سلام
ممنون بابت پاسختون
بصورت کامل تا آخر 2 بار مطالعه کردم
در مورد محروم عاقبت به کدام تعریف میرسیم؟
صفوان جمّال از یاران نزدیک امام جعفر صادق روایت میکند که امام در مورد منظور محروم در این آیه می فرمایند:
محروم، آن شخص دارای حرفه ای است که صاحب حرفه است که تلاش و زحمت او در داد و ستد بی نتیجه مانده است. و یا مردی که اندیشه و تعقل او چندان بد نیست و با وجود این که صابح حرفه است دامنه رزق و روزی وی محدود است!
کافی ج 3 ص500 ح 11
پدرم (امام محمد باقر علیه السلام) فرمود: ای شخص این را به خاطر بسپار و در روایات کردن آن خوب دقت کن و ببین چگونه از من روایت میکنی، سائل و محروم دارای شأن و منزلتی عظیم هستند. سائل همان رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم است که حق خود را درباره ی اهل بیتش از خدای متعال مسئلت میکند و محروم کسی است که از خمس محروم شده است که منظور امیرالمومننی علیه السلام و امامان صلوات الله علیهم اجمعین هستند. آیا خوب دقت کردی و آن چه را گفتم فهمیدی؟سائل و محروم آن گونه که مردم میگویند نیست.
نمیدونم شاید سوالم خوب نباشه ولی من نفهمیدم
یعنی بزرگترین مفسر عالم هم که باشی با نظر خودت رو داری میگی
علمت متصل به علم خدا نیست
نمیتونی بگی حقیقتاً منظور خدا از آیه قرآن چیه
چون تفسیر و تأویل حقیقی آیات قرآن را تنها کسانی میتوانند ارائه دهند که علمشان متصل است به خزانه ی علم الهی
یعنی 14 معصوم
اوکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قرآن بواطنی دارد
تأویل یعنی بازگرداندن آیات معنای حقیقی قرآن که علمش منحصراً در اختیار معصوم است و نه احدی دیگر در عالم
در آنجا که میفرمایند محروم حقیقی امیرالمومنین هستند و ما ائمه این یعنی تأویل و بازگرداندن آیات به معنای حقیقی قرآن
حال هر کس دیگری در باره ی این آیه بنشیند 100 جلد تفسیر بنویسد باز منظور حقیقی باطنی قرآن که منظور نظر خداست را نمیتواند بگوید
و اگر هم بگوید کلامش حجیتی ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نشنیده اید که روایت داریم قرآن داری بواطن مختلف است؟
پس برای فهم معنای حقیقی قرآن باید رفت سراغ همان کسانی که خدا امر کرده که برای تبیین آیات باید رفت سراغشان
یعنی 14 معصوم
هم آن محروم روایت اول درست است و هم آن محروم روایت دوم
منتها در یک مرتبه ی معرفتی بالاتر است روایت دوم
4 راهکار پیشنهاد میکنم برای تغییر، کاملاً عملیاتی و کاربردی
مبتنی بر توصیه های آیات و روایات
1- برای جلوگیری از خورده شدن در روزمرگی و فراموشی اهداف دیدارهای دائمی با کسانی که مثل شما دل در گرو یوسف زهرا دارند و در این جلسات ، قرآن بخوانید همراه با تفسیر، ذکر فضیلت اهل بیت کنید، از وظایف منتظران بگویید، و از یوسف زهرا بگویید و برای یکدیگر و برای خود مولا دعا کنید تا میتوانید
2- ساعت خلوت با خدا همراه با توسل به اهل بیت، شدیداً بشکنید و خاشعانه و ذلیلانه به درگاه خداوند بروید در این ساعات خلوت از خدا توفیق بندگی و عبد شدن بخواهید و استغفار کنید تا میتوانید
3- گریه بر سید الشهدا و شهدا و مصیبت زدگان کربلا تا میتوانید مبتلا به بلای کربلا شوید که راه میانبر و آسانترین راه سنخیت با حجت بن الحسن است
4- خدمت کنید برای رضای خدا به هر کسی که دست نیاز به سمت شما دراز میکند و شما میتوانید کمکش کنید که اینها پیک خدا هستند برای غرق کردن شما در رحمت خدا
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
(۱/خرداد/۹۱ ۲۳:۵۴)nasimesaba نوشته است: [ -> ]بسم الله النور
سلام
[b]نقل قول:
تا ولادت آقامون حدود 40 روز ديگه بيشتر نمونده
راستي چه هديه ايي مناسب تره
شايد يه چله دعاي عهد
...........
[b]يا نماز اول وقت
.......
يا شايد
يه چله ترك گناه
همسنگرا بياين خودمونو آماده كنيم
وقتی دوستمون اینو نوشتند، بیشتر به یه عمل مستحبی قشنگ فکر میکردم اما امروز یکی گفت:
این سه تا را در نظر بگیر:
گناه
آثار گناه
صفا و نورانیت
اعمال حسنه بعد از توبه، آثار گناه رو از بین میبره.... اما در این حال صفا و نورانیت نداری
و برای به دست آوردن صفا و نورانیت باید تلاش کنی تا به آن برسی....
