تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پاتوق گردان های بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
برادر عزیزم
به امید خدا
تاریخ سفر ما 28 فروردین است
إن شاء الله

گردان پنجم اگه به امید خدا ثبتنامش کلید خورد به نام نامی قائم آل محمد
گردان بقیة الله نام نهادم
السلام علیک یا بقیة الله
مطالعه اش میتواند مفید باشد برای کسانی که میخواهند راهی برای ترک معصیت پیدا کنند!

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14...#pid108769
(۲۷/فروردین/۹۱ ۱:۲۸)nasimesaba نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحيم

با سلام خدمت همه دوستان

اللهم صل عل محمد و آل محمد و عجل فرجهم

يه مريض خيلي عزيز دارم ، تو بيمارستانه ، حالش اصلا خوب نيست ، واسش دعا كنين .

اللهم صل عل محمد و آل محمد و عجل فرجهم

التماس دعاي مخصوص از همگي

يا حق

همسنگرا سلام

نمي دونم شايد نبايد اينجا ميومدم ، اما اين همه همسنگر ، اينهمه دعا ، ابن همه التماس دعا

همسنگرا التماس دعاي مخصوص
سلام
اول دوستان هر كدوم از دوستان پست قبلى را خوندن براى شفاى عاجل مريضشون يك حمد و صلوات بفرستين خيلى مجرب، انشالله به زودى زود بحق بيمار كربلا شفاء پيدا كنن، آمين يا رب العالمين
وبعدش به وظيفه اصلي خودمان برسيم كه اگر اشتباه نكنم منظور خداوند سبحان با ماست تفسير و تشريح با خودتون دوستان ، چون حقير از اين كار عاجزهستم.
اين آيه از قرآن كريم:
وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ حَتَّى نَعْلَمَ الْمُجَاهِدِينَ مِنْكُمْ وَالصَّابِرِينَ وَنَبْلُوَ أَخْبَارَكُمْ(محمد/31)
ما همه شما را قطعا مي‌آزمائيم تا معلوم شود مجاهدان واقعي و صابران از ميان شما کيانند، و اخبار شما را بيازماييم!

‏****
صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ‏وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ
وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ )أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً.
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج
[/font]
دوستان یه پیشنهاد:

بهتر نبود که اصلا همسنگراناسامیشون رو نگن؟؟؟ همون نام کاربری کفایت میکرد.

ببینید یه تعدادی از دوستانما قطعا متأهل هستند و کم و بیش همسرشون از حضور اونا در تالار باخبر، به نظر بندهجلوه ی زیبایی نداره که مثلا بگیم:اللهم اغفر زهرا،مهسا،لیلا و ....

یا برعکس بگیم اللهم اغفرعلی،نقی،محمد و ....
[font=Times New Roman]

منظورم حساسیتهای خانومها وآقایونه. بهش فکر کنید و خودتون رو جای اونا بذارین.HuhSadDodgyConfusedAngry
(۲۷/فروردین/۹۱ ۱۸:۵۵)برادر تعادل نوشته است: [ -> ][/font]
دوستان یه پیشنهاد:

ببینید یه تعدادی از دوستانما قطعا متأهل هستند و کم و بیش همسرشون از حضور اونا در تالار باخبر، به نظر بندهجلوه ی زیبایی نداره که مثلا بگیم:اللهم اغفر زهرا،مهسا،لیلا و ....

منظورم حساسیتهای خانومها وآقایونه. بهش فکر کنید و خودتون رو جای اونا بذارین.HuhSadDodgyConfusedAngry

[font=B Zar]
بسم الله الرحمن الرحیم

راستش یکی از دوستای من هم که توی تالار عضو نیست و من اسمشو نوشتم هم چنین حرفی زد... البته میگفت توی گردان امام رضا(علیه السلام) که اکثرا خانم هستند، چند تا آقا بخوان هر روز اسم این همه خانم را بگن درست نیست...

اما به نظر من اشکالی نداره. چون ما داریم اسم خواهر و برادرهای دینیمان را تکرار میکنیم... در واقع ماداریم واسه انسانی تحت نام زهرا، مهسا، محمد، علی و... دعا میکنیم... شاید واقعا اسمشون هم اینها نباشه...
امادوست عزیز
اگه امکانش هست واسه همسرتون کل قضیه گردانها را توضیح بدید ..... اینطوری دیگه مشکلی پیش نمیاد...

