شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
قد شخص کوتاه بوده به دکمه 10 نمی رسیده و فقط دکمه 7 را میتونسته بزنه و در روز بارونی ام چتر داره فقط یک سوال ذهنمو درگیر کرده . اون آدمای تو آسانسور چه تاثیری می تونن داشته باشن ؟؟؟؟
بنده هم اجازه دارم سوالی طرح کنم ؟؟؟
سلام دپست من
بله اجازه دارید سوال طرح کنید اما در نظر گرغتن قوانین
شما باید معماتون رو برای من ارسال کنید تا توی تایپیک به اسم خودتون قرار بدم
و راستی پاسخ معماها رو هم باید در نقل قول به رنگ سفید بذارید یا اگر بلد نیستیدرنگ نوشتتون رو کمرنگ کنید تا بقیه فرصت فکر کردن داشته یاشن
و حالا جوابتون رو کامل بدبد در مورد بقیه اقراد موحود در اسانسور فکر کنید تا امتیاز کامل بگیرید
نقل قول:خب البته وقتی اشخاص دیگری در آسانسور باشند دکمه 10 را برایش می فشارند
پاسخ معمای ۹۱ :
اون آقا قد كوتاس. تو روزاي باراني با چترش دكمه طبقه 10 رو مي زنه يا اگه كسي تو آسانسور باشه از اونا مي خواد كه براش بزنه
در غير اين صورت تو روزاي ديگه دستش تا دكمه طبقه 7 مي رسه كه بايد 3 طبقه ديگه رو پياده بره
حسین افرد = ۵
معمای ۹۲ :
طرح : حسین افرد :
کشتی ژاپنی وسط دریا بود …
قبل از رسیدنش به مقصد ، کاپیتان کشتی رفت حموم کند …
ساعت طلایش که مارک رولکس بود با انگشترش که نگین الماس داشت را درآورد و روی میز گذاشت ..
اما بعد از اینکه از حمام بیرون آمد نه ساعتش را دید و نه انگشترش را .
چهار تا از افسران را صدا کرد
افسر ملوان . افسر مخابرات.رییس دریانوردان و افسرمکانیک و از همه ی آنها فقط یک سوال پرسید ،
اینکه یک ربع قبل کجا بودند ؟
افسرملوان (هندی)گفت : من خواب بودم زیرا کشیک نیمه شب با من بوده
افسرمخابرات (انگلیسی) گفت : من تو اتاق مخابرات مشغول بودم و داشتم خبر رسیدنمان را به بندر بعدی تلگراف میکردم .
رییس دریانوردان (سریلانکایی) گفت : من بالای دکل بودم و داشتم پرچم را که وارونه شده بود ؛ درست میکردم .
افسرمکانیک(مصری) گفت : من تو موتورخونه بودم و داشتم نقص فنی موتور سمت راست را درست میکردم .
به محض اینکه صحبت چهارافسر تموم شد ،کاپیتان دزد ساعت و انگشترش را شناخت .
دزد کیست ! ؟
حسین افرد طرح معما = ۵
دوستان ما منتظر جواب هستیم
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۱:۵۶)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]دوستان ما منتظر جواب هستیم
فکر کنم افسر مصری چون تمامی کار هایی که افراد انجام می دادند مربوط به رسیدن کشتی به مقصد می شود که وجود نقص فنی در موتور ممکن نیست 
سلام
برای من چند تا چیز گنگ بود
آیا اون ها به مثصد رسیده بودند؟آیا کشتی دو موتوره بوده ؟ (چپ و راست)
حمام کدوم قسمت از کشتی بوده
با فرض دو موتوره بودن کشتی و رسیدن به مقصد
نقل قول:افسر مکانیک دروغ می گفته چون با موتور چپ نمی شده به مقصد رسید
از دوست خوبمون حسین افرد می خام پاسخ معما رو توی پیام خصوصی برام بفرسته
پاسخ معما ۹۲ :
افسری که پرچم رو درست کرد چون پرچم کشور ژاپن به شکلیه که سر و ته نداره
حسین افرد = ۵
معمای ۹۳""
یک روز رامین، جشن روز تولدش را می گیرد. دو روز بعد برادر دوقولوی بزرگترش، رامتین، تولدش را جشن می گیرد. به نظر شما چطور چنین چیزی ممکن است؟
امتیاز = 6
راهنمایی : سعی کنید از اطلاعات خودتون استفاده کنید یعنی معما صرفا هوشی نیست نیاز به نظریه پردازی و داستان سازی و حدس داره و ممکنه چند تا جواب براش پیدا کرد.