تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پاتوق گردان های بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
سلام علیکم
امام مهدی (علیه اسلام) خطاب به شیعیانش می فرماید :

ما شما را به حال خود رها نمی کنیم و یاد شما را خاطر نمی بریم ،
و اگر چنین نمی بود،سختی و رنج بر شما فرود می آمد و دشمنان،شمارا به زانو در می آوردند.

[img][/img]
صلوات
برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموش نشه
"خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست."

اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
و لعنة الله على عدائهم اجمعين

و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه

واللهم عجل الوليك الفرج.
السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه

[b]قال رسول الله,:
قال الله عزّوجلّ: اذا ذَکَرَنی عبدی فی نفسِهِ ذَکرتُهُ فی نفسی و اذا ذَکَرَنی فی مَلاءٍ ذکرتُهُ فی ملاءٍ خیرٌ منه ...

رسول خدا , فرمودند: خداوند عزوجل می فرماید: چون بنده ام مرا در نفس خویش یاد کند، من نیز او را یاد می کنم و اگر در جمعی مرا یاد کند و ذکر مرا بر زبان جاری کند، من در جمعی بهتر از آن او را یاد می نمایم و چون به اندازه یک وجب به سوی من آید، من به مقدار یک ذراع به او نزدیک می شوم و اگر به اندازه یک ذراع به من تقرب بجوید، من به اندازه وسعت گشودن هر دو دست به او نزدیک می شوم و هنگامی که به سوی من گام بردارد، من به سویِ او می شتابم.

[/b]
محجة‌البیضاء، ج 2، ص 267

[/b]

[b]
یا علی!

[/b]

قَالَ النَّبِيُّ صَلَّی اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ:
[b]مَثَلُهُ كَمَثَلِ بَيْتِ اللَّهِ الْحَرَامِ يُزَارُ وَ لَا يَزُورُ وَ مَثَلُهُ كَمَثَلِ الْقَمَرِ إِذَا طَلَعَ أَضَاءَ الظُّلْمَةَ وَ مَثَلُهُ كَمَثَلِ الشَّمْسِ إِذَا طَلَعَتْ أَنَارَت
مَثَل او (علي) به مانند كعبه است، زيارت مي شود و زيارت نمي كند؛ و مَثَل او (علي) مانند ماه است هنگاميكه آشكار مي شود، ‌تاريكي را برطرف مي سازد؛ و مَثَل او (علي) مانند خورشيد است هنگاميكه آشكار مي شود، همه جا را نوراني مي نمايد.
(بحار الانوار، ج۳۹، ص۸۴؛ مناقب، ج۳، ص۲۶۸)

*نکته:
*رهبری مردم بدون آمادگی،خواست و پذیرش توده مردم امکان ندارد!!!!!!!!

یعنی تا آدم نشیم نمیاد!!!!!!!!!

سلام
برای اینکه سرباز شیم باید چیکار کنیم
بسم الله الرّحمن الرّحیم
(۱۲/مرداد/۹۱ ۲۲:۵۹)900742498 نوشته است: [ -> ]سلام
برای اینکه سرباز شیم باید چیکار کنیم
سلام
برای اطلاع از موضوع گردان ها به این تاپیک و برای ثبت نام به این تاپیک مراجعه بفرمایید.
التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم

نتیجه ی حضور امروزم توی این سایت نورانی:
1- تصمیم گرفتم حتما هر روز زیارت عاشورا را بخوانم. هرچه بهتر.
2-هر روز دعا کنم برای سلامتی و تعجیل در فرج مولای خود صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف.
3- هر روز صد صلوات برای ظهور وسلامتی مولایم یوسف زهرا سلام الله علیها.

اللهم الرزقنی شفاعه الحسین یوم الورود وثبت لی قدم صدق عندک مع الحسین و اصحاب الحسین علیه السلام الذین بذلو مهجهم دون الحسین علیه السلام.

این الطالب بدم المقتول بکربلا؟!
مهربان باش!
یک سنگریزه از اسمش پیداست. یعنی ریز است ناچیز است. اما همین سنگ اگر در جوراب یا کفشت باشد تو را از رفتن و از حرکت بار می دارد. بعضی چیزها ریز است اما انسان را از حرکت در راه خدا و به سمت خوبی ها باز میدارد یکی از آن ها نا مهربانی نسبت به پدر و مادر استهر چند کم باشد و در گفتن اف باشد...
این حرف خداست که فرمود:
لا تقل لهما اف..
به پدر و مادر خود اف هم نگو
بسمه الله الرحمن الرحیم

اللهم عجل الولیک الفرج مولانا صاحب العصر والزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)

الهی آمین یارب العالمین ان شاالله.
من نمیدونم چه جوری عضو گردان شم رو هرچی کلیک میکنم جواب نمیده.Confused

اینکه فقط دعا کنیم فایده نداره بنظر من هر چند روز 1 بار بیایم و عهد ببندیم تا یکی از گناهامون رو ترک کنیم یا یه کار خوب رو شروع کنیم.میگن اگه تا 40 روز رو تصمیمت بمونی دیگه ترکش نمیکنی.Smile

دعا واسه من فراموش نشهBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
آدرس های مرجع