ببخشیدهااااا.
خیلی خیلی ببخشید.
دیگه دارم عاصی میشم از بعضی جبههگیریهای مستقیم و غیرمستقیم بعضی کاربران نسبت به هم.
تمومش کنید تا خودم تمومش نکردم!(تهدید بیربط رو داشتید؟

)
------------------------------------------
اصلاً معنای واژهی «همسر» چیه؟
پس فهمیدن سیاستهای زندگی خیلی ساده است:
در نظر بگیریم که آیا همسر و دوست و شریک زندگی میخوایم، یا یک طرف ِ کلکل و نقشهچینی و جبههگیری.
مسلماً همسر میخوایم، پس به جز سنجیدن اعتقاداتش، باید حذر کنیم از نقشهچینی برای آزمودنش و یا هر نوع بیصداقتی دیگه.
اصلاً به غیر از صداقت و روراستی راهی نداریم.
این نابودکنندهی زندگیه که بجای گفتن مستقیم حرفهامون و پرسیدن مستقیم سؤالهامون، نقشه بچینیم تا حرفمون رو به کرسی بنشونیم یا طرف رو بیازماییم.
اصلاً در خود زندگی هم بارها خواهیم خواست نظرمون اعمال بشه، یا موضوع اشتباهی از طرفمون خواهیم دید.
این نابودکنندهی زندگیه که بجای اینکه احتمال بدیم طرف مقابل متوجه نیست، اون رو مغرض فرض کنیم.
دو نفر هستند. یکیشون به یک چیزی عمل نمیکنه.
اگر این یکی احتمال نده که این نمیدونه و بهش نگه، از کجا میخواد بدونه؟
قضیه از این سادهتر؟
اگر زن و شوهر تلاش نکنن برای گفتن حرفها و خواستههاشون و نیز متوجه کردن همدیگه نسبت به اشتباهاتشون، از خودشون فرصت خوشبختی رو گرفتن.
نقل قول:اجع به اینکه مردها از داماد جماعت بدشون میاد آخه خودتون که بعدا" داماد میشین بعدشم چراا این تنفر فقط دوران نامزدی هست بعد از اینکه خواهرتون میره خونه خودش تنفر تموم میشه؟
بستگی به درک و شعور داماد داره معمولا
نقل قول:سوال من
الان دختری ازتون غیر مستقیم یا مستقیم خواستگاری کرد برخوردتون چطوریه ؟؟؟؟
اول که تعجب میکنم که ببین این بنده خدا چقدر مظلوم و بیچارست که مرد مورد نظرش رو در من دیده

ولی جدای از شوخی ...اگه دختر خوبی به نظر میومد با خانواده صحبت میکنیم که برن خواستگاری امارش رو با ریز جزئیات دربیارن و اگه هم خدا خواست یه شام و شیرینی بیفتیم
نقل قول: آقا رضا عضب موندن کار زشتیه سنت حسنه رو به جا بیار دینت رو کامل کن انقدر هم از خانم ها نترس
این سنت حسنه که میفرمائین نیاز به همکاری سپاه و ارتش و نیرو انتظامی و قوه قضائیه و وزارت اطلاعات داره و اینجوری که از صحبت دوستان مشخص شده از عملیات دستگیری ریگی هم سخت تره مراسم خواستگاری !
ي سوال هم با اجازه ايجاد كننده تاپيك من بپرسم از آقايون
تو جمع دوستاي متاهل كه بعضي وقتا ميشينيم ميگن مهم چرب زبونيه!!يعني با چرب زبوني ميتوني حتي پدر شوهرتو از هر نظري دربياري و اون ذوق هم بكنه
بعضي از متاهل ها ميگن آقايون طرفدار خانمهاي با سياست و چرب زبونن.و به مرور زمان خانمهايي كه با از خودگذشتگي زندگي رو اداره كردن براشون تكراري ميشه.
مهم اكتيو بودنه خانمه!!و ي زن ساكت زياد طرفدار نداره!!
يا بهتر بگم ميگن از خانمشون ميخوان تو جمع ها ي گوشه بشينه و لال بشه،از اون طرف وقتي ي نامحرمي حرف ميزنه و اكتيوه تو ي جمعي،شوهرش كلي هم لذت ميبره و ميگه عجب خانم خوش و خرميه!!
ميخواستم بدونم اين حرفشون درسته يا نه؟؟
نسخه کلی نمیشه داد .
هر فتاری رو کسی میپسنده .
و این اکتیو بودن هم توی خونه خیلی مهم تره تا اجتماع .
خوب چرب زبونی و رفتار دلفریب هم چیز خوبیه برای گرفتن نبض اقایون . یعنی خدا به اقایون زور بازو داده برای پیشبرد امور به خانم ها زبان و رفتار و سیاست های پیچیده رفتاری و ...
نقل قول:تو جمع دوستاي متاهل كه بعضي وقتا ميشينيم ميگن مهم چرب زبونيه!!يعني با چرب زبوني ميتوني حتي پدر شوهرتو از هر نظري دربياري و اون ذوق هم بكنه![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
بعضي از متاهل ها ميگن آقايون طرفدار خانمهاي با سياست و چرب زبونن.و به مرور زمان خانمهايي كه با از خودگذشتگي زندگي رو اداره كردن براشون تكراري ميشه.
مهم اكتيو بودنه خانمه!!و ي زن ساكت زياد طرفدار نداره!!
نمیشه تعمیم به کل مردها داد ...سوالتون هم خیلی مبهمه مثلا این جمله یعنی چی :
آقايون طرفدار خانمهاي با سياست و چرب زبونن.و به مرور زمان خانمهايي كه با از خودگذشتگي زندگي رو اداره كردن براشون تكراري ميشه.
الان اینا چه ربطی به هم دارند ؟ زنی که مدام بشینه فک بزنه به چه درد مرد میخوره ؟ خب به جای زن ادم یه رادیو میخره

در مورد شرکت در بحث های دسته جمعی به طور مثال :
چند نفر نشستن دارن هجویات میگن و میخندن دیگه زن ادم نباید بیاد وسط اخرین استاتوس های فیس بوکی رو بگه و بقیه هم بخندند

ولی اگه یه بحث علمیه چه اشکالی داره بیاد و نظرش رو اعلام کنه ؟ کنیز که نگرفتیم

در مورد اینکه اون اقا هم خوشحال میشه و میگه عجب زن اکتیو و فعالیه هم بحث خر کردن زنیه که داره فک میزنه توی جمع و شوخی میکنه تا یه مقدار بیشتر لذت ببرن ... کلا مرد غریبه اگه توی روی زن نامحرم تعریف کرد از سجایای رفتاریش بدونید افکار منفی توی سرشه ...ولی خب زمانی که اون خانم حضور نداره میشه گفت : عجب زن فهمیده ای هست و ...
چون اینجوری پنبه و اتیش نمیشن که گند بزنن به زندگی همدیگه
ممنون از همه ی دوستان. نکات خیلی خوبی داره بیان میشه. هرچند هرکدومشون در شرایطی صادقه نه در همه ی موراد. خواهش می کنم به این نکته دقت کنید
یکی از چیزهایی که تا اینجای بحث برام جالب بود بحث امتحان کردن و تست بود. می خوام خیلی ساده در قالب دوتا مثال توضیح بدم این مسئله رو.
امتحان نیاز به شرایطی داره و در بیشتر اوقات که صورت میگیره شرایطش نیست و اشتباهه و یقینا نتیجه ای هم برای امتحان کننده نداره و نمیتونه مسئله ای که می خواست از امتحانش به دست بیاره رو بگیره.
مهترین شرایط این امتحان و تست کردن اینه که شرایط امتحان برعکسش فراهم نباشه
بزارید مثال بزنم
فرض کنید آقایی می خواد ببینه مثلا خانوش در برخورد با مردهای نامحرم در یه جمعی چطور برخورد می کنه. لذا پیش خودش میگه بزار ببینم برخورد خانومم چطوریه. چطوری برخود می کنه. آیا سرسگینه؟ آیا اجتماعی هست و هر ملاکی که مورد امتحان شماست. کاری به درستی یا نادرستی مسئله ی مورد تست ندارم. فقط می خوام قضیه رو بگیرید.
خب
پس این اقا می خواد امتحان که درسته؟
حالا بیایید در همین تست از دید خانوم به قضیه نگاه کنیم.
خانوم پیش خودش میگه من می خوام ببینم شوهرم چقد غیرتیه مثلا. بزا یکم گرم بگیرم با این مردهای غریبه ی تو جمع تا همسرم رو تست کنم!!!
حالا ببنید. در یک جریان و کیس مشخص شرایط امتحانی به صورت دوطرفه بود. و هردو جواب غلطی خواهند گرفت از امتحان و تستشون
مردی که می خواست ببینه نوع برخوردشو همسرشو توی جمع اگر براش سرسگنین بودن همسرش مهم بوده می فهمه خانوم شرایطی که فکر می کرد نداره. تاااااااااازه شاید اصلا خانوم چنین اخلاقی نداشت. فقط می خواست تست کنه!!!
پس
دقت کنید که در بسیاری از موراد وقتی در حال امتحان کسی هستید خودتون می تونید در معرض امتحان باشید!
اما این به این معنی نیست که اصلا نباید امتحان بشه. عرضم این بود که باید در امتحان مورد نظر شما شریاط برعکسش فراهم نباشه.
مثلا شما فرض کنید یه مغازه دار می خواد شاگرد مغازشو امتحان کنه. وقتی میزان پولی رو توی صندوق گذاشته و می خواد ببینه شاگرد مغازه آدم سالمی هست یا نه. این شرایط امتحان درسته. یعنی شریاط عکسش صادق نیست. یعنی نمیتونیم بگیم شاگر مغازه پول رو بر میداره تا ببینه چقدر حواس مغازه دار جمعه!
ممنون از آقا وحيد
آقاي رضاي بزرگوار فكر كنم منظورمو خوب براتون منتقل نكردم،چون جوابتون ربطي به سوالم نداشت،با عرض معذرت
واضح تر بگم.فرضا تو ي جمعي نشستين و از اخلاقيات شما اينه كه خانم شما نبايد تو ي جمعي حرف زيادي بزنه.از اون طرف شما خودتون تو اون جمع از صحبت كردنهاي زيادي و شوخي هاي ي زن نامحرم خوشتون مياد و وقتي اومدين خونه مدام از اون خانم و شوخ طبعيش تعريف ميكنيد......
چرا خوشتون مياد؟؟؟چرا تعرف ميشه از اون خانم؟؟در صورتي كه براي خانم خودتون اين عمل رو ناپسند ميدونيد.
در مورد با سياست بودن هم عرض كنم مثلا خانمهايي هستن كه با همه نداريهاي همسرشون ميسازن.از اون طرف خانمهايي هستن كه حرف حرف خودشونه،حتي در بدترين شرايط زندگي.و مرد هم چون عادت كرده با خانمش ميسازه.و كاملا هم راضيه.
در صورتي كه خيلي وقتا پيش اومده ي خانم ساكت كه با همه سختيها ساخته ناديده گرفته ميشه ،حتي از جانب شوهرش.
چرا اينطوريه؟؟

نقل قول:واضح تر بگم.فرضا تو ي جمعي نشستين و از اخلاقيات شما اينه كه خانم شما نبايد تو ي جمعي حرف زيادي بزنه.از اون طرف شما خودتون تو اون جمع از صحبت كردنهاي زيادي و شوخي هاي ي زن نامحرم خوشتون مياد و وقتي اومدين خونه مدام از اون خانم و شوخ طبعيش تعريف ميكنيد......
چرا خوشتون مياد؟؟؟چرا تعرف ميشه از اون خانم؟؟در صورتي كه براي خانم خودتون اين عمل رو ناپسند ميدونيد.
احتمالا باید خودمو در این شرایط به امین اباد معرفی کنم , چون راه حلی غیر از این به ذهنم نمیرسه