(۱۹/بهمن/۹۲ ۱:۰۲)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]من یه چیزی بگم ، کسی بهم حمله نکنه لطفا !
به نظر من دختر خانم های با حجاب بسیار بسیار زیبا تر از کم حجاب ها یا بی حجاب ها هستن.
اطلاع دارید که من فقط به چادر نمیگم حجاب ! یکی از مورد های محجبه بودن ، چادره !
هر چی طبع یه نفر بالاتر بره دید زیبایی شناسانش هم متعالیتر میشه . اوصلا هر کسی زیبایی رو با فی*ل*تر عقایدش میبینه .
نقل قول: حرف تا عمل خیلی فاصله داره . توی حرف همه با شهور و مدعیند موقع عمل هست که تراکتور توی گل گیر میکنه
وحید عزیز شما که متاهلی چرا ؟
طرف که انسان کامل نیست ... طبیعتا ما هم یه حرفهایی میزنیم که توی زندگی گندش در میاد !

با ارائه سوالات کاملا شعار گونه و کلیشه ای و همه جایی و سرچ ساده ای در نت میشه به بهترین و ماهرانه ترین شکل سوالتون رو جواب داد!!پس سوالات اصلا شعور سنج نیستن!!
رضا جان جدی جدی برات نگران شدم ! خدا شاهده همونطوری که نگران بچه ی خودم میشم !
پسر جان نمی تونی زنها رو به این سادگی ها بشناسی!!
در مورد جنس از کارتون درآورده هم باید بگم به مدد علم پزشکی و مکر زنانه اونو هم نمیتونی بفهمی!!
باتشکر از فلایتر عزیز که بعد از زیبایی بحث مالی رو مطرح ساختن!!
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱:۰۵)Reza2035 نوشته است: [ -> ]وحید عزیز شما که متاهلی چرا ؟
طرف که انسان کامل نیست ... طبیعتا ما هم یه حرفهایی میزنیم که توی زندگی گندش در میاد !
روی صحبتم با هر ۲ جنس بود برادر
اتفاقا چون متاهلم این رو گفتم .
طرف رفت زن گرفت از این راحت ها بود !!
قبل ازدواج اصلا به حجاب عقیده نداشت . اما بعد از ازدواج از هفته دوم به خانمش میگفت شدید حجاب بزن
رضا جان ۷ خان رستمه این ازدواج ...
(۱۹/بهمن/۹۲ ۱:۰۵)fighters نوشته است: [ -> ]هر چی طبع یه نفر بالاتر بره دید زیبایی شناسانش هم متعالیتر میشه . اوصلا هر کسی زیبایی رو با فی*ل*تر عقایدش میبینه .
یکم بیشتر توضیح بدید لطفا
البته من که خودم جمله رو گفتم تقریبا مفهوم جمله رو متوجه شدم ، برای دسوتانی گفتم که تا حالا از این زاویه بهش نگاه نکردن
نقل قول:ا ارائه سوالات کاملا شعار گونه و کلیشه ای و همه جایی و سرچ ساده ای در نت میشه به بهترین و ماهرانه ترین شکل سوالتون رو جواب داد!!پس سوالات اصلا شعور سنج نیستن!!
رضا جان جدی جدی برات نگران شدم ! خدا شاهده همونطوری که نگران بچه ی خودم میشم !
پسر جان نمی تونی زنها رو به این سادگی ها بشناسی!!
در مورد جنس از کارتون درآورده هم باید بگم به مدد علم پزشکی و مکر زنانه اونو هم نمیتونی بفهمی!!
باتشکر از فلایتر عزیز که بعد از زیبایی بحث مالی رو مطرح ساختن!!
چرا همش مسائل جنسی میشه اینجا ؟

اول اینکه منظور از دختری که از کارتن در اومده , یعنی شهره ی شهر نیست و با حیاست و با حجاب و ... چرا همش فکرای بد میکنید ؟
نقل قول: پسر جان نمی تونی زنها رو به این سادگی ها بشناسی!!
یعنی بازم رو بیارم به فلسفه ی شوپنهاور ؟

عشق فریب طبیعته و زن ها شر لازم هم نیستند و ...

مردها اگه عقل داشتن تضمینی برای حیات زن نبود و ...
بعد هم که اینا رو مینویسم همه توی تالار ناراحت میشن .

مثلا تابلو پیکاسو
من و شما میبینیم میخندیم میگیم چقدر بد کشیدن . اما یکی میبینه عاسقش میشه و چند میلیون دلار میخره
یا شما یه چیزی رو میبینید که بهش عقیده دارید . از دیدنش لذت میبرید . مثلا در اروپا یکی نماز میخونه . این رو زیبا میبینید ...
ما چون در نقاشی هنوز علم نداریم ارزش اون هنر رو متوجه نمیشیم
یا کسی که مسلمون نیست در مورد دوم هیچ چیز زیبایی نمیبینه .
با بالاتر رفتن فهم و نگرش متعالی به دنیا و دیدن از دریچه توحید . نگاه توحیدی میاد و نگاه توحیدی انچیزی رو میپسنده و لذت میبره که از مبدا میاد
...
نقل قول:باتشکر از فلایتر عزیز که بعد از زیبایی بحث مالی رو مطرح ساختن!!
البته نظر عده ای هم اینه
ولی به قول یه بنده خدایی دختر پولدار گرفتن انگار ماشین اردی . مالک پیکانی ولی باید خرج پژو رو بدی

ممنون بحثای خوبی بود مام که فقط خواننده بودیم......
نقل قول: بشرطی که به بهونه ی سوال متلک و اینا نندازید....................................
بله درسته ولی........
بعضیام دارن پاشونو از گلیمشون درازتر میکنن

نقل قول:یعنی بازم رو بیارم به فلسفه ی شوپنهاور ؟ ![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)
ایشون شدیدا درست میگه اما به قول اقای فایترز از دریجه جهانبینی خودش
ما جهانبینی الهی داریم . به نهاد خانواده تقدس الهی میدیم برای محبت و احسان و عشق ارزش الهی و اسمانی قایل هستیم .
غریزه رو قسمتی از رفتار ها و اهدافمون میدونیم ...
...
باید بگم که دختری که باحیاست با حجابه اولا ! دوما چادریه! اگه اینا برات ملاکه!!
اون شر ومکری هم که گفتم سرقفلی دخترای بی دین و ایمون !! اختصاصا بد حجابه!! حتی اگه ظریف کار کنن و شهره ی شهر نباشن!! که اگه اونطور نبود پسر های مذهبی رو جذب خودشون نمی کردن!!
بیا ببین چند تا دختر چادری بی حیان !!چند تا بد حجاب (استثنا هم داره)
ببین دختر محجبه صاف و ساده تره و میشه به حرفش اعتماد کرد یا دختر بد حجاب !
از اندفه هم اسم شوپنهاورو بیاری من.... لااله الا الله!