سلام
حدس اول که ممکنه اما فکر کنم امتیاز ندین!
نقل قول:استان اصفهان ،رودخانه زاینده رود آب نداره ، خوب یک زلزله 20 ریشتری هم که بیاد جواب کامل می شه.
اما حدس دوم که فکر می کنم درسته اما یک جاش گیر دارم
نقل قول:بدن انسان هست که رود هایی داره که توشون خون داره ، جنگل هایی که توش مو داره ، اما شهرش رو نمی دونم (جزیره داره اما شهر رو نمی دونم)
سلام
من معتقدم باید بعضی وقت ها به جواب هایی فکر کرد که وقتی بهشون فکر می کنی ، به نظرت نباید به فکر خطور کنند.
بعضی وقتا شاید یک مسئله که جوابش رو همه می دونند یک سری جواب به ظاهر احمقانه داشته باشه.
پاسخ معمای 87 :
نقشه ی جهان
دیدکاه نویت _ طرح معما:۵
بله جناب انتصار معما ۵ امتیاز داره
دوست خوبم جناب دیدگاه نوین ببینید ما می تپنیم از روش های مختفی به یه معما فکر کنیم گاهی حتی احمقانه و دور از فکر اون چیزی که اما اهمیت دارت به کار بردن خلاقیت و درگیر کردن تمام ابعاد ذتن هست اپن همون چیزیه که ما میخاییم و اینکه ذهن نباید فقط و فقط از یه در پارد بشه و این عارضه ی سبک زندگی یکنواخته
۸۸ :
پس از آن كه شمعي روشن بود, سر ديگر آن را نيز روشن كرديم ويك سوم ساعت ديگر طول كشيد تا شمع سوخت ...
اگر شمع در آغاز از دو طرف روشن شده بود ويك سر آن تنها زماني كه يك سوم مياني آن باقي مانده بود , خاموش مي شد, سوختن شمع چه مدت طول مي كشيد؟
دوستان من امتیاز ها یه نوع راهنمایی که معما چه قدر سخته
به نظر میاد معما ناقصه

یا من نفهمیدم چی میگه
مثلا اونجا که یک سوم ساعت دیگر نوشته این دیگر ینی قبلشم یه زمانی گفته شده بوده دیگه
سلام
زمان سوختن شمع تابعی هست از زمان اولیه که توی قسمت اول شمع روشن بوده.
فکر کنم یک چیزی کم داره معما معما معما معما معما معما معما
سلا دوستان خوبم
معما هیچ مشکلی نداره برای راهنمایی بهتون پیشنهاد می کنم با دقت بیشتری صورت سوال رو بخونید به بخش اول و دوم توجه کنید و رابطه ی بین بخش اول و دوم رو پیدا کنید به این صورت حتما به جواب می رسید
سلام
تقریبا میشه 20 دقیقه