به این فکر می کردم که کسایی که خیمه آقا اباعبدالله رو ترک کردند و امام رو تنها گذاشتند، بعد از عاشورا چطور تونستن زندگی کنند و فردای قیامت چطور می خواهند در چشمان حضرت زهرا نگاه کنند؟
بعد دیدم ماهایی که دعای عهد می خونیم و بعد می ریم گناه می کنیم، ما هم ادعای همراهی می کنیم و بعد خیمه گاه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو ترک می کنیم، با اونها خیلی فرق نداریم....

بسم الله الرحمن الرحیم
گفت: میدونی چرا عصرجمعه ها دلت می گیره؟؟
گفتم: خب بخاطر این که آقا ظهور نکردند و باز هم انتظار و...
گفت: نه، البته شاید هم از جهتی درست باشه ...
ولی جمعه ها اعمال یک هفته تو به دست آقا میرسد... اگه گناه کرده باشی و... قلب آقا مکدر و ناراحت میشود... ناراحتی عصرهای جمعه ات به خاطر ناراحت بودن آقا از توست....
واسه همین آقای بهاء الدینی گفتند که عصرهای جمعه 100 تا سوره قدر واسه آقا بخونید تاقلب آقا آرام شود...
سوختم
اما
نمیدانم چرا این اشتعال ها به اشتغال تبدیل نشده هنوز...
آنان که خاک را به نظر کیمیاکنند
آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند؟
دردم نهفته به ز طبیبان مدعی
باشد که از خزانه غیبم دوا کنند
معشوق چون نقاب ز رخ در نمیکشد
هر کس حکایتی به تصور چرا کنند
چون حسن عاقبت نه به رندی و زاهدیست
آن به که کار خود به عنایت رها کنند
بسم الله
..
..
گر زحمتت افتد که نهی پای به چشمم
بگـــــذار کـه مـن چـشم به پایت بگذارم
.
به لطف پدیده نامزد بازی، یکم حالیم شد اگر کسی با آدم ارتباط دلی داشته باشه، چطور سو حال آدم باعث ناراحتی طرف مقابل میشه. ولو اینکه اصلا همدیگه رو نبینن و از هم دور باشن. (تازه دارم می فهمم مادرها چرا همیشه دلواپس فرزندانشان هستن) بعد یک لحظه به ذهن آوردم که وقتی ما خود رو منتسب به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می کنیم، چطور گناه ما آقا رو می رنجونه و اذیت می کنه. دارم کم کم می فهمم عالم بزن در رو نیست. بگی کردم که کردم، به دیگران چه؟! اصلا خودم رو می خوام بدبخت کنم، به کی چه مربوط؟! آه که وقتی ظلمی می کنیم نه فقط به خود که در حق خیلی ها خیانت می کنیم و خودمان هم حالی مان نیست. زندان غیبت حضرت اعمال شیعیان است.خدایا غلط کردیم. تو کمک کن آدم شویم...
بسم رب المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
سلام علیکم
امام صادق عليه السلام فرمود:
بهترين عبادت همواره انديشيدن درباره خدا و قدرت اوست .
عـِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ خَالِدٍ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ أَبِى نَصْرٍ عَنْ بَعْضِ رِجَالِهِ عَنْ أَبِى عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ أَفْضَلُ الْعِبَادَةِ إِدْمَانُ التَّفَكُّرِ فِى اللَّهِ وَ فِى قُدْرَتِهِ
اصول كافى ج : 3 ص : 91 رواية :3[/b]
"صلوات "
برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموشمان نشود .
"خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست."
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
و لعنة الله على عدائهم اجمعين
و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
بسم رب المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
سلام علیکم
امام حسین علیه السلام:مَن حاوَلَ اَمراً بمَعصِیَهِ اللهِ کانَ اَفوَتَ لِما یَرجُو وَاَسرَعَ لِمَجئ ما یَحذَرُ؛
آن که در کاری که نافرمانی خداست بکوشد امیدش را از دست می دهد و نگرانیها به او رو می آورد.
