تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پاتوق گردان های بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
بسم الله
.
.
سلام برادر عزیز.
در این گردانها فعلا فقط برای هم دیگه دعا میکنیم......
اما دوست داریم به خودسازی جمعی هم بپردازیم ....
ان شاء الله به زودی....
بسم رب المهدی
اللَّهُمَّ إِنيِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَيَجَانِ الْحِرْصِ،
وَ سَوْرَةِ الْغَضَبِ، وَ غَلَبَةِ الْحَسَدِ، وَ ضَعْفِ الصَّبْرِ،
وَ قِلَّةِ الْقَنَاعَةِ، وَ شَكَاسَةِ الْخُلُقِ، وَ إِلْحَاحِ الشَّهْوَةِ،
وَ مَلَكَةِ الْحَمِيَّةِ وَ مُتَابَعَةِ الْهَوَى، وَ مُخَالَفَةِ الْهُدَى، وَ سِنَةِ الْغَفْلَةِ،
وَ تَعَاطِي الْكُلْفَةِ، وَ إِيثَارِ الْبَاطِلِ عَلَى الْحَقِّ،
وَ الْإِصْرَارِ عَلَى الْمَأْثَمِ، وَ اسْتِصْغَارِ الْمَعْصِيَةِ، وَ اسْتِكْبَارِ الطَّاعَةِ.
وَ مُبَاهَاةِ الْمُكْثِرِينَ، وَ الْإِزْرَاءِ بِالْمُقِلِّينَ،
وَ سُوءِ الْوِلَايَةِ لِمَنْ تَحْتَ أَيْدِينَا، وَ تَرْكِ الشُّكْرِ لِمَنِ اصْطَنَعَ الْعَارِفَةَ عِنْدَنَا أَوْ أَنْ نَعْضُدَ ظَالِماً،
أَوْ نَخْذُلَ مَلْهُوفاً، أَوْ نَرُومَ مَا لَيْسَ لَنَا بِحَقٍّ،
أَوْ نَقُولَ فِي الْعِلْمِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَ نَعُوذُ بِكَ أَنْ نَنْطَوِيَ عَلَى غِشِّ أَحَدٍ،
وَ أَنْ نُعْجِبَ بِأَعْمَالِنَا، وَ نَمُدَّ فِي آمَالِنَا وَ نَعُوذُ بِكَ مِنْ سُوءِ السَّرِيرَةِ، وَ احْتِقَارِ الصَّغِيرَةِ،
وَ أَنْ يَسْتَحْوِذَ عَلَيْنَا الشَّيْطَانُ، أَوْ يَنْكُبَنَا الزَّمَانُ،
أَوْ يَتَهَضَّمَنَا السُّلْطَانُ وَ نَعُوذُ بِكَ مِنْ تَنَاوُلِ الْإِسرَافِ، وَ مِنْ فِقْدَانِ الْكَفَافِ وَ نَعُوذُ بِكَ مِنْ شَمَاتَةِ الْأَعْدَاءِ،
وَ مِنَ الْفَقْرِ إِلَى الْأَكْفَاءِ، وَ مِنْ مَعِيشَةٍ فِي شِدَّةٍ، وَ مِيتَةٍ عَلَى غَيْرِ عُدَّةٍ.
وَ نَعُوذُ بِكَ مِنَ الْحَسْرَةِ الْعُظْمَى، وَ الْمُصِيبَةِ الْكُبْرَى، وَ أَشْقَى الشَّقَاءِ، وَ سُوءِ الْمَآبِ،
وَ حِرْمَانِ الثَّوَابِ، وَ حُلُولِ الْعِقَابِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ،
وَ أَعِذْنِي مِنْ كُلِّ ذَلِكَ بِرَحْمَتِكَ وَ جَمِيعَ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ، يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
[b]*****************
دعای هشتم صحیفه سجادیه علی بن الحسین (علیه السلام)
پناه به خدا از اخلاق زشت و کردار ناپسند
*
1.خداوندا ! همانا من به درگاهت پناه می برم از آنکه صفت زشت حرص بر دلم هجوم آورد ، پناه می برم از تسلط آتش خشم ، غلبه حسد ، از کم صبری و کمی قناعت بر حلال ، سختگیری و بدی خَُلق ، اصرار بر شهوت نفس اماره و از حمیّت جاهلیت و طرفداری از باطل.
*

2.و از پیروی هوای نفس ، مخالفت با طریق هدایت ، خواب غفلت ، اتخاذ کارهای سخت ، مقدّم داشتن باطل بر حق ، اصرار بر معصیت و گناهان ، حقیر شمردن معصیت و بزرگ شمردن طاعت خود.
*

3.و فخر و مباهات به معاشرت ثروتمندان و حقیر شمردن بینوایان به تو پناه آورم و اینکه ظلم کنیم به زیر دستان خود و به جا نیاوریم شکر کسی که به ما نیکی کرده است.
*

4.یا آنکه ظالمی را معاونت در ظلم کنیم و یا مظلوم فریاد خواهی را وا گذاریم و به فریادش نرسیم ، به کاری پردازیم که سزاوار ما نباشد ، یا آنکه سخنی در علمی که بدان دانا نیستیم بگوییم.
*

5.همچنین به تو پناه می بریم ، از آنکه قصد کنیم که با کسی مکر کنیم ؛ و پناه می بریم از آنکه در اعمالمان خودپسندی کنیم یا آنکه در آرزوهای خویش عمری دراز بمانیم.
*

6.باز به تو پناه می بریم از زشتی باطن ، حقیر شمردن گناهان صغیره ، احاطه و استیلای شیطان بر ما ، و هم آنکه فتنه و فساد روزگار به ما دست یابد و بر ما پادشاه وقت به ظلم و بیداد حکم راند.
*

7.و پناه می بریم به تو از آنکه به اسراف مال پردازیم و روزی کافی به دست نیاوریم.
*

8.و به تو پناه می بریم از آنکه به شِماتَت دشمن گرفتار شویم ، و از آنکه محتاج به امثال خود گردیم و از آنکه در معیشت سخت باشیم و مهیا برای سفر مرگ نباشیم.
*

9.به تو پناه می بریم ای خدا ! از حسرت و ندامت بزرگ و از مصیبت بزرگ و از بدترین شقاوت و بدبختی ها واز منزلگاه بدهنگام رجوع به عالَم آخرت ، و از محروم ماندن از ثواب و ورود مصیبت عِقاب حق.
*

10.خداوندا ! درود فرست بر محمد و آل پاکش ، مرا از هر چه به درگاهت پناه بردم ، از همه این امور به رحمت و کرم بی منتهایت مرا و تمام مردان و زنان اهل ایمان را پناه بخش ؛ ای مهربان ترینِ مهربانان عالم !
صحیفه سجادیه علی بن الحسین (علیه السلام) ،
ترجمه حکیم مهدی الهی قمشه ای ،
با ویرایش و تصحیح کاظم عابدینی مطلق
صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ‏وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ
وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ )أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً.
درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد (علیه السلام)
و با من آن کن که لایق حضرت توست .
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم

و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره
و أعوانه و المستشهدين بين يديه
[b]واللهم عجل الوليك الفرج.
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت همه دوستان عزیز

خواندن سور مسبحات:

امام صادق(علیه السلام) می فرمایند:
من قرأ المسبحات کلها قبل ان ینام لم یمت حتی یدرک القائم و ان مات کان فی جوار محمد نبی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم).
هر کس قبل از اینکه به خواب رود همه سوره های مسبحات(حدید، حشر، صف، جمعه و تغابن) را قرائت کند، نمی میرد مگر آنکه حضرت قائم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را درک کند و اگر بمیرد در همسایگی محمد نبی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پیامبر خدا، خواهد بود.(کافی/ج2/باب فضل القرآن/ص630)