یعنی چی؟
یعنی این که تا وقتی گناه بکنی نمیتونی به اون صفا و نورانیت آن طور که باید برسی... مثل آبی که پر از لجنهای بزرگه و تو میخوای صافش کنی.... تا وقتی لجن های بزرگ هستند تو نمیتونی، آب رو اونطور که باید پالایش کنی تا زلال و صاف بشه...
در ماه رجب و شعبان باید سعی کنیم
اول از همه ترک محرمات داشته باشیم و
بعد از آن تلاش برای از بین بردن آثار گناه....
تا به لطف خدا آماده شویم برای مهمانی خدا....
باشد که هدیه مان به مهدی فاطمه(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ترک گناه باشد....
در تأیید صحبتهای سرکار ندا هم باید بگم که استادِ استاد هم برای دو ماه رجب و شعبان تأکید فراوان بر استغفار کرده اند
و برای امثال ما شاگرد تنبلهای رفوزه هم علاوه بر استغفار ، ترک معصیت
و البته این به معنای اهمیت کم دادن به مستحباتی مانند ادعیه ماه رجب و اعتکاف و اعمال ویژه ی این ماه و نماز شب و.. و یا انجام ندادن با کیفتی واجبات به ویژه نماز نیست
اما منظرو این است که مراقبت برای ترک معصیت و استغفار با اهمیت بیشتری انجام شود
نقل قول:
امام صادق علیه السلام می فرمایند: هر که دو ماه پیاپی هر روز 100 مرتبه این دعا را بخواند، خداوند علم زیاد یا مال فراوان به او کرامت فرماید.
بچه های بالا از بالا پیشنهاد اکید دادند که در این دو ماه رجب و شعبان با اهتمام بیشتری این ذکر را بگید
اَسْتَغْفُرِاللهِ الَّذي لا اِلهَ اِلاّ هو، الْحَيُّ اَلْقَيْوم، اَلرَّحْمنُ الرَّحيم ، بَديعُ اَلسَّموَاتِ وَ اَلارَض، مِنْ جَميعِ ظُلْمي وَ جُرْمي وَ اِسْرافي عَلي نَفْسي وَ اَتوبُ اِلَيْه
طلب غفران میکنم از خدایی که جز او خدایی نیست زنده ی پایداری که رحمن و رحیم است و پدید آورنده ی آسمانها و زمین است ، از تمام ظلمها و جرمها و اسراف کاری هایی که در حق خودم کردم و توبه میکنم به سویش
حاشیه مفاتیح، ادعیه هر روز/202- وسائل الشیعه 7/225
از ما گفتن بود
دوستانی که تمایل داشتند از توصیه های بچه های بالا بهرهمند بشوند
از بین اعمال این ماه که در مفاتیح الجنان هم ذکر شده
صد مرتبه سوره ی توحید در هر روز
و صد مرتبه لا اله الا الله در هر روز
سوالی پیرامون این ارسال پرسیده نشود لطفاً
با تشکر
یا علی
بسم الله الرّحمن الرّحیم
بحث اهدنا اصراط المستقیم پاسخش در جایی داده شده؟
بسم رب الهادی المهدی
.
این دوسه روز هرچی تلاش می کنم اونجوری که باید از برکات این ماه استفاده کنم ولی اون نتیجه ی اثربخش رو نداره احساس می کنم یه چیزی نمیذاره به اون حس و حال برسم ؟!
جوابشو امروز پیدا کردم.قربونت بشم خدا جون. خدا خودش دیروز جوابمو جلو چشام گذاشته بود...
یکی نیست بگه بیچاره چطور توقع داری کسی رو با این گناههایی که مثل یه لباس پراز گند و کثافت شده و تمام وجودش رو گرفته توو حریم پاک قدسی راه بدن و اون بین این همه بنده ی ترو تمیز و پاک احساس خوبی داشته باشه؟!؟!
برو بدبخت یه فکری به حال این بارگناهت بکن که بوی گند میدی.
یاد اون
سفارش مرحوم قاضی افتادم که از نماز توبه گفته بودند و حدیث پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) درمورد برکات اون نماز.(برا خوندنش کلیک کنین)
.
خداروشکر که دواش رو پیدا کردم اونم دوایی که پیامبر خدا یرای شفاش یک چک ضمانتی از طرف خدا داده!!!
به شدت نیازدارم که اون نمازتوبه رو بخونم...
خدایا ! این جمعه توفیق ... توفیق ... توفیق ... عنایت کن...
.
.
نقل قول:
«پس (ای برادران عزیر) دستور توبه را در شب جمعۀ اول ماه (رجب) یا روز جمعه؛ و یا روز یكشنبۀ آن، انجام داده نم
از
توبه را بخوانید؛ سپس آنها را در روز یكشنبۀ دوّم همان ماه تكرار و اعاده نمائید.
.
.
کاش این جمعه بچه های گردانها قبول می کردند این نماز رو امشب یا فردا بعد از نماز صبح می خوندیم تا یک خودسازی اساسی رو از یک پاکسازی اساسی به صورت جمعی شروع می کردیم...!
.
الهی به امید تو...
.
به موقع یادم اومد...
به این تاپیک حتما سربزنید( انشالله توفیقش نصیب همه امون بشه)
می خواهم برگردم خدایا!