نقل قول:جالبه که کسانی هم بحث میکنن که توی level یک موندن...
اگه بهتون بر نمیخوره، لطفاً اول شوهر و زن اول رو پیدا کنین، بعد برین سراغ دومی و دعوا سر هوو...
آقا رضا!
یه پیام خصوصی بدین به این رفقای متاهلتون که بیان و اینجا نظر بدن.
در نهایت احترام، نظر یک آدم مجرد در مورد زن اول و ازدواج هم قبول نیست، چه برسه به زن دوم و صیغه و تعداد بچه و ...
امیدوارم بهتون برخورد نکنه...
نه دیگه خداوکیلی حرف حقه !
ما هنوز توی level 1 هستیم به قول شما , داریم بر مبنای عقل نظری بحث میکنیم که ان شالله مبنای عقل عملی ما باشه

.
رفیق های متاهل مون هم هنوز قصد طلاق ندارند و گرنه حتما بهشون پیام خصوصی میدادم .
نقل قول:من گفتم شما بفرمایید من چکار کنم ؟ من میگم چیزی که میگید تو عرف نیست که زن اول بره واسه شوهر عزیزش زن دوم بگیره.
شما خلط مبحث میکنید .من میگم فکر ازدواج دوم ===== شهوت.آهان یادم رفت ،همینی که مردی مسئولیت زن دومی رو قبول میکنه داره اثبات میکنه از سر مسائل دیگه ای هم هست.بله متوجه هستم.چه مردان فداکاری.
گفتم که عرف و قوانین به نفع خانم هاست

در ضمن کسی از فداکاری صحبت کرد ؟
نقل قول:رفیق های متاهل مون هم هنوز قصد طلاق ندارند
یعنی اینقدر آقایون متاهل مطمئنن که اگه جواب بدن، تو زندگیشون شر میشه؟
تقیه رو برای اینجور وقتا گذاشتن دیگه...
من این عدم پاسخ رو بیشتر به منزله غیرت آقایون تالار میدونم...
مثلاً آقای ایکس فکر میکنه اگه بیاد و در مورد عشق به همسر توضیحی بده یا حرف منو تایید کنه، یکی از اونایی که تو تالار میشناسنش، ممکنه دیگه به خودش و همسرش به یه چشم دیگه نگاه کنن...
البته حق هم دارن ها!!!
اما صادقانه بگم...
جو بسیار بد و دید افتضاحی نسبت به ازدواج در بین مجردها رواج پیدا کرده که نیاز به یه سری روشن سازی داره...
من به عنوان یه زن متاهل تمام تلاشم رو کردم که به دخترخانومای تالار بفهمونم ازدواج خوب یه بازی دو سر برده...
زن هم در زندگی بهش خوش خواهد گذشت و صرفاً بردگی نخواهد کرد...
اما آقایون هیچ تلاشی نکردن و چون پسرهایی مثل شما نوشته های امثال منو خوندن، بیشتر این تفکر بین پسرها ایجاد شد که "واسه ما بده اگه ازدواج کنیم، چون باید کولی بدیم..."
یعنی من به عنوان یه زن توضیحات و نتایج تحقیقات میدانیم و تجربیاتم رو در اختیار همه قرار دادم...
اما مردها این کار رو نکردن...
لذا باز هم تعادل ایجاد نشد و باز یه طرف دیگه قضیه میلنگه...
اما موضوع زن دوم...
قبلاً هم گفتم:
اگر یه مردی میخواد صرفاً یه زن رو از لحاظ مالی ساپورت کنه، که چرا حتماً باید بهش محرم باشه؟؟؟
اون پول رو بده زنش که به اون خانم بده...
یا نه...
خودش چشماشو درویش کنه و به مردم بدون چشمداشت کمک کنه...
اما اگه کمبود عاطفی و جنسی بعضی از خانم های جامعه فکرشون رو مشغول کرده، بهتره اجازه بدن این خانوما با آقایونی که شرایط ازدواج دائم ندارن ازدواج کنن...
اینجوری نه سیخ میسوزه و نه کباب...
لطفا خانم گرامی رو این مساله حساس نباشید،
این مساله خط قرمز تاپیکه.
چی رو میخواهید بدونید،پول داشته باشن و زن اولشون از مزه بیفته جراتشو پیدا میکنن و میرن میگیرن.
چون پول دارن.هر کسی هم تو این دنیا یه قیمتی داره.بعضی ها قیمتشون یعنی کل دنیا و خودشونو نمیفروشن.اما ما تو دنیای کثیفی زندگی میکنیم.ادما پول رو خیلی دوست دارن.
این حق مرد ها در اسلامه.دیشب دیدم یدفه تعداد اقایون شرکت کننده زیاد شد. بیخودی با این جامعه ی اماری و جواب های ...... خودتو اذیت نکن.
تازه مورد دیدم فکر کرده چون خوش تیپه و دختر کش، با اینکه بی پول بوده زن و مخلفات داشته.خودتو ناراحت نکن.یکی هم هست پول داره و اما معرفت هم داره.از این غلطا نمیکنه.
مردان جنسشون خرده شیشه داره

.
حالانظرات من رو جدی نگیر.میگن غلطه.درست نیست.
.