تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
با تشکر از وحید و خواهر محترم .
خب ایراد ما هم اینه که همیشه مسائل رو صاف و صادقانه مطرح میکنیم و گرگ بودن رو یاد نگرفتیم ...ترجیحا ازدواج هم نمیکنیم که این صداقتمون به فنا نره !

شکر خدا که موقعیت های ازدواج رو از ما گرفته و ما رو از فریب طبیعت نجات داده Smile

در پناه حق
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱:۲۹)Reza2035 نوشته است: [ -> ]با تشکر از وحید و خواهر محترم .
خب ایراد ما هم اینه که همیشه مسائل رو صادف و صادقانه مطرح میکنیم و گرگ بودن رو یاد نگرفتیم ...ترجیحا ازدواج هم نمیکنیم که این صداقتمون به فنا نره !

شکر خدا که موقعیت های ازدواج رو از ما گرفته و ما رو از فریب طبیعت نجات داده Smile

در پناه حق
به این میگن اخر نتیجه گیری؟!!؟!؟!؟
اخلاقتو درست کن با خانما اینطوری حرف نزن !! یکم جدی تر به ازدواج فکر کن !! انقد سرسری هر چی می خونی قبول نکن!!

ان شاءالله مام دعا میکنیم بختت زودتر باز بشه ولو با قیمت از دادن صداقتت !!

در ضمن مباحثی که مطرح شد صرفا مربوط به دخترهای چادری و غیر چادری نبود بلکه بیشتر محجبه و بد حجاب مد نظر بودن و گرنه خیلی دختر خانمها هستن که بی چادرن و حجاب و حیای بسیار خوبی دارن !!
اقا رضا رو میبینم یاد شخصیت کارتونی گالیور میفتم . میگفت من میدوووونم نمیشه من میییدونم

[تصویر: 13-4-1389%5CIMAGE634138560809783750.jpg]
به نام الله
سلام

راجع به اینکه مردها از داماد جماعت بدشون میاد آخه خودتون که بعدا" داماد میشین بعدشم چراا این تنفر فقط دوران نامزدی هست بعد از اینکه خواهرتون میره خونه خودش تنفر تموم میشه؟

خانمها این ارسال رو بخونید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-12...l#pid90215
من در مورد ازدواج یه توصیه به مجردای تالار کنم...
دخترای خوب!
شما اصلاً لازم نیست که به چشم یه پسر بیاین...
کافیه مامانش از شما خوشش بیاد.
البته این در مورد بچه مذهبی های اینجاست که اهل دوست دختر و مخ زدن نیستن...
پسر چشم پاک که خودش دخترای مردمو دید نمیزنه که یکی رو انتخاب کنه...
میشینه ببینه مامانش کیو براش انتخاب میکنه، میره باهاش صحبت می کنه...
آقا پسر های عزیز!
اگه زندگی خوش و خرم میخواین، شما هم به مامانتون اعتماد کنین...
شما مو میبینین و مامانا پیچش مو...
مامان شما اولاً که میره دختر خانم رو بیحجاب میبینه و با شناختی که از سلیقه شما داره، متوجه میشه که این من باب زیبایی مورد پسند شما قرار میگیره یا نه!
ثانیاً مامان ها با عقلشون یکی رو برای پسرشون انتخاب میکنن، اما اگه خودتون بخواین انتخاب کنین، حتماً احساسات هم درش دخیله که این خیلی بده...
در ضمن...
آقا رضایی که گرگ بودن رو بلد نیستی...
المومن کیاس...
مومن باید سیاست داشته باشه...
مومن بی سیاست، میشه ابوموسی اشعری که هر عمروعاصی میتونه سرشو گول بماله...
اگه گرگ نیستی، شیوه گرگ ها رو یاد بگیر که سرت کلاه نره...
اما فراموش هم نکن که هیچ کدوم از بزرگان ساده نبودن...
منظورم از ساده، پخمه و ببو گلابیه...
وگرنه، من بعید میدونم بر و بچی که اینجا میان و درباره مسائل مهدوی جویای احوالن، گرگ باشن...
حداقل ماکزیمم نیستن...

من هم دعا میکنم مامانتون هرچه سریعتر یه آستین حسابی براتون بالا بزنه...
دوستان!
من مرده و شما زنده...
اگه این آقا رضا از اون زن ذلیلای درجه یک نشد...Big Grin
اگه از اونایی نشد که در ماشینو برای خانمش باز کنه...Big Grin
هر کی بیشتر مقاومت میکنه، بیشتر زن ذلیل میشه ها!!!!Big Grin
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱۱:۴۸)moze84 نوشته است: [ -> ]آقا پسر های عزیز!
اگه زندگی خوش و خرم میخواین، شما هم به مامانتون اعتماد کنین...
شما مو میبینین و مامانا پیچش مو...
فرض رو بر این بگیریم که مامانه نخواست از پسرش جدا بشه و واسه پسرش دنبال خواستگاری نرفت.
حالا شما چه راهکاری پیشنهاد میدید ؟Wink
آهان دیگه...
برین پیش باباتون و بخواین بره رو مخ مامان محترم...
آقا!
اگه این گناهی کنه، گناهش گردن توئه...
اگه نری براش یه زنی که خودت دوست داری بگیری، فردا دست یکیو میگیره و میاره و میگه این زنمه، اونوقت باید باهاش بسوزی و بسازی...
در این بین هم پسرای محترم! هر روز که میاین خونه، بگین من تنهام، من زن میخوام...
هی هم از این آهنگای داغون گوش بدین، البته طوری که مامانتون ببینه، بعد سرتون رو هم بذارین روی میز یا کیبورد، ...
اگه خواهر دارین، ازش بخواین بره رو مخ مامانتون...
خلاصه اگه فشار همه جانبه باشه، مامانا کوتاه میان...
سلام
نقل قول:
خب ایراد ما هم اینه که همیشه مسائل رو صاف و صادقانه مطرح میکنیم و گرگ بودن رو یاد نگرفتیم ...

یک گرگ هرچقدر هم که تو پوست میش رفته باشه وقتی گرسنه بشه و بوی خون بهش بخوره ذات واقعیش را بروز میده.
برای شناخت هر آدمی کافی اول خستش کنی و بعد هم عصبانیش کنی اونوقت چهره ی واقعیش مشخص میشه...
البته من تجربه ای ندارم این ها تجربه دوستانهHuh
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع