بسم رب الهادی
یا امام علی النقی(علیه السلام)...
ای بزرگ ما...
ای که مظلومی،حتی بین شیعیانت ...
ای که هنوز که هنوزه بعد از گذشت مدت ها از به شهادت رساندن شما هم دست بردار نیستند
اگر خداوند چندین جان در بدن شما می گذاشت چند بار شهیدتان می کردند؟
یا امام هادی...
چرا دعایی نمی کنی که خداوند در یک چشم به هم زدن هلاکشان کند؟
تا کی تحمل می کنید و دست به نفرین نمی برید؟؟
مگر نمی بینید که به پدربزرگتان، به امام رئوف ما هم توهین می کنند؟
مگر ندیدید که برای شهادت مظلومانه مادرتان ، ارزشی قائل نشدند و...
تحمل ما تمام شد ...
قلب ما به درد آمده
نمی دانیم چه کنیم جز اشک و نفرین و لعن
لعنت خدا بر دشمنانتان
لعنت خدا بر توهین کنندگان
لعنت خدا بر استهزا کنندگان
لعنت به اون کسی که نام زیبای شما (که از اسماء خداوند است) به مسخره گرفت...(نقی یعنی خالص...ای خالص شده برای خدا...خالصانه دعا می کنم....التماس می کنم، شما هم دعاکنید...دعا کنید هلاک دشمنانتون نزدیک شه...دعا کنید بزرگ ما زودتر بیاد...)
لعنت خدا بر اون کسی که حرم پدربزرگ شما رو به مسخره گرفت ...(یا امام رئوف...یا امام رضا(علیه السلام) ... کاش زیر پنجره فولادت بودم و این دعا رو می کردم...کاش جلوی ضریح مقدس شما بودم...یا امام رضا(علیه السلام) برای ما، نه فقط گنبدت ، که قدم به قدم حرم شما از طلاست...خاک پای شمام....به خدا یک تیکه از بهشت حرمتون رو با دنیایی عوض نمی کنم... نمی دونم چی بگم، به هق هق افتادم...یا علی بن موسی(علیه السلام) به مادر بزرگوارتان که جشن ایشان را بر ما عزا کرده اند، قسمتان می دهم...دعا کنید صاحب ما زودتر بیاد)
لعنت خدا بر اون کسی که پدرتان امام جواد(علیه السلام) را به استهزا گرفتند...(یا امام جواد(علیه السلام)...ای بخشنده...ای بزرگوار..چه داریم بگوییم جز شرمندگی؟؟ مگر خود ما نبودیم که در گذشته بر توهینی که به نام مقدس شما صورت می گرفت بی اهمیت گذر می کردیم؟ خاک بر سر ما کنن...چه داریم بگوییم جز شرمندگی؟ آقاجان غلط کردیم؛ مبادا ما را با اینان یکی کنید و عذابمان را از خدا درخواست کنید...غلط کردیم ، ای بخشنده....)
لعنت خدا بر اون کسانی که بر حجت خداوند بر روی زمین توهین کردند...(یا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)...کی میای آقا؟ کی میای؟؟
ما دردمون رو به کی بگیم؟ به بچه یتیما زور میگن آقا...بیا که چیزی برامون باقی نذاشتن...)
یا امام هادی(علیه السلام)...
چقدر در نبود فرزندتان دنیایمان سیاه شده...
چقدر شیطان به ما و به زندگی هامان نزدیک شده...
خودتان شاهدید؛ سخت است شیاطین را به کلی از زندگی هامان جدا کردن
مگر اینکه...
شما دعایمان کنید.
دل ما که انقدر سیاه شده که دعایمان نمی گیرد...
یا امام هادی(علیه السلام)..
یا امام مظلوم...
یا امام علی النقی(علیه السلام)
مددی....
دوستان امشب سوره اسری را فراموش نکنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
نمیدونم چرا امروز خیلی دلم میخواست یه چیزی اینجا بنویسم... حرفی برای گفتن نبود... اما یه مطلبی رو دو روزه شنیدم، فکرمو مشغول کرده....
بخشی از سخنرانی آقای معمار منتظرین در مقدمه شرح زیارت جامعه کبیره
درچهار عالم هیچ خبری از ظهور هویت غیبیه مطلقه الهیه نبوده و نیست و به همین دلیل مورد شناسایی هیچ یک از انبیا اللهی قرار نگرفته است... این هویت غیبیه الهی هیچ ظهوری ندارد که کسی بخواهد آن را مورد مطالعه قرار بدهد. حتی وجودی مثل پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وقتی دیدند قابل شناسایی نیست گفتند: سبحانک ما عرفناک حق معرفتک....
