تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۳)skyeygirls نوشته است: [ -> ]غیرت زن به همسرش تعریفش چیه از نظر شما ؟؟؟؟؟

امیر المومنین علی (علیه السلام) می فرمایند :

غَیْرَةُ الْمَرْأَةِ كُفْرٌ وَغْیْرَةُ الرَّجُلِ إیمَانٌ.
غیرت زن كفر است، و غیرت مرد ایمان.

نهج البلاغه ،حکمت 124
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۳)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]امیر المومنین علی (علیه السلام) می فرمایند :

غَیْرَةُ الْمَرْأَةِ كُفْرٌ وَغْیْرَةُ الرَّجُلِ إیمَانٌ.
غیرت زن كفر است، و غیرت مرد ایمان.

نهج البلاغه ،حکمت 124

لطفا با تفسیر بیارید .یعنی چی کفره ؟ طرف با زن غریبه چرت و پرت بگه .من نباید ناراحت بشم.
ما خانوما حق نداریم رو عشقمون حساس باشیم ؟
یعنی چی ؟

نه من اگه ازدواج کنم موی زنی که چشم چپ به آقامون داشته باشه دونه دونه میکنم کچل بشه . کسی بهش نگاه نکنه .
شوهرم هم بفهمم یه روز نگاه به زن غریبه کرده اول مثل آدم میپرسم چرا ؟ مزخرف جواب داد . اونم کچل می کنم بره پیش همون خانوم کچل . انجمن کچل ها رو بیشتر کنن .
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۳۲)skyeygirls نوشته است: [ -> ]نه من اگه ازدواج کنم موی زنی که چشم چپ به آقامون داشته باشه دونه دونه میکنم کچل بشه . کسی بهش نگاه نکنه .
شوهرم هم بفهمم یه روز نگاه به زن غریبه کرده اول مثل آدم میپرسم چرا ؟ مزخرف جواب داد . اونم کچل می کنم بره پیش همون خانوم کچل . انجمن کچل ها رو بیشتر کنن .
مثل همون خواستگار فلک زده که زدی چشماشو درآوردی ؟!!!Big Grin

دکتر صبحی صالح در تفسیر این جمله گفته است : غیرت زن باعث کفر او می شود, چون مردها که غیرت دارند, به این معنا است که راضی نمی شوند که با زن آنان باشد یا زنشان شوهر دیگری داشته باشد و این علامت ایمان مرد است . اگر زن مانند مرد باشد و مانع شود از این که شوهرش همسر دیگری بگیرد, مخالفت با دستور خدا است و باعث کفر می شود.(1)
در ترجمه و شرح آیة اللّه ناصر مکارم شیرازی آمده است : حسادت زن در برابر شوهر و مانع شدن از تعدد زوجات ـ اگر ضرورتی پیش آید ـ با این که خدا در قرآن (نساء-3) صریحاً آن را حلال فرمود,منجرّ به مخالفت با احکام خدا می شود که اطلاق کلمهء کفر بر آن می گردد.
اما غیرت مرد و مانع شدن از این که بیگانه ای , در همسرش شریک او باشد, ایمان است , چرا که خداوند بزرگ , زن را تنها برای یک مرد حلال کرد و فرمود: زنان باید از نامحرمان مستور باشند.(2)

1- نهج البلاغهء صبحی صالح , لغت شمارهء 4592
2- ناصر مکارم , ترجمه و شرح نهج البلاغه , ج 3 ص 509 با تلخیص .

+

امام باقر (علیه السلام) :

غيرت زنان (از) حـسـادت است و حسادت ريشه كفر است . زنان هرگاه غيرت و رشك ورزند ، خشم گيرند و چون خشم گيرند به كفر گرايند ، مگر زنان مسلمان .

الكافي : 5 / 505 / 4 منتخب ميزان الحكمة : 438
خوب در تاپیک پدر و همسر جهنمی شدم .
الحمدلله در این تاپیک کافر میشم که تاکیدی بر مجوز من برای ته جهنم باشه . آره حتما میزارم بره یه زنه دیگه بگیره .حالا هی تاپیک میزنن اشرف مخلوقات . حق زن و مرد .
شوهر من بره زن بگیره جاش قطب شماله .ان شالله با پنگوئن های اونجا زندگی مسالمت امیز داشته باشه .
نقل قول:در ترجمه و شرح آیة اللّه ناصر مکارم شیرازی آمده است : حسادت زن در برابر شوهر و مانع شدن از تعدد زوجات ـ اگر ضرورتی پیش آید ـ با این که خدا در قرآن صریحاً آن را حلال فرمود,منجرّ به مخالفت با احکام خدا می شود که اطلاق کلمهء کفر بر آن می گردد
اینی که میگید برای زن دیگه گرفتن حکم میکنه نه برای زنهای نامحرم دیگه که با همسر ادم خوش و بش کننDodgy
من خودم رو دوستای صمیمیم غیرت دارم حالا شما دیگه ببینید برای همسر چی میشه وای به حالشه دست از پا خطا کنه ......
بله بنظرم زن هم میتونه روی مردش غیرت داشته باشه .
دنبال زن جدید رفتن مقدماتش حرامه در جامعه کنونی !!! چون فرد مجبور به نگاه به نامحرم و انتخاب هست اونم نه به صورت خواستگاری مثل قدیما!!

