تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: 120- ( معما)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۱۱/مرداد/۹۳ ۲۲:۰۷)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]هر دوی شما دوستان یه اشتباه مشترک داشتید و این که این جمله رو با دقت نخوندید :

چهار دسته اعداد خواهید داشت که مجموع آن ها یک عدد خواهد بود.

همچین چیزی امکان نداره !Dodgy
یعنی نمیشه Huh
(۱۱/مرداد/۹۳ ۲۳:۱۴)انتصـار نوشته است: [ -> ]همچین چیزی امکان نداره !Dodgy
یعنی نمیشه Huh

ای بابا قرار نیست که هرچیزی رو ما نتونستیم انجام بدیم بگیم نمیشه
یه شوخی هم باهاتون بکنم منو یاد اونایی انداختید که هر چیزی رو که نمی بینند می گویند وجود نداره
پاسخ معمای 77 :

دل خسته :

[تصویر: 86445727933176751679.jpg]

امتیاز=5

جناب م حسین خطوط شمااز وسط اعداد هست خب نمیشه این جوری

معمای 78 :

فرض کنید که در زندانی بدون پنجره زندانی شده اید. برای اینکه پیامی را با ضربه زدن به دیوار به زندانی سلول کناری انتقال دهید دنبال راهی هستید. مسئله این است که شما باید پیام را راس ساعت 9:15 دقیقه شب به او برسانید. زیرا در این ساعت نگهبان ها عوض می شوند و صدای ضربه به دیوار جلب توجه نخواهد کرد . البته شما متوجه تغییر شیفت نگهبان ها نمی شوید و ساعتی هم ندارید تا زمان را متوجه شوید .
لوله ای از گوشه زندان شما رد شده که مدام نشتی دارد ولی شما نمی دانید دقیقا چند قطره در هر دقیقه از آن می چکد و برای تخمین زمان به شما کمک نمی کند. اما صدای ناقوس کلیسا را که راس هر ساعت یک بار نواخته می شود، می شنوید . خنک شدن دیوار غربی زندان را بعد از غروب آفتاب می توانید حس کنید بین ساعت 6:15 تا 6:45 صبح و 6:15 تا 6:45 عصر غذای شما داخل زندان گذاشته خواهد شد . چگونه ساعت 15 : 9 شب را پیدا خواهید کرد ؟

امتیاز =6

نقل قول:سلام
وقتی غذا رو آوردند و دیوار هم خنک شد یا شده بود ، می فهمیم ساعت بین 6 تا 7 هست ، وقتی اولین صدای ناقوس شنیده شد ، ساعت 7بعد از ظهر هست ، حساب می کنیم تا ساعت 9 چند قطره آب چکیده ، تقسیم بر 120 می کنیم تعدادش رو ، ضربدر 15 می کنیم (میشه در مجموع تقسیم بر 8) ، همون تعداد قطره آب که چکید ساعت میشه ساعت 9:15 شب
دوستان این پاسخ دوستمون آزاده است چون نتونستند بی رنگ بذارند :

AZade :

نقل قول:برای فهمیدن ساعت، وقتی که صبح غذا رو میدن (هم از نوع غذا هم از دیوار میتونه فرق صبح و شب رو متوجه بشه) ، پس صدای بعدی ناقوس ساعت 7 رو اعلام میکنه..
به این صورت میتونه ساعت6رو متوجه بشه... از ساعت 6 تا 6:15 که شام داده بشه میتونه تعداد قطرانی که میفته رو بشماره ..
و ساعت 9 رو از صدای ناقوس متوجه بشه و 15 دقیقه رو هم از شمردن قطرات آب...
پاسخ معمای 78 :
دل خسته :

وقتی غذا رو آوردند و دیوار هم خنک شد یا شده بود ، می فهمیم ساعت بین 6 تا 7 هست ، وقتی اولین صدای ناقوس شنیده شد ، ساعت 7بعد از ظهر هست ، حساب می کنیم تا ساعت 9 چند قطره آب چکیده ، تقسیم بر 120 می کنیم تعدادش رو ، ضربدر 15 می کنیم (میشه در مجموع تقسیم بر 8) ، همون تعداد قطره آب که چکید ساعت میشه ساعت 9:15 شب

آزاده =2

معمای 79:

این بار در شکل معمای یه تغییری دادیم به طوری که معما شامل چند تا سوال هست هم آسون داره هم متوسط :

1- احمد 48 ریال سکه های 5 ریالی و 2 ریالی دارد . تعداد تمام سکه ها 12 تا است . چند تا از سکه ها 2 ریالی است ؟

2- یک دانش آموز 8 سکه یک تومانی و دو تومانی دارد. حداقل و حداکثر پول او چقدر است ؟

3- در یک خانواده پدر و مادر و فرزندان آن ها زندگی می کنند. در این خانه هر پسر دارای 2 برادر و هر دختر دارای یک خواهر است . خانواده آنها چند نفری است ؟

4-عدد یا حرف بعدی ؟
A , 6 , B , 4 , C , 9 , D
5- من چند سال دارم ؟ درصورتی که سن من به 5 و 7 بخش پذیره ومجموع دو رقم آن برابر 8 است ؟

6- از یک ورزشکار پرسیدند چند سال داری ؟ و او پاسخ داد در واقع زندگی من از 7 سال پیش که ورزش می کنم شروع شده است . و می توان گفت که 80 درصد عمر من به بطالت سپری شده است . او حالا چند سال دارد ؟

هر سوال 1 امتیاز و پاسخ به هر 6 سوال 7 امتیاز

جواب :
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۵۴) نوشته است: [ -> ]1 - 4 تا

2 - حداقل 9 تومن ، 7 تا یک تومنی و یکیش هم دو تومنی
حداکثر 15 تومن ، 7 تا دو تومنی و یکی هم یک تومنی

3 - 7 نفر

4 - 7

5 - 35 سال

6 - 40 سال !
دوستمون انتصار اگر سوال آخر رو درست جواب بدهند پاسخ رو میذارم
یه دقتی کنید
آدرس های مرجع