بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
به نظر من خواندن تاپیکهایی مثل شرح زیارت جامعه کبیره و مکیال المکارم به توفیق نیاز داره... هم در شروعش و هم در ادامه دادنش..... من تا وقتی تاپیک مربوط به کتاب مکیال المکارم نزده شده بود، اصلا اسمشو هم نشنیده بودم.. هنوز هم کتابشو ندیدم... چیزی هم تا حالا نخونده ام ازش به جز این قسمت:
بدان که غربت دو معنی دارد: دوری از خاندان و دیار و وطن و کمی یاران و اعوان. و آن حضرت (مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)) به هردو معنی غریب است. پس ای بندگان خدا یاری اش کنید. ای بندگان خدا او را کمک کنید.
و چند تا خط دیگه که توی مقبره ایشان در گلستان شهدای اصفهان خوندم...در تمام مدتی که به گلستان شهدای اصفهان میرفتم نمیدونستم که مقبره صاحب مکیال المکارم هم اونجاست.... مقبره اشونو میدیدم... بارها به ذهنم رسید که برم ببینم مال کیه... اما نشد... تا اینکه توی اون هفته به طور کاملا اتفاقی از یکی شنیدم که مزارشون اونجاست
عصر قسمت شد و رفتم... احساس خیلی خوبی بود......گویا در گوشه ای از این شهر غریب، جاهای قریبی هم هست.... همه اتون رو دعا کردم... به خصوص جناب در جستجوی سختی که همیشه جلوی تاپیکهای کارگاه اسمشون هست.... و دعا کردم واسه همه کسانی مثل من که توفیق خواندن این کتاب را ندارند، توفیقش نصیبشون بشه....
اومدید اصفهان حتما یه سر بزنید بهشون... (گلستان شهدای اصفهان-پشت ساختمان سالن شمع)
اما بچه ها، خیلی دوست داشتم که اسم اعضای بقیه گردانها(به غیر از گردان امام علی(علیه السلام)) پیشم بود و تک تک اسم میبردم... چند بار دیگه هم به این فکر افتاده بودم... به نظرتون میشه یه کاری کرد که توی گوشیهامون اسم ها رو داشته باشیم؟ مثلا به صورت یه عکس؟.... اینطوری مشکل دعاهای هر روز هم که گاهی به خاطر همراه نداشتن اسامی فراموش میشه، هم حل میشه..
مزار صاحب کتاب کجاست مگه؟ بگو بریم یه سر بزنیم....
در مورد اسامی میشه همه رو توی یه فایل متنی سیو کرد و فرستاد روی گوشی. شما بگید گوشیتون چیه تا بهتر راهنمایی کنم. عکس خیلی سخته برای خوندنش...
(۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۳۶)neda نوشته است: [ -> ]چند بار دیگه هم به این فکر افتاده بودم... به نظرتون میشه یه کاری کرد که توی گوشیهامون اسم ها رو داشته باشیم؟ مثلا به صورت یه عکس؟.... اینطوری مشکل دعاهای هر روز هم که گاهی به خاطر همراه نداشتن اسامی فراموش میشه، هم حل میشه..
بسم الله
.
.
ضمن تشکر از این پیشنهاد خوب شما.....
به لطف خدا فایل تصویری اعضای گردان ها قرار داده شد:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-15...#pid117871
.
التماس دعا...
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام خدمت همه دوستان
در یکی از پست های جناب "بیداری اندیشه" آیه زیبایی دیدم که حیفم امد در پاتوق ننویسم
وَمَن يَعْشُ عَن ذِكْرِ الرَّحْمَنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطَانًا فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ
الزخرف - آیه 36
[b]
هر كس از ياد خدا رويگردان شود شيطاني را به سراغ او ميفرستيم و همواره قرين او باشد
«هر كس از ياد خدا رويگردان شود» قسمت دومش میشه شیطان پرستی: «شيطاني را به سراغ او ميفرستيم و همواره قرين او باشد»
دوستان چقدر زیباست این کلام خدا که هرگاه به هر دلیلی از یاد خداوند غافل شدی، بدان با شیطان هستی!!!!
پس دو راه بیشتر وجود نداره... در حال حاضر یا خدا در فکر تو هست یا شیطان... و بدون که اگر الان خدا در یادت نباشه، اگر الان کاری که انجام می دی برای خواست و رضای خدا نباشه، اگر از حرفی که الان داری می زنی پروردگارت راضی نباشه، بدون که در همین لحظه همراه و قرین شیطان هستی!!!!
راستی اگر امشب سوره اسری را خواندید برای ظهور حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم دعا کنید
یا امام هادی(علیه السلام)...