در این پنج سوره نورانی که به مسبحات خمس مشهور است علاوه بر مسائل اعتقادی و توحیدی، توصیه های عملی ویژه ای ارائه می شود که محقق ساختن آنها می تواند راه گشای سیر و سلوکی عارفانه به سوی حضرت حق و عظیم ترین ولی و خلیفه او در روی زمین، حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا فداه، گردد.
رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به خواب نمی رفت تا اینکه مسبحات را تلاوت می فرمود و می فرمودند: در این سوره ها آیه ای وجود دارد که از هزار آیه پرفضیلت تر است.
عرض کردند مسبحات کدام سوره ها هستند؟
فرمود: سوره های حدید، حشر،صف، جمعه، تغابن.
هر کسی در حد خودش آماده باش باشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حد خودتان را هم خودتان مشخص کنید
اما آماده باش باشید
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

دوتا حرف قشنگ شنیدم
Smile

گفت:
امام صادق(علیه السلام) فرمودند(نقل به مضمون): من زمانی که قرآن می خوانم احساس می کنم که خداوند فقط مرا خلق کرده است و برای احدی جز من این قرآن را خلق ننموده است... در این حال است که احساس میکنم صدای گوینده آن را میشنوم و مدهوش می شوم...
و ادامه داد:
ما تصور میکنیم که این قرآن برای کس دیگری است... همه آیات آن را خطاب به خود نمیدانیم...
باید متوجه بشویم که همه آیات قرآن برای من نازل شده است....

سعی کنید با این نگاه قرآن را بخوانید که خودتان را تنها مخاطب خدا بدانید....
من چندباری امتحان کردم خیلی خوب بود....

و حرف دوم
گفت:
رفته بودم سرای سالمندان... توی یکی از اتاقها یه خانمی را دیدم که نیمی از بدنش فلج شده بود... 15 سال بود روی تخت خوابیده بود... وقتی جویای حالش شدم فهمیدم که در طی دو سه سال اولی که به آنجا آورده بودنش هفت تن از عزیزانش را ازدست داده بود... همسرش، فرزندانش و پدر و مادرش.... ولی خیلی خوش اخلاق و شاد بود.... بهش گفتم از وضعیتت راضی هستی؟؟؟!!! با حالت خاصی و از ته دلش گفت: خدایا شکر.... وقتی شکرش و اینگونه شکر کردنش را شنیدم حالم دگرگون شد...
...................................................
گفت: میدونی میزان چیه؟ این که میگن توی قیامت اعمال شما را با میزان میسنجند؟
میزان یعنی این که شکر من را با شکر این خانم می آورند... میگویند خودت قضاوت کن... میزان یعنی این که نماز امام علی(علیه السلام) را با نماز من می آورند و ....
و آنجا ما چه جوابی داریم بدهیم؟؟؟؟؟؟
----------------------------------------------------------------------------------
یه سوالی هم دارم... چی میشه یکی این قدر شاکر میشه؟ یعنی شکر کردن به چیه؟ شکر زبانی؟ من توی این ضعیفم... یعنی کم میگم خدایا شکرت... اما گویا شکر گونه های دیگه ای هم داره.درسته؟ کلا میخوام بدونم چطور میشه شاکر بود؟؟؟

(۲۶/خرداد/۹۱ ۱۷:۵۸)neda نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

----------------------------------------------------------------------------------
یه سوالی هم دارم... چی میشه یکی این قدر شاکر میشه؟ یعنی شکر کردن به چیه؟ شکر زبانی؟ من توی این ضعیفم... یعنی کم میگم خدایا شکرت... اما گویا شکر گونه های دیگه ای هم داره.درسته؟ کلا میخوام بدونم چطور میشه شاکر بود؟؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة
السلام علیکَ یا مولانا یا رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)

قال الصادق عليه السلام :
أدنَى الشُّكرِ رُؤيَةُ النِّعمَةِ مِنَ اللّه مِن غَيرِ عِلَّةٍ يَتَعَلَّقُ القَلبُ بِها دُونَ اللّه عَزَّوَجَلَّ والرِّضا بِما اُعطىَ وألاّ تَعصيَهُ بِنِعمَتِهِ و تُخالِفَهُ بِشَى ءٍ مِن أمرِهِ ونَهيِهِ بِسَبَبِ نِعمَتِهِ؛

كم ترين سپاسگزارى، اين است كه انسان نعمت را (مستقيما) از خدا بداند و جز او علتى براى آن نداند و نيز به آنچه خداوند عطايش كرده، خرسند باشد و با نعمت او مرتكب گناه وى نشود و نعمت خدا را وسيله مخالفت با امر و نهى او قرار ندهد.

