تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پاتوق گردان های بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
نجف که رفتید
اگه شد
بگید یا امیرالمومنین
علی 110 خیلی دوسِتون داره
همین
مطمئنم دعای اول هر کدوم از دوستان ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستش که حتما شما دعای ویژه ای در این زمینه خواهدی داشت
ثبت نام گردان های تالار شروع شده بود و من بی خبر چند روزی تالار نیومده بودم ولی آخر قسمت شد گردان عباس بن علی (علیه السلام) ثبت نام کردماز اونجایی که به آقا قمر بنی هاشم ارادت خاصی دارم اسمش که میاد اشکم باهاش جاری میشه به نظرم خود آقا اینجوری خواسته بود
وقتی نوشته ی سرکار خانوم ندا رو خوندم مخصوصا دو پاراگراف آخر خیلی دلم شکست حتما می دونید که یکی از اقوام ما توی کما هستش از شما سرکار ندا خانم می خواهم شفای این مریضمون رو از آقا قمر بنی هاشم طلب کنی می دونم آقا نگفته اجابت خواهد کرد
هر موقع که می شنوم کسی میره کربلا دلم پر میزنه یا حسین جان محتاجم و چیزی از خود ندارم [b]تو که میدانی چه آمده بر سرم
[/b] دوستان ببخشید من نمی تونم ادامه بدم التماس دعا دارم
با سلام
نداجان سلام حقير رو هم برسون.
فک کردم شايد اين بدردت بخوره
خواستي گوش بده
آداب زيارت
التماس دعا از همگي
بسم الله الرحمن الرحيم
از قرار همه دارن ميرن زيارت و ما جا مونديم.
البته خدارو شكر كه در جوار حضرت رضا هستيم ، اما خديا قسمت كن ماهم بيايم خونت قسمت كن ما هم بين الحرمين رو ببينيم .
خدايا يعني ميشه ما هم كربلايي بشيم ، به قول ندا جون خدايا ما رو زائر حسين (علیه السلام) كن . خدايا به اين چشما لياقت ديدن كعبه رو بده .
همسنگراي عزيز بياين يه دعاي هماهنگ واسه زيارت بكنيم و ان شاءالله كه از بركت دعاي شماها تعداد مسافرامون بيشتر شه ،‌شايد ما هم طلبيده شديم .
التماس دعا
بسم الله

سلام به همگی،
من چند روزه به اینترنت دسترسی نداشتم نمیدونم الان فرصت دارم یا نه، سلام مخصوص خدمت شما ندا خانوم دارم، اگه هنوز فرصت داشته باشم برا التماس دعا .... ازتون ملتمسانه میخوام که سلام منم به سلطان نجف و کربلا و کاظمین و سامرا برسونید و بعد از دعا برا فرج و سلامتی آقامون ....... و دعا برای همه ی دوستان گل تالار ..... برا منم دعا کنید تا شاید لیاقت پابوسیشون رو بهم عنایت کنند ..... توروخدا فراموشمون نکنید .....
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستای خوبم
به این تاپیک سر بزنید..
امیدوارم پاتوقمان بازهم رنگ و بو بگیرد مثل همان روزهای اول

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14099.html

حلالم کنید
خدانگهدار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ندا جون
خواهرم انشاالله به سلامت بری و برگردی
حواست باشه نداجون این جور وقتا آدم بدجوری دلشو جا میذاره ...
میشه به آقا امام حسین(علیه السلام) بگین "سعدیه منتظره امضای شماس" کاش زودتر بشه... کاش
انگار بازم مثل همیشه دیــــــــــــر رسیدم...
بسم الله

یا صاحب الزمان . دلم خیلی گرفته

یعنی میشه من هم اونجوری بشم که شما می خوای .

یعنی میشه من هم یکی از نوکرات بشم .

..... مولای من . ای صاحب من

کمکم کن . ... کمکم کن تا بتونم خودم رو آماده کنم

خودم رو برای نوکری یوسف زهرا آماده کنم .

بدبختم . بیچاره ام . هزار بار توبه کردم و اما شکستمش....

