شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
یه مطلبی هست که دوستان پرسیده اند و حتی کسانی هستند که به خاطر این مسئله میخواهند از گردانها حذف بشوند...
در مورد دعاهاییست که هر روز باید درحق دیگران بکنیم... و این که اگه فراموش کردیم که هر روز در حق دیگران دعا بکنیم، حق الناس میشه؟؟؟؟
من هم قول دادم که توی یه پست از دوستان بخواهم که:
همدیگه را به خاطر فراموش کردن دعاها و یا کوتاهی در دعاکردن در حق دوستان، حلال کنیم.
اگه حلال میکنید پای پست تشکر کنید واگر حلال نمیکنید...... بگویید....
۱_عن یمان التمار قال: كنا عند ابی عبدالله ـ علیه السّلام ـ جلوساً فقال لنا:
انَّ لِصاحِبِ هذا الامر غیبهٌ المتمسك فیها بدینه كا لخارط للقتاد.
«اصول كافی، ج 1، ص 335»
امام صادق ـ علیه السّلام ـ فرمود:
همانا برای صاحب الامر غیبتی است (پس) كسی در دوران او دین خود را حفظ كند مانند كسی است كه خار مغیلان را با دست بتراشد.
۲_عن زاره قال: سمعت ابا عبدالله ـ علیه السّلام ـ :
اذا ادركتَ هذا الزمان فادع بهذا الدعاء اللهمَّ عَرِّفنی نفسَكَ فانَّك اِن لم تُعرِّفْنی نفسَك لم اعرِف نَبیَّكَ، اللهمَّ عرَّفْنی ... ـ «اصول كافی، ج 1، ص 337»
امام صادق ـ علیه السّلام ـ فرمودند:
هر گاه زمان غیبت را درك كردی و در آن زمان قرار گرفتی پس این دعا را بخوان: خداوندا شناخت خودت را به من عطا كن چرا كه اگر تو خود را، به من نشناسانی، نبیت را نخواهم شناخت، خداوندا رسولت را به من بشناسان چرا كه اگر شناخت رسولت را به من عطا نكنی حجت تو (كه امام زمان است) را نخواهم شناخت، خداوندا حجتت را به من بشناسان چرا كه اگر شناخت او را به من ندهی از دینم گمراه می شوم.
۳_سمعت ابا جعفر ـ علیه السّلام ـ یحدث:
اذا قام القائم عرض الایمان علی كل ناصب فان دخل فیه بحقیقهٍ و الا ضُرِبَ عُنُقُهُ او یُؤَدِی الجزیهَ كما یؤدیها الیوم اهل الجزیه.
«روضه كافی، ص 227»
امام باقر ـ علیه السّلام ـ فرمودند:
زمانی كه قائم ـ علیه السّلام ـ قیام كند ایمان را بر هر بت پرستی عرضه میكند، پس اگر واقعاً ایمان آورد او را رها می كند و اگر ایمان حقیقی نیاورد یا گردن او را می زند و یا او را مجبور به پرداخت جزیه می كند چنانكه اهل ذمه امروز جزیه می دهند.
۴_سمعت ابا عبدالله ـ علیه السّلام ـ یقول:
ان قائمنا اذا قام مد الله عزوجل لشیعتنا فی اسماعهم و ابصارهم حتی لا یكون بینهم و بین القائم برید، یكلمهم فیسمعون و ینظرون الیه و هو فی مكانه.
«روضه كافی، ص 241»
امام صادق ـ علیه السّلام ـ فرمودند:
وقتی قائم ما ـ علیه السّلام ـ قیام كند خداوند چشمان و گوشهای شیعیان ما را تیز می كند بگونه ای كه میان قائم و شیعیانش پیكی نیست، او صحبت می كند و آنها می شنوند و او را میبینند در حالی كه در جای خود می باشد.
۵_بدر بن الخلیل الازدی قال: كنت جالساً عند ابی جعفر ـ علیه السّلام ـ فقال: آیتان تكونان ....
«روضه كافی، ص 212، حدیث 258»
قبل از قیام قائم ـ علیه السّلام ـ دو علامت ظاهر می شود كه از زمان فرود آمدن حضرت آدم ـ علیه السّلام ـ به زمین (تا آن روز) رخ نداده است. 1. خورشید در نیمه ماه رمضان می گیرد و ماه در آخر ماه رمضان می گیرد. در این هنگام شخصی گفت: ای فرزند، رسول خدا كسوف در آخر ماه و خسوف در نیمه ماه است. حضرت فرمود: آنچه را گفتی می دانم لكن این دو نشانه هایی (بیسابقهاند و) از زمان حبوط آدم ـ علیه السّلام ـ (تا آن زمان) رخ نداده است.
۶_قال ابو جعفر ـ علیه السّلام ـ:
اذا رایت الفاقه و الحاجه قد كثرت و انكر الناس بعضهم بعضاً فعند ذلك فانتظر امر الله عزوجل ....
