تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پاتوق گردان های بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
یا بسم الله الرحمن الرحیم یا الحمد لله الرحمن الرحیم یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین یا ایک نعبد و ایاک نستعین یا مولانا یا الله
عجل لولیک الفارس الحجاز

قسمتی از فراز نامه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که برخی از آن به عنوان هفت فرمان امام در غیبت یاد می کنند، با خودم گفتم شاید بهتر باشد این حقیر با شما در میان بگذارم:
شیخ طوسی (قدس سره) گوید:‌ نامه ای از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را که به عثمان بن عمری و فرزندش نوشته شده بود ، با خط سعد بن عبدالله (که آن را روایت کرده بود) دیدم که آن حضرت خطاب به عمری و فرزندش فرمود :
...
بنابراین، آنان باید پیروی از هوا و هوس را از خود دور کنند و بر اساس دینی که بر آن بوده اند ، استقامت کنند و باقی بمانند و به تفحص و جستجو در مورد آن چه را که مخفی از دید آنهاست ، نپردازند (در فکر این نباشند) که امام زمان خود را همیشه و در هر حال که بخواهند ببینند و بشناسند ،‌که اصرار بر این کار ، باعث گناه کار شدن آنان می گردد و هرگز درصدد برنیاید که راز پروردگار را بگشایند که این کار برای آنان باعث پشیمانی است و این را بدانند که حق با ماست و در میان ماست ، البته این جمله را غیر از ما ، هر کس که بگوید دروغگو و گمراه نامید است.
پس آنان (کسانی که نسبت به ما تردید کرده اند ) همین جمله {ان الحق فینا و معنا} به خواست خداوند از ما داشته باشند و به آن اکتفا کنند و به همین مقدار قانع شوند و به تفسیر آن نپردازند.
[/font]

یا بسم الله الرحمن الرحیم یا الحمد لله الرحمن الرحیم یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین یا ایک نعبد و ایاک نستعین یا مولانا یا الله
عجل لولیک الفارس الحجاز

آهای، خودم!

مولایم تنها و تو مشغول خود ،‌مشغول کار ، زندگی ،‌آینده !!!

کدام آینده ؟؟؟ مگر آینده ای بدون او را هم می شود تصور کرد ؟ ای درون گناهکار ، ای فراموشکار ، گاهی باید تابلوی ایست راهنمایی رانندگی را روبروی صورتت بگیری و به خودت بگویی: آهای ! کجا داری میری ؟؟؟ هر روز در هر ساعتی در هر کجا که هستی و مشغول روزمره خودت هستی ، مولای تو ولی نعمت تو تنهاست. تنها . تنها! و تو ...

آهای،‌خودم !

آخر هر روز اگر لحظه هایی را که به حضرت صاحب العصر مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فکر کرده ای را جمع کنی شرمنده ترین موجود این عالم خواهی بود. چراکه هر چه داری از او داری هرچه دعا می کنی از جانب او از خداوند بزرگ خواسته می شود هرچه عمل می کنی او می بیند او می شنود او به اذن الله تعالی همراه تو است و تو...

باشد که روزی به یاری او بشتابیم و در عوض افزودن به بار غربت هزار و اندی ساله او غم ها را از او دور سازیم ، دشمنانش را نابود و دل نازنین او را شادمان کنیم . انشاء الله .

بر قامت دلربای مهدی صلوات
بر چهره دلگشای مهدی صلوات

[font=B Fantezy]
بسم الله الرحمن الرحیم
گفت:
قبل از این که وارد یک زمان یا مکان مقدس بشید،
مثلا قبل از این که وارد ماه رمضان بشی یا وقتی به زیارت میروید، قبل از زیارت، از خدا و آن امام طلب ظرفیت کنید...
بخواهید که ظرفیتتان را زیاد کنند... تا با رسیدن به آن زمان و مکان مقدس بهره بیشتری ببرید...
دریایی از فیوضات در آن مکان ویا زمان مقدس جاری است ولی هرکس به اندازه ظرفیت خود از آن بهره میگیرد... پس باید ظرف وجود خود را بزرگ کنی...

پرسید :
چطوری؟
گفت:
کسی میتونه ظرفیت خود را بالا ببره که در مقابل آن بزرگ احساس نقض کند... وقتی نقص هایتان راشناختید، درصدد رفع آنها برآیید و وقتی به آن زمان و مکان مقدس رسیدید، نقص هایتان را به آن بزرگ عرضه کنید و طلب کمک در رفع کامل آنها نمایید...

باشد که به بهانه ماه مبارک رمضان، نقص هایمان را بیشتر بشناسیم و درصدد رفع آنها برآییم...
خلقی زبان به دعوی عشقش گشاده اند
ای من فدای آنکه دلش با زبان یکی است
بسم رب المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
سلام علیکم

پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده‌اند:
هر کس خود را بشناسد، خدا را می‌شناسد.

چگونه می‌توان خود را شناخت و به خدا شناسی رسید؟
دوستان این خیلی مهم است؛

«من عرف نفسه، فقد عرف ربه»
هر کس خود را شناخت، خدای خود را شناخته است.

((این چند تا پست آخر را که خوندم تقریبا مضمونش همین فرمایش پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود گفتم بهتر خیلی خوب راجب این فرمایش به صحبت و پردازش بپردازیم .
خودم کلام گویا و رسایی مثل دیگر دوستان و عزیزان ندارم به همین دلیل سی میکنم بیشتر مطالب که منظور و عقیده قلبی خودم هست دراینجا در حد توان و علم ناچیزم جمع آوری کنم باشدالبته با لطف خود حق تعالی وحضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و کمک شما عزیزان بشود ؛انشاالله از خود شناسی به خداشناسی برسیم!))

خودشناسی -خداشناسی!!
صلوات

برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموش نشه
"خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست."

اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
و لعنة الله على عدائهم اجمعين

و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه

واللهم عجل الوليك الفرج.
هر روز بی حضور تو سالی به من گذشت
هر شب ز غیبت تو ملالی به من گذشت
زآن هفته ای که دلم داشت انتظار تو
ای ماه من مپرس که سالی به من گذشت
ای یوسف عزیز من از دوری رخت

[/b]

[b]یعقوب آگه است که چه حالی به من گذشت

[/b]
این یه شعر زیباست در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، ولی آیا هیچ کدوم از ما واقعا این حس رو داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[/b]

یا بسم الله الرحمن الرحیم یا الحمد لله رب العالمین یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین یا ایاک نعبد و ایاک نستعین یا مولانا یا الله
عجل لولیک الفارس الحجاز

دل ما هم خوش به همین گوشه دنج است که ...

خودمان را گم کرده ایم و
به دنبال او می گردیم...

امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در ماه مبارك رمضان از ما چه انتظاري دارند؟

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18787.html
بسم الله الرحمن الرحیم

از اونجایی که این روزا مهمون سفره ی پر برکت خدا شدیم و میزبانِ ما به دست و دلبازی شهره ست، اصلا دلش میخواد به زور یه چیزی بده به مهمونای خوشگلِ دوست داشتنیش، دعا هم دم افطار سوخت موشک داره، بدون توقف میره تا عرش الهی، دعامو واسه بچه های گل گردان گذاشتم واسه دم افطار، هر شب دم افطار دعاتون میکنم. قبل از هرچیزی هم واسه آقا دعا میکنم، تنگِ غروب، دعای فرج. انشالله که خود آقا دعاگوی هممون هستن
اللهم عجل لولیک الفرج...
یاعلی...
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اللهم عجل لولیک الفرج

و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه

بچه ها چه قدر تا حال فکر کردید در مورد اینکه ما در دعا میگیم
و جعلنا

و نمیگیم

وجعلنی

میگیم
ما را قرار ده از بهترین یارانش
نمیگیم
من را قرار ده

برای آقا و برای منتظران و مومنان و برای تمام مظلومین عالم دعا کنیم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
آدرس های مرجع