آقای عباس زاده تشکر از شما به معنای موافق بودن با همه ی نظراتون نبود،بخاطر وقتی بود که گذاشتید.البته بعضیاشم خوب بود
برخی جواباتون بصورت توهینی بود و خیلی بهمون برخورد.مثلا:
در مورد هشتم و چیزی که راجع به ایمان زن گفتید،یعنی هرکسی با این یه مورد(ازدواج دوم شوهرش) مشکل داره زن بی ایمانیه؟!ایمان به همین یه مورده؟ در مورد 16 مرد باید بلد باشد حرفش را به کرسی بنشاند!!!!! مورد 17 تعطیل کردن عقل خودشون واقعا توهین بود.19 ازدواج موقت،ما خانوما حساسیم این کلمه رو نگید. مورد 20 یعنی دختر دهاتیا فقط اینطورن؟!دخترای اینجا اکثرا مؤمنن و همینطورین.مورد 23 شاید کمی حق با شماست ولی زشته بگید از بی شوهریه. 26 فکر کنه داره با پادشاه حرف میزنه!!!!به غرورم به شخصه برخورد مورد 37 خیلی خیلی زشت بود جوابتون.منطقی صحبت کنید نه توهینی
سلام علیکم ممنون که ایرادات را فرمودید.
مورد هشتم چرا مخالفید؟ آیا قبول ندارید که اکثر زنها از ازدواج دوم متنفرند؟ که این حکم خداست؟
أَفَتُؤمِنونَ بِبَعضِ الكِتابِ وَتَكفُرونَ بِبَعضٍ ۚ فَما جَزاءُ مَن يَفعَلُ ذٰلِكَ مِنكُم إِلّا خِزيٌ فِي الحَياةِ الدُّنيا ۖ وَيَومَ القِيامَةِ يُرَدّونَ إِلىٰ أَشَدِّ العَذابِ ۗ وَمَا اللَّـهُ بِغافِلٍ عَمّا تَعمَلونَ
16 اگر مرد بلد نباشد که حرفش را در جامعه به کرسی بنشاند در بیشتر عرصه های زندگی شکست میخورد.
17 سوال این بود که چه چیزی خیلی آزارمان میدهد بنده هم گفتم وقتی عقلشان را تعطیل میکنند آزار میبینیم. آیا بی منطق شدن که در سؤالها مطرح بود موجب توهین به مردان بود که این باشد؟
19. اشتباه است حساسیتتان را برطرف کنید اگر واقعا مومنید
20 بنده محصور نکردم گفتم اگر بهش بخورد و اگر کسی ایمانش رو نشون داده باشه هم بهش میخورد.
23 چیزی که به ذهنم آمد گفتم ایا باید از ذهن دیگری حرف میزدم؟ یا حرفهای کلیشه ای؟
26 این قانون زندگی هست هر کسی با یک روشی حرف شما را می پذیرد کسی اگر بهش دستور بدهید و دیگری اگر لین باشید. به نظر من باید زن با مرد جوری حرف بزند که او گمان کند همه تصمیمها را دارد خودش میگیرد ولی زن در واقع خودش میداند که چقدر نقش دارد.
منم یه سوال داشتم
چرا پیامبر وقتی با خدیجه بود و حضرت علی با حضرت فاطمه فقط یک زن داشتن
و بعد از از دست دادن اون بزرگواران چندتا زن گرفتن؟
واقعا مردها حاظرند زن هایی مثل زن پیامبر بگیرن،بیوه با چند سر عائله،پیرزن و ...؟؟ اینجا هم ایمان مردها معلوم میشه
در مورد هشتم متنفریم چون عاشق همسرمونیم و این دلیل بر بی ایمانی نیست،در مورد احکام خدا حجاب و احترام به همسرو ... همه چی رو به شخصه حاضرم انجام بدم به نحو احسنت ولی این یه موردو مگه اینکه بی غیرت باشم بذارم.یک سؤال:مرد چرا باید با داشتن یک زن کامل زن دیگه ای اختیار کنه؟در صورتی که جمعیت دخترو پسر مجرد در جامعه تقریبا برابره
16.در جامعه نه تو خونه،این میشه همون دیکتاتور و زندگی همش به سودو دل بخواه یه نفره
17.سه ویژگی اخلاقی رو گفته که دارا هستن نه بعضی اوقات
19.اگه این حکم راجع به زن بود خدایی نظرتون همین بود؟
20.حل شد پس بهتر بیان کنید
23.باید در صورت احتمال دادن به اینکه شخصی ناراحت میشه یا بهش بر میخوره نگید نمیگم خلاف نظرتونو بگید
26.خب اینطوری بیان میکردید بهتر بود
نقل قول:منم یه سوال داشتم
چرا پیامبر وقتی با خدیجه بود و حضرت علی با حضرت فاطمه فقط یک زن داشتن
واقعا مردها حاظرند زن هایی مثل زن پیامبر بگیرن،بیوه با چند سر عائله،پیرزن و ...؟؟ اینجا هم ایمان مردها معلوم میشه
با سلام .
چه اصراریه توی این دوره زمونه مردها برن دنبال همسر دوم ؟
خدا خیرتون بده منو با پیامبر مقایسه نکنید احساس میکنم دارین به ائمه توهین میکنید با این کار !
اینقدر هم این مسئله رو بزرگ نکنید , یه نگاهی به دور و برتون بندازین ببینید چند تا مرد میبینید که دو تا سه تا زن داشته باشن و بعد بیاین بزنید توی سر مردها که چرا اسلام میذاره شما چهارتا زن بگیرین .
نقل قول:چرا پیامبر وقتی با خدیجه بود و حضرت علی با حضرت فاطمه فقط یک زن داشتن
به همان دلیلی که تا 25 سالگی ازدواج نکردند!! آیا این مسئله برای امامان بعدی هم صدق میکند؟
نقل قول:یک سؤال:مرد چرا باید با داشتن یک زن کامل زن دیگه ای اختیار کنه؟در صورتی که جمعیت دخترو پسر مجرد در جامعه تقریبا برابره
به همان دلیلی که پسران مجرد علاقه ای به ازدواج ندارند و الآن دختران مجرد علاقه به ازدواج دارند!! پسرا مسؤولیت پذیر نیستند
خب وقتی آقایان مجرد انجام نمیدهند چرا متأهلین نباید؟
نقل قول:هانا نوشته است:16.در جامعه نه تو خونه،این میشه همون دیکتاتور و زندگی همش به سودو دل بخواه یه نفره
چه در جامعه چه در خانه! در جامعه هم اگر مرد بخواهد با قلدری و پرروگری حرفش را به کرسی بنشاند موفق نمیشود باید با زبان لین ولی قاطع رفتار کند.بنده همین امشب با کسی که انشاء الله قرار است برایش کار کنم با این که او رئیس بنده بود به حمد الله آنچنان قاطع صحبت کردم که خودش هم خوشش آمد و قرار کاری را تقریبا با هم گذاشتیم. در مورد همسر هم انسان باید با نرمی و محبت و به جایش اگر لازم بود بلد باشد قاطعیت به خرج دهد. مثلا اگر زن من بدحجاب بیرون برود و من بلد نباشم این حجاب را به کرسی بنشانم که زنم ولو به زور به حرفم گوش کند که مرد نیستم!!! درسته که قدم اول نرمی است ولی بعضی اوقات قاطعیت مشکل گشاست. قاطعیت هم داد و بیداد و .... نیست بلکه معنای خودش را دارد اگر به رفتار (همسر یا) پدرتان توجه کنید متوجه این قاطعیت مهربانانه میشوید. در ضمن انسان باید انقدر در برخوردهای دیگرش طرف مقابل را به خودش جذب کند که یک زور گویی باعث ایجاد دلخوری نشود.(که در خانه ما عمدة نمیشود من خودم بیشتر از همسرم از این کار بدم می آید ولی گاهی لازم است وباید ناراحتی بعدش که برای خودم ایجاد میشود را به جانم بخرم)
نقل قول:نقل قول:17.سه ویژگی اخلاقی رو گفته که دارا هستن نه بعضی اوقات
خب من اشتباه متوجه شدم.