«روضه كافی، ص 221، ص 276»
هر گاه دیدی فقر و نیازمندی زیاد شد و مردم یكدیگر را نمی شناختند در آن هنگام منتظر امر الهی (یعنی ظهور، ولی عصر عجل اله فرجه) باش. به حضرت عرضه داشتم: جانم بفدای شما فقر و نیازمندی را فهمیدم، اما اینكه فرمود: مردم یكدیگر را نمی شناسند یعنی چه؟ حضرت فرمود: شخصی از شما بنزد برادر دینی اش می رود و نیاز خود را مطرح می كند و از او استمداد می طلبد پس آن شخص به گونه ای به او می نگرد و به صورتی با او سخن می گوید كه قبل از آن آنگونه با او برخورد نمی كرد.
صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُوَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ )
أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً.
درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
و آل محمد (علیه السلام)
و با من آن کن که لایق حضرت توست .
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
التماس دعا..
بسم الله الرحمن الرحیم
بچه ها در مورد سوالی که صفحه پیش جناب برادر تعادل پرسیدند، پاسخ آیت الله مکارم شیرازی اومد .اما آیت الله خامنه ای ازونجایی که نامه هایی که بهشون می رسه خیلی زیاده یکم طول میکشه پاسخ بدن.
پاسخ آیت الله مکارم شیرازی : (از صفحه ایمیل عکس گرفتم .چون بزرگه به صورت لینک قرار میدم.)
سوال ها در پایین صفحه و پاسخ در صفحه آبی رنگ
درضمن از آیت الله خامنه ای دوسری سوال پرسیدم.سری اول همین سوال هاست و سری دوم توضیح کامل شرایط دعا خوندن ما هست. فعلا هیچکدومو جواب ندادن هر زمان پاسخ هردو رسید إن شاءالله تو همین تاپیک جواب ها رو میذارم
یک نکته دیگه هم عرض کنم در مورد این فرمایش برادر تعادل محترم که "ممکنه همسر کسی راضی نباشه از حضورش در این طرح"
نظر مرجع تقلید رو دیدیم ، خواهش می کنم از افراط و تفریط در دین بپرهیزید...اما این هم فراموش نشه که اطاعت از همسر برای بانوان محترم واجبه.
یا زهرا(سلام الله علیها)
سلام
همونطوری که می دونید
حاج علی 110 الان دیگه از مرز رد شده و داره لذتی وصف نا پذیر می بره
گفت دعا کنید تا، سامرا برم
من هم قول میدم از طرف شما، زیارت آل یاسین و نماز امام زمان رو اونجا براتون بخونم
دوستان عزيز
سلام
از همه به خاطر دعاهايتان ممنونم و شرمنده و وامدارتان هستم .
همسنگرا
اون مريضي كه خواستم واسش دعا كنيد
الهي شكر
حالش خوب شد و مرخص شد امروز
چه بركتي دارد اين دعاها
خدايا به اين جمع بركت عنايت فرما و به دعاهايمان
التماس دعا
سلام
الدواء عندنا، الشفاء عند الله
دارو در نزد ما انسان هاست و شفا و بهبودی در نزد آفریدگار 2 عالم
عن سلمان الفارسی قال:
قال رسول الله صلّی الله علیه و آله :
الائمه بعدی اثنا عشر، عدد شهور الحول و منا مهدی هذه الامه له هیبهُ موسی و بهاءُ عیسی و حكمُ داودَ و صبوُ ایوب.
«منتخب الاثر، ص 26»
پیامبر اكرم صلّی الله علیه و آله فرمودند:
ائمه بعد از من 12 نفرند؛ به تعداد ماه های سال و مهدی این امت از ما است، هیبتی موسی گونه دارد و به زیبایی مانند عیسی است و در حكم مانند داود و صبری ایوب وار دارد.
عن النبی صلّی الله علیه و آله قال:
یخرج المهدی من ولدی یصلح الله تعالی امره فی لیله فیملأ الارض عدلاً كما ملئت جوراً.
«الصراط المستقیم، ج 2، ص 122»
پیامبر اكرم صلّی الله علیه و آله فرمودند:
مهدی كه از فرزندان من است قیام می كند در حالی كه خداوند یك شبه امر قیام او را اصلاح می كند پس زمین را همانگونه كه پر از ظلم و ستم شده پر از عدل و داد می كند.
برای تعجیل ظهور من
–در هر موقعیت مناسبی –
بسیار دعا کنید که در آن فرج و حل مشکلات شما خواهد بود.
(امام زمان«عج»)
صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُوَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ )
أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً.
درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
و آل محمد (علیه السلام)
و با من آن کن که لایق حضرت توست .
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
التماس دعا...
(۱۷/فروردین/۹۱ ۱۸:۴۸)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام .
منتظران منتقم حضرت زهرا(سلام الله علیه) لطفا امشب سوره اسرا فراموش نشود....
یا زهرا(سلام الله علیه)
خواندن سوره اسرای پنج شنبه شب ها یکی از شرایط ثبت نام در گردان امام حسن مجتبی (علیه السلام) نیز هست....
بسم الله الرحمن الرحیم
بچه ها جوابهای آیت الله خامنه ای هم رسید...
الحمدلله کاری که شروع کردیم از نظر مراجع محترم آیت الله مکارم و آیت الله خامنه ای ایرادی نداره
اگر مقلد شخص دیگری هستید ازشون سوال کنید...
یا زهرا(سلام الله علیها)