التوحيد، ص 127

ونیز

أوحَى اللّه تَعالى إلى موسى عليه السلام يا موسى اُشكُرنى حَقَّ شُكرى فَقالَ : يا رَبِّ وَكَيفَ أشكُرُكَ حَقَّ شُكرِكَ، ولَيسَ مِن شُكرٍ أشكُرُكَ بِهِ إلاّ وأنتَ أنعَمتَ بِهِ عَلَىَّ؟! فَقالَ : يا موسى اَلنَ شَكَرتَنى حينَ عَلِمتَ أنَّ ذلِكَ مِنّى؛

خداى تعالى به موسى عليه السلام وحى فرمود كه : اى موسى مرا چنان كه بايد شكر كن . موسى عرض كرد : پروردگارا چگونه تو را چنان كه بايد شكر گويم حال آن كه هر شكرى كه تو را مى گويم خود نعمتى است كه تو به من ارزانى داشته اى؟ فرمود : اى موسى حال كه دانستى توفيق آن شكر را هم من به تو داده ام ، شكر مرا ادا كرده اى .

السلام علیکَ یا مولانا یا موسی بن جعفر الکاظم (علیه السلام)
اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
(۲۶/خرداد/۹۱ ۱۷:۵۸)neda نوشته است: [ -> ]

(۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۱۱)nasimesaba نوشته است: [ -> ]
شكر
«شكور» به كسى مى‏گويند كه بسيار شكرگزار باشد. شكور از صفات خداوند است، زيرا در برابر كار نيك انسان پاداش بسيار مى‏دهد در برابر هر كار خيرى، ده ثواب يا هفتصد و يا بدون حساب پاداش مى‏دهد.
حضرت نوح‏عليه السلام در هر صبح و شام سه بار باجملات مخصوص خدا را سپاس مى‏كرد.(22)
مراتب شكر عبارت است از: شكر قلبى، زبانى و عملى.
[/b] شكر قلبى آن است كه نعمت‏هاى خدا را بشناسيم و باور كنيم همه الطاف از اوست و غير او واسطه‏اى بيش نيستند و به خاطر سختى‏ها و حوادث تلخ دست از او بر نداريم.
حضرت زينب‏عليها السلام كه آن همه مصيبت ديد، در سخن خود به حكومت بنى‏اميّه فرمود: «ما رأيتُ الاّ جميلا»، من جز زيبايى نديدم.

[b] آرى، در سفره‏ ى هستى، همه‏ى آفريده‏ ها در جاى خود زيباست گرچه ما زيبايى آن را درك نكنيم.

چنانكه افراد بزرگ كه به سفره‏اى نگاه ميكنند، مربا و شيرينى را زيبا مى‏بينند و هم ترشى وفلفل وپياز را، گرچه همين سفره را اگر نزد كودكى پهن كنيم، شيرينى‏ها را زيبا، ولى ترشى و فلفل و پياز را بد مى‏پندارد.
شكر زبانى آن است كه با گفتن جملاتى ازقبيل: «الحمدللّه ربّ العالمين»، خدا را شكر كنيم.
شكر عملى آن است كه از نعمت‏هاى الهى آنگونه كه خداوند مى‏خواهد بهره‏برداى كنيم. مثلاً اگر غذايى خورديم از قدرت و انرژى آن، كار نيكى انجام دهيم، اگر قدرتى پيدا كرديم از نيازمند و ضعيفى دست‏گيرى كنيم.
شكر خداوند، وسيله‏ى زياد شدن نعمت‏هاست.
شكر خداوند، وسيله‏ى بيمه شدن از وسوسه‏ هاى شيطانى است، زيرا شيطان به خداوند گفت: من از هر سو مردم را گمراه خواهم كرد، زيرا اكثر مردم اهل شكر نيستند.(23) و هر كس شاكر نباشد در دام او قرار خواهد گرفت.