خجالت میکشم بازم بیام در خونت ای خدا

خدایا ببخش منو

خدایا کمکم کن
. کمکم کن .

-----------------------------

گـــر چــه پیـمان را شکستم بر سـر پیمانه ام بـا همـــه بد عــهدی ام آن عـاشق دیوانـه ام
گـــر بــه ظاهــر دورم از درگــاه تو ای نازنیـــن بـاز هــــم مشــتاق روی دلـــکش جـانـانــه ام
از در مـــیخانه ات ای شـــاهد خـــوبان مـــران با هـــمه عصیان همان دردی کـش میخانه ام
پـــــرده بردار از رخ زیـــــبا که مشتاق تـــــوام آن رخ زیـــــبـا ندیــــــده، والــــه و دیــــوانه ام
پادشـــــاه جــــودی و ما بـــنده درگـــاه تـــــو منتـــــظر بـر درگهت ،زان بخشش شاهانه ام
در مـــــیان بحــر هجران غوطه ور گشتم ولی باز هـــم در جستجوی گــوهـــــر دردانـــــه ام
همچون من هرگز نباشـد بردرت پیمان شکن لیــک با الــــطاف غــیر از تو، شـها!بیگانه ام
چون که لطف توست تنها ضامن رســوایی ام ور نـــه آن گــردم که افشـــان در دل ویرانه ام
انتـــظارت بیش از حــد شد، تحمل تا به کی؟ آفتـــابـا! بـــــهر دیـــــدار رخـــــت پروانـــــه ام
والــــــه و شــــیدا و مـستم لیک، محتاج توام
یک نــــظر بر من نــــــمـا، ای عارف فرزانه ام

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
بچه ها من خیلی توجه کردم به یاران نزدیک 14 معصوم
خیلی دقت کردم به ویژگیهای کسانی که اهل بیت خیلی میخواستنشون
چند ویژگی مشترک بین همه ی اونها بود

یکی از مهمترین این ویژگیها تکلیف محوری اونهاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به عنوان مثال
اویس قرنی خیییییییییییییییییییلی دلش میخواست رسول الله رو زیارت کنه
اما وظیفه و تکلیفش نگهداری از مادرش بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آیا ما در زندگی روزمره ی خود به تکالیف خود عمل میکنیم

تلاش برای رضایت والدین از مهمترین وظایف منتظران است
میدانستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوره ی أسرا
سوره منتظران مهدی فاطمه است
از مهمترین دستورات در سوره ی اسرا

وَقَضَى رَبُّكَ أَلاَّ تَعْبُدُواْ إِلاَّ إِيَّاهُ وَبِالْوَالِدَيْنِ إِحْسَانًا إِمَّا يَبْلُغَنَّ عِندَكَ الْكِبَرَ أَحَدُهُمَا أَوْ كِلاَهُمَا فَلاَ تَقُل لَّهُمَآ أُفٍّ وَلاَ تَنْهَرْهُمَا وَقُل لَّهُمَا قَوْلًا كَرِيمًا ﴿۲۳﴾

و پروردگار تو مقرر كرد كه جز او را مپرستيد و به پدر و مادر [خود] احسان كنيد اگر يكى از آن دو يا هر دو در كنار تو به سالخوردگى رسيدند به آنها [حتى] اوف مگو و به آنان پرخاش مكن و با آنها سخنى شايسته بگوى (۲۳)

وَاخْفِضْ لَهُمَا جَنَاحَ الذُّلِّ مِنَ الرَّحْمَةِ وَقُل رَّبِّ ارْحَمْهُمَا كَمَا رَبَّيَانِي صَغِيرًا ﴿۲۴﴾

و از سر مهربانى بال فروتنى بر آنان بگستر و بگو پروردگارا آن دو را رحمت كن چنانكه مرا در خردى پروردند (۲۴)

میدانم که همه ی شما بزرگواران در نهایت احترام و ادب نسبت به والدین هستید

از باب تذکر به خودم نوشتم که منی که داعیه انتظار دارم

باید خیییییییییییییییییییییییییییییییییلی هواسم باشه که آب تو دل والدینم تکون نخوره

