تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پاتوق گردان های بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
(۳/فروردین/۹۱ ۲۱:۵۴)neda نوشته است: [ -> ]
چند درصد باور دارید که همین جمعه اماممان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) می آید؟؟؟

بگذارید مورد مشابه ولی محسوس تر را برای تان مثال بزنم: آیا کسی می تواند بگوید که مرگ برایش اتفاق نمی افتد؟ قطعا نه. همه می دانند که روزی خواهند مرد! آیا هیچ کس می تواند بگوید که چه وقت خواهد مرد؟ قطعا نه! هیچ کس نمی داند چه موقع خواهد مرد و این مردن ربطی به پیری و جوانی و سلامتی و بیماری ندارد. حال یک سوال: چطور آدم ها که می دانند می میرند و نمی دانند کی می میرند، آن کارهایی را که باید انجام دهند را انجام نمی دهند؟ چه بسا به زودی بمیرند! پس چطور میشود؟
جوابش در یک خدعه شیطان است: شیطان این طور به انسان القا می کند که درست است انسان می میرد ولی این مردن به این زودی ها نیست! هنوز وقت هست! این القا با اینکه هیچ پشتیبان و عقبه عقلی ندارد (انسان می داند که دلیلی برای این حرف وجود ندارد) ولی گویی آن را می پذیرد و با این جمله فریفته می شود...
در مورد ظهور هم همین است. با این تفاوت که انتظار فرج انتظار به ثمر نشستن همه خوبی ها برای کلیه آحاد بشر است. و در آن رنگی از خودخواهی وجود ندارد.
چند نکته را به یاد داشته باشیم:
- بهار منتظر من نمی ماند. از من کسب تکلیف نمی کند و آمادگی مرا شرط خود نمی داند. مباد که بهار بیاید و من آماده نباشم. اگر بهار آمد و مثل یخ فسرده بودم، آب می شوم و چیزی از من نمی ماند و اگر بهار آمد و آماده بودم جوانه می زنم.
- انتظار یعنی تو زمینت را شخم زدی، بذر پاشی نموده ای و علف هایش را از ریشه درآورده ای و اکنون آماده ای و ملتمسانه و البته امیدوارانه چشم به آسمان دوخته ای تا باران رحمت زمین خشکت را زنده کند. انتظار یعنی تمام کارهایت را کرده ای و آماده شده ای. انتظار با بیکار نشستن، با وقت تلف کردن، با تنبلی و رکود، با امروز و فردا کردن و کار را به تعویق انداختن، میانه ای ندارد!
- در مورد چیزهایی که بدون پشتوانه و عقبه عقلی و فطری و شرعی، به انسان عرضه می شود، حالت پذیرش نباید داشت. به خصوص اگر دین هم علیه آن مطلبی را تبیین کرده باشند.

خاصه در بحث مورد نظر ما یعنی ظهور در بیان دعای عهد آمده: انهم يرونه بعيدا و نريه قريبا - اينان ظهورش را دور پندارند ولى ما كه نزديك مى بينيم

لاحول و لا قوه الا بالله می دانی یعنی چه؟ یعنی حول و قوه از خداست. در عاریت توست ولی برای خداست. برای خرج چیزی که برای تو نیست بخیل نباش! همین اکنون دست را به زانوی خود بگیر و بلند شو!
(۱۱/فروردین/۹۱ ۱۱:۵۳)مسافر نوشته است: [ -> ]
(۳/فروردین/۹۱ ۲۱:۵۴)neda نوشته است: [ -> ]
چند درصد باور دارید که همین جمعه اماممان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) می آید؟؟؟

جوابش در یک خدعه شیطان است: شیطان این طور به انسان القا می کند که درست است انسان می میرد ولی این مردن به این زودی ها نیست! هنوز وقت هست! این القا با اینکه هیچ پشتیبان و عقبه عقلی ندارد (انسان می داند که دلیلی برای این حرف وجود ندارد) ولی گویی آن را می پذیرد و با این جمله فریفته می شود...
در مورد ظهور هم همین است. با این تفاوت که انتظار فرج انتظار به ثمر نشستن همه خوبی ها برای کلیه آحاد بشر است. و در آن رنگی از خودخواهی وجود ندارد.
سلام علیکم
سال نو، سال مهدی طلبان ، مبارک

در ادامه پاسخ خوب عزیز مسافرم ، بیان یک نکته خالی از لطف نیست .
طبق روایات معتبر پس از ظهور مولا برای تحقق دنیایی مملو از عدالت و مساوات و بدور از زشتی ها و نابسامانیها ، ابلیس توسط ایشان گردن زده خواهد شد و پس از سالهای متمادی ایجاد فساد و تباهی ، او و یارانش از بین خواهند رفت.
لذا بنظر میرسد که شیطان تمام عزمش را در واپسین لحظات حیاتش جزم نموده و مسلمان و غیر مسلمان را از واقعه ظهور دور مینماید و شاید دور نمودن آدمیان از مساله ظهور ،از بقیه مباحث دینی برایش مهمتر باشد . چرا که نیک میداند زمان بسیار تنگ است برای غافل کردن آدمیان .
برای همین خاطر است که باید در این روزگار به کشتی نجات ، اهل بیت (صلوات الله علیهم اجمعین) ، تمسک جست ، همانگونه که امام الساجدین در دعای هفتم خمسه العشره چنین میفرمایند:
الّلهُمَ احمِلنا فی سُفُنِ نَجاتِکَ
بارخدایا ! ما را در کشتیهای نجاتت جای ده.

ربّنا ! حوّل حالنا الی احسن الحال

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
کاش باور میکردیم که مقدم سازی را شیعیان مریخ قرار نیست انجام بدهند

کاش باور میکردیم

که کسی منتظر ماست

کاش اینقدر خود را ارزان نمیفروختیم به لذتهای پست
و غفلتهای عظیم
و کارهای بیهوده
و حرام کردن گنج عمر

کاش..............

آقای ما دور نیست
پشت در است
ما در را باز نمیکنیم

خیلی زشت است
خیلی کلمه ی ناچیزی است در قبال کاری که ما میکنیم
سلام به پیشگاه مقدس امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)ارواحنا فدا ، دوستان و همسنگران عزیز
خداوند سبحان را شکرگزار هستم که در بین شما خوبان هستم ، باز هم خدا را شکر که دعا شما دوستان شامل حالم شده و در خودم نسبت به قابل تحول را احساس میکنم ،
اگر ریا نباشه میخام تویه این پاتوق دوستانه ی دردودلی یا صحبتی از کارهای خودم انجام دادم به دوستان گزارش بدم
و فکر میکنم ایده خوبی باشه که دوستان از کارهای مستحبی که انجام میدن یه گزارش یا یه صحبتی با هم داشته باشیم
خیلی بسبب دلگرمی میشه که از هم دیگر چیزهای خوب بشنویم و یاد بگیریم ، البته ناگفته نمونه من کوچکتر از ونم که به شما خوبان توصیه یا ایده بدم فقط دارم درس پس میدم ، و این که بگیم ریا میشه مگر کی واقعا منا میشناسه یا چه اعتباری به من میده قیر از این نیست که میام دیگه احساس تنهایی نمیکنم ، و میام کلی از شما چیز یاد میگیرم و سرتا پا انرژی میشم ، همش این هست بقیه اش مانع از این میشه که از گفتن مستحبآتی که انجام میدیم فقط حیله و نیرنگ شیطان هست ، حالا انشاالله که فقط برای رضای خدا هست از خودم شروع میکنم؛
اول از همه ی عادت کردم که شب سعی میکنم با وضو بخوابم و بعضی وقتا به لطف خدا و دعا شما دوستان به نماز شب هم ختم میشه ، خداوند انشاالله شامل همه دوستان کند ، دور نرم دیشب(شب جمعه ) بود وقتی خواستم بخابم یکدفه بخودم امدم گفتم وضو هم که دارم امشب هم که شب جمعه هاست و در روایات هم هست که خداوند هر کسی که دست به دعا در شب جمعه اونم نیمه شب مستجاب میشه ، خدای خیلی حس و حال خوبی به آدم دست میده ، قبلنا متوجه نمیشدم چون حضور قلب نداشتم ولی تازگیا که کلان نماز میخوندم تا جای که بتونم سعی میکنم خودم را واقعا در حال رازو نیاز با خدا ببینم واز قیره خدا فکرم را خالی کنم و اینها همش از لطف خدا و امام زمان و دعای شما خوبان هست،و در آخر نماز هم همیشه سعی میکنم که شما عزیزان را فراموش نکنم ، بزریان بگم ؛ همیشه میگم خداوند همه دوستان را مخلص و مقرب درگاهه خودش قرار بده و همیشه در راه رضایت حق و ظهور آقا پایدار و مستدام باشن .
از دوستان عاجزانه میخام که هر کی ، هر جا ، هر وقت لطفی از طرف خدا شامل حالش شد و خودش نزدیک به درگاه حق دید دیگر دوستان و من حقیر را هم فراموش نکنین ، همیشه یادمون باشه که یکجا با یه عده از دوستان خودمون عهدی بستیم

انشاالله که همیشه این اعمال و دعاها پایدار و مستدام باشه تا بتونیم امادگی لازم را برای ظهور آقامون بگیریم و ظهور آقا زودتر انجام بشه،
امین یا رب العالمین
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و لعنة علی اعدائهم اجمعین و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین
بین یدیه
اللهم عجّل لولیک الفرج
الهي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ
بلا و مصائب ما بزرگ شده و بیچارگی ما بسی روشن و پرده از روی کار برداشته شد.
وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ
و امیدم نا امید شد و زمین(با همه ی پهناوری اش)بر ما تنگ آمد و رحمتش از ما منع گردید..
وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ
تنها توئی یاور و معین ما و مرجع شکایت ما و یگانه اعتماد ما،.
فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد
در هر سختی و آسانی بر لطف تو است.خدایا پس درود فرست بر محمد و آل محمد..
اُولِى الاَمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ
آن زمامدارانى که پیرویشان را بر ما واجب کردى و بدین سبب مقام.
مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ
و منزلتشان را به ما شناساندى به حق ایشان به ما گشایشى ده فورى و نزدیک مانند چشم بر هم زدن.
اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى
یا نزدیکتر اى محمد اى على اى على اى محمد مرا کفایت کنید.
فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِب الزَّمانِ
که شمایید کفایت کننده ام و مرا یارى کنید که شمایید یاور من اى سرور ما اى صاحب.
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى
فریاد، فریاد، فریاد، دریاب مرا،دریاب مرا،دریاب مرا.
السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
همین ساعت،همین ساعت،هم اکنون،زود،زود،زود.
یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ.
اى خدا اى مهربانترین مهربانان به حق محمد و آل پاکیزه اش
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و لعنة علی اعدائهم اجمعین و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین
بین یدیه
اللهم عجّل لولیک الفرج
گفتم يارب مرا براتي بفرست*** توفان زده ام فلک نجاتي بفرست ..
گفتند که با زمزمه ي يا مهدي**نذر گل نرگس صلواتي بفرست..
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
و لعنة علی اعدائهم اجمعین
و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین بین یدیه
اللهم عجّل لولیک الفرج
بسم الله النور

سلام .

جای همه عزیزان خالی دیشب در فضایی عرفانی و لطیف بعد از باران در مسجد جمکران از طرف همه تون مخصوصا عزیزان گردان علی ابن ابیطالب یک دعای توسل بسیار بسیار دلنشین خوندیم.به یاد همه تون بودم و دوست داشتم با همه ی عزیزان پاک و باصفای تالار در مسجد مقدس جمکران باشیم و نماز مغرب و عشا را به امامت حضرت حجت ارواحنا فداه بخوانیم.انشاالله.
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام .منتظران منتقم حضرت زهرا(سلام الله علیها) لطفا امشب سوره اسرا فراموش نشود....

یا زهرا(سلام الله علیها)
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان
به این تاپیک نگاهی بیاندازید
مخاطبش ما هستیم....

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-15240.html
(۱۹/فروردین/۹۱ ۱۹:۲۲)neda نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان
به این تاپیک نگاهی بیاندازید
مخاطبش ما هستیم....

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-15240.html

خيلي ممنونم ندا جان
از علي آقا هم واقعا ممنونم

نمي دونم شايد درد من درد خيلي از بچه ها باشه ، نمي دونم چرا تا يكم اوج ميگيرم دوباره به زمين مي افتم ، هر بار كه دوباره شروع ميكنم بعد يه مدت دوباره باز سر جاي اولم هستم .

ميدونم كه اشكال از منه ، نمي دونم اشكال اين سستي از كجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا بعد از چند وقت همه چي كم رنگ ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كاش فقط مشكل مشغله ها بود
!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما خودم ميدونم كه مشكل از جاي ديگس
به اندازه كافي معرفت و شناخت نداريم
كاش به معناي واقعي ، انتظار را درك مي كردم
كاش معناي در محضر بودن را درك ميكرديم
و اي كاش ............
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
آدرس های مرجع