۲۲/بهمن/۹۲, ۲۳:۱۰
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
۲۲/بهمن/۹۲, ۲۳:۱۴
با عرض تاسف باید بگم دوستان !! معاشرت به معروف بین زن و شوهر که اینهمه تو قرآن و احادیث بهش تاکید شده موضوع کمرنگیه !!! حتی تو تالار خودمون آقایون ابایی ندارند که بگن حرف باید فقط حرف ما باشه و زنها یا بپذیرند یا وانمود کنند که پذیرفتن !!!! انوقت ما هم به حرف اون گوش میکنیم !! این کاملا بی ربطه !!
از من به شما نصیحت !!! هر کاری میخواین بکنین !! ولی اگر هر چی شوهرتون گفت گوش بدین و نهایت احترام رو به اون و فامیل شوهر گذاشتین از هیچ چیزی نباید ناراحت بشید !! یا باید با خدا معامله کنیدو اون دنیا عوضش رو ببینید!!!! هر عروسی که هر کاری بهش گفتن کرده !! تو این دنیا رنگ خوشبختی رو ندیده هزار تا مثال عینی دیدم !!!
بیشتر آدمها اینطورین که وقتی زیادبه حرفشون گوش بدی متوقع میشن و ازت مرتب انتظارات رنگ و وارنگ دارن این خصلت آدمیزاده اونوقته که زن باید فنا بشه تا به دیگران سرویس بده !!! این توصیه پیامبر هم هست که منش آدم نباید طوری باشه که دیگران به او شجاع بشن!! و به اصلاح سوارش بشن !! هر چیزی حدی داره !! این در مورد مردای زن ذلیلم صدق میکنه البته!
دوستان خواهش میکنم بجای مجاب کردن من پند بگیرید از خواهر بزرگترتون !!!!
از من به شما نصیحت !!! هر کاری میخواین بکنین !! ولی اگر هر چی شوهرتون گفت گوش بدین و نهایت احترام رو به اون و فامیل شوهر گذاشتین از هیچ چیزی نباید ناراحت بشید !! یا باید با خدا معامله کنیدو اون دنیا عوضش رو ببینید!!!! هر عروسی که هر کاری بهش گفتن کرده !! تو این دنیا رنگ خوشبختی رو ندیده هزار تا مثال عینی دیدم !!!
بیشتر آدمها اینطورین که وقتی زیادبه حرفشون گوش بدی متوقع میشن و ازت مرتب انتظارات رنگ و وارنگ دارن این خصلت آدمیزاده اونوقته که زن باید فنا بشه تا به دیگران سرویس بده !!! این توصیه پیامبر هم هست که منش آدم نباید طوری باشه که دیگران به او شجاع بشن!! و به اصلاح سوارش بشن !! هر چیزی حدی داره !! این در مورد مردای زن ذلیلم صدق میکنه البته!
۲۲/بهمن/۹۲, ۲۳:۱۸
(۲۲/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۶)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ]حالا سوالم
آقایون بگید چطوری میشود که غرور شما یشکند ؟!!چی باعث شکستنش می شود ؟!
من دوست دارم از خانومها هم سوال کنم ولی می ترسم
نمیشه کلی جواب داد . شرایط فرق میکنه .
به طور کلی سعی کنید بین دیگران طوری وانمود کنید که حرف آخر رو آقاتون میزنه . ( اگرم بزنه که خیلی بهتره )
مورد بعدی اینکه سعی نکنید ادای مردها رو در بیارید . ( به صورت خیلی کلی )
لطفا از خانمها سوال نکنید .
به وقتش تایپیکی میزنیم با این مضمون : آقایان بپرسند خانمها جواب بدهند
فکر کردید الکی ماها داریم جواب میدیم ؟ به وقتش خودتون رو آماده جواب دادن کنید ..

۲۲/بهمن/۹۲, ۲۳:۲۳
نقل قول:هیچوقت چنین کاری رو نکنید ، هیچوقت .
گاهی میتونه یک جواب به جا برای مرد دردی بیشتر از سیلی داشته باشه .
هیچوقت و گاهی رو من الان متوجه نمیشم .

من تنها سکوت کردم و خانواده به حسابش رسیدن .به شخصه یه سیلی اما از من میخواست .