خونه تکونی هم که نزدیک است

Smile

والدین را دریابیم که اگه این وسط مسطا یه دعایی بکنند در حق ما کار تمام است و بار را بسته ایم إن شاء الله

یک حکایت دوست داشتنی بگم در این مورد

یه روز موسی علیه السلام میگه میخوام همنشین خودم در بهشت رو ببینیم

خدا بهش وحی میکنه میگه برو در فلان شهر در بازار، فلان مغازه ی قصابی، جوان قصاب همنشین تو است در بهشت

موسی میره به همان آدرس

جوان رو میبینه و یه روز کامل زیرنظرش میگیره ببینه این چه کار فوق العاده ای انجام میده که شایسته شده تا همنشین پیغمبر الوالعظم خدا بشه

اما هرچی دقت میکنه کار خاصی نمیبینه

غروب که جوان میخواسته برگرده خونش

موسی علیه السلام میره جلو و میگه: من توی این شهر غریبم میشه امشب پیش شما باشم

جوان هم قبول میکنه

یه مقدار گوشت با خودش میبره خونه

وقتی میرسن خونه

موسی میبینه که یه زنبیل به سقف آویزون هست

شام رو جوان درست میکنه

از آب خوراک گوشت یه مقدار بر میداره و میره سراغ زنبیل و از سقف میارتش پایین

موسی میبینه یه پیرزن فرتوت توی زنبیل هست

جوان با مهربانی مقداری از آب خوراک گوشت به پیرزن میده

صبح هم که میخوان برن دوباره یه صبحانه ای به پیرزن میده

در بین صبحانه دادن موسی علیه السلام میبینه که زبان پیرزن میجنبه و چیزهایی رو روبه آسمان زمزمه میکنه

جوان زنبیل رو به سقف آویزان میکنه و با موسی از منزل خارج میشن

موسی علیه السلام ازش میپرسه این پیرزن کیه؟

جوان میگه مادرم هست

میگه چرا به سقف آویزونش میکنی؟

میگه چون نمیتونه در برابر حیوانات و حشرات موزی از خودش محافظت کنه اینجوری محفوظ تر هست

میگه غذا که بهش میدادی یه چیزایی رو روبه آسمون زمزمه میکرد، چی میگفت؟

جوان میگه هیچی پیرزن دعا میکنه که من همنشین موسای پیامبر بشمSmile

موسی بهش لبخندی میزنه و میگه بشارت بر توباد

من موسی پیامبر خدا هستم

و از خدا خواستم تا همنشین خودم را در بهشت به من نشان دهد

و خدا تو را به من معرفی کرد

بشارت باد که دعای مادرت در حقت مستجاب شده

خدایا ما را بندگانی تکلیف محور قرار ده تا راضی باشیم به رضای تو

اللهم عجل لولیک الفرج
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام
بچه ها نمي دونم چرا فكر ميكنم اينجا غريبانه شده و خيلي سوت و كوره ، انگار همه شور و اشتياقمون كمرنگ شده و يا شايدم بچه ها رفتن سفر و اينجا كم پيدان .
نميدونم چرا يه حركتي رو كه شروع ميكنيم اولش خيلي مصر هستيم . شور و اشتياق زيادي از خودمون نشون ميديم ، اما يكم كه ميگذره ، دچار روزمرگي ميشيم و يادمون ميره اون ذوقي رو كه اول داشتيم .
بچه ها فكر ميكنم بايد يكم بيشتر رو عهد و ميثاقمون كار كنيم و شايد احتياج هست كه هر چند وقت يه بار دوباره تجديدش كنيم تا يادمون نره !
البته جسارت نباشه ها !!!!! من اينا رو به خودم ميگم ، انشاءالله كه واسه شما اين جوري نيست . ولي يه حركتي لازمه تا امثال من از اين حس دربيايم .
؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظر پيشنهادهاتون هستم

التماس دعا
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
آدرس های مرجع