---------------------------------------------------

22) كافى، ج‏2، ص 534.
23) اعراف، 17.
24) قصص، 83.

بسم الله الرحمن الرحیمچند وقتی هست که احساس می کنم هیچی ندارم.دیروز تو حرم یه حدیثی دیدم حسابی تو برجکم خورد:
لیسَ کل من قال بولایتنا مومنا، ولکن جُعلوا انساً للمومنین.
چنین نیست که هرکس قائل به ولایت ما باشد مومن است بلکه آنان همدم مومنانند

چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یه سوال؟؟؟

من با
نقل قول:به هر حال باید دید کجای اردوگاه امام خالی است، همانجا را پر کرد. دنبال کار خودمان نباشیم، اگر ما به دنبال آیت‌الله شدن باشیم و آن یکی، به دنبال خانه خریدن باشد، و سومی به دنبال چیز دیگر حتماً این تعلقات، ما را از ولیّ خدا دور می‌کند. اگر آمادگی و حالت انتظار وجود داشت انسان به نصرت ولیّ خدا موفق می‌شود، همین‌که حضرت پرچم برداشت چنین شخصی آماده است. همه کارهایش را کرده، نه اینکه وقتی جنگ شروع شد تازه به فکر نماز و روزه‌های قضا و به فکر قرض‌هایش باشد به فکر خمس و زکاتش باشد. حالا که سیّدالشّهدا(علیه السلام) به میدان آمده، وقت نماز قضا خواندن نیست اینها را باید قبلاً می‌خواند باید خود را به هر قیمتی شده به سیّدالشّهدا(علیه السلام) برسانی .

مشکل دارم... یعنی نمیدونم کجای اردوگاه امام خالیست؟؟؟؟
میدونم جواب این سوال بستگی به شرایط هر کسی داره... اما چیکار کنم... هنوز به جواب نرسیدم... آخه من تازه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) پیدا کردم ... هنوز اردوگاهشونو درست نمیشناسم....
و بی شک جواب این سوال در زندگیم تاثیر زیادی خواهد گذاشت..
اگه امکانش هست راهنماییم کنید....

راستی این متن از این تاپیک بود:

(B+)علل باز ماندن افراد، از ياري رساندن و بودن در رکاب امامِ زمانشان
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة
السلام علیکَ یا مولانا یا رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
(۲۸/خرداد/۹۱ ۲۰:۱۵)neda نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
یه سوال؟؟؟

مشکل دارم... یعنی نمیدونم کجای اردوگاه امام خالیست؟؟؟؟
میدونم جواب این سوال بستگی به شرایط هر کسی داره... اما چیکار کنم... هنوز به جواب نرسیدم... آخه من تازه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) پیدا کردم ... هنوز اردوگاهشونو درست نمیشناسم....
و بی شک جواب این سوال در زندگیم تاثیر زیادی خواهد گذاشت..
اگه امکانش هست راهنماییم کنید....

راستی این متن از این تاپیک بود:

(۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۵۶)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]اگر کسی اهلیت داشته باشد یعنی معرفت باشد و در طلب ، جدیت و خلوص داشته باشد ، در و دیوار به اذن الله معلمش خواهند بود .
در محضر آیت الله بهجت ، 1/22
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۴۷)Agha sayyed نوشته است: [ -> ]هرکه عمل کرد به معلومات خودش ، خداوند مجهولات او را معلوم میکند .
به سوی محبوب ، 46

اگر به آنچه باید عمل نماییم ، عمل نماییم و
مطیع اوامر الهی باشیم ،
خداوند خود ما را هادی و راهنما خواهد بود .

وقتی به امر الهی بسوی آیت الله شدن ، دکتر شدن و دیگر مراتب دنیایی رفتیم ،
وقتی خرید و فروش و تمامی افعال و اعمال خدایی شد ،
خداوند ما را بسوی آن نقطۀ الهی که باید قرار داشته باشیم سوق خواهد داد و در اردوگاه خداییان جای خواهیم گرفت ؛
درست همان نقطه که باید باشیم .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
آدرس های مرجع