نقل قول: نقل قول:19.اگه این حکم راجع به زن بود خدایی نظرتون همین بود؟
من کاره ای نیستم و تسلیم حکم خدا هستم چون کاریش نمیشود کرد مثلا من دوست دارم زنم صورتش را هم بپوشاند ولی وقتی نمیپوشاند نمیتوانم او را مجبور کنم و همیشه در خیابان زنهای اینچنینی مرا یاد این مسئله می اندازد و ناراحت میکند. تازه این کار مستحب است!!! ولی نمیشود به زن فشار آورد که انجام بدهد.
نقل قول:نقل قول:20.حل شد پس بهتر بیان کنید
23.باید در صورت احتمال دادن به اینکه شخصی ناراحت میشه یا بهش بر میخوره نگید نمیگم خلاف نظرتونو بگید
26.خب اینطوری بیان میکردید بهتر بود
الحمد لله
(۵/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۵)Reza2035 نوشته است: [ -> ]با سلام .
چه اصراریه توی این دوره زمونه مردها برن دنبال همسر دوم ؟
خدا خیرتون بده منو با پیامبر مقایسه نکنید احساس میکنم دارین به ائمه توهین میکنید با این کار !
اینقدر هم این مسئله رو بزرگ نکنید , یه نگاهی به دور و برتون بندازین ببینید چند تا مرد میبینید که دو تا سه تا زن داشته باشن و بعد بیاین بزنید توی سر مردها که چرا اسلام میذاره شما چهارتا زن بگیرین .
والا الحمدالله ما خانوما اینقدر موضوع واسه بحث داریم که به اینا نمیرسه
اینجا هم اگه دقت میکردید اقایون مطرح کردن که چرا خانوما از زن دوم بدشون میاد
و این نشانه ضعف ایمانه
بنده هم گفتم اگه مردها مثل پیامبر زن گرفتن به دلایلی که پیامبر زن گرفت،ما مشکلی نداریم
اتفاقا واسه منم جالبه چرا مردا که تو خرج یه زن موندن اینقدر تو تخیلاتشون بلند پروازی میکنند
بنده هیچ توهینی به ائمه نکردم
اخه ادم اینجا ناراحت میشه که خانما باید الگوشون حضرت فاطمه باشه اما مردا

اووووو ما کجا ائمه کجا
بالاخره این یه تناقضیه
شاید مثل ائمه نشیم اما خانما که میتونن به شخصیت حضرت زینب و حضرت معصومه و ... نزدیک شن
مردا هم به حضرت عباس و سلمان و .....
نمیشه؟
نقل قول:چرا مردا که تو خرج یه زن موندن اینقدر تو تخیلاتشون بلند پروازی میکنند
پس اصلا مردها نباید زن بگیرند(چون در خرج یک زن هم مانده اند!!) اگر خانمها(هردو) قناعت پیشه کنند میشود. و الا فلا.
دقیقا شما پیروی حضرت زهرا سلام الله علیها باشید و مردها هم پیروی امامانشان.
نقل قول:اخه ادم اینجا ناراحت میشه که خانما باید الگوشون حضرت فاطمه باشه اما مردا
اووووو ما کجا ائمه کجا
بالاخره این یه تناقضیه
شاید مثل ائمه نشیم اما خانما که میتونن به شخصیت حضرت زینب و حضرت معصومه و ... نزدیک شن
مردا هم به حضرت عباس و سلمان و .....
نمیشه؟
من راجع به برادر دیگه ام توی تالار حرفی نمیزنم , خودمو میگم !
