هر چه کردم دلم نیامد اینها را در پاتوق نگذارم!
(11) و روايت شده. كه
هنگامى كه در مقام دستيابى به دنيا شدى ولى از دستت رفت و بالاخره نسبت بدنيا ناكام ماندى.
متذكر نعمتهاى معنوى و دينى كه خداوند بتو اختصاص داده باشد
و آن مصائبى كه از تو برطرف كرده و غير تو را بآن مصائب و امراض و گرفتارى مبتلا نموده يادآور باش
كه اين راه تو را نسبت به آن چه كه از دستت رفته بىاعتناء مينمايد.
بحار الانوار-ترجمه جلد 67 و 68، ج2، ص: 151
خداوند متعال ميفرمايد-
به عزت و جلالم سوگند و بلندى و ارتفاع مقامم قسم.
كه هر بندهاى خواست مرا بر خواست خود مقدم بدارد
من در دل و درون او را بىنياز ميگردانم
و فكر او را متوجه آخرت مينمايم-
و بيچارگى و تنگدستى او را كفايت نموده
و آسمانها و زمين را ضامن رزق او خواهم نمود.
و خود در تامين خواسته او هستم
و دنيا با كمال نرمى و تسليم بسوى او خواهد آمد.
و قسم به عزت و جلال و ارتفاع و بلندى مقامم هر بندهاى كه خواست خود را برخاست من مقدم بدارد
من اميدش را نااميد نموده
و از دنيا فقط همان مقدار مقدر به او خواهم داد.
[/font][font=Arial]بحار الانوار-ترجمه جلد 67 و 68، ج2، ص: 151
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان.
برای بالا آوردن تاپیک...
اول یک حدیث زیبا قرار میدم که هممون شنیدیم میذارم اینجا که حداقل چند روزی جلو چشمم بمونه شاید دیگه فراموش نکنم... بعد هم یک یادآوری برای خودم...
حدیث: علم و حکمت را هرکجا و در دست هرکس دیدید فراگیرید ولو در دست یک مشرک (تحت العقول، ص 198، امیرالمومنین)
متاسفانه گاهی غرور کاذب آدم رو می گیره و باعث میشه حرفهای حق یک نفر رو(تازه یک مسلمون رو!!) نشنوه و با تعصب بیجا با مردم برخورد کنه....برای من زیاد پیش میاد متاسفانه.فقط کافیه یک اشتباه از یک نفر ببینم تا دیگه برای گوش کردن به صحبتاش ناشنوا بشم! بیماری بدیه...خیلی وقتا هم باعث شرمندگی خود آدم میشه...
این هم اون یادآوری به خودم :
نقل قول:منتظران منتقم امام حسین (علیه السلام) لطفا امشب سوره اسرا فراموش نشود....
یا زهرا(سلام الله علیه)
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان...
یکی بهم گفت:
از امروز قبل از هر نماز واحب و مستحبی که میخوای بخونی به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) استغاثه بکن... یه دعای فرجی بخوان... یه سوره کوچیک... اگه حالشو داشتی زیارت آل یاسین و... یا حتی به زبان خودت به ایشان متوسل شو...
و بگو آقاجان خودتون مراقب من باشید تا نمازمو تمام کنم....
به دلم نشست
گفتم بنویسم
شاید به دل شما هم بنشیند....
بچه ها صدقه برای سلامتی و طول عمر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) یادمون نره...
خدايا مرا اين عزت بس كه بنده تو ام ،
و مرا اين افتخار بس كه تو پروردگار مني ؛
و تو چناني كه من دوست ميدارم ،
پس مرا چنان كن كه تو دوست ميداري .
الهي آمين