۱۱/فروردین/۹۱, ۱۱:۵۳
(۳/فروردین/۹۱ ۲۱:۵۴)neda نوشته است: [ -> ]
چند درصد باور دارید که همین جمعه اماممان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) می آید؟؟؟
بگذارید مورد مشابه ولی محسوس تر را برای تان مثال بزنم: آیا کسی می تواند بگوید که مرگ برایش اتفاق نمی افتد؟ قطعا نه. همه می دانند که روزی خواهند مرد! آیا هیچ کس می تواند بگوید که چه وقت خواهد مرد؟ قطعا نه! هیچ کس نمی داند چه موقع خواهد مرد و این مردن ربطی به پیری و جوانی و سلامتی و بیماری ندارد. حال یک سوال: چطور آدم ها که می دانند می میرند و نمی دانند کی می میرند، آن کارهایی را که باید انجام دهند را انجام نمی دهند؟ چه بسا به زودی بمیرند! پس چطور میشود؟
جوابش در یک خدعه شیطان است: شیطان این طور به انسان القا می کند که درست است انسان می میرد ولی این مردن به این زودی ها نیست! هنوز وقت هست! این القا با اینکه هیچ پشتیبان و عقبه عقلی ندارد (انسان می داند که دلیلی برای این حرف وجود ندارد) ولی گویی آن را می پذیرد و با این جمله فریفته می شود...
در مورد ظهور هم همین است. با این تفاوت که انتظار فرج انتظار به ثمر نشستن همه خوبی ها برای کلیه آحاد بشر است. و در آن رنگی از خودخواهی وجود ندارد.
چند نکته را به یاد داشته باشیم:
- بهار منتظر من نمی ماند. از من کسب تکلیف نمی کند و آمادگی مرا شرط خود نمی داند. مباد که بهار بیاید و من آماده نباشم. اگر بهار آمد و مثل یخ فسرده بودم، آب می شوم و چیزی از من نمی ماند و اگر بهار آمد و آماده بودم جوانه می زنم.
- انتظار یعنی تو زمینت را شخم زدی، بذر پاشی نموده ای و علف هایش را از ریشه درآورده ای و اکنون آماده ای و ملتمسانه و البته امیدوارانه چشم به آسمان دوخته ای تا باران رحمت زمین خشکت را زنده کند. انتظار یعنی تمام کارهایت را کرده ای و آماده شده ای. انتظار با بیکار نشستن، با وقت تلف کردن، با تنبلی و رکود، با امروز و فردا کردن و کار را به تعویق انداختن، میانه ای ندارد!
- در مورد چیزهایی که بدون پشتوانه و عقبه عقلی و فطری و شرعی، به انسان عرضه می شود، حالت پذیرش نباید داشت. به خصوص اگر دین هم علیه آن مطلبی را تبیین کرده باشند.
خاصه در بحث مورد نظر ما یعنی ظهور در بیان دعای عهد آمده: انهم يرونه بعيدا و نريه قريبا - اينان ظهورش را دور پندارند ولى ما كه نزديك مى بينيم
لاحول و لا قوه الا بالله می دانی یعنی چه؟ یعنی حول و قوه از خداست. در عاریت توست ولی برای خداست. برای خرج چیزی که برای تو نیست بخیل نباش! همین اکنون دست را به زانوی خود بگیر و بلند شو!