به همین دلیل چون او را شناسایی نکردند. مورد عبادت احدی از انبیا الهی هم آن ذات قرار نگرفته است. نکته مهمی که اینجا هست این است که امامان مثلا در دعای کمیل از گناهان استغفار میکنند درصورتی که معصوم هستند. علت این است که گناهی که برای خودشان قائلند این است که چون با حقیقت خدا آشنا نشده اند عبادت خودشان را قاصر می بینند و نتیجتا معصیت بوده و استغفار می کنند.
از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پرسیدند: خدای ما قبل از این که عالم وجود را خلق بکند کجا بوده است؟
فرمودند: در سراپرده غیب بوده است...که دست کسی به آن نرسیده و نمی رسد. (اصول کافی)
پس نه روحانیونی که در عرش الهی هستند به حقیقت غیبیه الهیه دست پیدا کرده اند و نه ملائکه ی مقرب و نه انبیا و مرسلین... در زیارت جامعه کبیره داریم: لایبغی ملک المقرب و لا نبی المرسل...
هیچ کس نتوانسته دستش به حقیقت هویت غیبیه الهیه برسد.که او را شناسایی بکند. به همین دلیل همه موجودات در عالم حیران و سرگردانند... به همین دلیل خداوند اسم خودش را اله گذاشته است که همه واله او هستند و با این فکر قاصر می خواهند او را بشناسند و نمیتوانند...
همه را نوشتم که برسم به اینجا:
یک وجود در این عوامل وجود توانست پرده ها را کنار بگذارد و به حقیقت غیبیه مطلقه ی الهیه دست پیدا کند و آن هم حضرت زهرا(سلام الله علیه) هستند.
مانمیدانیم حضرت زهرا(سلام الله علیه) که هستند. نمیدانیم چرا امام حسن عسگری (علیه السلام) فرمودند: نحن حجت الله علی الخلق و فاطمه حجت علینا. فاطمه واسه بین ما اهل بیت با خداست کما این که ما اهل بیت واسطه بین شما و خدا هستیم........................................
از وقتی اینو شنیدم یه سوالی واسم پیش اومده...
بچه ها اشکالی نداره من به حضرت زهرا(سلام الله علیها) میگم: مادر(سلام الله علیها)؟؟؟
سید که نیستم
آدم هم که...
.
.
به نظرتون شرم آور نیست که من کوچک حقیرِ..... به چنین بزرگی بگویم مادر(سلام الله علیها)؟؟؟ این گستاخی نیست؟
بسم الله الرحمن الرحيم
خدايا به اين جمع و گردانهاي ما و اين تاپيك خير بده كه به اين واسطه ، چه خيرهايي كه به ما رسيده و همه اش به خاطر دعاي خيره همسنگرامون بوده...
خدايا ازت ممنونم كه يه بار ديگه بهم نشون دادي كه حناني ، يه بار ديگه رحمت تمام و كمالت رو بهم نشون دادي و باز گفتي صد بار اگر توبه شكستي باز آ
خدايا ..........
خدايا تو هموني هستي كه من ميخوام ، كمكم كن هموني بشم كه تو ميخواي
التماس دعاي مخصوص از همگي
بسم رب المهدی
با عرض سلام ادب و احترام به پیشگاه مقدس امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و تمامی همسنگران عزیز و خوبم
خیلی خوشحالم که باز در بین شما خوبان هستم و خداوند سبحان را بینهایت شکرگزار هستم.
من تو این مدت اولش دسترسی به کامپوتر به اون صورتنداشتم ,
و از طرفی هم مشکلاتم خیلی زیاد شده و دیگه نمیتونم مثل سابق بیام و در تالار حضور داشته باشم .
ولی تا جای که بتونم سی میکنم حداقل به پاتوق گردانهای بیداری اندیشه و تاپیکهای که واقعا برام مفید بود سر بزنم و استفاده کنم .
اما خیلی محتاج دعا شما همگردانیهای با ایمان و خوبم هستم ، خاهش میکنم اگه میشه برام دعا کنید که در کارهام فرجی بشه و و من هم تو این مدت که حضور نداشتم در تالار دلیل بر فراموشی یا سرد شدنم نبود چه بسا که خیلی مشتاق و تشنه تر شدم چون خیلی تو زندگیم جای همچین محیطی خالی بود .