خانم ها الگوشون حضرت فاطمه (سلام الله علیها) باشه ...و آقایون هم حضرت علی (علیه السلام) چه چیزی از این بهتر ؟
اما کنار هم قرار دادن اسم خودمو بعد پیامبر رو توهین به ایشون میدونم

در مورد بزرگان دیگه هم همین مسئله صدق میکنه ! سلمان از ما اهل بیت است , در روز قیامت همه ی شهدا به مقام عمویم عباس قبطه میخورند .
در مورد چند همسری هم ایشون بلاخره یه نظری دارند , نمیدونم چرا اینقدر بهش حمله میکنید ؟ یه مسئله ی خیلی ساده است که اصلا هم توی جامعه ی ما نمود آنچنانی نداره ! یه نگاهی به رهبر انقلاب کنید چند تا همسر داره ؟ امام خمینی چند تا همسر داشت ؟ بقیه مراجع چند تا همسر دارن ؟
خیلی احساسی دارین برخورد میکنید , بین هموطن های عرب زبان ما در قسمت جنوبی کشور اصلا چنین برخورد هایی نمیشه , یه مسئله ایه که توی قران اومده و از قدیم الایام هم بوده و یه مدتیه که توی ایران بعد از انقلاب بهش حمله میشه . شما که متاهل هستی از شما بعیده .
(۵/اسفند/۹۲ ۲۲:۴۵)Reza2035 نوشته است: [ -> ]من راجع به برادر دیگه ام توی تالار حرفی نمیزنم , خودمو میگم !
خانم ها الگوشون حضرت فاطمه (سلام الله علیها) باشه ...و آقایون هم حضرت علی (علیه السلام) چه چیزی از این بهتر ؟
اما کنار هم قرار دادن اسم خودمو بعد پیامبر رو توهین به ایشون میدونم
در مورد بزرگان دیگه هم همین مسئله صدق میکنه ! سلمان از ما اهل بیت است , در روز قیامت همه ی شهدا به مقام عمویم عباس قبطه میخورند .
در مورد چند همسری هم ایشون بلاخره یه نظری دارند , نمیدونم چرا اینقدر بهش حمله میکنید ؟ یه مسئله ی خیلی ساده است که اصلا هم توی جامعه ی ما نمود آنچنانی نداره ! یه نگاهی به رهبر انقلاب کنید چند تا همسر داره ؟ امام خمینی چند تا همسر داشت ؟ بقیه مراجع چند تا همسر دارن ؟
خیلی احساسی دارین برخورد میکنید , بین هموطن های عرب زبان ما در قسمت جنوبی کشور اصلا چنین برخورد هایی نمیشه , یه مسئله ایه که توی قران اومده و از قدیم الایام هم بوده و یه مدتیه که توی ایران بعد از انقلاب بهش حمله میشه . شما که متاهل هستی از شما بعیده .
دوست ندارم بحث به حاشیه بره
اما و عاشروهن بالمعروف
مشکل اصلی اینه که اغلب اقایون بلد نیستن چه جوری با خانما صحبت کنن،چه محتوا و چه لحن
مصادیقش رو باز نمیکنم دعوا نشه
وقتی اونجا به مشکل بر میخوره
هر موضوعی که با لحن نامناسب(با این حساب که خانما زود رنجن) مطرح شه خانما موضع میگیرن
به اندازه کافی در تاپیکای دیگه بحث شده و منم دوست ندارم وقت بقیه رو بگیرم با تکرار مکررات
اینم به من نگید که شما که متاهلی بعیده
اون موقع که اقای فلانی سر این قضیه که من گفتم با تععدد زوجات همسرم مشکل ندارم چون خدا گفته،هر چی از دهنش در اومد به من گفت و من تا یه مدتی تالار نیومدم بخاطر اون ادم و کلی پیام خصوصی داشتم که مردم داشتن دلداریم میدادن کجا بودید
من موافق تعادلم،کسی بگه خدا چرا گفته تک همسری و .... مخالفشم و دلایلی دارم و اگه کسی هم در هر ارسال این مسئله رو مطرح کنه و حساسیت خانمای تالار رو برانگیزه بازم مخالفم