(بحار الانوار، ج 3، ص 397)
**** پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
لا تَتظُروا اِلی صَغیرِ الذّنبِ ولَکنِ انظُرُوا اِلی ما اجتَرَأتُم؛
به کوچکی گناه نگاه نکنید
بلکه به چیزی [نافرمانی خدا]
که برآن جرات یافته اید بنگرید.
(جهاد النفس،ح 405)
[/font]*****
[font=Arial]امام محمد باقر علیه السلام:
ما عَرَفَ اَللهَ مَن عَصاهُ؛
خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
(تحف العقول، ص294)
"صلوات "
برای سلامتی و تعجیلدر فرج
امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
فراموشمان نشود.
"خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست."
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
و لعنة الله على عدائهم اجمعين
و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
بسم رب الحسین
نمی دانم چرا این روزها در دل ها غوغاست.انگار یاد حسین(علیه السلام) در دل ها دوباره تازه شده.این روزها هرکس که به کربلا میرود دیگران با حسرت بیشتری به او التماس دعا می گویند.
این روزها دل ها در کربلاست!!!!!
قربان خدا بشوم؛چه زیبا دل ها را برای محرم آماده می کند!روز آخر ذیقعده شهادت آقا امام جواد (علیه السلام) بود.گفتند با لب تشنه شهید شدند!به یاد جدشان حسین(علیه السلام) افتادیم.
یک هفته بعد روز شهادت حضرت امام محمد باقر(علیه السلام) !هرکس می خواست روضه بخواند از کودکی 5 ساله در صحرای کربلا می خواند.
این روزها سفیر حسین(علیه السلام) در کوفه است!یاد جناب مسلم(علیه السلام) دل را آتش می زند!
مسلم و دوطفلانش!
حسین جان به کوفه نیا!!!
نمی دانم چرا وقتی به دعای عرفه فکر میکنم یاد این فراز دعا می افتم:
يا كاشِفَ الضُّرِّ وَالْبَلْوى عَنْ اَيُّوبَ وَمُمْسِكَ يَدَىْ اِبْرهيمَ
اى برطرف كننده سختى و گرفتارى از ايوب و اى نگهدارنده دستهاى ابراهيم
عَنْ ذَبْحِ ابْنِهِ بَعْدَ كِبَرِ سِنِّهِ وَفَنآءِ عُمُرِهِ
از ذبـح پـسـرش پـس از سـن پـيـرى و بـسـرآمدن عمرش
.
.
وَاَنْتَ الْوَهّابُ ثُمَّ لِما وَهَبْتَ لَنا
و توئى پربخشش و سپس همان را كه به ما بخشيده اى از ما
مِنَ الْمُسْتَقْرِضينَاِلـهى اُطْلُبْنى بِرَحْمَتِكَ حَتّى اَصِلَ اِلَيْكَ
بـه قـرض مـى خـواهـى خـدايـا مـرا بـوسـيـله رحـمـتـت بـطـلب تـا مـن بـه نـعـمـت وصالت نائل گردم
وَاجْذِبْنى بِمَنِّكَ حَتّى اُقْبِلَ عَلَيْكَ
و بوسيله نعمتت مرا جذب كن تا به تو رو كنم
نمی دانم چرا وقتی فکر می کنم که این فرازها را آقا امام حسین(علیه السلام) در صحرای عرفات خوانده اند،دلم آتش می گیرد!
چرا عید قربان این قدر به محرم نزدیک است؟
چرا نهم ذیحجه شهادت حضرت مسلم است و فردایش روز عید قربان؟
انگار این روزها در تاریخ زندگی می کنیم!
نمی دانم چرا وقتی نماز ذی حجه را در بین نماز مغرب و عشا می خوانم،به یاد مولایم امام زمان(علیه السلام) می افتم؟
نمی دانم چرا غیبت حضرت موسی(علیه السلام) مرا به یاد غیبت آقایم می اندازد!؟
آقاجان دینمان از دست رفت، دیگر گوساله پرست شدیم!کی می آیی؟
ما اهل کوفه نیستیم که....
آقاجان بیا