الان که میپرسم میخوام یه برایندی از نظرات همه ی اقایون بگیرم .
این هم سوال من بود که کاربر neyestan23 هم پرسیدن چرا تحمل گریه خانوم براتون سخته یا کلا چرا ادیت میشید؟
در ادامه
ببخشید یه تئوری چرت هم من شنیدم که اگه زنی گریه میکنه یا میخواد گولت بزنه یا گول خورده که حقشه .
طرف به این تئوریش هم خیلی میبالید ......
۲۲/بهمن/۹۲, ۲۳:۵۵
نقل قول: 1) یه خواستگار داشتم . تو جلسه ی دوم یه حرف خیلی مزخرفی زد . رو در رو خواستم یکی بزنم در گوشش . این کار رو نکردم .جنگ فامیلی اتفاق نیفته .کلا سیلی زنونه تو گوش یه مرد مزخرف به نظرتون جواب میداد؟مردها کلا روی تنبیهات فیزیکی زیاد حساس نیستند , حرف خیلی دردناک تره براشون

نقل قول: 2) کی میرسه که مردی دیگه واسش مهم نباشه و جلوی همه گریه کنه ؟
نمیدونم , توی چنین وضعی نیفتادم .
نقل قول: 3) درسته مردان زبان بدن رو بلد نیستن ؟
اصلا نمیدونم زبان بدن یعنی چی !
نقل قول: 4) شما مردا چرا اینقدر شلخته اید ؟ داییم خونه مادربزگم یه ظرف جا به جا نمیکرد .خونه ی خودش مشاهده شده کد بانویی شده ؟ واقعا خجالت نمیکشید ؟؟؟؟؟ دایی من که از دست من دیونه شده رسما عذرخواهی کرد از مامان بزرگم .دلم خنک شد.
زن بگیریم درست میشیم
نقل قول: 5) یه خانوم گریه کنه . برخورد اولتون چیه ؟
نمیدونم ...ولی امیدوارم توی همچین موقعیت مزخرفی گیر نکنم ! اصلا فکر کردن بهش هم منو اذیت میکنه
نقل قول:آقایون بگید چطوری میشود که غرور شما یشکند ؟!!چی باعث شکستنش می شود ؟!
این الان توی چه موقعتیه ؟
توی جامعه ؟ توی خانواده ؟ کنار همسر ؟ کنار دوستان ؟
واضحش کنید
نقل قول: چرا تحمل گریه خانوم براتون سخته یا کلا چرا ادیت میشید؟
خیلی درد اوره ...خانم ها هم ماشالله احساساتی تا یه دل سیر گریه نکنن بیخیال نمیشن که , هر چی میگی بدتر میکنن ! اعصاب خورد میشه و هی توی دلمون میگیم : لامصب اروم شو دیگه

نقل قول:! هر عروسی که هر کاری بهش گفتن کرده !! تو این دنیا رنگ خوشبختی رو ندیده هزار تا مثال عینی دیدم !!!
تاکید میشه .
نقل قول:ببخشید یه تئوری چرت هم من شنیدم که اگه زنی گریه میکنه یا میخواد گولت بزنه یا گول خورده که حقشه .
طرف به این تئوریش هم خیلی میبالید ......
ادرس امین اباد رو به این طرف میدادید

۲۲/بهمن/۹۲, ۲۳:۵۹
(۲۲/بهمن/۹۲ ۲۳:۲۳)skyeygirls نوشته است: [ -> ]هیچوقت و گاهی رو من الان متوجه نمیشم .
این هم سوال من بود که کاربر neyestan23 هم پرسیدن
چرا تحمل گریه خانوم براتون سخته یا کلا چرا ادیت میشید؟
یعنی گاهی اوقات لازمه جواب بدید ، گاهی وقتا سکوت بهترین جواب و عکس العمله .
سوء تفاهم نشه ، گریه هر خانمی اذیت کنندست اما گریه همسرم و فامیل درجه یک ( خانواده ) رو نمیتونم تحمل کنم.
وقتی به کسی علاقه پاک داشته باشی کوچکترین ناراحتیش رو نمیتونی تحمل کنی .
لطافت زن ...
یک سری حرف و مثالها رو نمیشه زد واقعا تو تالار . عذر خواهم .
۲۳/بهمن/۹۲, ۰:۰۷
بانام ویادخدا....
یه سوال ازآقایون گرامی ومحترم
اگه بنابه دلایلی یه خانم مجبورباشه برای مدتی طولانی به تنهایی به مسافرت برودنطرتون روبفرمایید
آیامخالفتی ندارین؟؟؟
اگه بنابه دلایلی یه خانم مجبورباشه برای مدتی طولانی به تنهایی به مسافرت برودنطرتون روبفرمایید
آیامخالفتی ندارین؟؟؟
۲۳/بهمن/۹۲, ۰:۱۳
نقل قول:خیلی درد اوره ...خانم ها هم ماشالله احساساتی تا یه دل سیر گریه نکنن بیخیال نمیشن که , هر چی میگی بدتر میکنن ! اعصاب خورد میشه و هی توی دلمون میگیم : لامصب اروم شو دیگه
من یه بار همین جور یه ریز گریه میکردم همسرم اعصابش خورد شده بود همش میگفت چرا گریه میکنی حرف بزن تا ببینم چرا گریه میکنی منم که الا ماشاالله اشک میریختم همسرم بیشتر عصبانی میشد منم بیشتر گریه میکردم دیدم فایده نداره بیخیال گریه شدم
دیگه از اون به بعد هروقت دلخورم یا ناراحت سعی میکنم با کمال خونسردی باهاش حرف بزنم تا مشکل حل بشه
البته در مواقعی که نیاز به دلداری هست ایشون عصبی نمیشن و خیلی معقولانه رفتار میکنن تا بنده به آرامش برسم
نقل قول:مردها کلا روی تنبیهات فیزیکی زیاد حساس نیستند , حرف خیلی دردناک تره براشون
این مورد رو من رو برادرم امتحان کردم دیدم زبان سرخ سر سبز میدهد برباد
۲۳/بهمن/۹۲, ۰:۱۷
(۲۲/بهمن/۹۲ ۲۳:۵۵)Reza2035 نوشته است: [ -> ]مردها کلا روی تنبیهات فیزیکی زیاد حساس نیستند , حرف خیلی دردناک تره براشون
سکوت چی ؟
حساسیت میخوام چکار. یه سیلی میزدمش خالی میشدم .والا
.هنوز آدرنالین اونروز دارم حس میکنم .خیلی هنر کردم سکوت کردم. پدرم میگفت خدا اون لحظه به کل خاندان ما رحم کرد.حرف میزدی کل خاندان میریخت بهم.میزدم که الان اینجا نبودم

