تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
از محاصن زندگی با پدر و مادر اینه که بچه که داشته باشی ، پدربزرگ و مادربزرگ بزرگش می کنند ، دیگه زحمت حاج خانم کم میشه . بیشتر به خودش میرسه به زندگی ، خانواده . مرد هم همینطور
وقتی زن و مرد شاغل باشن دیگه کی به فکر 3 یا 4 تا فرزنده؟ همون یکی یا دوتا به سرشونم زیاد میشه ! اونقت جمعیت شیعه میاد پایین ! جهان اسلام هم لنگ ازدواج ما میشه Smile
اما وقتی دست خدا با جماعته . . . چرا به بخت خودمون پشت پا بزنیم .
خانم ها اگر نشنیدن دقت کنند ، میگن مرد خانواده دوست ، زن دوسته ،

خوب سوالای جدید
آقایون ، خانم چادری را برای ازدواج ترجیح میدین و یا غیره Huh
(۲۰/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۵)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]خوب سوالای جدید
من خانمم چادریه ولی اولش برام مهم نبود. الان میفهمم برام مهمه.
البته بیشتر به خاطر خودش. چون نمیخوام همسرم گناه کنه.
اما اگر مانتویی پوشیده هم بود فکر نمیکنم به مشکل برمیخوردیم.
نقل قول:خوب سوالای جدید
آقایون ، خانم چادری را برای ازدواج ترجیح میدین و یا غیره
آقایون خانوم نجیب رو ترجیح میدن! حالا چادری باشه یا مانتو...فرق زیادی نداره!
خانومی که سبک نباشه،نجیب و با حیا باشه...از خانومهایی هم که خیلی آرایش میکنن خوششون نمیاد!
حتی کثیف ترین پسرهای توی خیابون که هر روز با یکی هستند،هرگز ار توی خیابون و از بین اون دخترا هرگز همسری انتخاب نمیکنن...
(۱۸/بهمن/۹۲ ۶:۲۰)neyestan23 نوشته است: [ -> ]
5.چرا بعضی از آقایون از قهر کردن خانوم ها بدشون میاد ولی بعضی ها خودشون تو قهر کردن پیش قدم هستن؟؟؟؟؟؟

سلام مجدد به همگی .

فراموش نکنید مردی از قهر کردن خانمها بدش میاد که سیاست و حرفه خارج کردن ناراحتی از دل همسرش و جرات و جسارت معذرت خواهی رو نداشته باشه .

از نظر حقیر مرد اگر راهش رو بلد باشه میتونه از قهر کردن همسرش به نفع بهتر کردن و قوی کردن رابطه استفاده کنه .

اگر مردی نتونه این کار رو بکنه همیشه باید با قهر کردن خانمها مشکل داشته باشه .چون این یکی از راههای ناز کردن خانمهاست ( حالا به روشهای مختلف )

(۲۰/بهمن/۹۲ ۱۵:۲۶)Aban نوشته است: [ -> ]من هنوزم می گم ک توی یک خانواده اگه، منم منم نباشه، اون رسیدگی با جون و دل انجام میشه...

من هنوزم می گم ک میشه مادر شوهر رو مثل مادر خود آدم، دوست داشت ....(جای بحث داره! دوست داشتین تاپیک بزنین بحث کنیم ....)

البته رفتارهای طرف مقابل میتونه تاثیر گذار باشه تا جایی که دوست داشتن رو کمرنگ کنه .

اما اگرخانمی با خانواده همسرش با کمال احترام و محبت و ... رفتار کرد مردها باید بدونن مسئولیت سنگینی به دوش دارن .

گاهی یک تشکر ، گاهی یک صحبت کوتاه و گفتن در جریان بودن سختی کار ، گاهی یک نگاه عمیق و با محبت ، گاهی حتی یک جمله دوست دارم ، گاهی یک جانبداری به موقع و ...میتونه خستگی زن رو برطرف کنه .

منظورم اینه که مرد میتونه تو ادامه و یا صبر رابطه همسر با خانواده خیلی موثر باشه .

(۲۰/بهمن/۹۲ ۱۵:۵۵)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]خوب سوالای جدید

معیار ازدواج چادر نیست .
یکی از معیار دینی برای ازدواج و یا انتخاب ، نوع پوشش چادر برای خانمهاست .

اعتقاد من بر اینه که اگر خانمی به تحقیق ، اطلاعات دینی خودش رو به روز کرده باشه قطعا نزدیکترین نوع پوشش رو بر مبنای نگاه دینی چادر میبینه برای خودش .

و نکته دیگه اینکه اگر خانمی ندونه برای چی داره چادر میپوشه و فقط بر مبنای میل شخصی این کار رو کنه قطعا از گزینه های ازدواج حقیر کنار میره ...Blush ( چون به راحتی ممکنه فردا بر مبنای میل شخصی این کار رو نکنه )

پس کوشن خانمهایی که سوالات سخت داشتن ؟!!!!
کا به جایی رسیده که یه آقا سوال میکنه یه آقای دیگه جواب میده ؟!!!Huh
منم میخوام ی سوال بپرسمBlush
خیلی برام سواله بعضی اقایونی که رفتارای خشک و سختی دارن و حرف حرف خودشونه رو چطور باید باهاشون کنار اومد؟؟!!
درسته که اقایون ذاتا دیکتاتور هستن Coolالبته بجز یه عده معدودیشون ولی چرا اینطورین بعضیا ؟؟!!
موندم خانما احساساتی و لطیفن و اقایون کم عاطفه و خشک این دو چطور کنار هم میخوان دوام بیارن؟
خواهشا جبهه نگیرید ......
(۲۱/بهمن/۹۲ ۰:۳۰)help me نوشته است: [ -> ]منم میخوام ی سوال بپرسمBlush
خیلی برام سواله بعضی اقایونی که رفتارای خشک و سختی دارن و حرف حرف خودشونه رو چطور باید باهاشون کنار اومد؟؟!!
درسته که اقایون ذاتا دیکتاتور هستن Coolالبته بجز یه عده معدودیشون ولی چرا اینطورین بعضیا ؟؟!!
موندم خانما احساساتی و لطیفن و اقایون کم عاطفه و خشک این دو چطور کنار هم میخوان دوام بیارن؟
خواهشا جبهه نگیرید ......

سلام .

خیلی راحته جواب سوال شما ...

کافیه جلوشون کوتاه بیایید طوری که متوجه بشه به خاطر اون کوتاه اومدید . همون موقع برگ برمیگرده و به نفع شما میشه .Wink

مردهای دیکتاتور دوست دارن حرف خودشون به کرسی بشینه اما عموما وقتی فهمیدن حرف آخر رو میزنن میگن حالا که حرفم رو گوش داد منم به حرفش عمل میکنم .

یه نکته هم بگم مردها ذاتا دوست دارن مسلط به محیط و زمان باشن ، این دیکتاتوری نیست ، عده ای از مردها فکر میکنن با این کار حاشیه امنیت خوبی رو برای زن فراهم کردن .

نقل قول:موندم خانما احساساتی و لطیفن و اقایون کم عاطفه و خشک این دو چطور کنار هم میخوان دوام بیارن؟

دقیقا همینه :
بعد از زندگی مرد یاد میگیره چطوری احساسی فکر کنه و جنس لطیف رو میشناسه و زن یاد میگیره چطور مرد سرکش رو آروم کنه و معنای هر حرف و رفتار خشکی چی میتونه باشه . تمام لذت زندگی به همین یادگیریهاست .

نقل قول:
مردهای دیکتاتور دوست دارن حرف خودشون به کرسی بشینه اما عموما وقتی فهمیدن حرف آخر رو میزنن میگن حالا که حرفم رو گوش داد منم به حرفش عمل میکنم .
اینکه خیلی سخته همش جلوی کسی کوتاه بیاید و حرف حرف اون باشه!! اگه خانوم هم یکم حرف حرف خودش باشه که دیگه ......
بعضی اقایون علاوه بر دیکتاتور بودن منطقی هم نیستن اینو دیگه چکار باید کرد؟؟
همش خانوم کوتاه بیاد که زن از زندگی با اون مرد دلسرد و دلزده میشه حالا هر چقدر هم که دوستش داشته باشه.....