در ضمن درسوره نساء آمده و ان خفتم الا تعدلوا فواحده !! و پس از آن آمده هرگز نمیتونید عدالت رو رعایت کنید حتی اگه حریص باشید !!

بعدم بچه جون تو اول برو یدونه زن بگیر واجب دینتو عمل کن !!! چند تا طلبت !!
(۲۳/بهمن/۹۲ ۲۳:۴۲)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]امام باقر (علیه السلام) :

غيرت زنان (از) حـسـادت است و حسادت ريشه كفر است . زنان هرگاه غيرت و رشك ورزند ، خشم گيرند و چون خشم گيرند به كفر گرايند ، مگر زنان مسلمان .

الكافي : 5 / 505 / 4 منتخب ميزان الحكمة : 438

دوستان اینجوری که شما برداشت کردید نیست .

با توجه به همین تفاسیر زن در صورت اینکه اجازه نده مردش همسر دیگه بگیره معنی غیرت رو میده ، نه اینکه اگر مردی چشم چرونی کرد زن حق نداره چیزی بگه و ناراحت بشه !!!

مورد بعدی اینکه انصافا کدوم مردی میره و هرزگی کنه و 2 تا 2 تا زن میگیره ؟( خیلی محدود هستن ) وقتی یک همسر داری و تمام نیازهای دنیویت با یک همسر برطرف میشه چرا زن دوم ؟
امروزه همون یک زن رو نگه داشتن ( نه ) راضی نگه داشتن هنری بس بزرگه . در ضمن مگه به همین سادگیا میشه همسر دوم برگزید ؟
تمام حقوق اسلامی همسر اول رو باید متقبل بشی بعد فکر همسر دوم کنی .( اگر بخوای اسلامی پیش بری )

آقای مکارم هم گفتن : حسادت زن در برابر شوهر و مانع شدن از تعدد زوجات ـ اگر ضرورتی پیش آید ـ با این که خدا در قرآن (نساء-3) صریحاً آن را حلال فرمود,منجرّ به مخالفت با احکام خدا می شود.

سلام

چند صفحه اول رو خوندم اما حوصله ام نکشید بقیه رو بخونم فکر کنم اکثر پستها باید حذف بشن Big Grin

نقل قول:
1. چرا بعضی از مردها براشون مهمه که همسرشون شاغل باشه ولی بعضی دیگر دوست ندارند؟
بستگی به دیدگاه اون شخص داره.
موافق ها:
اگه طرف مقابل درآمد داشته باشه توقع مالی همسرشون از خودشون خیلی کمتر میشه .
خانمشان از لحاظ روابط اجتماعی در موقعیت بهتری خواهد بود.
از پس هزینه های زندگی راحتتر برمیان
مخالف ها:
ممکنه به دلیل روابطی که در بعضی ادارات اتفاق میفته نگران انجام این اتفاق برای همسرشون باشن.
معتقد باشن که وظیفه اصلی خانمشون تربیت فرزند و کارهای منزل است نه کارهای بیرون از خانه.
وضع مالی خوبی داشته باشن و نیازی به کار کردن همسرشون نبینند
احساس کنند که اگر زن استقلال مالی پیدا کند سرکش و خود رای شود و دیگه حرفشون رو خوب گوش نکنه

نقل قول:
2. چرا مردها وقتی خواهرشون ازدواج میکنه تو دوران نامزدی ایرادای بنی اسرائیلی میگیرن مثلا اخم میکنن قهر میکنن واسه داماد قیافه میگیرن همش میگن چرا انقدر زیاد میاد خونه ی ما چه خبره هر روز هر روز اینجاست چرا انقدر بیرون میرین اگه به بابا نگفتم و... بعد که خودشون نامزد میکنن همه اینکارا رو میکنن کسی نباید حرف بزنه؟
دلایل زیادی داره.
1- مردها جنس مردها را بهتر میشناسن و شاید احساس میکنند داماد به اصطلاح خودش رو چتر کرده و داره از احساسات خواهرشون سوء استفاده میکنه
2- برادرها اصلا دوست ندارند در خانه پدری شاهد بگو و بخند و روابطی بین خواهر و داماد باشند.
3- دوران نامزدی زمانی برای آشنایی و شناخته اما بعضی دامادها میخوان سوء استفاده کنند که طبیعیه برادران محترم شاکی بشن
4- کلا بین همه اشخاص یه حریمی باید باشه مثلا حریم بین دو برادر خیلی کمتر از حریم بین دو آدم غریبه است!! یعنی اینکه برادران محترم دوست ندارند زیاد با داماد خودمونی بشن و حریمشون از بین بره! Wink

