(۲۰/بهمن/۹۲ ۳:۱۲)neyestan23 نوشته است: [ -> ]ممنون از نصیحتتون ولی محبت دوطرفه دوام داره
گاهی اوقات آدم توقع مادری نداره ولی توقع مادرشوهری که داره 
آن کسی خوشبخت هست که از دیگران کمترین انتظار رو داشته باشد .
همین جمله خیلی حرف دارد !!
اگر کسی لطف کرد در حق ما فبهالامراد .
اگر نه شما عروس خوبی باشید کافی هست .
من مسئول عمل خودم هستم . پس باید کنترلش کنم .
دیگری هم مسئول کردار خودش هست پس نمیشود روی رفتار دیگری ، برنامه ربزی کرد !
اگه غلط هست بفرمایید !؟!
(۲۰/بهمن/۹۲ ۳:۱۲)neyestan23 نوشته است: [ -> ] (۲۰/بهمن/۹۲ ۲:۰۱)fighters نوشته است: [ -> ]این از اون سوالات که نمیشه جواب داد!!
خوب این روی همه صدق نمیکنه هر کی قهر کرده باید بیاد جواب بده اینجا!!
یعنی آقایون اصلا قهر نمی کنند و قهر فقط مال خانم هاست؟
ببخشید، اگر اجازه هست بنده پاسخ بدم.
چرا، آقایون قهر میکنن، ولی نه همشون!

منظورشون این بود که اون کسی که قهر کرده باید بیاد جواب بده که علتش چی بوده.
بقیه چی رو توضیح بدن؟

اصلاً بقیه از کجا میدونن؟

5.چرا بعضی از آقایون از قهر کردن خانوم ها بدشون میاد ولی بعضی ها خودشون تو قهر کردن پیش قدم هستن؟؟؟؟؟؟
مسئله ای که برای خودم پیش اومده این موارده:
1- یه موقعی بوده که خانم قهر کردن و بنده با توجه به واکنش ها، اینطور برداشت کردم که بهتره مدت چند دقیقه ای صحبت نکنم که به آرامش برسن. بعد فهمیدم اتفاقاً ایشون توقع داشتن تو اون چند دقیقه باهاشون صحبت کنم و از دلشون در بیارم. (چ مقصر باشم، چ نباشم!)
2- یه موقعی بوده که از خانم آزرده شدم و برای اینکه بتونم رفتارهای بعدیم رو کنترل کنم، مدت کوتاهی صحبت نکردم که معمولاً جواب میده و مشکل حل میشه.
اما در کل ما دعوا و قهر زیاد نداریم و سوء تفاهم ها رو راحت برطرف میکنیم، هرچند که خانم یه مقدار حساس هستند.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دقیقاماخانوما((خودمو میگم

))وقتی قهرمیکنیم همون زمان نیازداریم،طرفیکه باهامون بحث کرده بیادباهامون حرف بزنه
تاآروم بشیم...آقایون بدونن!!!
یه درخواست دارم از شرکت کننده های تاپیک ...لطفا بهش توجه کنید :
موضوع تاپیک >>>
آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
از اینکه به موضوع اصلی تاپیک میپردازید ممنونم , درخواست دوم هم اینه که لطفا نقش مربی تربیتی رو در تاپیک ایفا نکنید و بیاین با صداقت با همدیگه صحبت کنیم ...حرفهای قشنگ قشنگ هم نزنید ... خیلی تاپیک ساده است یکی سوال میپرسه و یکی رفتار شخصیش رو توضیح میده ! حالا چه درست و چه غلط .
یکی میشه مثه من ابوموسی اشعری

و یکی هم میشه مومن با کیاست و سیاست تالار !
(۲۰/بهمن/۹۲ ۱۲:۳۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]یه درخواست دارماز شرکت کننده های تاپیک ...لطفا بهش توجه کنید :
موضوع تاپیک >>>
آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
از اینکه به موضوع اصلی تاپیک میپردازید ممنونم , درخواست دوم هم اینه که لطفا نقش مربی تربیتی رو در تاپیک ایفا نکنید و بیاین با صداقت با همدیگه صحبت کنیم ...حرفهای قشنگ قشنگ هم نزنید ... خیلی تاپیک ساده است یکی سوال میپرسه و یکی رفتار شخصیش رو توضیح میده ! حالا چه درست و چه غلط .
یکی میشه مثه من ابوموسی اشعری
و یکی هم میشه مومن با کیاست و سیاست تالار !
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
منظورشون به بنده بود....
چشم...ببخشید....
رعایت میکنیم....اولین ارسالم بود تواین تایپیک

نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
منظورشون به بنده بود....
چشم...ببخشید....
رعایت میکنیم....اولین ارسالم بود تواین تایپیک![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
خیر خواهر محترم ...منظورم مربی های تربیتی تاپیک بود . اتفاقا نظر شما خیلی هم به تاپیک ربط داشت
(۲۰/بهمن/۹۲ ۱۲:۳۲)Fateme135 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دقیقاماخانوما((خودمو میگم
))وقتی قهرمیکنیم همون زمان نیازداریم،طرفیکه باهامون بحث کرده بیادباهامون حرف بزنه
تاآروم بشیم...آقایون بدونن!!!
خب دیگه. این چیزیه که آقایون باید اکتساب کنن و خانوما توقع دارن آقایون ذاتی بدونن خانوما چی میخوان!
پست پست آموزنده ایه. آقایون و خانومای مجرد میتونن توش تجربه کسب کنن... (همچنین متاهل)

(۲۰/بهمن/۹۲ ۱:۲۹)zahra11 نوشته است: [ -> ]اسکای جون یه رندی پاشو از گلیمش دراز کرد و زن و خدمتکارو به طور تصادفی اشتباه گرفت آقایون هم ازش تشکر کردن !! بعد که من تجربه ی عملیمو در اختیارشون گذاشتم ترش کردن !! به خصوص آقایون به استثناء رضا جان البته !!!
برو بخواب عزیزم دیگه ازین حرفا نمی زنن !!
خب ... زهرا جان!
من این همه تو پیغام خصوصی باهاتون راه اومدم، اونقدری ک من قربون صدقه شما رفتم، تا حالا قربون صدقه هیچ کسی نرفتم!
حالا این رو می ذارم ب حساب عصبانیتتون اما این طرز صحبت کردن (چ پست خصوصی و چ اینجا) در شان ی خانم ک مادر یک خانواده هست، نیست ...
ی سوال دارم؟ آقایون ک صبح تا شب میرن سر کار، تلاش می کنن ی زندگی خوب رو برای خانواده شون فراهم کنن، خدمتکار خانواده هستن؟!
اون بچه ای ک داره توی این خونه پرورش پیدا می کنه، عملا هیچ سودی رو ب خانواده نمیرسونه!خب اینطوری بیایم بگیم ک مادر و پدر کلفت و نوکرن ؟(استغفرالله .... ببین آدمو ب گفتن چ حرفایی مجبور می کنن

)
من هنوزم می گم ک توی یک خانواده اگه، منم منم نباشه، اون رسیدگی با جون و دل انجام میشه...
همه میگن زندگی با مادر شوهر، معمولا آینده خوبی نداره و دلخوری پیش میاد! من می خوام بدونم شما از دست مامان خودتون گاهی وقتا ناراحت نمیشید؟
در ضمن، مردی ک ب خاطر همسرش، مادرشو بذاره کنار، ی روز هم ب خاطر شخص دیگه ای، همسرش رو میذاره کنار ...
شما از تجربیاتتون می فرمایین، خب منم تجربه مو دارم میگم!
چطور وقتی شما بگین، شخصی کردن نیست و اما وقتی من بگم، میشه مورد شخصی؟!
من هنوزم می گم ک میشه مادر شوهر رو مثل مادر خود آدم، دوست داشت ....(جای بحث داره! دوست داشتین تاپیک بزنین بحث کنیم ....)
مشکل از اینجا آب می خوره ک وقتی دختر و پسر با هم ازدواج می کنن، دیگه فکر می کنن فقط خودشون دوتا هستن،مادر شوهر و مادر زن میشن عضو اضافی!!!! یکم مسئولیت پذیر بودن بد نیست
پ.ن 1: جواب یک سری از دوستان خیر خواه (!)و دانای کل(!!!) بماند ...
پ.ن 2: آقایون محترم، توقع داشتم از مادرتون کمی حمایت کنین!!! واقعا برام جای سوال داره!!!

پ.ن 3:دیشب، دیر وقت بود ک رفتم، دوستان برداشت اشتباه نداشته باشن لطفا ... ممنون