نقل قول:حالا سوال من این که به نظر شما که یک مرد هستید اگر یک آقایی از اوضاع مالی بسیــــــــــــــار خوبی برخوردار باشه و یک خانوار که چه عرض کنم ده خانواده رو هم بتونه تامین کنه احتمال اازدواج مجدد این اقا رو زیاد می دونید یا کم؟
یعنی احتمالی این که مجددا ازدواج کنه بیشتره یا این که ازدواج نکنه؟
هر چند که گفتید نگیم بستگی به خانمش داره , ولی واقعا بستگی به خانمش داره

.
اما این فرض رو من قبلا هم توی تاپیک های مختلف مطرح کردم , تنها دلیلی که امروز آقایون نمیتونند چند تا زن بگیرن اینه که مشکل مالی دارند و گرنه تضمینی نیست که یک مرد چند تا زن نگیره . از لحاظ شرع هم هیچ مشکلی نداره !
البته بازم دوستان میتونند بیان بگن نمیتوانید عدالت برقرار کنید و اینو قران میگه و از حضرت علی (علیه السلام) مثال بزنند که با حضرت زهرا (سلام الله علیها) تنها زندگی میکرد و حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم تا زمانی که حضرت خدیجه(سلام الله علیها) بوده فقط با ایشون بودند .
طبیعیه که ما هم میگیم امام حسین (علیه السلام) چند تا همسر داشته به اضافه ی امام کاظم (علیه السلام) ...یعنی این دلایلی که میارند فقط میتونند خودشون رو توجیه کنند .
حالا اینکه از لحاظ مادی وضعشون خوب باشه بیشتر به خاطر طمع هست و من خودم زیاد این سبک ازدواج مجدد رو نمیپذیرم و بیشتر شبیه شهوت رانی میمونه تا ازدواج مجدد ولی خب توی همین کشورهای همسایه دو تا دوتا زن میگیرن و اتفاقی هم نمی افته , توی ایران جوگیر زیاد داریم .
خوراک فکری به قدری مسموم هست که وقتی چنین مسائلی مطرح میشه بیست نفر گریبان چاک میکنند و از حقوق له شده ی زنان میگن ...یا در مسائل جنسی و مسائل مربوط به ازدواج هم این خوراک مسموم توی ذهن مسلمانان گرانقدرمون موجوده

راننده پدرم اینا اوضاع مالیش داغونه ها!!!
اما دو تا زن داره...
اتفاقاً اونایی که فقیرن هم زن زیاد دارن و هم بچه...
به قول قدیمیا سرمایه آدم بی پول زن و بچه است...
ببینید!
درسته که من مرد نیستم، اما باید این جا در مقام دفاع از آقایون بربیام...
آقایون که چه عرض کنم...
فقط آقا رضا.
آقایون متاهل تالار - با عرض شرمندگی- زدن بر طبل بی عاری واسه جواب دادن به سوالای 4 تا خانوم...
اصلاً چرا باید ما خودمون همه چیزو در رابطه با شما کشف کنیم؟
قدتون کوتاه میشه اگه یه ذره توضیح بدین؟؟؟
والا...
و اما در مورد پول و زن دوم و ...
اصولاً کسی که پول زیاد داره، زنش هم از این پول زیاد استفاده میکنه...
مگه چقدر میتونه گردنبند و دستبند بخره و لباس بخره و بندازه؟؟؟
مازادش رو میده ماشین میخره، میره کلاس و ...
ماشینم نمیخره که توی پارکینگ خاک بخوره که ...
اگه کار هم نداشته باشه، کار جور میکنه که بره بیرون یه دوری بزنه و ماشینش رو به نمایش بذاره...
در بهترین حالت ماشینو میبره بیرون که لذتش رو ببره...
در این موارد که ما خانوما سرمون با مادیات گرم میشه، خیلی وقت نمیکنیم به همسرمون برسیم...
این مزون بره، اون فروشگاهو گز کنه، اون انگشتر برلیانه رو بخره...
همه و همه برای همسر نیست. برای در آوردن چشم جاری و همسایه و ... استفاده میشه...
شوهر بیچاره هم مونده آویزون بین زمین و آسمون...
پول درآورده که لذتشو ببره، شده بلای جونش...
دیگه خانم باید فکر مسافرتای خارجش باشه، زیاد نزاد که هیکلش به هم نریزه و ...
آقایون هم گزینه اولی که به ذهنشون میرسه، قبل از صحبت کردن با زنشون، همسر دومه...
آقایون متاهل تالار...
خداییش توی بدبین کردن دختر خانوما و آقا پسرای تالار به ازدواج، نقش مهمی رو ایفا میکنین...
نقل قول:امیدوارم حقوقتون بهتون برگردونده بشه....![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
بعضی از آقایون یاباید با ماشین زمان به دوره ها قبل برگردن یا باید یه سر برن کشورهای همسایه بلکه حقوق از دست رفتشون رو باز ستانن!!!

یکی بیاد حقوق آقایون رو بدددددده ه ه!!!!!!
فعلا که مظلوم تر ازین پسر مجرد مظلوم کسی جوابگو نیست!!
یه سوال :
چرا آقایون حس برتری دارن کلا پسرا هم میگما !!!!!!!!!!!!
خدایی نگید نه و با دین مخالفه اینا واقعا بگید
(۲۵/فروردین/۹۳ ۲۱:۳۲)Reza2035 نوشته است: [ -> ]به خاطر اینکه اینها خط قرمزهای خانم های ایرانیه ...بهتره زندگیشون رو به خاطر یه سوال از هم نپاشن
مسئله ی خیلی ساده ایه منتهی میتونم پیش بینی کنم همین بحث ساده توی این تاپیک به یه جنجال عظیم ختم میشه .
اصلا بی خیال ایرانی بودن شما برو زن خارجی بگیر بعد از یک سال بگو میخوام دوباره زن بگیرم ببین چیکار میکنه
حالا فرض میکنیم شما ازدواج کردید بعد به همسرتون بگید میخوام دوباره زن بگیرم اگر ایشون عکس العمل نشون نده (مثل این میمونه بگید میخوام برم پفک بخرم)شما چی فکر میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:یه سوال :
چرا آقایون حس برتری دارن کلا پسرا هم میگما !!!!!!!!!!!!
حس برتری نسبت به چه کسی ؟ خانم ها و یا اقایون هم جنس خودشون ؟
نقل قول:اصلا بی خیال ایرانی بودن شما برو زن خارجی بگیر بعد از یک سال بگو میخوام دوباره زن بگیرم ببین چیکار میکنه ![[تصویر: dar.gif]](http://www.askdin.com/images/smilies/Small/dar.gif)
حالا فرض میکنیم شما ازدواج کردید بعد به همسرتون بگید میخوام دوباره زن بگیرم اگر ایشون عکس العمل نشون نده (مثل این میمونه بگید میخوام برم پفک بخرم)شما چی فکر میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی خارج از کشور هم بر طبق کتاب روانشناسی کاپلان و سادوک 100 در 100 مردان متاهل روابط خارج از عرف زناشویی دارند. و زن ها هم 80 در 100شون اینطور هستند .

آخه زن دوم رو میخوام چی کار کنم ؟ مغزم تاب برداشته ؟
در ضمن عرف ازدواج دوم اینه که همسر اول میره واسه شوهرش زن میگیره ...مثه پفک خریدن نیست .

البته توی مملکت ما جور دیگه ای تعریف میشه , طرف میره زن دوم رو به صورت مخفیانه باهاش رابطه برقرار میکنه و بعد گندش در میاد , خیلی کم پیش میاد از راه صحیح اقدام بشه .
نقل قول: سوال برام پیش اومده ،پس عشق تو مرد تعریف نشده؟
تعریف شده ولی خب فعلا قوانین و عرف سمت زن ها رو گرفته . به طور مثال یکی بره زن دوم بگیره اولین اتفاقی که میفته یه سری کاسه داغ تر از آش پیدا میشن که میگن طرف سر شهوت رانی این کارو کرده , یه سری اونو ظالم میدونن !
کم پیش میاد یکی بگه آخه به تو چه که طرف زن دوم گرفته ؟

اصلا به کسی ربطی داره؟ 3 نفر هستن با همدیگه کنار اومدن و دارن زندگی میکنن ولی امان از قلب مریض بعضی از ماها ...
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
ب نظرم هیچ مردی بهتر از محارم یک زن نمی تونه ب این دست سوالات پاسخ بده ...
این پرسش و پاسخ ها جایگاهی نداره .. تاوقتی محارممون هستن...
یاعلی
جالبه که کسانی هم بحث میکنن که توی level یک موندن...
اگه بهتون بر نمیخوره، لطفاً اول شوهر و زن اول رو پیدا کنین، بعد برین سراغ دومی و دعوا سر هوو...
آقا رضا!
یه پیام خصوصی بدین به این رفقای متاهلتون که بیان و اینجا نظر بدن.
در نهایت احترام، نظر یک آدم مجرد در مورد زن اول و ازدواج هم قبول نیست، چه برسه به زن دوم و صیغه و تعداد بچه و ...
امیدوارم بهتون برخورد نکنه...