تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
مثل اینکه پاسخهای خانمها خیلی بیشتر طرفدار داره!(منظورم این نیست که کلید کنم که اینجا خانمها پاسخ ندن. خودم به اصولی بودن این دسته‌بندی‌ها معتقد نیستم. بلکه میگم جالبه که چنین اتفاقی میفته)
پس کوتاه میگم:
(۲۲/فروردین/۹۳ ۱۰:۱۹)moze84 نوشته است: [ -> ]ملاک باید حجاب باشه، نه چادر...
بنده وقتی میگم «چادر» فرقی نمیذارم بین چادر معمولی و عربی و غیره. منظورم همون نوعش هست که بتونه کار یک چادر رو در شرایط موردنظر انجام بده. فکر می‌کنم دیگران هم منظورشون همین بود. تصور می‌کنم شما در بیان «نه چادر» منظورتون صرفاً «چادر معمولی در شرایطی خاص» بوده. درسته؟
تو زمانه ی الان اگه وضع مالی خانواده ها مثل هم باشه مشکلات کمتره...
در جواب sdg و آقا رضا شاید این پاسخ بهترین پاسخ باشه:
توی این دوره و زمونه که ازدواج به کار و کاسبی بعضی ها تبدیل شده، ازدواج با هم کفو خودتون آمار اختلافات رو کمتر میکنه...
صفرش نمیکنه...
اما کمش میکنه...
ولی در جواب جناب درست پسند:
منظورم چادر نبود. منظورم این بود که مانتویی هایی وجود دارن که حجابشون کامله...
اگر هم من باب مقایسه بر بیایم، هستن مانتویی هایی که از چادری های محجبه هم چیزی کمتر ندارن...
عرض کردم...
فکر کنین یه مانتو شبیه لباس یانگوم، هیچ چیزی از حجاب کامل کم نداره...
من یک سری سوال دارم Cool
این سری از سوالات مخصوص اقایان متاهل و مجرد است

1. فکر کنید تازه ازدواج کردین و همون اوایل گوشی خانومتون مداوم مزاحم تلفنی یا تماس اشتباه داره... چه عکس العمل درونی (تو ذهنتون) و یا بیرونی(نوع برخوردتون ) دارید؟
2. اگر همسرتون بهتون بگه که قبلا فلانی خواستگار من بوده و شما اون شخص رو بشناسید باز چه عکس العمل بیرونی و درونی دارید؟

3.اگر همسرتون با پوشش چهره زیباتری داشته باشه و بعد از محرم شدن و دیدن چهرش بدون پوشش اون زیبایی قبلی رو نداشت درصورتی که شما منتظر دیدن زیبایی بیشتری بودید چه عکس العمل درونی و بیرونی خواهید داشت؟

4. این حقیقت داره که اقایون میتونن هم زمان عاشق چند زن باشند؟

این سوال رو خواهشا اقایون متاهل جواب بدن و البته نه از جانب خودشون بلکه از طرف همه اقایووووون(برای اینکه هم صادقانه باشه هم مشکل خانوادگی پیدا نکنن) . بالاخره اقایون همدیگر رو بهتر میشناسن!!!!

*منظور از ازدواج مجدد ازدواج های موقت مخفیه که وجود داره اما هیچ کس نمیدونه

5.فکر میکنید چند درصد اقایون (همجنس هاتون) به ازدواج مجدد فکر میکنن ؟
6.فکر میکنید چند درصد اقایون ازدواج مجدد رو با تلاش و همت به مرحله عمل میرسونن؟
7.اصولا چند سال بعد از ازدواج اول اقایون به فکر ازدواج مجدد میافتن؟
8.به نظرتون ایا برای جلو گیری از ازدواج مجدد (مخفی) خانم چه نقشی رو میتونن ایفا کنن؟
9.ایا زیبا بودن همسر (زن) ربط مستقیم یا غیر مستقیمی در ازدواج مجدد اقایون داره؟ منظور اینه که ایا زیبایی محرک تنوع طلبی یا بازدارنده این تنوع طلبی میتونه باشه یا کلا امری بی ربطه؟

10.بالاخرع هر کس قبل از انتخاب همسر به ملاک زیبایی مقداری بها میدهد. چند درصد معیار شما زیبایی بود؟ ایا بعد از ازدواج و گذر زمان ایا با خود گفته اید ای کاش بیشتر بها میدادم و یا ای کاش کمتر بها میدادم و با کیس های دیگری ازدواج میکردم؟

11. معیار داشتن خانواده خوب و با اصل و نسب چند درصد معیار ازدواج شما بود؟ ایا بعد از ازدواج و گذر زمان با خود گفته اید ای کاش بیشتر بها و توجه بیشتری میکردم و یا برعکس؟

این سوال رو حتما اقایون متاهل رسما از جانب خودشون جواب بدن

12. پیش از ازدواج و مراسم رسمی عقدتون چه مدت با همسرتون اشنایی داشتید؟ و بعد از ازدواج چند درصد همسرتون همونی بود که شما شناخته بودید؟؟؟؟؟؟
سوالای بالا ( پست قبلی ) خیلی خوبند چرا جواب نمیدن آقایونHuh
آقایون مجرد و متاهل تالار لطف کنید !زحمت بکشید ! قدم رنجه بفرمایید و برون ریزی کنید!!نشنیدین غریب جان چی پرسیدن!!!
یا انقد سوالا هوشمندانس که قادر نیستید جواب بدین!!!
1. فکر کنید تازه ازدواج کردین و همون اوایل گوشی خانومتون مداوم مزاحم تلفنی یا تماس اشتباه داره... چه عکس العمل درونی (تو ذهنتون) و یا بیرونی(نوع برخوردتون ) دارید؟

اگه مزاحم تلفنی باشه که پدر اون مزاحم رو درمیارم. تماس اشتباه هم که اشتباهه.

