تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقایان پاسخ دهید خانم ها بپرسید!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
چرا پسرا خودشنو دور از گناه می دونن اما جامعشونو مابقی هم جنساشنو نه ؟ که این موضوع باعث شده خودشون واسه همه باشن طرفشون فقط واسه خودشون !!!
خودشن میره با یه دختر دوس میشن و کله ی خواهرشونو می کنن اگه با یه پسری حرف بزنه !!!
هزار تا خلاف می کنن و تو محیط دانشگاه با هر دختری هستن اما اعتقاد دارن جامعه خرابه و طرفشون دانشگاه نره بهتره ؟؟؟؟
در کل چرا پسرا همه چیو واسه خودشن می خان و کارای خودشون خوبه اما کارای دختره نههههههههه
؟
تاپیک داره از موضوع خودش خارج میشه !!!

نقل قول:
ایا شما به عشق و علاقه در مورد ازدواج اعتقادی دارید؟!!

نه اینکه بین چند نفر تقسیم کنید!منحصر به فرد!

علم رسمی سر به سر قیل است و قال ،،،،،،،،،،،، نه از آن کیفیتی حاصل نه حال
تب را افسردگی بخشد مدام ،،،،،،،،،،،،، سوشیانت باور ندارد این کلام

علم نبود غیر علم عاشقی ،،،،،،،،،،،، ما بقی تندیس ابلیس شقی

هر که نبود مبتلای ماه روی ،،،،،،،،،،،، اسم او از لوح انسانی بشوی

از نظر حقیر زندگی رو فقط یک نیرو هدایت و مداومت میکنه و اون هم محبت و دوست داشتنه .

عشق واقعی که بین بنده و خداست .

اما در مورد دوست داشتن آقایون که 2 مدل داره :

اگر آنتن آقایون آنالوگ بود ( یعنی همه کانالها رو میگرفت ) ( خاصیت آنتن آنالوگ اینه که همه جا رو میگیره اما ضعیف و قوی داره ) به این معنی که اون دوست داشتن واقعی نبوده ( شهوت ) .
اما اگر آنتن آقایون دیجیتال بود ( خاصیت آنتن دیجیتال 0 و 1 ) ( یعنی یا جایی رو نمیگیره و یا اگر 1 جا رو بگیره مثل آینه نشون میده) ( یا فلانی یا هیچکس ) به این معنی که دوست داشتن واقعی رو پیدا کرده .

پس همه رو نمیشه به یک دید نگاه کرد .

(۲۵/بهمن/۹۲ ۱:۳۰)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]چرا پسرا خودشنو دور از گناه می دونن اما جامعشونو مابقی هم جنساشنو نه ؟ که این موضوع باعث شده خودشون واسه همه باشن طرفشون فقط واسه خودشون !!!
خودشن میره با یه دختر دوس میشن و کله ی خواهرشونو می کنن اگه با یه پسری حرف بزنه !!!
هزار تا خلاف می کنن و تو محیط دانشگاه با هر دختری هستن اما اعتقاد دارن جامعه خرابه و طرفشون دانشگاه نره بهتره ؟؟؟؟
در کل چرا پسرا همه چیو واسه خودشن می خان و کارای خودشون خوبه اما کارای دختره نههههههههه
؟

خودخواهی ربطی به جنسیت نداره
هر آدمی ممکنه اینطوری باشه
بنده که اینطوری نیستم
این رو باید از کسی بپرسید که همچین اخلاقی داره
هر کسی اول باید خودش رو اصلاح کنه
اگر موفق شد بعد بره سراغ جامعه
اول من یه چیزی بگم ، اینکه نکیر و منکر هم اینقدر سوال از ادم نمیپرسن ! DodgyCool

1
چرا بعضی از مردها براشون مهمه که همسرشون شاغل باشه ولی بعضی دیگر دوست ندارند؟
از نظر من همسر ادم باید اول ارامش و تربیت توی خونه رو به عهده بگیره و بقیه ی کار ها در نوبت دوم قرار دارند. یعنی بدون ارامش داخل خونه ، کار کردن زن به نظر من بی معنیه.

2. چرا مردها وقتی خواهرشون ازدواج میکنه تو دوران نامزدی ایرادای بنی اسرائیلی میگیرن مثلا اخم میکنن قهر میکنن واسه داماد قیافه میگیرن همش میگن چرا انقدر زیاد میاد خونه ی ما چه خبره هر روز هر روز اینجاست چرا انقدر بیرون میرین اگه به بابا نگفتم و... بعد که خودشون نامزد میکنن همه اینکارا رو میکنن کسی نباید حرف بزنه؟
بنده تجربه ندارم ، ولی فکر کنم حسودیشون میشه تا زمانی که خودشون هم مجردن.Angel اگه بعدا برادر همسر من از این شر و ورا بگه ، نصفش میکنمCool

3. چرا مردها همه چی رو واسه خواهراشون بد میدونن ولی واسه خودشون خوب؟
من که اینطور نیستم . هر چی رو برای خودم میخوام ، برای خواهرمم میخوام

4. چرا مردها همیشه از دست پخت خواهر و مادرشون ایراد میگیرن ولی غذای همسرشون بدمزه هم باشه می خورن؟ من که اشکالی از دست پختشون نمیگیرم. کلا ادم بسازی ام :دی غذا همسر ادم هم حتی اگه بادمجون Sad باشه باز باید خورد ، با عشق درستش کرده . بعلهه اینطوریاس

5.چرا بعضی از آقایون از قهر کردن خانوم ها بدشون میاد ولی بعضی ها خودشون تو قهر کردن پیش قدم هستن؟؟؟؟؟؟
چون زن دوست داره ناز کنه ، مرد دوست داره ناز بکشه. البته اون خانمه باید کاری کنه که مرده بره نازشو بکشه نه بدون پیش مقده سازی انتظار داشته باشه شوهره بعد دعوا بره نازشو بکشه

6.شما آقایون چرا اینقد اعتماد به نفس بالا دارین؟؟؟
چون میتونیم Big Grin

7.چرا اینقدر مامانی هستین؟
برای کسایی که مجردن میگم ، اگه روزی به این حد رسیدید که شوهرتون بهتون گفت ، از همه بیشتر دوستت دارم ، بدونید فرشته ی زندگیش شدید ، چون خیلی کم پیش میاد یه مرد واقعا به زنش بگه از همه بشتر دوستت دارم ، چون مادرش رو از همه بیشتر دوست داره.

8.شما آقایون در چه صورتی به دختری علاقمند میشید !!! ؟؟؟این ابراز علاقه راسته یا فیلمه!(به اصطلاح مخ زنی)اگه دروغه چرا ابراز میکنید!!ملاکهای درونیتون چیه؟
من اول دین و ایمان و اعتقادات مهمه ، بعدش اصالت خونوادگی ، بعدش زیبایی و به دل نشستن. اگه بخوایم مخ بزنیم که میریم 10 تا دوست دختر میگیرم ، نه سخته و نه خرج زیادی داره ، تنوعش هم زیاده !!! ولی ارزش خودمون رو میدونیم و اینقدر خودمون رو پایین نمیاریم که از همسری که خدا بهمون داده دست بکشیم.

9.اگر دختری ازتون غیر مستقیم یا مستقیم خواستگاری کرد برخوردتون چطوریه ؟؟؟؟
روش فکر میکنم

10.چرا آقایون وقتی آدرسی رو پیدا نمیکنن نمیتونن از ی نفر دیگه بپرسن !!!؟؟؟؟
پیوست به سوال شماره 6 Big Grin

11.چندوقت پیش یه بحثی مطرح شد درمورد شکلکا و نوع نوشته ها و .... منم فکر میکردم این قضیه فقط مربوط به 2,3 نفر میشه ولی ظاهرا فراگیرتره!!!!!میشه آقایون نظرشونو راجع به نفسِ این شکلکا بنویسن ( وقتی یه خانم از اینا استفاده میکنه!!!)
به نظر من اشکالی نداره . ، از این بوس و قلب و اینجور چیزا باز خوبه نداریم ، وگرنه اون موقع دیدن داشت. قلب ادم مریض نباشه ، اتفاقی نمی افته.

12.بعضي از متاهل ها ميگن آقايون طرفدار خانمهاي با سياست و چرب زبونن و ي زن ساكت زياد طرفدار نداره ميخواستم بدونم اين حرفشون درسته يا نه؟؟
متاهل نیستم ولی من دوست دارم زنم بیشتر خودم حرف بزنه. مردا شنونده های خوبی ان اگه زنشون بهشون زخم زبون نزنه

ای بابا چقدر سوال HuhHuhHuh

13.چرا الان زن وشوهر جوان جدا زندگی می کنند ؟همه دنبال خونه نقلی هستن تا زندگی مشترکشون جدا باشه ؟ چرا دیگه خونه ها پدر بزرگ و مادر بزرگ ندارن ؟
ادم تا مستقل زندگی نکنه ، نمیتونه کاملا روی پای خودش بایسته. خب بعضی دلایل هم که همه جا نمیشه گفت ، من جدارو ترجیح میدم. یه اپارتمان نقلی دونفره کوچولو. ( اجاره ای تا ادم دستش برسه بخره )

14.راستي زندگي كردن با مادرشوهر رو تو اين دوره زمونه چرا حتي دامادها هم خيلي به ندرت قبول ميكنن؟؟؟؟
به همون دلیل بالا. وگرنه مادر شوهر و پدر شوهر هم مثل پدر مادر خودمون هستن و یه مرد وظیفه داره بهشون احترام بذاره.

15.آقایون ، خانم چادری را برای ازدواج ترجیح میدین و یا غیره؟
برای من اصل حجاب مهمه ، البته این افتخار فکر کنم نصیبم شده که گزینه ی مد نظر چادریه Blush

16.خیلی برام سواله بعضی اقایونی که رفتارای خشک و سختی دارن و حرف حرف خودشونه رو چطور باید باهاشون کنار اومد؟؟!!درسته که اقایون ذاتا دیکتاتور هستن[تصویر: cool.png] البته بجز یه عده معدودیشون ولی چرا اینطورین بعضیا ؟؟!!موندم خانما احساساتی و لطیفن و اقایون کم عاطفه و خشک این دو چطور کنار هم میخوان دوام بیارن؟بعضی اقایون علاوه بر دیکتاتور بودن منطقی هم نیستن اینو دیگه چکار باید کرد؟؟
مرگ بر دیکتاتور Cool Big Grin یه زن باید به شوهرش اینقدر اعتماد داته باشه که وقتی بعد کلی فکر یه حرفی زد ، رو حرفش حرفی نزنه. البته یه زن اگه هنرمند باشه باید شوهررشو بگیره توی دستش ، یعنی بتونه فکرشو بخونه.

17.سه ویژگی اخلاقی خانم ها که رو اعصاب آقایون هست ؟؟ بدون طعنه جواب بدید جنگ نشه؟
اینکه بگن مثلا اون خانمه کی بود زنگ زد ! شاید همکار بوده
اینکه بخوان برن بیرون با خونواده شوهر ، زنه بگه من نمیام و ... - البته من حاضرم نرم که اون ناراحت نشه ولی دلیلیشو ازش میپرسم و شاید بتونم راضیش کنم.
از چشم و هم چشمی زنانه

18.واقعا نظرتون نسبت به همجنس هاتون که دختر مانتویی میبینن اما تو خواستگاری میخواد چادری بشه چیه ؟
شاید میخواد خونوادش بگن دختره نجیبه و این حرفا ، ولی یه مانتو رسمی و شیک هم خیلی خوبه. شایدم پسره بخواد از اون به بعد دختره چادری باشه

انگشتام خسته شد SadSad

19.اگر خانمی پیشنهاد دوستی مرد متاهلی رو دریافت کنه .از شرکتی که کار میکنه استعفا بده بهتره یا بمونه و با رفتارش ثابت کنه دیگه دور و برش نیاد ؟
گزینه دو

20.دختری بگه من نه عروسی میخوام و نه تجملاتی و مهریه سبک . راستشو بگید شک میکنید یا حمایت ؟؟؟
بعد از پرس و جو ، "حمایت میکنم" ، اگه شرطی از ازدواج که ازدواج رو باطل میکنه رو بعد از ازدواج مشاهده کردیم ، راحت میشه طلاقش داد.

21.چرا از مرد میپرسی خودتو معرفی کن . اول از کارش میگه؟
مَرد ـه و کارش

22.چرا انجمن دفاع از حقوق مردان ندارید ؟؟
چون کسی بهمون نمیتونه زور بگه
Bi Dandoon

23.میدونید چرا بیشتر خانم ها غر میزنن و ناراضین ؟؟؟
چون شوهرشون بهشون نمیرسه. نه از نظر مالی ، از نظر احساسی بیشتر ، فکر کنم ...
تجربه ندارم

24.غرور اقایون واسه چی هست که نباید خدشه دار بشه؟؟
غرور مرد ، یه موردش غیرت روی ناموسشه ، البته غرور بی جا هم بدرد نمیخوره

25.چرا دوستاتون تا نصف شب تو خونه اند؟اونایی هم ک تو خونه نیستن جلو درن؟
چون بیکرن ، زن و بچه ندارن ، مسئولیت پذیریشون کم شده ، کسی بهشون زن نمیده. کلا ادمای بدبختی ان. خوشبختانه من ترک کردم رفت و امد با این جور دوستامو- به دوستان هم پیشنهاد میکنم ترک کنید.

26.اگر اقا به همسرش یک پیشنهاد غیر منطقی بده یعنی یک کار غیرمنطقی بخواد انجام بده چجوری میشه آقارو قانع کرد که اون کارو انجام نده؟
این دیگه هنره زنه ، ما از کجا بدونیمConfused

27.اگر آقا اون کار اشتباه رو انجام داد دوست دارید خانم چجوری باهاتون رفتار کنه که بفهمید اشتباه کردید و غرورتون زخمی نشه؟
ادامه ی هنر مندیه زنه ، همه چیز رو که نمیشه گفت ، مثلا یه شام خوشمزه ( اگه خانما اعتراض نکنن که همه ی حواستون به شکمتونه :| ) درست میکنید و بعدش خیلی مهربانانه بهش میگی اون کار اشتباه بود ، خیلی فکرم مشغوله درموردش ، باهام در موردش حرف بزن. دیگه خودتون باید هنر مند باشید

به بابام اینقدر جواب پس نداده بودم DodgyDodgy

28.توی بحث های زن وشوهری که تو زندگی پیش میاد وقتی دو طرف باهم قهر میکنن وقتی خانم میبینه آقا برای آشتی پیش قدم نمیشه خانم پیش قدم بشه از نظر آقایون چه برداشتی میشه؟
این برداشت میشه که مرده میفهمه زنش چقدر دوستش داره که از امتیاز خودش برای اینکه دوست داره نازشو بکشن ، چشم پوشی کرده . مردـه هم باید جبران کنه ، مثلا فرداش واسش یه شاخه گل بگیره .

29.کی میرسه که مردی دیگه واسش مهم نباشه و جلوی همه گریه کنه ؟
پارسال که مادربزرگم فوت کرد ، پدرم برای بار اولش گریه کرد. مادرم و عمه م میگفتن تا حالا ندیده بودیم. Sad هی خدا رحمتش کنه.

30.درسته مردان زبان بدن رو بلد نیستن ؟
اتفاقا بلدن به شرطی که گاهی زنشون باشون تمرین کنه.

31.شما مردا چرا اینقدر شلخته اید ؟
از آپشن های رومونه ، کاریش هم نمیشه کرد. اصلا همینه که هست.

32.یه خانوم گریه کنه . برخورد اولتون چیه ؟چرا تحمل گریه خانوم براتون سخته یا کلا چرا ادیت میشید؟این گریه براتون لوس و مسخره است یا چون ناراحت میشید تحمل دیدنش رو ندارید؟؟؟
چون ناراحت میشیم طاقت دیدنش رو نداریم. معنی نداره تا مرد هست ، زنش گریه کنه. برخورد اول هم که +18 Big Grin الان چندتا اخطار بهم میدن ولی خب این چیزا باید گفته بشه

33.آقایون بگید چطوری میشود که غرور شما یشکند ؟!!چی باعث شکستنش می شود ؟
مثلا جلوی فامیل از شوهرتون بد بگید. مثلا بگید این خونه هی نشسته مثل بیکارا ، فقط فوتبال میبینه و هیچ کاری نمیکنه و .... یه پیشنهاد دوستانه ، هیچ وقت هیچوقت غرور مردتون رو نشکونید.

34.یه خواستگار داشتم . تو جلسه ی دوم یه حرف خیلی مزخرفی زد . رو در رو خواستم یکی بزنم در گوشش . این کار رو نکردم .جنگ فامیلی اتفاق نیفته .کلا سیلی زنونه تو گوش یه مرد مزخرف به نظرتون جواب میداد؟
چه حرفی زد ؟ اینکه شمارو بدون حجاب ببینه ؟ شرمنده من ادم رکی ام ، منم شنیدم قبل از ازدواج انگار یه نگاه میکنن. البته فقط شنیدم از قدیمیا. لابد جزئی از عقایدش بوده ، اگه با شما جور در نمیومده ، نیاز نبوده اونو بزنید ، فقط میگفتید جوابم منفیه. فکر نکنم کسی که میاد خواستگاری اینقدر دیوانه باشه که حرف بدی بزنه.

35.اگه بنابه دلایلی یه خانم مجبورباشه برای مدتی طولانی به تنهایی به مسافرت برودنطرتون روبفرمایید آیامخالفتی ندارین؟؟؟اگه سفرکاری باشه ؟
نه مخالفتی ندارم ، در صورت امکان باهاش همسفر میشم. البته باید با هم تنظیم کنن.

36.استقلال مالی خانم ها برای چی برای شما اقایون خیلی داره هایلایت میشه ؟؟
خیلی داره چی میشه ؟ Big Grin فکر کنم یه مدل موـه این ، روی تابلو ارایشگاه زنونه دیده بودم. استقلال مالی زن اشکالی نداره ولی نه اینکه به رخ مرد بکشه ، یه مرد دوست داره همه کاری واسه زنش انجام بده ، واسش چیزی بخره ، ولی یه زن هم باید رعایت کنه و چیزی بیشتر توان شوهرش نخواد.

37.آقایون واقعا براشون مقدور نیست که به خانم ها در محیط دانشگاه یا کار به چشم انسان نگاه کنند؟؟
پس احیانا به چه چشمی داریم بهشون نگاه میکنیم ؟؟؟

38.غیرت زن رو مرد تعریفش چیه از نظر شما ؟؟؟؟؟
حسادت

اگه اینقدر به بابا مامانم جواب پس داده بودم و اینقدر باشون حرف میزدم ، الان واسم زن میگرفتن DodgyBig Grin

(۲۵/بهمن/۹۲ ۱:۳۷)در جستجوی سختی نوشته است: [ -> ]خودخواهی ربطی به جنسیت نداره
هر آدمی ممکنه اینطوری باشه
بنده که اینطوری نیستم
این رو باید از کسی بپرسید که همچین اخلاقی داره
هر کسی اول باید خودش رو اصلاح کنه
اگر موفق شد بعد بره سراغ جامعه

نه دیگه اینا خص پسراس خود محورن چراش نمیدونم ؟
(۲۵/بهمن/۹۲ ۲:۱۱)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]نه دیگه اینا خص پسراس خود محورن چراش نمیدونم ؟
نه دیگه خدایش از اون حرفا بود ها!!!!

مثل اینه که بگید حسادت فقط مخصوصا خانوماس!
نقل قول:چرا پسرا خودشنو دور از گناه می دونن اما جامعشونو مابقی هم جنساشنو نه ؟ که این موضوع باعث شده خودشون واسه همه باشن طرفشون فقط واسه خودشون !!!

همه ی مردها سر و ته یه کرباسن ! خودم هم جزوشون هستم ... عجیبه همچین سوالی اومده توی ذهنتون .
البته یه نکته هم هست که : شنونده ی این حرفها کی باشه !
(۲۴/بهمن/۹۲ ۲۳:۱۵)Tishtar نوشته است: [ -> ]من فقط این سوال رو جواب میدمبقیه اکثرا تو حاشیه ان...
اگه منظور از مقدور بودن،مجبور بودنه،نخیر اینطور نیست...خیلی ها هستند که موقع صحبت با یه خانوم انگار دارن با خواهرکوچیکشون حرف میزنن،ریلکس،راحت...به قول معروف،عصن یه وضی
اما این نگاه نکردن از حیا میاد،به مرد و زنش هم ربطی نداره کلا موضوع حیاییه()
یه بخشش هم به گناه نیفتادنه که خب بعضی وقت ها ممکنه و «دفع خطر احتمالی» محسوب میشه...ولی من یک سوال دارم!
چرا بعضی از خانومها از این موضوع ناراحت میشن؟واقعا نگاه نکردن به صورت یک خانوم توهین تلقی میشه؟؟!

حالا ضرورتی هم نداره ج بدین ولی واقعن چرا عایا؟؟
ممنون از پاسختون:-)
ببینید نگاه نکردن داریم تا نگاه نکردن!بعضی نگاه نکردن ها از سر حیا نیست،از سر غروره!از سر نگاه نکردن به مثلا جنس ضعیفه!بعضی با خوش خلقی نیست!بعضی از سر پایین انداختن ها با باقی چیزهایی که از شخص معلومه نمیخوره!بیشتر این حس توهین به حس اون شخص برمیگرده...نمیدونم چطور باید توضیح داد!
راجبه جوابتون...ما دبیرستان هم که بودیم معلم مرد داشتیم!تقریبا واضح بود کیا چشم بد ندارن،مارو به چشم دخترشون یا خواهر کوچکترشون میبینن،و کیا هم.....یکذره جوابهای قبلی نگرانم کرد!

(۲۵/بهمن/۹۲ ۰:۵۶)Aban نوشته است: [ -> ]من واقعا دیگه نمی دونم چطوری باید بنویسم ک دوستان مطمئن بشن نه با کسی دعوا دارم نه قصد اثبات خودم رو دارم نه .....

کی شما رو داره نابود می کنه؟ بگین، من خودم توجیهش می کنم
من با اون واژه «اکثرا» مشکل دارم!
من قبول دارم ک هستن آدمایی ک بخاطر پول ازدواج می کنن، همون آدم های ظاهر گرایی ک کاملا از مدل زندگی و نحوه لباس پوشیدنشون مشخصه ک چ طرز فکری دارن ...
اما این آدم ها در اقلیت هستن.... بیشتر دیده میشن، اما تعدادشون کمه ...
تاحالا شنیدین کسی بیاد تعریف کنه ک وااااای ! همه چی آرومه، من چقدر خوش بختم .... ؟
چیز هایی ک خیلی میشنویم اینه ک از درد زندگیشون می گن ... بخاطر همینه ک همچین طرز فکری تداعی شده براتون

شما استدلال کنین، شاید دیدگاه من ب قول یکی از کاربرها، زیباست ....!
بذارید این سوالتونو یکم تغییر بدم و اینطوری بپرسم آجی گلم.
میشه ی آقا، همزمان چند نفر رو از ته ته دلش دوست داشته باشه؟

اینکه دخترا به پول "هم" توجه دارند پول پرستی نیست!اولا از خود امام علی حدیث داریم که شوهر باید با توجه به زندگی پدری و شان دختر اسباب زندگیش رو محیا کنه!اگه ازدواج قراره سنتی و عاقلانه شکل بگیره(چون در حالت عشق قبل از ازدواج بحث پول برای آدمهای نرمال مطرح نیست!)طبیعیه که دختر به جوانب مختلف فکر کنه!به فرهنگ خانواده(شاید نه کامل،اما متاثر از محل زندگی خانواده ی خاستگار هست،متاثر از فامیل اون شخص هست،و غیره....)به اینکه مثلا حق کار داره یا نه،خب این خودش عامل اقتصادیه!و به پولش برای اینکه ببینه میخواد این زندگی رو،یا نه!مردها و زنها به دلایل مختلفی ازدواج میکنند!قضیه ی نیاز اونقدری در خانم ها پررنگ نیست که در آقایون هست!پس حداقلش اینه که دختر باید دلیل دیگه ای داشته باشه برای این سنت حسنه!کار که نکنه!مهریه رو پشتوانه نگیره!هرچی خانواده ی آقا و خود آقا گفت بگه چشم،با بی پولی هم بسازه؟!میدونم جمع کردن همه ی اینا غیر منصفانست ولی فقط جمع بندی بود;-)البته اینا به شرطیه که علاقه ای شکل نگیره.مسعله ی پدر هم مطرحه!بنظرش طرف میتونه یه زندگی رو با حقوقش و تلاشش اداره کنه؟دخترش سختی میکشهه؟اگه شانس انتخاب های بهتر هست چرا نه؟آقایون یه طرفه به قاضی نرن دیگه:-)
ارسال ها رو کامل نخوندم هنوز
باید بخونم
فقط یه سوالی:
به نظرتون چرا آقایون وقتی میخوان از خونه برن بیرون خیلی شیک میرن سراغ کمد خواهرشون و دوش عطر و ادکلن میگیرن؟؟؟؟؟!!!
اینهمه پول میدیم و وقت میذاریم ادکلن میگیریم...به دو هفته نکشیده به یک سوم میرسه!!!!!
خب چکار باید کرد؟؟؟؟
و جالبه در این زمینه اگر حرفی هم بهشون بزنید میگن:
وااا حالا یه ادکلنه ها!!!!خودم بعدا یکی بهترشو میخرم میزارم استفاده کنی!!!!
همون که بخرن!!!!عمرا حال و حوصله ندارن برن وایسن عطر و ادکلن انتخاب کنن!( تازه اگر بخرن هم عطر نمیخرن که اتر! میخرن!...شوخی!)
تازه این ترفند هم امتحان کردم جواب نمیده: اینکه بگی بابا تابلو این ادکلن زنونست....میفرمایند اسپورته! زنونه مردونه نداره!!!!
(۲۵/بهمن/۹۲ ۳:۲۰)Reza2035 نوشته است: [ -> ]همه ی مردها سر و ته یه کرباسن ! خودم هم جزوشون هستم ... عجیبه همچین سوالی اومده توی ذهنتون .
البته یه نکته هم هست که : شنونده ی این حرفها کی باشه !

یعنی الان قبول داری دیگه ؟ حالا چرا ؟ اصلاح شید تو رو خدا !!!!

نقل قول:
نه دیگه خدایش از اون حرفا بود ها!!!!

مثل اینه که بگید حسادت فقط مخصوصا خانوماس!

منظورم این بد که بیشتر پسرا این مدلی هستن

اصلا یه سوال چرا پسرا حس برتری دارن ؟؟؟؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
آدرس های مرجع