و انشاالله که هیچ وقت موانع و مشکلات زندگی سبب دلسردی و سست شدنمون در اصول و عقایدی که داریم و راهی که در پیش گرفتیم نشود .
باز هم دوستان برای این حقیر دعا کنید اگر امکان داره که یه مشکل اساسی تو زندگیم هست که اگر حل بشه خیلی هم ایمانم محکمتر میشه و هم بهتر میتونم در این راهی که در پیش دارم قدم بردارم .
در پناه حق و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مستدام و پایدار باشین
التماس دعا
صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُوَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ
وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً.
درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد (علیه السلام)
و با من آن کن که لایق حضرت توست .
اللهم صل علي محمد ال محمد
و عجل فرجهمو لعنة الله على عدائهم اجمعين
و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج.
روایت داریم نماز شب شرف مومن است
مدتی است بی شرف شده ام
دلم برای خلوت با خدا تنگ شده
توفیق حاصل نمی شود
استاد میگفت
سحر خلوت خانه ی خداست
وقت ملاقات خصوصی خداست
و خدا هر کس و ناکسی را در خلوت خانه اش راه نمیدهد
گویا مدتی است ناکس شده ایم.....
دلم تنگ شده برای خدا....
برای خلوت با خدا....
برای مناجات با خدا در دل شب....
فقط خود و خدا....
همسنگران عزیزم برای حقیر دعا کنید
دلم برای خدا تنگ شده....
راست میگم به خدا دلم برای خدا تنگ شده...
(۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۷)علی 110 نوشته است: [ -> ]روایت داریم نماز شب شرف مومن است
مدتی است بی شرف شده ام
دلم برای خلوت با خدا تنگ شده
توفیق حاصل نمی شود
استاد میگفت
سحر خلوت خانه ی خداست
وقت ملاقات خصوصی خداست
و خدا هر کس و ناکسی را در خلوت خانه اش راه نمیدهد
گویا مدتی است ناکس شده ایم.....
دلم تنگ شده برای خدا....
برای خلوت با خدا....
برای مناجات با خدا در دل شب....
فقط خود و خدا....
همسنگران عزیزم برای حقیر دعا کنید
دلم برای خدا تنگ شده....
راست میگم به خدا دلم برای خدا تنگ شده...
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی
بِالهُدی و وفّقنی
بِالتَّوبَة
السلام علیکَ یا
مولانا یا علیٍّ الهادی (علیه السلام)
برخی اوقات وضع از این هم بدتر است .
خدای خوب و مهربان سحرگاهان به سراغم می آید و
نوازش کنان مرا به همکلامی و اُنس با خود دعوتم می نماید و
من با تمام پررویی میگویم :
فعلا وقت ندارم ،
اصلا چرا باید این موقع که شیرین ترین لحظات زندگیست را بیدار باشم .
وقت بسیار است برای با تو بودن ...
اما به واقع زمانی اندک است و عنقریب است که از ما اثری باقی نیست .
برخی اوقات فکر میکنم اینهمه تاپیک و ارسال و پرسش و پاسخ برای چیست ؟
تا خود را به رخ دیگران کشم و خود خود را ارضا نمایم و یا
برای این است که او میخواهد ، او دوست میدارد ،
پس اگر او دوست دارد چرا این همه از او دور شده ام ؟
چرا بی خیال خواست اویم ،
پس اینهمه شعار برای چیست ؟
به واقع زمانی اندک است و عنقریب است که از ما اثری باقی نیست .
علی جان حق را گفتی ،
نماز شب شرف مؤمن است که اینهمه سفارش شده و
عارف بی مثال
آقا سَیّد علی قاضی میگوید :
اگر دنیا میخواهید نماز شب بخوانید و اگر آخرت میخواهید نمازشب بر پا دارید.
که اگر اینچنین نبود ایشان اینهمه ملول نمیشد از نخواندن نماز در بهشت برین .
آقا سَیّد ، به خود آی که تا چشم بهم زدنی به آخر رسد این عمر و تو با خود و خدای خود چه کردی در این چند روز دنیا؟؟
به واقع زمانی اندک است و عنقریب است که از ما اثری باقی نیست .
اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و
خدایی .