تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: 120- ( معما)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
من به اختلاف زمانی فکر کرده بودم ، مثل عرض جغرافیایی ، اما خوب نهایت یک روز اختلاف میشه
(۱۶/مهر/۹۳ ۱۴:۳۳)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]ببینید اگر قمری و شمسب در نظر بگیریم با محاسبات خود شما بعد از ۶۷ سال میسه دور اختلاف تولد
اما اینا هرسال دو روز تولدهاشون تغاوت داره برادر دیگه ای هم در کار نیست
اما چون داره جواب دادن بهش طولانی میشه با کسر یک امتیاز راهنمایی می کنم که هر سال توبدهاشون اختلاف داره اما نه همه جا

من راهنمایی نفهمیدم DodgySad توبدهاشون ؟؟
جواب من غلط بود؟
نقل قول:رامین دو تا برادر دیگه داره که با هم دوقلو هستن
این دو تا برادر با رامین چند روز و چند سال اختلاف سنی دارن
حالا من نمی دونم که چرا یکی از اون برادر ها تولد گرفته
سلام
یافتم، یافتم ،
نقل قول: توی قطب شمال زندگی می کنند
نقل قول:قطب شمال هر شبانه روزش یک ساله، پس اگر امروز تولدشون باشه ، 2 روز دیگه هم تولدشون هست
اقای بیدب به شما گفتم جوابتون غلطه فقط همین دو تا برادر وجود دارند
جناب دل خسته معما می گه تولد یکیشون امروزه تولد اون یکی پس قردا نه این که مجددا تولد هر دوشون دو روز دیگه هم باشه
اما خیلی خوب پیش رفتید در همین حوزه در سایر خطوط جغرافیایی ادامه بدید
سلام
بعد از تولد یکی از قل ها گم میشه(خواستید داستانشو بگم) بعد اونی که دست خانواده اشه مثلا 1 ابان به دنیا اومده.
قل بعدی دو روز بعد پیدا میشه توسط یه خانواده دیگه،چون نمیدونن بچه کی به دنیا اومده لذا همون روز رو روز تولد در نظر میگیرن.
یعنی دو روز بعد تولد اصلی
و هر سال خانواده اول 1 ابان(مثلا) تولد میگیرن اما خانواده دوم دو روز بعد.Big Grin
نقل قول:مامانه توی قطار بوده که از غرب به شرق در حال حرکت بوده.
پسر بزرگترش رو 00:05 روز 1 فروردین به دنیا، بعد قطار وارد نصف النهار بعدی میشه که اونجا هنوز 29 اسفنده. لذا پسر کوچیکترش 29 اسفند به دنیا میاد.
توی یه سال کبیسه هم اختلاف سنیشون میشه 2 روز.

درست بید؟
پاسخ معمای ۹۳ :
زینب خانوم :
مامانه توی قطار بوده که از غرب به شرق در حال حرکت بوده.
پسر بزرگترش رو 00:05 روز 1 فروردین به دنیا، بعد قطار وارد نصف النهار بعدی میشه که اونجا هنوز 29 اسفنده. لذا پسر کوچیکترش 29 اسفند به دنیا میاد.
توی یه سال کبیسه هم اختلاف سنیشون میشه 2 روز.
امتیاز = 6

عالی بود

راستین جناب یاسین داستان باید علمی باشه نه هندی

معمای 94 :
یک روز پدری پسرانش را به شهربازی برد و به آن‎ها گفت بروید بازی کنید و ساعت 9 عصر جلوی درب ورودی باشید که به خانه برویم.
اما پسرها ساعت 9:45 آمدند.پدر با عصبانیت دلیل خواست

یکی از پسرها گفت: تقصیر ما نبود، ما سوار ترن هوایی شدیم، هنوز یک دور هم نزده بودیم که موتورش خراب شد. پدر کمی درنگ کرد و بعد نگاهی خشمگین به پسرها کرد و گفت: دیگه دروغ نگید.

به نظر شما پدر از کجا متوجه شد که پسرها دروغ گفتند؟

امتیاز =۴
(۲۱/مهر/۹۳ ۴:۱۳)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]ترن هوایی موتور نداره

امتیاز =۴
آدرس های مرجع