اما اینکه چرا اینکارا میکنند به دلیل اینکه هرچه را برای خود می پسندند برای دیگران نمی پسندند! Big Grin

نقل قول:
3. چرا مردها همه چی رو واسه خواهراشون بد میدونن ولی واسه خودشون خوب؟
مثال بزنید

نقل قول:
4. چرا مردها همیشه از دست پخت خواهر و مادرشون ایراد میگیرن ولی غذای همسرشون بدمزه هم باشه می خورن؟
عکس این قضیه بیشتر صادقه!

نقل قول:
5.چرا بعضی از آقایون از قهر کردن خانوم ها بدشون میاد ولی بعضی ها خودشون تو قهر کردن پیش قدم هستن؟
این هم یه سوال کلی بود باید مثال بزنید.
با یاد حق

ممنون از آقایونی که صادقانه به سوالات پاسخ دادند ... جدا بهره بردم ...
اما سوال اول:
گفتید گریه یک خانوم رو نمی تونید تحمل کنید ..
سوالم اینه که این گریه براتون لوس و مسخره است یا چون ناراحت میشید تحمل دیدنش رو ندارید؟؟؟

دوم ؛ قبلا در مورد گوشزد کردن اشتباه به مرد ها گفتید باید گاهی اجازه ی خطا کردن داد ..
اما اگر خطا غیر قابل جبران باشه یا اصلا مرد فکر کنه منطقی که در پیش گرفته درسته!! و سعی در تصحیح نداشته باشه چی؟ چطور میشه اشتباهش رو بهش فهموند بدون این که به غرورشون خدشه وارد بشه ؟؟؟

یاالله
نقل قول:
اما سوال اول:

گفتید گریه یک خانوم رو نمی تونید تحمل کنید ..

سوالم اینه که این گریه براتون لوس و مسخره است یا چون ناراحت میشید تحمل دیدنش رو ندارید؟؟؟
هرچند من این سوال رو نپرسیدم Big Grin اما نظرم رو میگم
بستگی به شخص و موقعیت این اتفاق داره.
بعضی از خانم ها سر کوچکترین مسائل میزنن زیر گریه و خیلی تیتیش و لوس هستند.
قطعا آقایون از این خانم های ضعیف و بی عرضه خیلی خوششون نمیاد چون که زن نماد صبر و مهربونیه و دختری که به این راحتی صبرش رو از دست میده معلومه که شخصیتش هنوز خیلی رشد نکرده یا شخصیت اجتماعیش خوب شکل نگرفته

بعضی از آقایون هم هستند که توقع دارند خانم ها مثل آقایون دلشون از سنگ باشه و از گریه و آب غوره گرفتن! خانم ها اصلا خوششون نمیاد که بحثش جداست.

نقل قول:
دوم ؛ قبلا در مورد گوشزد کردن اشتباه به مرد ها گفتید باید گاهی اجازه ی خطا کردن داد ..

اما اگر خطا غیر قابل جبران باشه یا اصلا مرد فکر کنه منطقی که در پیش گرفته درسته!! و سعی در تصحیح نداشته باشه چی؟ چطور میشه اشتباهش رو بهش فهموند بدون این که به غرورشون خدشه وارد بشه ؟؟؟
این هم بستگی به شخصیت اون مرد داره. بیشتر آقایون اصلا دوست ندارند مستقیما اشتباهشون بهشون گفته بشه به خصوص به حالت گوشه و کنایه یا لحن بد.
معمولا این موارد بستگی به هنر خود اون خانم داره که چطور قضیه رو بگه.
بعضی از آقایون رو باید خیلی رک و مستقیم گفت و مشکلی پیش نمیاد اما بعضی ها باید به صورت غیرمستقیم گفته بشه که به غرورشون بر نخوره!
اینکه چطور باید به بعضی ها فهموند که یه اشتباه رو چند بار تکرار نکن باز هم به شخصیت مرد و هنر زن بستگی داره.
گاهی حرف کاملا رک و مستقیم جواب میده به صورت چکشی!
گاهی به صورت غیرمستقیم مثلا وقتی حال آقایون خوبه و به قولی شنگولن راحت تر میشه کوبیدشون یا خیلی حرف ها را به صورت مهربونانه! گفت!
گاهی هم باید از اشخاصی که در کنار اون مرده استفاده کرد و به صورت غیرمستقیم حرف رو به گوش اون آدم رسوند! حالا مادر طرف خواهر طرف اونم بستگی از حرف شنوی اون آقا از اون افراد داره
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع