تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱۲:۳۷)mahyamatin نوشته است: [ -> ]سلام

یک گرگ هرچقدر هم که تو پوست میش رفته باشه وقتی گرسنه بشه و بوی خون بهش بخوره ذات واقعیش را بروز میده.
برای شناخت هر آدمی کافی اول خستش کنی و بعد هم عصبانیش کنی اونوقت چهره ی واقعیش مشخص میشه...
البته من تجربه ای ندارم این ها تجربه دوستانهHuh
خودتون میگید خودتونم جواب میدید ؟!!

تخیل و لاغیر . اصلا این رو دیدم گفتم چه فانتزی عجیبی!!!!

نقل قول:یه سوال, چرا آقایون وقتی آدرسی رو پیدا نمیکنن نمیتونن از ی نفر دیگه بپرسن !!!؟؟؟؟

به همون دلیلی که خانم ها هیچ وقت راه پیدا نمیکند و همیشه گم میشن .

خدایی این سوال به چه دردتون میخوره؟!!

اون خانم هایی که میگن بریم خواستگاری یه پسرBig GrinBig GrinBig Grin کلا هیچ پسری رو نمیتونید اینطوری از ان خود کنید . باید غیر مستقیم باشه .
یه واسطه بره شما رو پیشنهاد بده اونم نفهمه از طرف شما بوده .
البته برای شما مذهبی های گرامی وگرنه بعضی خانم ها راه های دیگه ای دارن که معمولا هم به قول قطام توی سریال امام علی (علیه السلام): سگ میخواستم توله سگ نصیبم شد . یعنی اونی که میخوان رو به دست نمیارن .
خود جنس مونث به صورت غیر ارادی بلده چه کنه . موقعیتش پیش بیاد خدای جنگ های نامتقارن هستند

در ضمن هیییییییییچچچچچچچچ راهی نیست بشه سر از کار یک ادم پسر یا دختر در اورد اگر خودش نخواد ((مگر اینکه خدا کمک کنه))
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۶)fighters نوشته است: [ -> ]اون خانم هایی که میگن بریم خواستگاری یه پسرBig GrinBig GrinBig Grin کلا هیچ پسری رو نمیتونید اینطوری از ان خود کنید . باید غیر مستقیم باشه .
یه واسطه بره شما رو پیشنهاد بده اونم نفهمه از طرف شما بوده .

در ضمن هیییییییییچچچچچچچچ راهی نیست بشه سر از کار یک ادم پسر یا دختر در اورد اگر خودش نخواد ((مگر اینکه خدا کمک کنه))

من این سوال رو چون دوستان شعار زده زیاد داریم که از این ایده حمایت میکنن پرسیدم .
جوابشو میدونم خواستم دوستان هم در جریان قرار بگیرن.!!!!!!!!!!!
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۶)fighters نوشته است: [ -> ]اون خانم هایی که میگن بریم خواستگاری یه پسرBig GrinBig GrinBig Grin کلا هیچ پسری رو نمیتونید اینطوری از ان خود کنید . باید غیر مستقیم باشه .

سلام
چرا نمیشه ؟!!! اتفاقا میشه
دیدم که میگم
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:
خدایی این سوال به چه دردتون میخوره؟!!

دلیل که زیاده برای این سوال! اگر بخاطر غرورشون باشه , یه برخوردی باید باهاشون کرد, اگر برای کم نیاوردنه یه جور دیگه و اگر برای اعتماد به نفس کاذبشونه یطور دیگه و اگر برای دلایل دیگه ست خب بگن دیگه!!

البته میتونه دلایل سیاسی, اقتصادی و ورزشی هم داشته باشه!!Wink

نقل قول:
من این سوال رو چون دوستان شعار زده زیاد داریم که از این ایده حمایت میکنن پرسیدم .

جوابشو میدونم خواستم دوستان هم در جریان قرار بگیرن.!!!!!!!!!!!

بله خب, از این دست سوالا که زیاد میشه پرسید, که دم دست ترینش همون قضیه صیغه ست!!!!

الان ازشون بپرسیم چندنفرشون حاضرن با دختری که قبلا صیغه کرده بوده ازدواج کنن!؟

پاسخشون مشخصه دیگه, اینا دلایلش همون چیزیه که قبلا یه جای دیگه گفتم که بعضیا گویا دلخور شدن , واسه همین دیگه تکرار نمیکنم!

ما از خیر این سوالا دیگه گذشتیم !WinkBig Grin

همون شکلکا رو جواب بدید کم هزینه تره!!!Big Grin
(۱۸/بهمن/۹۲ ۶:۲۰)neyestan23 نوشته است: [ -> ]به نام او...
سلام
1. معمولاً شاغل بودن برای خانم ها مشکل ساز هست به علت معضلات محیط کاری. اما من و خانمم با هم کار میکنیم و مشکل نداریم.
2. نمیدونم، چون خواهر ندارم!
Big Grin
3. گفتم که خواهر ندارم، چرا باز میپرسین؟؟؟
Big Grin
4. به نظر من که دست پخت جفتشون عالیه! (گفتم جفتشون چون خواهر ندارم!)
Big Grin

در ضمن اگر سوالی به سوالا اضافه شده، توی اصل تاپیک بذارید که مشخص باشه و دنبالش نگردیم.
بنده برای هر نوع سوال آماده ام! (جز برخی نوع ها!)
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱۶:۳۴)t.kam67 نوشته است: [ -> ]
در ضمن اگر سوالی به سوالا اضافه شده، توی اصل تاپیک بذارید که مشخص باشه و دنبالش نگردیم.
بنده برای هر نوع سوال آماده ام! (جز برخی نوع ها!)
دوستان ، دوستمون درست میگه
بابا ما تا اومدیم به تاپیک برسیم دیدیم 7 صفحه رفته جلو
سوالا رو مشخص کنید
ما مردا رو مظلوم گیر آوردیدا !Big Grin
بعدا یه سوال بی پاسخ میمونه ، هزار تا ... سرمون خالی میکنید !!
بخدا ما گناه داریم Big Grin
دوستان جو گیر و خودمونی نشین خواهشا!

