تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: 120- ( معما)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
معمای 35 :
زنی دو پسر دارد که آنها را در یک ساعت یک روز و یک سال به دنیا آرده است اما آنها دو قلو نیستند چرا ؟

امتیاز = 3
تا این جا این جوابها به ذهنم رسیده:
نقل قول:1-زنه یک دختر دیگه هم به دنیا اورده بوده همراه دو تا پسر ، پس میشه سه قولو
2-ماما ها هم بچه به دنیا می آرند.این خانمه هم ماما بوده ، دو تا پسر از دو تا زن به دنیا می آره ، مادر ها می میرند ، این هم از قبل بچه داشته شیر داشته ، بهشون شیر می ده می شن پسرش.
نقل قول: هر آدمي به دنيا مياد تو يك ساعت يك روز يك سال به دنيا مياد و اين يك ساعت و يك روز و يك سال ها با هم برابر نيستند. منظور از يك به معناي واحده نه يكسان.
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۴۲)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]معمای 35 :
زنی دو پسر دارد که آنها را در یک ساعت یک روز و یک سال به دنیا آرده است اما آنها دو قلو نیستند چرا ؟

امتیاز = 3
این خانم بچه ها رو توی یک سال و یک ساعت و یک روز به دنیا آورده اما در یک ماه که به دنیا نیاورده
مثلا یکی روز اول فروردین ساعت 8 صبح، دومی روز اول بهمن همون سال ساعت 8 صبح

من نمیدونم باید جواب رو بی رنگ میکردم یا نه ولی به تبعیت از دو کاربر قبلی که پاسخ دادند منم جوابم رو بی رنگ کردم
جواب معمای 35 :

دل خسته :

1-زنه یک دختر دیگه هم به دنیا اورده بوده همراه دو تا پسر ، پس میشه سه قولو

امتیاز = 3

نقل قول:من نمیدونم باید جواب رو بی رنگ میکردم یا نه ولی به تبعیت از دو کاربر قبلی که پاسخ دادند منم جوابم رو بی رنگ کردم
سلام ورود پرافتخارتون به این تایپیک خوش امد میگیم
بله باید جواب ها رو بی رنگ بنویسید اما به شیوه ی دوستان در یک نقل قول تا مجزا بشه و بشه پیداش کرد
اما در مورد جوابتون :
از نظر پزشکی محاله
در مورد جواب کاربر محمدصدرا هم :
منظورم یکسان بود

معمای 36 :
دل خسته :
اون چیه که اول 4 تا پا داره ، بعد دو تا پا داره ، آخر سر هم 3 تا.

امتیاز = 5
دل خسته = 5
فرصت پاسخ گویی = تا فرداشب Big Grin
نقل قول: تو ای کیو سان بود

انسان
نقل قول:انسان اول چهاردست وپامیره بعددوپا بعد هم یه عصامیگیره میشه 3پا
SadSadSad
قبول نیست بعد از یه عمر جواب این یکی رو بلد بودم که بقیه جواب دادنConfused
منتظر کاربر محترم دل خسته هستیم برای تایید جواب ها !!!!HuhHuhHuhHuh
سلام
نمی دونسم ای کیو سان گفته بوده Sad
من از جای دیگه شنیده بودم.