تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پاتوق گردان های بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بی مقدمه
چرا ما اینقدر اینهمه شور و شعفمون یه هو زود فروکش میکنه؟
و دائم باید از بیرون یه اتفاق خاص بیافته تا یه تکونی بخوریم؟
اونم بعد از یه مدت سرد میشیم و کم کم همه چی مثل قبل میشه
تا خدا کی قسمت کنه دوباره یه اتفاق دیگه بیافته و احساسات ما به جوشش و غلیان دربیاد و مقادیر تکون بخوریم و ...
دوباره سرد بشیم تا اتفاق بیرونی بعدی
ریشه ی این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۴/اسفند/۹۰ ۰:۵۴)علی 110 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بی مقدمه
چرا ما اینقدر اینهمه شور و شعفمون یه هو زود فروکش میکنه؟
و دائم باید از بیرون یه اتفاق خاص بیافته تا یه تکونی بخوریم؟
اونم بعد از یه مدت سرد میشیم و کم کم همه چی مثل قبل میشه
تا خدا کی قسمت کنه دوباره یه اتفاق دیگه بیافته و احساسات ما به جوشش و غلیان دربیاد و مقادیر تکون بخوریم و ...
دوباره سرد بشیم تا اتفاق بیرونی بعدی
ریشه ی این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم ریشش از اینه که درونمون سرده هرچی از بیرون گرم بشیم و راه بیفتیم و استارت بخوریم بازم بعد از یه مدت سرد میشیم دوباره.
مثل موتور ماشین میمونه اگه روغن موتور یا گازوییل یخ بزنه هرچیم ماشینو حل بدی و استارت بزنی روشن نمیشه باید موتورشو گرم کنی.
قلبامون یخ زده. باید زد یخ میریختیم خیلی قبل تر از این ها نریختیم الان که هوا سرده همه قلبامون یخ زده. البته بنده حقیر این طوریم و این حرفم یجور حدیث نفسه.

حالا قلب انسان با چی گرم میشه تا یخش آب بشه؟؟؟

نور ایمان
اگر دائم به یاد خدا باشیم این اتفاق نمی افته
ولی انگار خاصیت این دنیا اینه که بعد از مدتی آدما رو مشغول به خودشون میکنه. مشغول به اموری که سودش فقط مال همین دنیاست...
تجدید عهد و پیمان باید روزانه باشه
هر روز هم تازه و نو باشه چون تکرار یک امر باعث عادت میشه
و عادت باعث بدون تفکر انجام دادن میشه

اگر راهی به ذهنتون میرسه واسه تجدید عهد روزانه ای که تکرار یک کار یا ذکر خاص نباشه و روزانه تغییر کنه ممنون میشم به حقیر آموزش بدید.

یا علی
دوستان هم ریشه ی مشکل رو بیان کنید
هم راه حلی که به ذهنتون میرسه

باید فکری به حال این حال أسفبارمان کنیم

عمری باشد و توفیقی و برکتی 1 ریشه و راه حل هم حقیر تقدیم میکنم

عجالتاً ما حرف گوش کن نیستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر اینطوری نبود که دین خیلی راحت میشد که ...
بسم الله الرحمن الرحیم

من اسامی رو توی جانمازم گذاشته ام تا یادم نرود.
یک نکته ای به ذهن بنده می رسه. ببینید به این نتیجه رسیدم که در سلوک الی الله وضعیت خنثی نداریم. یا وضعیت رو به رویش هست یا رو به ریزش. اگر جلو نری پس رفت می کنی. نکته بعدی اینکه سلوک الی الله هم مثل بدنسازی می مونه. در بدنسازی اول دمبل یک کیلویی رو به زحمت میشه زد و خوب حس خوبی هم از قوی شدن میده. ولی بعد از یک ماه، زدن دمبل یک کیلویی دیگه خیلی فایده نداره و باعث رشد نمیشه. باید وزنه رو سنگین تر کرد. در مورد حرکت هامان هم همینه. اگر یک عبادت یا عمل خوب در زندگی ما جا افتاد باید بریم به مرحله بعد والا همین جا بمونیم، به این عبادت ها "عادت" می کنیم و دیگه اون رشد و حلاوت رو برامون نداره.
در ضمن بعضی چیزها خیلی خاص و خفن هستن که باید ازشون استفاده کرد. نماز شب و زیارت عاشورا جزو دوپینگ های اساسی و شیطان شکن هستند. حب آقا اباعبدالله (علیه السلام) چیز خیلی بزرگی است. ای کسانیکه دنبال شور و حرارت برای آب شدن یخ قلب هایتان می گردید، حب حسین یک پارچه شور و حرارت است. البته بنده چند صبح پنج شنبه زیارت عاشورا خواندم نزدیک بود موتور بسوزانم... واقعا واقعا واقعا خیلی خــــــــــــــــــــــــــفن است...!
باید از درون ایجادش کرد تا به زوال نره

ایمان با هرچیزی که بیاد با عدم اون چیز هم میره
به نام تنها ی دوست
یه پیشنهاد عالی عالی به همه
آیت الکرسی بعد هر نماز ، قیل هر کاری و هر وقت ترس و هر احساسی اومد سراغمون؛ معجزه است. من ایمان به این آیه ی عظیم دارم.
میدونید آدمای معمولی مثل من که نمازشون نه اثری از خدا داره و نه رنگ و بوی ترس و نه عشق به اون، وقتی خضوعی تو نمازمون نیست و درصد قبولی نمازمون خیلی به صفر نزدیک میشه....
مهر کربلا و آیت الکرسی بعد نماز مثل دو تا بال نمازمون رو میرسونن به خدا و مثل تک ماده باعث قبولی نماز و قبولی نماز گزار میشه.
اما یک نکته ی کوچیک: دعای بعد نماز یعنی نیمی از نمازه، به قول مامانم خدا اون نمازی رو که بعدش دعا نباشه و سریع تموم بشه ، برمیگردونه پیش نماز گزار و میگه نمازتو دوست ندارم برای خودت.
قشنگ ترین دعا تو زمان غیبت آقامون(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بعد هر نماز اینه:
یا اللهُ با رحمنُ یا رحیمُ با مقلب القلوب، ثَبِّت قَلبی عَلی دینِک هست که موجب حفظ ایمان از فتنه ها آخرالزمان میشه
با تشکر از نظرات ارزشمند دوستان
جوابی که حقیر در این مورد سرد شدن های ما بی حرارت خارجی در نظرم هست نهفته در این حدیث قدسی است

من طلبنی وجدنی ،
من وجدنی عرفنی،
من عرفنی أحبنی،
من أحبنی عشقنی،
من عشقنی عشقته ،
من عشقته قتلته،
من قتلته فعلی دیته ،
من علی دیته فانا دیته.

هر کس مرا طلب کند می یابد،
هر کس مرا یافت می شناسد،
هر کس مرا شناخت به من محبت پیدا میکند،
هر کس به من محبت پیدا کرد عاشقم میشود،
هر کس عاشقم شد من عاشقش میشوم،
هر کس عاشقش شوم او را میکشم،
هر کس را من بکشم خون بهایش بر من است،
و هر کس خونبهایش بر من باشد
من خودم خونبهای او میشوم.

محبتی که بر مبنای معرفت و شناخت باشد نه تنها سرد نمی شود بلکه ذره ذره بیشتر و بیشتر می شود تا آتش عشق در دل می افکند و خانه ی دل را این آتش عشق از غیر خالی میکند
معرفت و شناخت نداریم آنچنان که باید و شاید که سرد میشویم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بدبختی بزرگترمان هم این است که همت در خوری هم برای کسب معرفت نداریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نداشتن محبت پایدار بر طبق حدیث قدسی نشان از نداشتن معرفت حقیقی است
نداشتن معرفت حقیقی بر طبق حدیث قدسی نشان از نداشتن نیافتن محبوب دارد
و نیافتن محبوب بر طبق حدیث قدسی نشان از این دارد که ما حقیقیتاً طلبه و طالب امام زمان نیستیم
چرا که ایشان مظهر فیض و لطف است و در صاحتشان دریغ راه ندارد
اندکی طلب حقیقی از ما باشد به چند برابر آنچه که مستحقش هستیم راه را به ما می نمایانند
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
آدرس های مرجع