(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۴۱)neda نوشته است: [ -> ][quote='برادر تعادل' pid='109175' dateline='1334499923']
[/font]
دوستان یه پیشنهاد:

بسم الله الرحمن الرحیم

راستش یکی از دوستای من هم که توی تالار عضو نیست و من اسمشو نوشتم هم چنین حرفی زد... البته میگفت توی گردان امام رضا(علیه السلام) که اکثرا خانم هستند، چند تا آقا بخوان هر روز اسم این همه خانم را بگن درست نیست...

اما به نظر من اشکالی نداره. چون ما داریم اسم خواهر و برادرهای دینیمان را تکرار میکنیم... در واقع ماداریم واسه انسانی تحت نام زهرا، مهسا، محمد، علی و... دعا میکنیم... شاید واقعا اسمشون هم اینها نباشه...
امادوست عزیز
اگه امکانش هست واسه همسرتون کل قضیه گردانها را توضیح بدید ..... اینطوری دیگه مشکلی پیش نمیاد...

دوست گرامی: یا شما متاهل نیستید یا دچاراز این دست مشکلات و حساسیتها نشدید.

به هر حال بنده پیشنهاد میکنم که عزیزان با اسم کاربری عضو شوند یا گردانی رابرای خواهران و گردانی را برای برادران در نظر بگیریم.

[font=Times New Roman]
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام. حقیقتش بنده بعد از حدود یک ماه و بوسیله این پست های شما اولین باریه که این فکر به مغزم رسید که دارم برای چند مذکر هم دعا میکنم! تا به حال مثل ندا خانم همه رو به شکل انسان می دیدم نه مرد یا زن

بنده حق اظهار نظر شخصی در دین ندارم به همین دلیل برای یافتن جواب این سوال که آیا این گونه صدا کردن اسم اشکالی دارد یا خیر یک متن آماده کردم که برای مراجع تقلید(آیت الله خامنه ای و آیت الله مکارم شیرازی)از طریق ایمیل خواهم فرستاد تا نظرات آنها را جویا شوم...

متن سوالم اینه : سلام. آیا اسم زنان جزو حجاب حساب میشود؟و اینکه آیا صدا کردن اسم بانوان به منظور دعا کردن برای ایشان جایز است یا خیر؟صدا کردن اسم مردان نامحرم توسط زنان به منظور دعا کردن برای ایشان چه حکمی دارد؟

اگر شما سوال دیگری هم دارید بفرمایید تا ارسال کنم

پاسخ مراجع رو در همین تاپیک قرار میدهم إن شاءالله

یا زهرا(سلام الله علیها)
(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۱:۳۰)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

سلام. حقیقتش بنده بعد از حدود یک ماه و بوسیله این پست های شما اولین باریه که این فکر به مغزم رسید که دارم برای چند مذکر هم دعا میکنم! تا به حال مثل ندا خانم همه رو به شکل انسان می دیدم نه مرد یا زن

بنده حق اظهار نظر شخصی در دین ندارم به همین دلیل برای یافتن جواب این سوال که آیا این گونه صدا کردن اسم اشکالی دارد یا خیر یک متن آماده کردم که برای مراجع تقلید(آیت الله خامنه ای و آیت الله مکارم شیرازی)از طریق ایمیل خواهم فرستاد تا نظرات آنها را جویا شوم...

متن سوالم اینه : سلام. آیا اسم زنان جزو حجاب حساب میشود؟و اینکه آیا صدا کردن اسم بانوان به منظور دعا کردن برای ایشان جایز است یا خیر؟صدا کردن اسم مردان نامحرم توسط زنان به منظور دعا کردن برای ایشان چه حکمی دارد؟

اگر شما سوال دیگری هم دارید بفرمایید تا ارسال کنم

پاسخ مراجع رو در همین تاپیک قرار میدهم انشاءالله

یا زهرا(سلام الله علیه)
بسم الله الرحمن الرحیم

بسیار بسیار ممنون دوست عزیز.... به خصوص بابت یاد آوری این جمله
:
بنده حق اظهار نظر شخصی در دین ندارم
خدا خیرتون بده... منتظر جوابتون هستم
دعای من برای اعضای گردان های بیداری اندیشه این خواهد بود زیر قبه ی امام حسین إن شاء الله:
خدایا به حق سید الشهدا و به حق فاطمه ی زهرا قسمت می دهم
هر کسی آرزو داره در رکاب امام زمان باشه رو از یاران امام زمان قرار بده و شهادت رو نصیبشون قرار بده و خیر دنیا و آخرت را برایشان تکمیل فرما
حلالم کنید
دیگه رفتیم که رفتیم
یا علی مدد
إن شاء الله باز خواهیم گشت
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
آدرس های مرجع