دوستان معما سرکاری نیست
دوست من سرباز منتظر بیشتر فکر کن
قسمت اول معما عکس قسمت دوم معما است
اینم یه راهنمایی خیلی بزرگ
راستی کی گفته این جا بسته است ؟
تقریبا 27 دقیقه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
ابهام مسئله فقط رو این جملس :
نقل قول:يك سوم ساعت ديگر طول كشيد
دو حالت داره :
- یه حالتش اینه : که منظورش این بوده که با توجه به اون کلمه ی دیگر، قبلش هم سوختن یک سوم ساعت طول کشیده. که اگه اینطور باشه سرعت سوختن از هر طرف به دست میاد 1unit (یعنی واحد سرعت برحسب طول شمع و زمان که اگه با توجه به سوال می تونیم همون دقیقه بگیریم).
براساس این سرعت و زمان، توی حالت اول، شمع وقتی 2/3 طولش باقی مونده اون یکی سرش هم روشن می شه.
خب شمع دوم با این دیتاها، کل زمان خاموش شدنش می شه 2/3 ساعت یا 40 دقیقه. (که اون یک سوم باقی ماندش 20 دقیقه طول می کشه)
- یه حالت دیگش : منظورش این بوده باشه که شمع 2/3 ساعت یه طرفش روشن بوده، توی 1/3 ساعت دیگه هر دو سرش. با این دیتاها سرعت سوختن هر سر شمع می شه 3/4unit .
با این سرعت شمع دوم کل زمان خاموش شدنش می شه 8/9 ساعت یعنی تقریبا 53 دقیقه (که اون یک سوم باقی ماندش 4/9 ساعت یعنی تقریبا 27 دقیقه طول می کشه) .
.
پاسخ معمای ۸۸ :
دو سوم ساعت
باز هم بحث رسبد به همین جا که هرچیزی رو ما بلد نیستیم لابد معما مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟
واقعا عجیبه ها چند بار دیگه هم توی این تایپیک پیش اومده بود اما ......
بگذریم فرض اول مصباح درست بود
معما هم اسون بود
معمای ۸۹ :
يک ساختمان اداري چند طبقه در نظر بگيريد ...
شخصي در طبقه وسط کار ميکند ، او 3 سه طبقه بالا رفته سپس 5 پنج طبقه پايين مي آيد. مجددا 6 شش طبقه بالا رفته و در آخر 10 ده طبقه پايين آمده و از در خروج که در طبقه اول است خارج مي شود ...
اين ساختمان اداري چند طبقه دارد؟
امتیاز = ۵
تگه میشه بی رنگ لنوسید
یعنی در نقل قول
یا در رنگ های کم رنگ
سلام
یک نکته
من اگر 10 دقیقه منتظر یکی باشم ،بعد بخوام برم ، بگم ولش کن یکم دقیقه دیگه هم منتظرش بمونم ، بعد طرف بیاد
خوب ، من برای طرف نقل قول می کنم ، می گم من چندین دقیقه منتظرت بودم ، گفتم برم ، اما گفتم ولش کن ، یک دقیقه دیگه هم منتظرش بمونم ، که تو اومدی
این جمله از نظر ادبی درسته
در فرض سوال شمع هم یک سوم ساعت دیگر نشون نمیده که قبلش یک سوم ساعت طول کشیده بوده ، بلکه نشون می ده قبلش بیشتر از یک سوم ساعت طول کشیده بوده ، همین.
نقل قول:ساختمان 14 طبقه دارهتوضیح این که طرف طبقه هفت بوده ، در مجموع 6 طبقه می آد پایین میشه طبقه 1
نه دیگه من خودم وقتب معما رو خوندم همین اومد توی ذهنم که یک سوم ساعت دیگه یعنی یک سوم ساعت روشن بوده
باید ریاضی وار بخونید نهادبی وار