نقل قول:نمیدونم , توی چنین وضعی نیفتادم .
ان شالله هیچوقت نیفتید. سخته گریه ی مرد دیدن . من یکبار دیدم از بستگانم. هنوزم میبینمش از اون روز دلم میگیره.
نقل قول:اصلا نمیدونم زبان بدن یعنی چی !
مساله ای نیست.اکثریت نمیدونن .
فقط اقایون در موارد خیلی ویزه عجیب حرفه ای میشن.مشخص نیست کی تمرین کردن که اینجور حرفه ای رفتار میکنن.این برمیگره به همون قانونی که همه ی آقایون خرده شیشه دارن

نقل قول:زن بگیریم درست میشیم
من نمیدونم ازدواج استامینوفنه یا قرص مسکنه یا آمپوله نمیدونم والا . هر کاری میکنیم میگن ازدواج کنی درست میشی.
بابام میگفت دختر خیلی شر هستی .شوهرت بدم درست میشی.گفتم بابا مگه شوهر قرصه من خوب میشم؟؟.بابام خندید لقمه پرید تو گلوش . گفت نه تو رو شوهر نمیدم تو هم شوهرت رو بدبخت میکنی

نمیدونم ...
نقل قول:خیلی درد اوره ...خانم ها هم ماشالله احساساتی تا یه دل سیر گریه نکنن بیخیال نمیشن که , هر چی میگی بدتر میکنن ! اعصاب خورد میشه و هی توی دلمون میگیم : لامصب اروم شو دیگه
تو دلتون وازه های بهتر بکار ببرید . عزیزمی . مادری .خواهری .
از گریه کردن خانم ها یه مقاله خوندم که آقایون بدشون میاد و اصلا دوست دارن اون لحظه از اون خانم دور بشن .
کلا برای جماعت مرد متاسفم . یکم دلداری صادقانه بخرج بدید .نه اینکه کاری کنید گریه تموم بشه اعصابتون خط خطی نشه .
نقل قول:ادرس امین اباد رو به این طرف میدادید
نفرمایید.غروری که در دادن تئوریشون داشتن شکسته میشد.دلش خوش باشه تئوری داده .امین اباد حیفه .
این هم سوال کاربر گفتم لا به لای جواب ها گم نشه
مجنون العباس :
بانام ویادخدا....
آیامخالفتی ندارین؟؟؟
۲۳/بهمن/۹۲, ۰:۱۷
نقل قول: اگه بنابه دلایلی یه خانم مجبورباشه برای مدتی طولانی به تنهایی به مسافرت برودنطرتون روبفرمایید
آیامخالفتی ندارین؟؟؟
مخالفم , هر سفری که میخواد باشه

نقل قول:من یه بار همین جور یه ریز گریه میکردم همسرم اعصابش خورد شده بود همش میگفت چرا گریه میکنی حرف بزن تا ببینم چرا گریه میکنی منم که الا ماشاالله اشک میریختم همسرم بیشتر عصبانی میشد منم بیشتر گریه میکردم دیدم فایده نداره بیخیال گریه شدم
دیگه از اون به بعد هروقت دلخورم یا ناراحت سعی میکنم با کمال خونسردی باهاش حرف بزنم تا مشکل حل بشه
البته در مواقعی که نیاز به دلداری هست ایشون عصبی نمیشن و خیلی با معقولانه رفتار میکنن تا بنده به آرامش برسم
چاشنی گریه خوبه , ولی اون موقعی که هی دلداری میدی و طرف شدت گریه و بیشتر میکنه ادم میخواد سر به بیابون بذاره .