تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: 120- ( معما)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
متهم ارباب بوده چون غذایی که به مهمون ها داده خودش نخورده پس حتما یه بلایی سر غذا اورده ( بدون در نظر گرفتن داستان مار) و خودش یه چیزی میدونسته که غذا نخورده
یه راهنمایی جواب این مساله با قوانین امروزی باید تناقض نداشته باشه
قانونی نداریم که صاحبخونه باید تست می کرده که !!!
(۹/اسفند/۹۲ ۱۲:۵۶)moze84 نوشته است: [ -> ]میتونسته یک پیمانه اشک چشم مورچه بخواد...
مثلاً میتونسته توی یزد، یه پیمانه برف آب نشده بخواد...
چه میدونم، بلاخره چند تا جواب داره این سوال.
دعوا نداره که...
اگر منظورتون از «دعوا نداره که...» حرف بنده هست، که البته هست، نمیدونم چطور میشه از این چنین برداشتی کرد. دلخوری مربوط به چیز دیگری بود.
قاعدتاً نباید دوباره حرفی بزنم، ولی آخه وقتی عالی‌جنابان بدون تلاش برای پی بردن به ماجرا راجع بهش قضاوت می‌کنید، ما رو الکی بداخلاق می‌کنید و پروندمون رو می‌پیچید.Dodgy
متهم صاحب گاوه که توی شیرش غش زده!
آخه شیر سرد ضد مسمومیته و اگر ذره ای زهر باشه باید از بین بره اثرش!
پس شیرش غش داشته!
(۱۰/اسفند/۹۲ ۲:۰۹)درست پسند نوشته است: [ -> ]اگر منظورتون از «دعوا نداره که...» حرف بنده هست، که البته هست، نمیدونم چطور میشه از این چنین برداشتی کرد. دلخوری مربوط به چیز دیگری بود.
قاعدتاً نباید دوباره حرفی بزنم، ولی آخه وقتی عالی‌جنابان بدون تلاش برای پی بردن به ماجرا راجع بهش قضاوت می‌کنید، ما رو الکی بداخلاق می‌کنید و پروندمون رو می‌پیچید.Dodgy
نه آقای درست پسند.
منظورم به شما نبود.
کلی گفتم که سوالی که میتونه چند تا جواب داشته باشه، حتماً اختلاف پیش میاد...
آقای فانوس هم فکر کردن که من میگم جواب من درسته و زحمت کشیدن و امتیاز دادن...
کلی گفتم فقط تاپیک سوال و جواباش باشه.
اگر ناظر محترم لطف کنن و چند ساعت دیگه این پست ها رو پاک کنن که بچه ها راحت تر به سوالا و جوابا دسترسی داشته باشن که عالی میشه...
راستی آقای دل خسته!
غش یعنی چی؟
در پناه حق باشین.
(۱۰/اسفند/۹۲ ۸:۵۴)moze84 نوشته است: [ -> ]نه آقای درست پسند.
منظورم به شما نبود.
کلی گفتم که سوالی که میتونه چند تا جواب داشته باشه، حتماً اختلاف پیش میاد...
همین دیگه!Smile
اختلاف ِ چی؟
اون اشکالی که به معما از نظر منطقی وارد کردم اصلاً برام مهم نبود و نیست.
بنده در این مورد هیچ اختلافی ندارم و نداشتم.
یکی دوبار مطرح کردم، ولی اصلاً مهم نیست.
اینکه من یه‌خورده دلخور شدم موضوعش چیز دیگری بود.
بنابراین اینکه «کلی» فرمودین که «سوالی که میتونه چند تا جواب داشته باشه، حتماً اختلاف پیش میاد» اگر شامل صحبتهای بنده هم میشه، پس همونطور که گفتم در تشخیص صحبت بنده اشتباه صورت گرفته.

(۱۰/اسفند/۹۲ ۸:۵۴)moze84 نوشته است: [ -> ]کلی گفتم فقط تاپیک سوال و جواباش باشه.
نظر بنده هم از اول همین بود، و مایلم که در ادامه هم همینطور باشه، ولی نمیشه که به انسانها بگیم که یاد بگیرند با همدیگر حرف نزنند و اشتباهات رو به همدیگر گوشزد نکنند و به حساب سوءنیت طرف مقابل بذارند!

(۱۰/اسفند/۹۲ ۸:۵۴)moze84 نوشته است: [ -> ]اگر ناظر محترم لطف کنن و چند ساعت دیگه این پست ها رو پاک کنن که بچه ها راحت تر به سوالا و جوابا دسترسی داشته باشن که عالی میشه...
به نظر بنده هم باید تاپیک خلوت باشه، اما مطمئن نیستم باید چی کار کرد. بنده هم مخالفتی ندارم که هرطور که صلاح میدونن عمل بفرمایند.
برای خلوت شدن تایپیک راهکار اینه بعد از حل هر معما یه پست شامل سوال و جواب معما رو میذارم
اون هم با رنگ سبز
اگر پستی پاک بشه زیاد جالب نیست چون ایده ها و نظرات مختلفی برای هر معما مطرح شده که هر کدوم به نوبه ی خودشون جالبند
معما با رنگ سبز
معما ها هم با رنگ آبی
راهنمایی ها با رنگ بنفش
امتیازات رنگ زرد

معما ی اول :

در صبح یک روز شنبه آقای کمالی به قتل رسید. او در زمانی که همسرش در خواب بود به قتل رسید. همسر او هر چه که می دانست به پلیس گفت. او گفت که: در زمان قتل، آشپز مشغول آماده کردن صبحانه بوده و خدمتکار در حال نظافت و مستخدم نیز پاکتهای پستی را دریافت می کرده. پلیس پس از شنیدن صحبتهای همسر مقتول بلافاصله فرد مجرم را دستگیر می کند. به نظر شما پلیس به چه کسی مظنون شده و چرا؟

جواب :

صهبا :
[/b]

نقل قول:
مجرم همسر آقای کمالی هست...

چون اگر خواب بوده پس از کجا میدونسته که زمان وقوع قتل هرکسی تو خونه داشته چیکار میکرده...!!!!

امتیاز = 1
معمای دوم :
در یک زندان به زندانیا فرصت داده می شود که اگه یک کار عجیب انجام دهند حبس آنها نصف می شود. این کار را یک حبس ابدی انجام می دهد مسئولین زندان باید چیکار کنند تا به عهد خود وفا کنند؟

جواب :
[/font][font=Tahoma]

[/b]
نقل قول:
اگر چه دقیق نیست، ولی می تونن یه روز درمیون آزاد و زندانیش کنن!

امتیاز = 1

معمای سوم :

نوعی چوب در شهری کمیاب میشه تاجری همون چوب رو داشته برای فروش میبره در راه اتراق می کنه , از طرفی تاجری حیله گر متجه بار تاجر اولی میشه میاد مقدار از اون چوب ( چوب خودش را ) رو آتیش می زنه و کنارش میشینه تاجر اول از بوی چوب سوخته فکر می کنه بار کسی آتیش گرفته میاد میبینه تاجر دوم داره چوب رو آتیش میزنه بهش میگه چرا داری همچین کاری می کنی تاجر دوم میگه این چوب اون قدر بی ارزش و ارزون هس به خصص در شهر ما که به حکم هیزم ازش استفاده می کنیم تاجر اول تا اینو میشنوه کلی ناراحت میشه میگه من گمون می کردم گرونه با اون قیمتی که من تصور می کردم از فروش این ها به دست بیارم بیشتر از هر چیز بارزش دیگه میشه ولی حالا هیچی نمیشه
تاجر دم میگه من ازت به قیمت هیزم و کمی بالاتر حاضرم بخرم تاجر اول قبول می کنه و اون ها قرار داد می نویسند که تمام بار را به اندازه ی یک پیمانه طلا یا نقره یا هرچیز دیگری معامله می کنیم و قرار میشود معامله در شهر انجام شد اما قرار داد نشته شده حالا تاجر اول وارد شهر میشه و متوجه فریبی که خورده میشه
پیش عالمی میره اون عالم میگه :
تنها راه این است که تاجر دوم بپذیرد که معامله فسق شود پس باید........
جواب :
Aban :
نقل قول:
باید ی چیزی رو بگه ک تاجر مکار نتونه اون رو ب دست بیاره، مثلا یک پیمانه ابر !
البته اون«یک پیمانه» هم خیلی مشکوکه ... پیمانه شون چیه دقیقا؟

امتیاز = 1 جرقه برای ایده پردازی
نقل قول:
فکر کنم میتونه مثل فیلم تاجر ونیزی رفتار کنه...
مثلاً یک پیمانه از خونش رو بخواد...
تاجر نامرده از خیرش میگذره دیگه...
اما من اگه بودم، یه شرخر استخدام میکردم حالشو جا بیارن...[تصویر: biggrin.png]
شوخی کردما!!!!

امتیاز = 7

نقل قول:
یک پیمانه سوسک نصفش نر نصفش ماده [تصویر: biggrin.png]

امتیاز = 7
نزدیک ترین جواب

معمای چهارم :
پزشکی ادعا می کند در تهران برادی دارد که وکیل است با فلان مشخصات همان ادم در تهران (وکیله ) انکار می کند که برادری پزشک دارد اما هر دوی آن ها راست می گویند چه طور ممکن است ؟

جواب :
نقل قول:اون پزشکه یه خانوم دکتر بوده!

معمای پنجم :
مستخدمی به شیر فرشی میره یک سطل شیر میخره ولی شیر فروش برای شیر در پوش نمیذاره و مستخدم هم درپوش با خدش نیورده سطل ر روی سرش می ذاره و به طرف خونه ی اربابش میره در همین حین یه شاهین یه مار شکار می کنه تو هوا می بره اما از دهن مار چند طره زهر داخل شیر میریزه به طوری که اصلا خدمتکار متوجه نشده

حالا مستخدم بدن تست شیر با اون غذا درست می کنه ارباب هم بدون تست اون رو به مهمن ها می ده همه میمیرن

قاضی پی مقصر می گرده همه حاضر میشن و این ماجرا رو تعریف می کنن از اول تا آخرش قاضی متهم رو شناسایی می کنه اون کی بوده ؟
ارباب چون از فرایند تولید غذا خبر نداشته و این ماجرا تعریف کرده

کدوم میزبانیه که از غذای مهمانیش نخوره؟؟ چرا ارباب زندس؟؟Cool
(۱۰/اسفند/۹۲ ۸:۵۴)moze84 نوشته است: [ -> ]راستی آقای دل خسته!
غش یعنی چی؟
سلام
غش یعنی قاطی کردن یک چیز با جیز غیر اون چیز
مثلا شیر رو با آب مخلوط کرده و امثالهم....
شیر سرد خاصیت ضد سم داره.پس اگر شیر سرد سالم و طبیعی می بود می بایست سم مار رو خنثی می کرد!
یک چیزی ، وقتی یک مسئله دو تا جواب داره ، اون وقت چی؟
مثلا اون شخص وکیل و پزشک جواب دیگه ای هم داشت که گفتم.
(۹/اسفند/۹۲ ۲۰:۲۱)دل خسته نوشته است: [ -> ]چون همشهری هاش بیمار می شند؟

اشتباهه

مجرم شیر فروشه چون رو کش نکشیده رو شیرا
آدرس های مرجع