تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
من قبل از به دنیا اومدن دخترم چادر عربی سر میکردم.
گاهی هم چادر به سرم سنگینی میکرد و موهام میومد بیرون...
خیلی وقتا هم اصلاً متوجه نمیشدم و همسرم یا مامانم یا خواهرم بهم گوشزد میکردن...
چون وقتی چادرم جلو بود و روسری عقب میرفت، من فکر میکردم اونجایی که روسریه، در واقع چادره...
اما خوب در هر حال چادر بود و پوشش بدنم کامل بود.
یه بدی دیگه هم که داشت، وقتی میرفتیم خونه مادرشوهرم اینا چادرم رو که درمیاوردم، مانتوی معمولی تنم بود و برادر شوهرهام و شوهر خواهر شوهرم هم اونجا بودن و من معذب بودم...
اما از وقتی بچه دار شدم، دخترم میومد بغلم و مدام چادر و روسریمو میکشید...
یعنی مدام روسریم میافتاد.
با هزار زور یه شرکتی رو پیدا کردم که مانتو عربی میفروخت. یه مانتو عربی عین لباس یانگوم اینا...
مزایاش این بود که روسریم دیگه هرگز عقب نرفت و موهام دیگه معلوم نشد و خونه مادرشوهرم هم که میرفتم دیگه چادرم رو در نمیاوردم.
همون مانتو تنم بود و حجابم جلوی نامحرمای فامیل هم کامل بود.
مانتو یا چادر اگر حجاب باشه، فرقی نمیکنه...
اما اگه بی حجابی باشه، با چادر هم میشه بی حجاب بود.
اتفاقاً همین دیروز یه چادری دیدم که موهاش رو درست کرده بود و کلیپس زده بود و آرایش غلیظ و ... موهاش هم بیرون بود.
چادرشم داشت باد میداد و همه بدنش هم معلوم بود.
دیدین میشه با چادر هم آبروی حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو برد؟
نگین توطئه بوده و فلان و بهمان ها!!!
از همین دخترهایی بود که پدر و مادر زورکی چادر سرش کرده بودن و معلوم بود که تازه نامزد کرده...
ملاک باید حجاب باشه، نه چادر...
جالبه که کسی به سوال من جوابی نمیده
(۲۰/فروردین/۹۳ ۱۷:۰۰)Sdg نوشته است: [ -> ]یه سوال داشتم از اقایون محترم تالار که از مهریه های بالا شکایت دارن:-) وقتی میرید خاستگاری،وضعیت مالی خانواده ی شما و خانواده ی دختر خانم کفو هم هست ؟
نقل قول:یه سوال داشتم از اقایون محترم تالار که از مهریه های بالا شکایت دارن:-) وقتی میرید خاستگاری،وضعیت مالی خانواده ی شما و خانواده ی دختر خانم کفو هم هست ؟

با سلام .
عمدتا خانواده ها هم کفو نیستن و نگاهشون به مهریه یه نگاه مادیه که به صورت اهرم فشار ازش استفاده کنند و یا اینکه چشم فک و فامیلشون رو در بیارن ...شکایاتشون هم بیمورده .
منظورتون اینه که خانواده ی دختر وضع مادیشون پایین تره یا پسر؟
نقل قول: منظورتون اینه که خانواده ی دختر وضع مادیشون پایین تره یا پسر؟

عرض کردم نگاه به مهیه است که مهمه ! الان بلا نسبت جمع یه سری خانواده ها هستن نداشته های باباشون رو به عنوان مهریه طلب میکنن ! حالا خانواده دختر یا پسر ثروتمند باشن یا فقیر فرقی نداره ...کلا بحث غلطیه تا زمانی که نگاه به مهریه صحیح نباشه !

مهریه >>>هدیه ای برای اثبات محبت شوهر به زن

معمولا نگاه به مهریه اشتباست , واسه همینه زیاد به مشکل میخوریم و گرنه بحث پولدار و فقیر نیست
خب ببینید الان بیشتر به معنی پشتوانست!اصلا با همین عنوان هدیه در نظر بگیرید.وقتی دو خانواده در یک سطحند،چه در زمینه مهریه،چه جهیزیه،چه شرط و شروط مالی توقع بیجا نخواهند داشت.اینطور نباشه که بقولی از خانم موزه مثلا به خاستگاری دختری از سعادت آباد برید و انتظار داشته باشید هیچ توقعی از لحاظ مالی نداشته باشند.
نقل قول: خب ببینید الان بیشتر به معنی پشتوانست!اصلا با همین عنوان هدیه در نظر بگیرید.وقتی دو خانواده در یک سطحند،چه در زمینه مهریه،چه جهیزیه،چه شرط و شروط مالی توقع بیجا نخواهند داشت.اینطور نباشه که بقولی از خانم موزه مثلا به خاستگاری دختری از سعادت آباد برید و انتظار داشته باشید هیچ توقعی از لحاظ مالی نداشته باشند.

خب پس بهش میگن ضمانت نامه ای جهت جلوگیری از طلاق اسمش مهریه نیست که !
این مثالی هم که فرمودین یه طنزه نه واقعیت , من همین الانش بخوام از خانواده های هم سطح خودمون مثال بزنم زیر 300 تا سکه رو اصلا قبول ندارن ! در صورتی که هیچی هم خودشون ندارن , نیازی نیست به خواستگاری یه نفر در سعادت آباد بریم ...این مثال ها واسه فیلم های قبل از انقلاب بود .

واسه من یکی که مهریه کاملا حل شده است , هدیه ای رو قبول میکنم که بخوام واقعا از سر محبت پرداختش کنم و گرنه شکایتی نیست که چرا 500 تا سکه میخواین ؟ چون نگاه اونها فرق داره ...اصلا اینو به چشم هدیه نمیبینن میخوان یه اهرم فشار داشته باشن که فردا با بی عرضگی های فرزندشون کنار بیام .

در بحث هم کفو بودن هم , پول و ثروت ملاک نیست ...معیار ایمانه ! ممکنه من برم خواستگاری کسی که از لحاظ مالی عین خودمون باشه ولی نگاهش به مهریه همون عددهای عجیب و غریب باشه ولی برم خواستگاری کسی که وضع مالیش توپ باشه ولی به مهریه مثه من نگاه کنه ! به چشم یه هدیه نه بیشتر !
خب این هایی که میگید ،هستن...واقعا این خانواده ها هستن،و هرچند کمی تند میرید...و هرچند کفو بودن در هرچیزی معیاره....اما حق با شماست،با این خانواده ها وصلت عاقلانه نیست.
نقل قول:خب این هایی که میگید ،هستن...واقعا این خانواده ها هستن،و هرچند کمی تند میرید...و هرچند کفو بودن در هرچیزی معیاره....اما حق با شماست،با این خانواده ها وصلت عاقلانه نیست.

زن مومنه هم کفو مرد مومن است , این حرفیه که وقتی پیامبر میخواست جبیر( یه شخص فقیر) رو به خواستگاری زلفا ( پولدار) بفرسته بهش گفت Smileمنبع : داستان راستان - مطهری
مهریه هدیه است.منتها این هدیه رو نمیدن.Smile. در بیشتر مواقع هدیه رو دارن زورکی میگیرن . Winkجالبه هنوز هم اسمش هدیه است.
براش سقف تعیین میکنن و یا ابزار دست مرد و زن شده واسه تهدید .
اسمش هست
معامله نه هدیه .Dodgy
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع