تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پاتوق گردان های بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
بسم الله.
.
.
.
فاَینَ تَذهَبون ؟ (تکویر-26)
.
واقعا داریم کجا میریم؟؟؟؟؟؟
.
تا یار که را خواهد و میلش به که باشد

گدایی کنیم به درگاه خدای کریم که تا شاید هم برقی به دلمان بیاندازند و یکطرفه شویم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اندک محبت حقیقی آثاری دارد

حداقلش است این است که لبخند یوسف زهرا را با چیزی عوض نمیکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاری نمیکنیم که لبخند به غم تبدیل شود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نیاز به سر سوزنی محبت حقیقی دارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اللهم الرزقنا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sad [/font]
ای عشق! دلیل ها نمی‌فهمندت
ای رود! قلیل ها نمی‌فهمندت ...
سلام علی ال یس...به قول حاج اقای پناهیان راه شناسوندن حضرت مهدی.عج امام حسینه.ع
واای به من که یادم رفته باید امامو یاری کنم
[font=Times New Roman]
(۵/اسفند/۹۱ ۱:۳۰)علی 110 نوشته است: [ -> ]تا یار که را خواهد و میلش به که باشد

گدایی کنیم به درگاه خدای کریم که تا شاید هم برقی به دلمان بیاندازند و یکطرفه شویم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اندک محبت حقیقی آثاری دارد

حداقلش است این است که لبخند یوسف زهرا را با چیزی عوض نمیکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاری نمیکنیم که لبخند به غم تبدیل شود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نیاز به سر سوزنی محبت حقیقی دارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اللهم الرزقنا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"صلوات "

برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

فراموشمان نشود.

"خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست."

اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم

و لعنة الله على عدائهم اجمعين

و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه

و المستشهدين بين يديه

واللهم عجل الوليك الفرج
این قسمت از دعای روز 3شنبه رو خیلی دوست دارم..........
انقدر که باعث شده خود 3شنبه رو هم خیلی دوست داشته باشم!!!

...اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی مِنْ جُنْدِکَ فَإِنَّ جُنْدَکَ هُمُ الْغَالِبُونَ وَاجْعَلْنِی مِنْ حِزْبِکَ فَإِنَّ حِزْبَکَ هُمُ

خدایا مرا ازسپاه خودت قرار ده زیرا سپاه ولشکر تو پیروزند و مرا از گروه خودت قرار ده به درستی که گروه تو

الْمُفْلِحُونَ وَاجْعَلْنِی مِنْ أَوْلِیَائِکَ فَإِنَّ أَوْلِیَاءَکَ لاخَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلاهُمْ یَحْزَنُونَ ...

رستگار هستند و مرا از دوستانت قرار ده که البته دوستان تو نه ترسی بر انان هست و نه غمناک واندوهگین میشوند.
(۸/اسفند/۹۱ ۱۴:۰۷)مجنون الحسین نوشته است: [ -> ]این قسمت از دعای روز 3شنبه رو خیلی دوست دارم..........
انقدر که باعث شده خود 3شنبه رو هم خیلی دوست داشته باشم!!!

...اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی مِنْ جُنْدِکَ فَإِنَّ جُنْدَکَ هُمُ الْغَالِبُونَ وَاجْعَلْنِی مِنْ حِزْبِکَ فَإِنَّ حِزْبَکَ هُمُ

خدایا مرا ازسپاه خودت قرار ده زیرا سپاه ولشکر تو پیروزند و مرا از گروه خودت قرار ده به درستی که گروه تو

الْمُفْلِحُونَ وَاجْعَلْنِی مِنْ أَوْلِیَائِکَ فَإِنَّ أَوْلِیَاءَکَ لاخَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلاهُمْ یَحْزَنُونَ ...

رستگار هستند و مرا از دوستانت قرار ده که البته دوستان تو نه ترسی بر انان هست و نه غمناک واندوهگین میشوند.

چه حس خوبی داشتم امروز!!!!!!!!!!!!!!

احساس میکردم سبک شدم و تو فضام!!!!!!!!!!!!
تو همین حال وهواها دوباره اومدم تالار که تماس گرفتند و گفتند مادر بزرگم رفته به رحمت خدا
الان هم حس خوبی دارم!!!هرچند سخته اما:
"انا لله وانا الیه راجعون"

از دوستان میخوام برای شادی و ارامش روحش دعا کنند
با صلواتی..فاتحه ای..نمازی........
[/b]

[b]"در پناه خدا سلامت و سربلند باشید"
[/b]
"صلوات "

برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

فراموشمان نشود.

"خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست."

اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم

و لعنة الله على عدائهم اجمعين

و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه

و المستشهدين بين يديه

واللهم عجل الوليك الفرج
یه دعایی هم در حق من رو سیاه کنید

هر روز من و خدا فراموش میکنیم او گناهان مرا و من بخشش او را
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان

خیلی فکر کردم که اینجا چی بنویسم...
حرف خاصی ندارم که بزنم...
فقط دلم میخواست با تمام مشغله هایی که توی زندگی هامون هست، این پاتوق زنده میموند...

عیدتان مبارک
Rose
امیدوارم بهترین سال زندگیتونو شروع کنید...

و بیاید سر سفره سال تحویل، اون موقع که میخونیم"حول حالنا الی احسن الحال"، به خدا بگیم احسن الحال ما رو ظهور آقامون قرار بده...

یاعلی(علیه السلام)
در پناه حق

عید، آن روزی است که شما تشریف بیاوری آقا ...
اللهم عجل لوليک الفرج
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
آدرس های مرجع