2. اگر همسرتون بهتون بگه که قبلا فلانی خواستگار من بوده و شما اون شخص رو بشناسید باز چه عکس العمل بیرونی و درونی دارید؟

خب جوابم اینه که پس من گزینه ی بهتری بودم و خوشبختم که مال من شدی

3.اگر همسرتون با پوشش چهره زیباتری داشته باشه و بعد از محرم شدن و دیدن چهرش بدون پوشش اون زیبایی قبلی رو نداشت درصورتی که شما منتظر دیدن زیبایی بیشتری بودید چه عکس العمل درونی و بیرونی خواهید داشت؟

زیبایی فقط چهره نیست که اقایون بهش توجه میکنن. من زیبایی برام مهمه ولی خوش قلبی و خوش رو بودن خیلی مهم تر.

4. این حقیقت داره که اقایون میتونن هم زمان عاشق چند زن باشند؟

بله ، مادر ، همسر ، خواهر ، خاله ، عمه و ...

====================================
سوالات پایین هم متاسفانه به دلیل عدم وجود همسر ! نمیتونم جواب بدم
====================================

این سوال رو خواهشا اقایون متاهل جواب بدن و البته نه از جانب خودشون بلکه از طرف همه اقایووووون(برای اینکه هم صادقانه باشه هم مشکل خانوادگی پیدا نکنن) . بالاخره اقایون همدیگر رو بهتر میشناسن!!!!

*منظور از ازدواج مجدد ازدواج های موقت مخفیه که وجود داره اما هیچ کس نمیدونه

5.فکر میکنید چند درصد اقایون (همجنس هاتون) به ازدواج مجدد فکر میکنن ؟
6.فکر میکنید چند درصد اقایون ازدواج مجدد رو با تلاش و همت به مرحله عمل میرسونن؟
7.اصولا چند سال بعد از ازدواج اول اقایون به فکر ازدواج مجدد میافتن؟
8.به نظرتون ایا برای جلو گیری از ازدواج مجدد (مخفی) خانم چه نقشی رو میتونن ایفا کنن؟
9.ایا زیبا بودن همسر (زن) ربط مستقیم یا غیر مستقیمی در ازدواج مجدد اقایون داره؟ منظور اینه که ایا زیبایی محرک تنوع طلبی یا بازدارنده این تنوع طلبی میتونه باشه یا کلا امری بی ربطه؟

10.بالاخرع هر کس قبل از انتخاب همسر به ملاک زیبایی مقداری بها میدهد. چند درصد معیار شما زیبایی بود؟ ایا بعد از ازدواج و گذر زمان ایا با خود گفته اید ای کاش بیشتر بها میدادم و یا ای کاش کمتر بها میدادم و با کیس های دیگری ازدواج میکردم؟

11. معیار داشتن خانواده خوب و با اصل و نسب چند درصد معیار ازدواج شما بود؟ ایا بعد از ازدواج و گذر زمان با خود گفته اید ای کاش بیشتر بها و توجه بیشتری میکردم و یا برعکس؟

این سوال رو حتما اقایون متاهل رسما از جانب خودشون جواب بدن

12. پیش از ازدواج و مراسم رسمی عقدتون چه مدت با همسرتون اشنایی داشتید؟ و بعد از ازدواج چند درصد همسرتون همونی بود که شما شناخته بودید؟؟؟؟؟؟
نقل قول: سوالای بالا ( پست قبلی ) خیلی خوبند چرا جواب نمیدن آقایون[تصویر: huh.png]

به خاطر اینکه سوالات غلطی هستن ! توی موسسات بزرگ امارگیری یه روشی هست برای طرح سوال که مخاطب فکر میکنه ازاده که پاسخ بده در حالی که سوال ها جوری طراحی میشن که پاسخ ها به سمتی بره که طراح میخواد ...سوالات بالا هم از همین دست هستند و به شخصه به این سوالات پاسخ نمیدم ! چرا ؟

چون سوال ها فقط یه راه حل انتخاب کردن که یا باید انتخاب بشه و یا اینکه نفی اش کرد ... اگه همه ی سوالات رو نفی کنیم که مشخصه داریم دروغ میگیم , اگه همه ی سوالات رو هم به اون راه حل طراح سوال برسیم شیطانی بیش نخواهیم بود ...در صورتی که اگر سوال درست مطرح میشد نه لازم بود ما دروغ گویی کنیم و نه اینکه شیطان جلوه کنیم Smile
(۲۴/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۱)zahra11 نوشته است: [ -> ]آقایون مجرد و متاهل تالار لطف کنید !زحمت بکشید ! قدم رنجه بفرمایید و برون ریزی کنید!!نشنیدین غریب جان چی پرسیدن!!!
یا انقد سوالا هوشمندانس که قادر نیستید جواب بدین!!!

زهرا خانم باور بفرمایید که موقع جواب دادن بعضی سوالات اینقدر اذیت میشم که چی شده که اینقدر دید بدی نسبت به اقایون به وجود اومده. انگیزه برای جواب دادن نمیذاره.
هیچم غلط نیست !
خیلی هم خوبه هیچکدوم از سولات بایاس نداره!
کاملا آزادید که هر جوابی که میخواید یدید!!
اگر هم محافظه کارید یا میترسید جواب ندید!! جواب هم بدید همه کمابیش برای هم نا آشنا هستیم بازم فرقی نمیکنه!!

محمد جان: من که علتی برای ترس نمیبینم و همه بچه های تالار برام عزیزن !! نه به اندازه ی بچه های خودم ولی همتونو دوست دارم حتی اونایی که به هر دلیل با من لج دارن!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع