهمید شخصی که تعیینش می کنی اون تصادفیه نیست ، فرقی نداره الف و ب باشه ، مهم اینه که مطمئن باشی ج نیست!Blush

این معما روش های خ خ خ خ متنوعی داره. دل خسته جان حل کن. Wink
شما چرا خودت دست به کار نمیشیHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
(۲/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۰)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]شما چرا خودت دست به کار نمیشیHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

معمای خیلی پیچیده ای هست. من بخاطر اینکه جوابشو می دونستم از قبل ، نخواستم امتیاز الکی بهم داده بشه. ولی فکر کنم بهتره که شما جوابش رو بگذارید ، چون فکر نکنم کسی بتونه این معما رو حل کنه.Smile و معمای بعدی رو مطرح کنید
آدرس های مرجع