تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پاتوق گردان های بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
(۲۶/آذر/۹۱ ۲۲:۴۶)neda نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
...
چی میشه که توی اون لحظه فراموش میکنیم داشته هایمان را؟
محبت هایمان را؟

وَيَدْعُ الإِنسَانُ بِالشَّرِّ دُعَاءهُ بِالْخَيْرِ وَكَانَ الإِنسَانُ عَجُولًا ﴿اسراء-۱۱﴾
و انسان (بر اثر شتابزدگي) بديها را طلب مي‏كند آنگونه كه نيكيها را مي‏طلبد، و انسان همواره عجول است.
و
وَإِذَا مَسَّكُمُ الْضُّرُّ فِي الْبَحْرِ ضَلَّ مَن تَدْعُونَ إِلاَّ إِيَّاهُ فَلَمَّا نَجَّاكُمْ إِلَى الْبَرِّ أَعْرَضْتُمْ وَكَانَ الإِنْسَانُ كَفُورًا ﴿اسراء-۶۷﴾
و هنگامي كه در دريا ناراحتي به شما برسد همه كس را جز او فراموش خواهيد كرد، اما هنگامي كه شما را به خشكي نجات دهد روي مي‏گردانيد، و انسان كفران كننده است!
(۲۶/آذر/۹۱ ۲۲:۵۹)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]وَيَدْعُ الإِنسَانُ بِالشَّرِّ دُعَاءهُ بِالْخَيْرِ وَكَانَ الإِنسَانُ عَجُولًا ﴿اسراء-۱۱﴾
و انسان (بر اثر شتابزدگي) بديها را طلب مي‏كند آنگونه كه نيكيها را مي‏طلبد، و انسان همواره عجول است.
و
وَإِذَا مَسَّكُمُ الْضُّرُّ فِي الْبَحْرِ ضَلَّ مَن تَدْعُونَ إِلاَّ إِيَّاهُ فَلَمَّا نَجَّاكُمْ إِلَى الْبَرِّ أَعْرَضْتُمْ وَكَانَ الإِنْسَانُ كَفُورًا ﴿اسراء-۶۷﴾
و هنگامي كه در دريا ناراحتي به شما برسد همه كس را جز او فراموش خواهيد كرد، اما هنگامي كه شما را به خشكي نجات دهد روي مي‏گردانيد، و انسان كفران كننده است!
بسم الله الرحمن الرحیم

درسته
اما اکثر اوقات شرایط ما آنقدر بحرانی نیست... مثلا وقتی داریم حرف بیهوده میزنیم... چی باعث میشه که از ادامه دادن اون حرف خود داری کنیم...

یه چیزی این وسط کم میاد که باعث فراموشی میشه....

(یه چیزهایی رو یادم رفته... شایدم هیچوقت بلد نبودم...
فقط میدونم ضعف در مراقبه میتونه باعث تشدید این فراموشی ها بشه...)
شما که استاد هستید در این زمینه
بفرمایید تا ما هم استفاده کنیم.Angel
بسم الله الرحمن الرحیم

من واقعا سوالم بود...
ادعایی نیست...
واقعا یه مدته درگیرشم...
برام سوال شده بود...
الان فرصتش پیش اومد که بپرسم...
بپرسم که چی میشه اون همه محبت در لحظات کوچک به یک باره فراموش میشه و بعد از آن چیزی جز شرمندگی باقی نمیمونه

اگه کسی میتونه راهنمایی کنه...
ممنون
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

بنده در حدی نیستم که این سؤالات را جواب بدم ولی مطالبی را که به نظرم میرسه را بیان میکنم امیدوارم مفید واقع بشه:

در کتاب معراج السعاده وقتی می خواد راه حلی برای تزکیه بگه می گه باید اول صفات رذیله را دور بریزی ،بعد با تمرین صفات حسنه را در خودت ایجاد کنی و با تمرین آن صفات حسنه را ملکه ی وجودت کنی تا در تو ماندگار بشه!

چرا ما کلی تلاش می کنیم و شاید تزکیه می کنیم که مثلا غیبت نکنیم ولی یه دفه حواسمون پرت میشه و انجامش میدیم؟

چون هنوز ملکه ی ذهنمون نشده که غیبت بده!

شاید بگین ربطش چیه؟ربطش را در ادامه میگم.

حالا میریم سراغ محبت!خودت میگی محبت را به ما باید خودشون بدند.چه زمانی میدند؟وقتی لیاقت داشته باشیم!

پس وقتی ازمون می گیرن که لیاقتش را نداشته باشیم.به نظر من این که ما مکررا این لیاقت را از دست می دیم یعنی یه جای کارمون مشکل داره!

چرا زمان امتحان یادمون میره باید چی کار کنیم؟چون ملکه ی وجودمون نشده !

این که بعضی از ما حرامی مثل غیبت را حواسمون نیست و انجام می دیم به نظر بنده ی حقیر یعنی در اطاعت از خدا مشکل داریم.یعنی خوب بلد نیستیم اطاعت محض کنیم.چون اطاعت از خدا انجام واجبات و ترک محرمات هست دیگه!

نداجان یادته خودت از قول حاج آقا معمار منتظرین چی نوشتی؟

[quoteبحث ولایت بود
یه فرمول ساده برای ولایت گفتند:

معرفت به امام علی(علیه السلام) + محبت به امام علی(علیه السلام)+ اطاعت از امام (علیه السلام)= ولایت امام علی(علیه السلام)

که همونطور که خودتون میدونید اینها به ترتیب هستند:
هرچه معرفت به امام بالاتر بره، محبت هم بیشتر میشه ولی تا این مرحله یعنی صرف محبت داشتن، شرط ولایت نیست... هرگاه این محبت به اطاعت برسد، ولایت می آید...
بعدش گفتند
حالا تکلیف ماها باهمدیگه چی میشه؟
:
انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم و ولی لمن والاکم و عدو لمن عاداکم...

یعنی ما باید به عنوان موالیان اهل بیت(علیه السلام) به همدیگر نگاه کنیم...
][/quote]

همان طور که نوشتی کسی شیعه هست که سه عنصر معرف،محبت و اطاعت را داشته باشه و شیه هم قطعا منتظر هست کسی که از شیعیان واقعی هست یک روز توی امتحان انتظار رد نمیشه و روز دیگه قبول بشه

فکر میکنم کسی مثل من که توی معرفت امامش هنوز مشکل داره دیگه انتظاری نیست که در این امتحان ها قبول بشه

(۲۶/آذر/۹۱ ۲۳:۱۰)neda نوشته است: [ -> ]یه چیزی این وسط کم میاد که باعث فراموشی میشه.

اون چیزی که شاید در بعضی ها کم هست به نظربنده ی حقیر در اطاعت هست. در اون تزکیه ای که باید بکنیم

باید اطاعت محض از امامان را یاد بگیریم.

خدایا کمکم کن مانند صفینی ها نباشم تا از امامم را اطاعت نکنم

معذرت می خوام که از واژه ی ما استفاده کردم."ما" را برای کسانی که مانند خودم این مسائل را دارند به کار بردم.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

شاید این هم به درد بخوره
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...8%A7%D9%87

البته کاش ادامه پیدا میکردSad
سلام علیکم
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم

و لعنة الله على عدائهم اجمعين
و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه

واللهم عجل الوليك الفرج
سلام. صدبار اگر توبه شکستی.... ما که حسابش از دستمون در رفته و حسابی روسیاهیم. اگه به عنوان یه وسیله، که فقط یه کوچیک فایده داره بهم نگاه کنید ممنون میشم... ما که روی دیدن امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو نداریم، بذار حداقل یه کامنت برا سربازای مشتاقش بذاریم شاید...
Roseخدا قوت سرباز؛ هرچی می تونی محکم باش، فرماندت آخر فرمانده هاست...
بسم الله الرحمن الرحیم

نمیدانم چه شده...
ساکت شدیم...
چه شد آن جمع پرشور و نشاط؟
دنیای انتظار هنوز همان دنیاست...
آقایمان هنوز همان آقاست...
نمیدانم چه شده...
شاید دنیا مشغولمان کرده...
یکی را به درس
یکی را به کار
یکی را به کنکور
یکی را به ازدواج
یکی...
و
یکی باید منتظر بماند که این:یکی یکی ها" روزی فرصت داشته باشند...
شایدهم من اشتباه میکنم ...
بابت جمع بستن عذر میخواهم...

آمده بودم که نبودنم را تمدید کنم...

یه پست قدیمی...
خواندش بی شک خالی از لطف نیست:

(۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۰:۵۳)علی 110 نوشته است: [ -> ]نمیخواهیم کوه ها را جابه جاکنیم
در حد خود آهسته ولی پیوسته
دوستان من
برادران و خواهران ایمانی من
ما همه قلبهای مان دست آقا است کم و بیش
این را هم بینی و بین الله میگم
غریبه که نیست در جمعمان
اما اما

روزمرگی ما را و اهداف ما را میخورد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

راهش چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

رابطوا..........................................................
رابطوا را در قرآن جستجو کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

باید با کسانی که هم دغدغه هستند
دلداده ی آقا هستند بیشتر دیدار کنیم

با دوستانی که مثل شما دلشان را داده اند دست یوسف زهرا
اینکار طبق آیات و روایات دلها را حیات میدهد

به زودی مفصل اگه عمری بود و توفیقی روایات مفصلش را تقدیم میکنم

باید جمع شوید با دوستان همدلتان و از آقا بگویید
از وظایف منتظران بگویید
قرآن بخوانید
ذکر فضایل اهل بیت بخوانید
حیات قلوب مومن به همین جلسات ولو دو نفری است
وگرنه یک لقمه ی چپ روزمرگی و سپاه ابلیس میشویم

و...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ساعت خلوت با خود خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
که اکسیر اعظم است
و تضرع خاضعانه به خود خدا با توسل به اهل بیت

ساعت خلوت با خدا....

و دعای خیر در حق یکدیگر و در رأس آن برای خود آقا صاحب الزمان...

خدایا به حق یوسف زهرا قسمت میدهیم
مشتی فقیر و بیچاره ایم که خودت در دل ما بین این هم دلدار مهدی فاطمه را قرار دادی در آن

به همه ی ما رحم کن
همین که میگذاری این دعا را بکنیم یعنی رحم کرده ای خدای من

عاجزانه و حقیرانه از تو تقاضا داریم بیشتر رحم کن
اصلاً ما چی هستیم که از تو چون خدایی درخواست کنیم
اما فقیریم و تو غنی هستی
و فقیر را چاره ای نیست جز دست به دامن غنی شدن
ای کریم ترین غنی عالم به بیچاره گی ما رحم کن

ای دل غمگین مباش که مولای ما علی است!

تغییر میخواهید؟؟؟؟؟؟

برای حسین فاطمه و کربلای حسین گریه کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!

شما را تغییر میدهند

من را که دادند..........
وقتی رو سیاهی چون من را تغییر دهند خوب..........

با اینها گریستم
تغییر کردم
میگذارم اینجا
شما هم بخوانید و بگریید و تغییر کنید إن شاء الله

ادامه مطلب

اون جاهایی که قرمز کردم رو الان خیلی بیشتر میفهمم...
معنای حیات قلب...
جلسات هفتگی حتی دونفره...
حتی مجازی هم میشه
و حتی در حد یک ایمیل..

التماس دعای فراوان
در حق همدیگر
و بخصوص در حق آقا

یاعلی
در پناه حق
آقا اگه ما بخوایم سرباز امام زمان باشیم، ولی سر و گوشمون بجنبه و یه نمه شیطنت کنیم، یه جاهایی کم کاری کرده باشیم و از دستمون در بره، ما رو اینجا راه میدن؟؟؟
تو بهشت چی؟ (صادقانه گفتم، آخه من که معصوم نیستم، خیلی هم مذهبی نیستم. چه کنم؟؟؟) پنت هاوس هم نشد طبقه همکف که راه میدن. نمیدن؟؟؟
جهنم که دیگه راه میدن(نگو نه که ناراحت میشم)...
من سابقه کاری دارم ها!!! قبلا تو گردان شیطان، امیر سپهبد بودم ولی میخوام سرباز صفر خدا و امام زمان باشم.
آقا ما رو ثبت نام میکنین(اصلا من با این شرایط سرباز حساب میشم)؟
Huh
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
آدرس های مرجع