1. ای کاش دنیای آدمها همینطوری بود که شما تصویرش می کنید
متاسفانه اینها که شما می فرمایید در جامعه داره پیاده نمیشه . نه در مورد چادری ها و نه بقیه .
2- اصلا شما نمی دونید چادر گذاشتن چه ارزش و از خودگذشتگی رو می طلبه داره که دارید اینطوری می نویسید .

بله . بدون چادر هم حجاب قبول هست پس دیگه چه ارزشی داره چادر گذاشتن .
من همینها رو دارم در نوشته هاتون می بینم .
لعنت خدا بر شر شیطان رجیم
نقل قول:اینکه خیلی سخته همش جلوی کسی کوتاه بیاید و حرف حرف اون باشه!! اگه خانوم هم یکم حرف حرف خودش باشه که دیگه ......
بعضی اقایون علاوه بر دیکتاتور بودن منطقی هم نیستن اینو دیگه چکار باید کرد؟؟
همش خانوم کوتاه بیاد که زن از زندگی با اون مرد دلسرد و دلزده میشه حالا هر چقدر هم که دوستش داشته باشه...

مرد رو با هیتلر اشتباه نگیرید !
مردهای جامعه ی ما حشمت فردوس و پدر سالار و ... نیستن که توی سریال ها نشون میدن !
نمیگم مردها اصلا اینطوری نیستن , خیلی کم هستن ! در ضمن رفتار یه اقا با خانم خیلی با اون چیزی که نشون میده فرق داره ... فقط کافیه زن غرور مرد رو حفظ کنه , اون مرد تبدیل به بچه میشه در مقابل زن ... هر کاری میکنه تا اون زن رو خوشحال کنه
(۲۱/بهمن/۹۲ ۱:۱۸)Reza2035 نوشته است: [ -> ]فقط کافیه زن غرور مرد رو حفظ کنه , اون مرد تبدیل به بچه میشه در مقابل زن ... هر کاری میکنه تا اون زن رو خوشحال کنه

باریک الله آقا رضا...
دارین میاین تو خط...
ما هم از اول همینو میگفتیم هی اون آقا بی ادبه رو واسه ما رو میکردین...
اما در مورد چادر و حجاب...
من مانتویی ای که بدحجاب هم باشه و مطلقاً آرایش نکنه رو به چادری ای که آرایش کنه و روش چادر سر کنه ترجیح میدم...
میدونین چرا؟
اولاً این که اون چادریه عزت و شرف چادر رو زیر سوال برده...
ثانیاً این که به نظر من توی این دوره و زمونه دختر خوب اونیه که آرایش نکنه...
آرایش به نظرم یه حق الناس فجیعه...
دخترهای هم سن من خیلی هاشون مجرد موندن...
همه اش هم به خاطر این بود که توی دوره ما، برای اولین بار یکسری دخترها آرایش کردن و یک سری نکردن...
لذا اونایی که آرایش کردن، بقیه رو از چشم پسر ها انداختن...
من توصیه ام به شما اینه که دختر بی آرایش بگیرین...
البته خوبه که حجاب هم داشته باشه...
اما به نظرم آرایش نکردن مهم تره...
چون به عبارتی سر شما شیره نمی ماله...
همونی که هست رو نشون میده...
یعنی یه بی حجاب و بی روسری اگه 5 نمره منفی داشته باشه، یه آرایش کرده 10 نمره منفی داره، حتی اگه چادر سر کنه که نهایتاً 1 امتیاز مثبت گرفته که مجموعاً میشه 9 امتیاز منفی...
یادتون هم نره که خیلی ها هم زوری چادر سر میکنن.
یعنی چادر ضرورتاً نماد اعتقاد نیست.

پ.ن:
به فرصت های زندگی همینجوری امتیاز بدین تا بدونین چه کاری رو باید انجام بدین...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع