تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: 120- ( معما)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
من به شما میگم چه قدر طول میکشه که از یه ماشین که x مقدلر ازتون فاصله داره و با رسعت y داره میرع و شما با سرعت z میری سبقت بگیری?

شما چه جوری حساب می کنی? زمان رسیدن به اون ماشین رو حساب کی کمی نمیگی که + اون تایمی که ازش رد رد میشی!!!!!!!
در اینجا هم درستع مثل مثال ماشن نگفته کی به ناشن مورد نظر می رسی اینجا هم نگفته کی به زمان قرص اخر می رسی اما اون زمان تضافه اصلا مطرح نیس

معمای ۹۶ :
. اگر دو عدد یک عدد دو رقمی را در هم ضرب کنیم حاصل می شود 8 حال اگر به آن عدد 18 را اضافه کنیم جای دو عدد با هم عوض می شود ان عدد را پیدا کنید? امتیاز = ۵
نقل قول:24 میشه

a*b=8
b=8/a
10a+b+18=10b+a
10a+8/a+18=80/a+a
a2+2a-8=0
(a+4)(a-2)=0
a=-4
a=2
a=2==>b=4
24+18=42

در ضمن توی مسئله قبل گفته بود چقدر طول می کشه تمام قرص ها تمام شود (یعنی بره توی حلق طرف).
بسته به این داره که زمان آغاز بازه رو کی بگیرید.
قبل از آغاز اولین قرص که من این رو گرفتم.
یا بعد از آغاز اولین قرص که میشه جواب شما.
شاید اینجا مطرح نباشه اما اگر زمان نسبت به فاصله زمانی عدد بزرگی باشه خیلی مهم میشه این مقدار.
پاسخ معمای ۹۶ :

24 میشه

a*b=8
b=8/a
10a+b+18=10b+a
10a+8/a+18=80/a+a
a2+2a-8=0
(a+4)(a-2)=0
a=-4
a=2
a=2==>b=4
24+18=42

معمای ۹۷ :
دوستان اگه یادتون باشه یه سری معما داشتیم مثل :
۷ = تعداد ر در ه
که جواب میشد :
۷= تعداد روز در هفته

حالا این رو حل کنید :
۱۰= تعداد «ر» در کد «پ»

امتباز = ۵
معمای ۹۷ :

حالا این رو حل کنید :
۱۰= تعداد «ر» در کد «پ»

امتباز = ۵
نقل قول:تعداد رقم ها در کد پستی
سلام
من به لغت "کد" دقت نکرده بودم ، این قدر فکر کردم به نتیجه نمی رسیدم ، گفتم صورت معما رو برم باز ببینم.
نقل قول:میشه تعداد رقم در کد پستی
پاسخ معما ۹۷ :
تعداد رقم در کدپستی

دل خسته = ۴

معمای ۹۸ :
بدون بر داشتن قلم از رپی کاغذ
بدون ایجاد اشکال اضافی
و بدون دوبار حرکت بر روی یه خط
یک مربع + قطر هایشرا رسم کتید
برای پاسخ دادن لینک بدید و ترتیب خطوط رو شماره گذاری کنید

امتیاز = ۷
الوووووووووووو
دوستان ایشالا که در مراسم مذهبی هستید که وقت نمی کنید بیایید درسته ایا ؟
بسم الله الرحمن الرحیم

(۲/آبان/۹۳ ۳:۰۲)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]
بدون بر داشتن قلم از روی کاغذ

بدون ایجاد اشکال اضافی
و بدون دوبار حرکت بر روی یه خط
یک مربع + قطر هایشرا رسم کتید
برای پاسخ دادن لینک بدید و ترتیب خطوط رو شماره گذاری کنید

رسم خطوط بدون برداشتن قلم از روی کاغذ می شه گراف های اویلری و نیمه اویلری.
  • توی گراف اویلری، از یه راس شروع می کنیم باید تمامی یال ها و راس ها پیموده شه، و از هر یال هم فقط یه بار عبور کنیم، آخر سر هم به همون راس اول برگردیم . یعنی نقطه ی اول و آخر یکیه(مثل کشیدن مثلث)
  • توی گراف نیمه اویلری، مثل گراف اویلریه ولی اینجا دیگه به راس اولیه نمی رسیم. یعنی نقطه ی اول و آخر یکی نیست.

این شکلی که شما خواستید، یعنی مربع با دو قطرش، نه گراف اویلریه و نه نیمه اویلری. یعنی اینکه به هیچ وجه نمی شه کشیدش با این شرط که قلم رو از رو کاغذ برنداریم.

آخه شرط گراف اویلری اینه که درجه ی تمامی رئوسش زوج باشه (یعنی تعداد خطوط یا همون یالی که از هر راسش خارج می شه یه عدد زوج باشه). توی شکل مسئله، 4 راس مربع، درجشون فرده، همین رئوس فرد هم باعث می شه که گراف اویلری نباشه.

شرط اصلی گراف نیمه اویلری هم اینه که، فقط و فقط دو راس درجه فرد داشته باشه. که گفتم اینجا 4 تا راس درجه فرد می شه. که باز هم گرافمون نیمه اویلری نیست و نمی شه بدون برداشتن قلم بکشیمش.

مگه اینکه مربع رو فقط با یه قطرش رو رسم کنیم، اگه یه قطر باشه، می شه گراف نیمه اویلری که قابل رسمه.

.
من در مورد توضیحاتتون سوادی ندارم اما میدونم قابل رسمه و کسایی این کارو انجام دادن اما سخته
اما من یادمه حتی تو مدرسه این سوال از ما پرسیده شد توی مجله!!!!!!
آدرس های مرجع