تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: 120- ( معما)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
نقل قول:معمای 66 :

در سری عددی ای که در این معمای جالب آورده شده عدد بعدی چه عددی میتونه باشه ؟
975949
634536
182018
؟
.

امتیاز = 5

معما تکراریه ها
(۴/شهریور/۹۳ ۱۳:۱۰)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]دوستان دیگه کجا هستند ؟

بهتره یه هفته یا یک مدتی این بخش رو تعطیل کنید. من بشخصه اونقدری این روز ها سرم شلوغه که فرصت نمی کنم بشینم فکر کنم...

خ ممنون. Rose
گویا ولی شناسان،رفتند از این ولایت
بله خودمم شک کردم که تکراری باشه
اما خب فک می کنم پیش میاد بین 83 تا معما

دوستان یکم کم لطفی می کنن اما ما ادامه می دیم

معمای 84 :

[تصویر: (tst1258tst7852).jpg]

امتیاز = 4
سلام
نقل قول:خیلی تابلو بود
2 میشه
نقل قول:جواب 2 هست.
13 - 8 = 5
16 - 6 = 10
19 - 4 = 15
22 - 2 = 20

فقط نمیدونم کاربرد اون 10 چیه اون بالا Smile)))
نقل قول:سلام
دو میشه چون مجموع هر یک از ریف ها از ردیف قبلیش یکی بیشتره
(۶/شهریور/۹۳ ۰:۱۵)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]

معمای 84 :

[تصویر: (tst1258tst7852).jpg]

امتیاز = 4

جواب میشه 2
از اون بالا که عدد 10 است ، زیگزاگ میایم پاین و هر بار سه تا اضافه میکنیم میشه :
13 ، 16 ، 19 ، 22
حالا اگه از همون عدد 10 این دفعه از اون یکی مسیر زیگزاگ بیایم پایین باید هر بار 2 تا کم کنیم ، میشه :
8 ، 6 ، 4 و
2
پاسخ معمای 84 :

از اون بالا که عدد 10 است ، زیگزاگ میایم پاین و هر بار سه تا اضافه میکنیم میشه :
13 ، 16 ، 19 ، 22
حالا اگه از همون عدد 10 این دفعه از اون یکی مسیر زیگزاگ بیایم پایین باید هر بار 2 تا کم کنیم ، میشه :
8 ، 6 ، 4 و
2

دل خسته = 4

kol = 3

آزاده =3

دیدگاه نوین =2

معمای 85 :

هدف این مساله به این صورت است: پدر، مادر، دو خواهر و دو برادر به همراه یک دزد و یک پلیس در یک طرف رودخانه قرار دارند. این افراد می‌خواهند به سمت دیگر رودخانه بروند. فقط یک قایق موجود می‌باشد و حداکثر ظرفیت آن دو نفر می‌باشد. از بین افراد پدر، مادر و پلیس نحوه راندن آن را بلد هستند. برای سوار شدن به قایق هم شرایط خاصی وجود دارد که به شرح زیر است: دزد نباید بدون حضور پلیس کنار اعضای خانواده تنها باشد. پسرها نباید بدون حضور پدر کنار مادر باشند. دخترها نباید بدون حضور مادر کنار پدر باشند.
حال با این مقررات باید همه افراد را به سمت دیگر رودخانه ببریم.
امتیاز = 4
(۱۰/شهریور/۹۳ ۰:۴۴)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]پاسخ معمای 85
پدر و مادر به ساحل دوم میروند بعد پدر یکی از دختر ها را به پیش مادر میاورد و بعد بر میگردد و دختر دوم را میاورد بعد پدر به ساحل اول بر میگردد و پلیس و دزد به ساحل دوم میروند و بعد مادر با قایق به ساحل اول میرود و یکی از پسر ها را به ساحل دوم میبرد بر میگردد و پسر دوم را میبرد بر میگردد و با پدر به ساحل دوم میرود Big Grin

آدرس های مرجع