شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۱۷/شهریور/۹۱ ۱۲:۵۴)علی 110 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
روی سخنم در حال حاضر فقط و فقط با این کاربران است:
saloomeh , meshkat , منتقم زهرا
که در
گردان حسن بن علی
و گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) ثبت نام کرده اند
ثبت نام ما به این معنا است که به جز اون کمتر از 3 مورد از موارد 16 گانه رو داریم رعایت میکنیم
باز تکرار میکنم هر کسی که هر یک از اون موارد رو نقض کرد باید خودش بیاد و اسمش رو حذف کنه از لیست و بعد از دو هفته که مجدد استمرار داشت در اون شرطی که ازش تخطی کرده بوده بیاد و ثبت نام کنه!
ببینید ما چهارتا الان دیگه داریم به طور مثال نمازامون رو حتی نماز صبحمون رو اول وقت میخونیم دیگه؟
یا یه دفتر داریم که هر شب وظایف روز بعدمون رو توش مینویسیم
یا از ساعت 11 شب به بعد توی نت آفتابی نمیشیم دیگه؟
یا زیارت و عاشورا و نماز شب و زیارت جامعه کبیره ی ما به راه است
یا هر شب جمعه سوره ی اسراء میخوانیم
روزه ی امام حسین هم فراموش نشود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بسیار اثر دارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا بسیار مهمتر از اینها به تعبیری:
نقل قول:
.
15- پرهیز بسیار شدید از معاصی به ویژه گناهان زبان و چشم (به ویژه غیبت و گناهان چشم هم که خوب...)
اما شرط 17: هر روز حداقل روزی 50 آیه از قرآن مجید باید تلاوت شود
در روایت داریم که چنین کسی جزو غافلان محسوب نمیشود و این حداقل مقداری است که باید تلاوت شود قرآن در طول روز توسط یه بچه شیعه
حتماً به اینچا هم مراجعه کنید تا پاسخ آخرین سوالاتی که در پیام خصوصی پرسیده شده و ممکن است سوال شما هم باشد را در نظر گرفته باشید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-19...#pid146107
برای یکدیگر و استقامت داشتن در این راه هم حتماً دعا کنید
امام زمان تا کی باید به علت بی غیرتی و بی همتی بچه شیعه ها در زندان غیبت باشند؟
اللهم عجل لولیک الفرج و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره والمستشهدین بین یدیه
به زودی در مورد برنامه هایی که در نظر گرفته شده تا شروطی را که حائز نیستیم را هم حائز بشویم و در گردان حسن بن علی ما هم بتوانیم ثبت نام کنیم هم بحث خواهیم کرد
إن شاء الله
سلام علی آقا
این جمله شما ((که امام زمان تا کی باید به علت بی غیرتی و بی همتی بچه شیعه ها در زندان غیبت باشند؟))
بازحال و هوامونو عوض کرد و منو یاد یه شعری انداخت:
دیشب کسی برای تو سجاده وا نکرد
بغضی ترک ندید و گلویی صدا نکرد
انگار ما بدون حضور تو راحتیم!!!!!!!!!
وقتی کسی برای ظهورت دعا نکرد
ما را همین صدا نزدن ها بی خیال کرد
ما را همین صدا نزدن با خدا نکرد
وقتی که دامن تو رها شد ز دست ما
دست گناه دامن ما را رها نکرد
در روزگار ما تو بیابان نشین شدی
خاکم به سر از این که دل ما حیا نکرد
توبه از این که دل بی یند و بار ما
جایی برای آمدن یار وا نکرد
تنها حرفی که الان میتونم به زبان بیارم اینه که آقا شرمنده ایم........خودت دستمونو بگیر که به حرفایی که میزنیم به قرآنی که می خونیم به حدیثهایی که انتشارشون میدیم عمل کنیم........... که مهم عمل کردنمونه........
بنظرم لفظ غلط کردن رو برای این موقع ها گذاشتن که بری با تمام وجود داد بزنی بگی خدایا غلط کردم............
بسم رب المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
[/b]
سلام علیکم
"صلوات " ترک گناه"[/b]
برای سلامتی و تعجیل
در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموشمان نشود .
"خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست."
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
و لعنة الله على عدائهم اجمعين
و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
به نام خدا
خیلی وقته که فاصله گرفتم ، از همه چی ، از همه جا ، حتی از خودم
خیلی دلم گرفته ، گفتم بیام اینجا و تو پاتوق گردانهای منتظر بنویسم ، شاید به برکت دعای شماها .........
کاش که این فاصله را کم کنی ..........
خدایا این فاصله رو کم کن ، هر چقدر من دور شدم ، تو نزدیک باش
خدایا پاکم کن از هر انچه تو دوست نداری
و رضایم کن به هر انچه رضای توست
خدایا با این حال نمیتونم ، یا حداقل روم نمیشه ، پس خودت درستش کن ، اخه من از مادر (سلام الله علیها) خجالت میکشم.
التماس دعا از همه همسنگرا
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
میدان عمل خالیست،او در پی سرباز است،
چون ما همه سرباریم،سردار نمی آید
دانشگاه انتظار بعد از هزاروسیصد سال همچنان دانشجو می پذیرد !!!!!
توجه:متاسفانه این دانشگاه هنوز 313فارغ التحصیل هم نداشته استاین دانشگاه درتمام شبانه روز از شما آزمون به عمل می آورد!
مدارک لازم جهت ثبت نام:
1- نماز اول وقت
2- ولایت مداری
3- تقوا
4- برگه تسویه حساب حق الناس
5- قلبی آکنده از یاد خدا
6- دائم الوضو بودن
به امید عدم مشروطی در این دانشگاه
التماس دعای فرج
بسم الله الرّحمن الرّحیم
منم اینجا رو خیلی دوست دارم..امروز یک حرف عمیقی زدند استادمون.
تلنگری بهم خورد، تصمیم گرفتم بنویسمش اینجا...البته شنیدنش تنها از زبون ایشون زیبا بود...
اول مثالشون رو می زنم و بعد می رم سر موضوع اصلی
ریه آدم یک جوری افریده شده که وقتی اولین بار هوای آلوده یا دود می ره توش ، انقدر سرفه می کنه که اون دود رو از خودش دور کنه. اما افراد سیگاری یا افرادی که تو شهرای آلوده زندگی می کنند، ریشون به دود عادت کرده. طوریکه اگه یک فرد معتاد به سیگار رو ببریم توی اکسیژن خالص ، به سرفه می افته و حتی ممکنه ریه ش از کار بی افته!!
درست مانند این مثال، هرچیزی هم که مخالف با فطرت آدم باشه ، مثلا گناه ، روح و جسم آدم خود به خود اون رو رد می کنه...
مثلا کسی که اولین بار دروغی میگه بدنش داغ میشه و روحش هم آزرده میشه...
اما ادما انقدر گناهانشون رو تکرار می کنند که نه تنها این حالت آزردگی از بین میره، بلکه ممکنه از گناه لذت هم ببرن
این حرف ها باعث شد به این فکر کنم که چه گناه هایی رو بدون ایجاد هیچ ناراحتی جسمی و روحی انجام میدم...
بسم رب المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
سلام علیکم
"صلوات "
برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموشمان نشود .
"خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست."
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
و لعنة الله على عدائهم اجمعين
و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
سلام
روی سخنم فقط با اعضای گردان حسن بن علی و قاسم بن الحسن است
یعنی:
1- علی 110 (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 17 شهریور 91 زمان بازگشت إن شاء الله 31 شهریور)
2- saloomeh (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 7 مهر 91 زمان بازگشت إن شاء الله 20 مهر 91)![[تصویر: sad.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.gif)
3- منتقم زهرا (فعلاً حذف شده اند)
4- در جستجوی سختی
اولاً گله دارم از علی 110 که چرا عرضه نداشته بعد از تعلیق خوردنش خودش رو از تعلیق در بیاره!!!!!
دوماً گله دارم از منتقم الزهرا که اصلاً معلوم هست چه میکند
سوماً گله از سرکار سالومه (البته اگر واقعاً هنوز از تعلیق در نیامده اند)
از در جستجوی سختی هم گله دارم خودش بعداً تماس بگیرد تا بگویم چرا!!!!!!!!!!!!!
همچنین گله ای هم دارم از بعضی از اعضای گردان حسن بن علی:
سرکار مشکات:
1-meshkat
(تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 22 شهریور 91 زمان بازگشت إن شاء الله 5 مهر)
زمان تعلیق شما هم گذشته اما.....
ببینید دوستان
ما یک تصمیمی گرفته ایم
این تصمیم هم احساسی و لحظه ای نبوده مسلماً
بیایید بیشتر مراقب خودمان باشیم
استدعا دارم بیایید و در حق هم دعا کنیم
بگذارید مکرر یاد آوری کنیم که عهد و پیمانی با امامان بسته ایم
حتی اگر 10000 بار شکستیم
باز هم عهد خواهیم بست به کوری چشم ابلیس و حسودان
تجدید عهد میکنم
کسی هست که یاری دهد مرا برای استقامت در این راه
امیدوار بودم منتظران بیشتری ثبت نام کنند در این دو گردان
آغاز ثبت نام برای گردان حسن بن علی
گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی)
یکبار دیگه نظری به وظایفمان بیافکنیم:
نقل قول:
1- کلیه حقوق مالی که برگردن متقاضیان ثبت نام هست قبل از ثبتنام باید پاک شود (از قبیل خمس و زکات و قرض و یا مالی که به ناحق تصرف شده خدایی ناکرده یا کفاره هایی که جزو حق الله است و باید پرداخت شود و...)
2- متقاضیان ثبت نام باید قبل از ثبت نام چهل روز دعای عهد را خوانده باشند!
3- متقاضیان ثبت نام حتماً باید این کتاب را خوانده باشند: طالبین ثبتنام در گردان حسن بن علی باید این کتاب را بخوانند!!!!!!!!***!
4- متقاضیان ثبت نام حتماً باید قبل از ثبت نام این تاپیک های معرفی شده در این تاپیک را مطالعه کرده باشند:
تاپیک های سیر مطالعاتی ( مطالعه ی تاپیک دوازدهم آغاز شد)!!
5- متقاضیان ثبت نام حتماً باید اهتمام تام و تمام به خواندن نماز اول وقت داشته باشند (حتی نماز صبح!)
6- حضور در فضای مجازی برای متقاضیان ثبت نام در بعد از ساعت 11 شب جایز نیست و سحر خیزی از مهمترین شروطی است که باید اهتمام تام و تمام داشته باشند متقاضیان ثبت نام.
7- متقاضیان ثبت نام باید بنا داشته باشند تا هر شب جمعه سوره ی اسراء را بخوانند.
8- حتی الامکان و حداقل هفته ای یکبار زیارت عاشورا و ماهی یک بار زیارت جامعه ی کبیره بخوانند
9- حتی الامکان هر شب نماز شب (حد اقل نماز های شفع و وتر را بخوانند)
10- خدمت گذار و خاضع باشند در برابر پدر مادر به طور بسیار ویژه
11- گره از مشکلات برادران و خواهران دینی خود حتی الامکان بگشایند به صورت ویژه به این امر توجه داشته باشند
12- برای سلامتی و فرج آقا صدقه ی ماهانه ای کنار بگذارند
13- حقیقتاً به محاسبه ی نفس و مراقبه مشغول شوند و در پایان هر شب ببینند چند چند بوده اند در راه بندگی خدا و استغفار دائم و مجاهده و تلاش دائم برای ترک معصیت و انجام واجب داشته باشند. (در خصوص استغفار می توانند از راهکارهایی که به زودی ارائه خواهد شد بهره مند شوند إن شاء الله به عنوان نمونه نماز جعفر طیار در هر هفته یا نماز امیرالمومنین یا استغفار 70 بندی امیرالمومنین یا .... به زودی مفصل تقدیم خواهد شد إن شاء الله)
14- اهتمام و توجه ویژه به عزاداری و ریختن اشک برای حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام چه به صورت شرکت در مراسم و چه به صورت فردی داشته باشند.
15- پرهیز بسیار شدید از معاصی به ویژه گناهان زبان و چشم (به ویژه غیبت و گناهان چشم هم که خوب...)
16- تلاش بسیار ویژه برای وارد کردن نظم در تمام امور زندگی و تلاش برای برنامه ریزی و نوشتن وظایف و کارهای روز بعد در پایان هر شب و اهتمام ویژه به وفای به عهد و قولی که به دیگران میدهند.
17- قرائت حداقل روزی 50 آیه از قرآن مجید تا حداقل ناممان بر طبق روایات معصومین در بین غافلان نماند
18- اهتمام ویژه به شرکت در این تاپیک! ختم هفتگی قرآن
19-....
شروط 19 به بعد به مرور و پس از ثبت نام إن شاء الله اعلام خواهد شد.
نماز صبح اول وقت و اهتمام ویژه به ترک معصیت برنامه ی بسیار جدی حقیر برای هفته ی جاری است إن شاء الله!
دعاگویتان هستم!
اخ ... اخ .... اخ ...
ای داد بیداد ...

راستی گله ای هم به طور مشابه از ایشان دارم
5- یا ثارالله (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 17 شهریور 91 زمان بازگشت إن شاء الله 31 شهریور)
نه تنها از تعلیق خارج نشدید بلکه رفتید که برگردید اما...
علی جان ما تو فکرشیم.
ولی ...
هِی وسط کار خراب میکنیم...
توکل بر خدا...