-------------------

نقل قول:تخیل و لاغیر . اصلا این رو دیدم گفتم چه فانتزی عجیبی!!!!

[/quote]
اصلا منظورتون را متوجه نشدم . لطفا توضیح بدید.

یعنی اینکه وقتی یکی رو عصبانی میکنید فقط عصبانی میکنید نمیاد اسرارش رو بگه . فقط میتونید عکس العمل وقت عصبانیتش رو ببینید . خشم یه حالتیه که هورمون ادرنالین فکر کنم ترشح میشه و باعث تغییرات فزیولوژیکی شده و خون رسانی و تعداد ضربان میره بالا و ... امادگی برای دعوا یا فرار میره بالا .
خودتون هم ادم (نمیدونم چه کلمه ای به کار ببرم ) بدی به نظر میاید .
اتها خاصیتش اینه ببینید وقتی طرف عصبانی میشه چه میکنه همین! یعنی چقدر شدت عکس العمل و اعمال حین عصبانیتش چیه .

خیلی ها هم سیب زمینی تشریف دارند عصبانی شدنشون بدرد نمیخوره .

اون خواهری هم که در مورد ادرس سوال کرد

هیچ وقت مردتون رو خورد نکنید .
همون طور که شما پرنس زیبای خواستنی اونید . اونم رستم محافظ و زورمند و توانای شماست .

غر نزنید حالا یه ادرسی هم پیدا نشد !!
مرد شما باید فکر کنه قبولش دارید ...

در مورد شکلک . خود شکلک مهم نیست

مثال
شما ۲ تا خانم با صدای کش دار محرک به هم میگید : وای عزززییزززممم خوبی شکیلا جان فدات بشم خیلی دوست دارم Heart )

یا
شما مردا هم عجب چیزایی هستید (Wink) و از این قبیل یا حرفای دیگه . باید به تصویری که این جملات میسازه دقت کنید . اصولا نخ دادن یا به عبارتی گرم گرفتن و خودمونی شدن یه سیگنال میفرسته و اون قسمت غریضی رو فعال میکنه

متاسفانه ارسال من ویرایش شد .

به هر حال باید بگم وقتی شما چیزی رو میگید یا مینویسید باید بدونید اون نوشتار تصویری رو در ذهن میسازه . برای همین ذکر گناه حرامه .
حتی از خودتون هم تصویر خاصی رو در ذهن میسازه .
دوستی داشتم که در یکی از دعوا های پدر مادرش مجبور شد دست های پدرش را از دور گردن مادرش باز کنه چون داشته خفش می کرده ... داشته مادرش را می کشته بعد هم به سمت دوستم حمله می کنه تا اونو خفه کنه که همسایه ها می رسن... پدرش موقعیت اجتماعی خوبی داره و رو پیشونیش هم ننوشته عصبی اگر هم ببینیدش در باورتون نمیگنجه که چنین رفتاری در هنگام عصبانیت از خودش نشون بده . این قصه هر بار که پدرش عصبانی میشه به نوعی تکرار میشه. متاسفانه این تنها موردی نیست که من در اطرافم دیدم.
نصف قاتل های دنیا هم فقط بخاطر اینکه نتونستن خشمشون را کنترل کنند قاتل شدند.پس دونستن اینکه طرف مقابلتون هنگام عصبانیت چکار می کنه بسیار بسیار مهمه.

در ضمن یک خانم را هم در هنگام خشم میشه شناخت یک دختر با حیا و خدا دوست هر چقدر هم که عصبانی باشه حرف زشت نمیزنه، حرکت ناشایست انجام نمی ده ،فریاد نمی زنه،چون این حرکات را در شان خودش نمی دونه .

با این کار شما قرار نیست راز و اسرار کسی را بدونید حتی اگر اون فرد شریک زندگیتون باشه چون در اون صورت دیگه اسمش راز نیست .
به نام الله

دوستان چرا به سوالات بنده پاسخ نمیدید و گیر دادید به ازدواج و خواستگاری؟؟؟؟؟؟

HuhDodgy
بسیار این تئوری کاربردیه .خسته کردن و عصبانی شدن شخص مقابل .
دو بار با این تئوری از انتخاب نا مناسب نجات پیدا کردم .

اما باید خیلی درست و حساب شده قدم برداشت . به شخصه تئوری صداقت و خودت باش رو هم قاطیش کردم که برکت نتیجش بهتر باشه . بسیار پیجیدست . که در این تاپیک نمیشه بازش کرد . اما دوستانی که از این روش استفاده میکنن مواظب باشن شخص مقابلشون هم ممکنه داره نقش بازی میکنه و یا اینکه میخواد خسته بشه .و یا اینکه فهمیده و داره شما رو امتحان میکنه .باید خیلی حرفه ای عمل کرد.تئوری زبان بازی مخاطب رو دست کم نگیرید که روانشناسی زن رو نشون میگیره . فوقالعاده خطرناکه .
Cool

به شخصه یک سوال پرسیدم و اون هم در راستای شفاف سازی شعار زدگان تالار .
و از خانم ها خواهش میکنم سوالاتتون خیلی تخصصی تر باشه . بیشتر سوالات واقعا جوابشون مشخصه.خودم سوالات فوق تخصصی دارم که ............................
موفق باشید.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع